Как да постъпя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да постъпя?
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 1416 пъти
С мъжа ми сме женени от 1 година, но сме заедно от 4. Имаме си и детенце. Но нещо става с връзката ни и ми трябва съвет или нещо такова. Той е съвсем друг човек - работи в друг град и се прибира само събота и неделя и двата дена само спи или иска да гледа филми. Ако излезем дремем на едни и същи места и нищо интересно. Постоянно се занимавам с детето, а ако накарам него рядко прави нещо, освен да го наблюдава как играе или да си подават топка. Все е недоволен, все мрънка за нещо, все с неговото си мнение и не приема чуждо. Като не му се слуша или прави нещо и ляга да спи. Но когато дойдат приятелите му да го търсят, веднага е на линия.. За пример - случка от скоро - прибра се от работа, на другия ден - що годе ок - но на следващия - спа до 10. 00 ч. , стана, пи кафе, излязохме в махалата с детето да поиграе, прибрахме се след час-два и легна да спи. Спа до 18. 00 ч. и стана, уж отиде до магазина, пък се върна с приятели. Отидоха на таванската стая уж кафе да пият и се върна чак в 21. 00 ч. Като му казах, че за мен това е неприемливо и че има жена и дете, на които да обръща внимание, той ми вика - Да, аз все ще работя, няма с никой да се виждам и тем подобни. А той се вижда с приятелите си почти всяка седмица, все си намира поводи, Нямаше да ме е яд чак толкова, ако поне бяха някой свестни, ами те само гледат да пият. Че и той покрай тях. Не мога да приема, че като имаш семейство за теб ще е по-важно да пиеш с приятели, а не да обърнеш внимание на семейството си, при положение, че 5 дена в седмицата не си до тях.. Колкото и да му говоря - все тая.. Все едно на стената приказвам.. Хич не му пука... Имам чувството, че ние не сме толкова важни за него или и аз не знам какво вече да си мисля. Далеч съм от мисълта, че изневерява или нещо подобно.. Знам къде и с кого е, но и на мен ми писна все другите да са важни. Аз не ходя никъде и с никой. Занимавам се постоянно с детето и се съобразявам с него, но той не.. Не знам как да постъпя и какво ще е най-правилно да направя. Моля, дайте ми някакъв съвет...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 041c841649
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е ли възможно ти и детето да се пренесете в града, в който работи мъжът ти? Връзки като вашата по принцип са трудни. Определено вина виждам в него, но и ти сама си си виновна, че живееш само заради детето едва ли не и нямаш свой живот. Нямаш ли приятелки, хобита? Стига с това дете. Не пишеш на каква възраст е, но винаги има начини да намериш време за себе си. Може би на мъжа ти му е писнало да не му обръщаш внимание, а да се занимаваш само с детето. Мислила ли си по този въпрос? При приятелите си намира явно повече разбиране и внимание от в къщи. С караници и тормоз няма да постигнеш нищо.
Съветът ми е да се бориш за брака си. Следващата събота и неделя намери баба да ти гледа детето и прекарай 2 дни с мъжа си!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 596deed07f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като прочетох как го критикуваш, че се виждал с приятелите си ПОЧТИ всяка седмица и ми стана ясно. Ами, първо - човекът иска да има И социален живот. Ако ти нямаш - по-зле за теб. Затова опитай да имаш. Не се превръщай в мъченик заради детето. Второ, социален контакт извън работа и семейството е най-добре да е минимум веднъж на седмицата. Както го описваш той е пил с приятели от 18 до 21ч. Това са 3 часа. Това е абсолютно адекватно минимално време за социализация. На мен даже би ми било малко. Трето - както казва номер 1, мъжът ти може да се чувства пренебрегнат, че детето е завзело вниманието ти. Може да не го осъзнава дори, но е много вероятно да е така. Четвърто - защо не си в приятелския му кръг? В последния случай е можело да отидеш на тавана при тях да ги питаш какво правят, да се поинтересуваш от тях.

Както казва 1, фактът, че прекарвате много време разделени ви пречи в случая.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a38aa90cd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Погледни в какво семейство е расъл, сигурно е същия като баща си. Няма да се промени. Не му мрънкай, няма да те разбере. Ти решаваш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 78e522bb9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Повечето жени правят една кардинална грешка -очакват от мъжете си да са залепени като Патафил и Филопат.
Игнорирай го малко-организирай си преживявания само за теб-дамски занимания, приятелки, родители, хоби. Същевременно и на него дай възможност да се види със себеподобните си. Но да има и задължения в къщи-да излезете заедно, да отидете на гости, да останете само двамата и да си прекарате любовно.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c3c55c7fc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Аз го критикувам, че се вижда с приятели, защото всеки път се връща пиян.. Няма случай да се види с тях и да не се върне пиян. Това значи, че на другия ден е кисел, заспал с него не се говори.. Детето не е завзело всичкото ми внимание. Да, постоянно е с мен, защото няма кой да го гледа. Едната баба е починала, а другата работи до среднощ. Просто няма кой да го гледа, а е само на 2 годинки.. Когато е вкъщи гледа главно да спи.. Даже и за секс трябва аз да си поискам.. И да не правим не му прави впечатление. Аз нямам кой знае колко приятелки - но там е друга история.. Така ми е по-добре.. Не искам той не излиза и да няма контакти, но той щом излезе се прибира посред нощ пиян.. Всеки път... На рождения ден на детето пак се напи и стана голяма караница, защото го помолих да говори по - тихо понеже детето спи в другата стая - той още повече се развика.. Той си имал мнение, имал си глава и щял да прави каквото си иска.. Изобщо не му пукало.. Вярно, че не пие всеки ден, но всеки път щом се напие аз страдам.. Все ще намери как да ме обиди.. В деня на сватбата ни отново се напи.. Скарахме се понеже се ядосах, че пак се напи, а ми обеща, че няма.. И то пред гостите - и ми вика, като не ме харесваш - намери си друг.. Не казвам, че е пияница или нещо такова... На месеца - два три пъти да се напие. Просто той никога няма желание за нищо, но щом някой го потърси от приятелите му става като друг човек.. Съвсем различен... А относно семейството му - баща му преди е пиел и е правил проблеми на жена си.. Но тя е търпяла и се е отдала на децата си, но рано е стигнала до психиатрия, после и открили, че е болна от шизофрения и куп други болести и така.. Старая се да му угаждам, правя страшно много компромиси заради него.. но той сякаш не забелязва.. В седмицата я ми каже един път - Обичам те - я не..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker