Истината - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Истината
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 1411 пъти
Привет. Преди време се влюбих в семейна жена където се казва до ушите. Обикнах я от първият път още. Уж всичко с годините вървеше добре секс любов споделяния на уж... всичко от моя и нейна страна. Но с течение на времето започнах да разбирам че тя ме е лъгала правила е секс с други мъже а ми се кълнеше че обича само мен че съм и единствен и такива неща. Разделихме се още си пишеш но аз я обичам истински кажете ми какво да правя да се преместя да живея в Бургас откъдето е и тя макар че с годините се виждахме често почти на седмицата по няколко пъти.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 019c512341
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Моят приятел си беше лепнал една такава, която даже имаше нахалството да ми дава за пример! Но какво излезе, тя не беше правила секс от години, а се оказа, че спи с мъжа си редовно, което да речем си е редно, има регистрации в доста сайтове и ходи на срещи, определени от там, спи с единия си шеф, беше ходила на гости у единия от Елмаз! Веднаж, приятел на моя, си определил среща с нея да й покаже вилата си и кой знае какво още! Колкото време минаваше, повече афери се разкриваха! Та на твоето питане-някой веднъж, като изневери, никога не се отказва! А изневярата води и до липса на доверие! Как ще градиш една връзка, по-солидна от сегашната, като знаеш, че човекът те лъже, спи и с други и как се виждаш след някоя година, все да се съмняваш, да проверяваш лаптопа и телефона й, че това не е живот! Това е постоянен стрес и повярвай при мен трая години, дори и заболяване си лепнах! Помисли добре, живота е пред теб, ти просто гледай да избягаш от нея, премести се далеч, премести се в чужбина, но не се връзвай, ако тогава пак ти се лепне! На добър час! Желая ти щастие!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 3f23157ae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пич, и аз имах неблагоразумието преди години да се захвана с омъжена жена. Знаех, че поддържа връзки с други мъже и в началото намеренията ми бяха чисто сексуални, но после това започна да ми тежи. Тя също ми се кълнеше, че няма такова нещо, но аз тайно я бях проверил и знаех. Доста време се тормозех изключително много, докато в един момент спря да ми пука и освен това Господ ми показа колко грешно постъпвам. Прекратих връзката си с нея и сега ми е супер спокойно. С глупостта си обаче, пропилях няколко ценни години, в които приятелите ми си намериха нормални момичета и създадоха семейства, а аз съм сам, като вълк единак. Сам ходя на почивка, събота и неделя също доста често няма с кого и едно кафе да пия. Затова не прави моята грешка. Махни тази жена от живота си моментално и не се занимавай с глупости.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 506275cdd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Едно и две са ти го казали - прекрати отношенията си с нея веднага и завинаги.
Ж

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker