Искам да се разделим, но ми е жал - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да се разделим, но ми е жал
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 2742 пъти
Здравейте. Дано историята ми да се публикува, защото ще ми е нужна малко чужда и безпристрастна помощ.

Накратко: тя на 23, аз на 26. заедно сме от 2 години, живеем заедно от 1 година. От известно време не чувствам същото към нея.
Проблемите: На първо място слагам секса! Никога никаква инициатива от нейна страна. Нищо различно. Всеки път сексът минава по един и същ сценарии, дори в една и съща стая. Не обичала да е отгоре, защото се измаряла бързо (45 кила човек... ) и не знаела какво точно да прави. Аз и казвам да пробва и да го кара полека и сама ще усети какво да прави. Няколко пъти пробва, оцели правилната формула и до там. И то аз трябва да и кажа да се качи отгоре - тя не се сеща. 99% от сексът аз съм активен тя само си лежи и се кефи. Няма лошо ама аз искам нещо различно, да почувствам че правя секс със страстна жена, а не със секс кукла. Това е проблем номер 1.
Следващия проблем, който забелязах наскоро е домакинската работа. Не съм от хората, които смятат че мястото на жената е постоянно в кухнята, дори често и аз готвя когато имам време. Но вижте сега, аз тежа има няма 90 кила и прибирайки се вечер и виждайки, че няма нищо за ядене не може да ми се казва “айде ще ти изпържа яйца”. Смисъл аз ям яйца да, ама 6 за закуска в 8 сутрин например. Хладилника е толкова празен, че по-добре да го изключа да не хаби ток. Не е като да нямаме пари и не е като да няма хипермаркет пред блока. Тя просто не се сеща да отиде и да напазарува. Все чака мен. Гледам ги другите жени пазаруват в магазините сами с един списък и рецепти да сготвят, мойта жена ще продъни дивана.
Следващия проблем е именно този с дивана. Тя учи и в момента не работи. (аз съм я подкрепил, за това нищо лошо не казвам) Но след като има цялото време на света то поне може малко от много да чисти. Тя предпочита да лежи и да гледа тв. В момента правя опит - слагаха ново осветление в банята преди близо седмица и чакам да видя кога ще изчисти струпалия се прахоляк от рязането по мебелите вътре. Не че не мога да го забърша, но ми е интересно. Веднъж в месеца я хващат лудите и изчиства всичко например и до следващия път когато реши сме потънали в боклук.

Все по рядно виждам бъдещето си с този човек. Нищо ново не ми предлага всеки ден. Едно и също повтарящо се изтъркано ежедневие. Сега ще кажете “ти и предложи” - ами правя го, ама в един момент писва само аз да съм инициатор.

Искам да се разделим. искам нещо различно. Искам страстен секс, искам човека до мен да има желание за живот, а не да го чувствам като на 70. но не знам как бих се разделил с нея. Жал ми е за нея. Тя няма къде да отиде, няма при кого. Ще я предам ако се разделим и тя най-вероятно ще рухне. Не знам какво да правя. Помагайте, приятели.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: ce96fb955c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, тя е 23-годишен индивид, голяма жена, защо да рухнела и да нямало къде да отиде??? Има общежития, има квартири, а ако ѝ трябват пари - тя си има родители и МОЖЕ ДА РАБОТИ. Възможно е да учиш и да работиш, казвам го от свой собствен опит. Така както повечето студенти живеят на общежитие, и тя ще може.
Мисля, че ти си се задомил с глезла. Тя от родителите е дошла при теб и никога не е отговаряла за себе си. Явно у тях не е имала никакви задължения и майка ѝ и баща ѝ са ѝ прислугвали. Това няма да се промени, гарантирам ти. Имам сестра, която е подобна на твоята приятелка и тя и вкъщи нищо не пипаше, а чакаше майка да я обслужва, а днес чака свекървата да я обслужва и нито работи, нито готви, нито чисти, нито пазарува. На 18 г. беше такава, почти на 40 години е станала и е такава.
Когато човек е свикнал да живее такъв живот, ти не можеш да го превъзпиташ и да го промениш. Защо да си дава също „зор“ в секса, след като в живота не си дава? Нея я мързи да диша.

С такава жена нямаш бъдеще и не можеш да градиш заедно мечтите си, не можеш планове да имаш за бъдещето, а на практика си си осиновил бебе, за което да се грожиш цял живот. Може да ѝ дойде акълът, но няма да е докато живее на постелено у вас. Трябва да излезне на вън, да се пречупи и да се научи да се оправя сама, чак тогава човек може да стане от нея. Ти и родителите сте ѝ правили до сега мечешка услуга. Не само не ѝ помагаш, но ѝ вредиш много в живота.
Не е момичето за теб просто. След някоя и друга годинка ако останеш с нея ще стане дума за брак, за деца. Как си го представяш? Кой ще ражда, ще гледа децата, ще върши домакинската работа, а и ще работи? Тя след като завърши може веднага да поиска дори да ражда, за да мине в майчинство и така цял живот ще я дондуркате.
Замисли се малко. Имай жал към себе си и бъдещите си деца и внимавай каква майка ще им избереш, защото такава грешка един път се прави, а цял живот се страда.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c691c1ba49
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Проблема ти е сериозен но трябва да бъдеш честен докато е време все пак сте още млади след година или две може и дете да се появи и да стане по сложно а и да бъдеш с някого от съжаление е голяма грешка бъди честен няма по добър вариант от истината

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 6f41026bc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Защо ти е жал, тя е възрастен човек, а не малко бебе? Това със секса е трябвало да ти стане ясно още първите месеци на връзката... За другите неща можеш да ѝ говориш, определено, но ако ти си прецениш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: eb2590718d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мъж съм, на доста повече години от вас.
И аз съм мързел, или по-точно как да го кажа.. не обичам много да чистя и т. н. За миг дори се поставих на мястото на твоята приятелка, и почувствах едва ли не, че я разбирам (има си такива по-пасивни хора, които не обичат много-много да вилнеят с метлата или с тенджерата... ), но после си дадох сметка, че става въпрос за съвсем младо момиче, и направо се втрещих!
Тя отсега така ако я кара, представям си какво ще бъде след 10, 20 години? Ами като дойдат децата?
Не ти завиждам, пич! То и аз не съм цвете за мирисане, и постоянно се самоупреквам. Слава Богу, че жената чисти, готви и шета, а аз замо ѝ помагам, ама такова чудо като твоето момиче не съм, нито някъде съм виждал!
Зарязвай я. Явно ще трябва да научи нещата по трудния начин - да поживее малко сама, да ѝ е кофти. И да се надяваме, че ще се вземе в ръце.
Не я мисли токова! Ти нито си ѝ родител, нито (пре)възпитател!
Сама няма да се промени явно (ако искаше - вече да го е направила), остава единствено да усети дебелия край...
А това пък със секса въобще не го разбирам! Все пак удоволствие е някакво, и е някакво съвместно изпълнение. Как може човек да го мързи за секс, и да не иска да си го направи хубав с партньора си? Все едно да те мързи на масата, като е сложена една хубава софра и си с приятели.
Ако историята не е някаква провокация, или свободно съчинение - режи докато имаш време!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 8b5ae68b62
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Приказката за Богданка чел ли си я? Ако не си, то намери я да си отговориш на въпросите сам.

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ae2a9661e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Няма как да дам на 100% обективно мнение сигурен съм че и ти имаш вина за да се стигне до там. Но ако вече нямаш чувства към нея само тази причина е достатъчна да се разделите. Знам че няма да е лесно ако още я обичаш. По думите ти разбирам, че нямаш чувства или може би никога не си имал а си се чувствал комфортно с нея просто. Не я мисли тя винаги има къде да се върне, не си я осиновил все пак. От мен да знаеш жена със прекалено свободно време е като луд с картечница. Няма да се учудя ако един ден реши малко да се "разнообрази"

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 14c719b204
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе, зарязвай я! Ще си направиш голяма услуга. Има общежития за магистри (вероятно е магистър, ако е на 23), а си живее все едно е на хотел. Само да кажа, че съм жена и такава не бих търпяла даже за съквартирантка. Много мъчно ми стана, че хора като теб са обвързани с такива флегматични жени. Разбирам я, че не работи, но готвенето не е толкова трудно или ходенето до магазина. Аз ходя един път в месеца на пазар и се прибирам с грандиозните покупки и не мога даже да ги нося, а съм в общежитие. На 23 да не може да си сготви и да не пипва нищо вкъщи си е доста... странно за жена.. За секса е същото нещо. Има такива жени, които чакат мъжа да прави всичко и много ми стана кофти, че търпиш всичко това.
Такива жени "принцеси" ги оправя само живота. Тя сега е с теб, а преди е живяла при мама и тате. Никога не е живяла сама, а ти и родителите й сте ги правили тези неща и тя смята, че има кой да ги прави - няма нужда да се напряга. Та нали има хора около нея, които вършат тези неща?
Второ - ако наистина ти става толкова жал - покажи й всичко това, което си написал. Добре - може да не можеш да го кажеш в лицето и да ти е мъчно, но трябва да научи истината някак си. Поне може да има някаква промяна. Ако стане толкова зле, че не предприема мерки - аз бих я изгонил, ако бях на теб.
И още нещо - щом не виждаш бъдещето си с този човек, не е за теб. От написаното си личи доста, но все пак.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: e0bd2d2d81
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Абе, хич не я обичаш, и не си я обичал и преди, според мен.
нЕма да я бъде за в бъдеще тази ''връзка'', не е твоето.
Като обикнеш някой, ако ще и Чикатило да е, не ти пречи някак си. Всичките недостатъци на човека, бледнеят - хахава работа...
Иначе голям праз, че била еди си каква.
За някой друг ще е перфектна.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 6b5b0688e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Като, че ли е първо по-добре да и кажеш, че така както е тръгнала до никъде няма да стигне. Едно - две по-сериозни предупреждения и ако и от дума не разбира - Благодаря, беше ми приятно!

Има такива мързеливи мъже, има и такива мързеливи жени. И после : Ама защо гледаш другите жени... е, как няма да ги гледаш? Спретнати, пазаруват, готвят, чистят и на работа ходят и време за мъжа си намират да го задоволят... е, значи може. Естествено никога не трябва един да върши цялата работа вкъщи, но МОЖЕ има начин и хората го правят.

Мисля, че повече зависи от нагласата и желанието на човек. По описанието ти... се чудя това момиче как въобще ще се оправи ако остане сама. Или недай си Боже си имате детенце... нищо няма да свърши и у вас ще се превърне в пълен бардак.

Успех с момичето... но първо я предупреди - да си знае и после да не каже : Ама той нищо не ми каза - просто стана и си тръгна.
А и в крайна сметка... знам ли на 23г. е би трябвало да се усети на време преди да е станало прекалено късно за нея, а и за вас.

То тя ако не те допълва с нищо? Защо си с нея? След като секса не е както трябва, не готви, не чисти... та ти тия неща и БЕЗ нея може да ги правиш.
Да не се задоволяваш...
Да не готвиш, да не чистиш...

Кажи и да се стегне малко, покажи и кой е мъжат в къщата и да си знае. След като не и харесва или започне да се оправдава - да си търси късмета някъде другаде.
Аман от такива хора. 0 % продуктивност.

Всичко хубаво и от мен да знаеш - много си прав тук! И никой не може да каже, че не си в правото си. Казвам го като жена. На 35г. съм и много мразя мързеливи и постоянно оплакващи се хора. Не ти трябва да си с такъв човек - повярвай.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: cce525a96c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Не си длъжен да стоиш с тази флегма. Спасявай се, докато не ти е изтърсила, че е бременна. Избери момент, в който няма изпити, например, и й кажи, че искаш да се разделите. Бъди непреклонен. Дай й един период, в който да се устрои някъде и кой от къде е. Ако няма как, живейте като съквартиранти известно време.

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: b9b9c8a283
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   AЗ пък имам чувството, че си търсиш прислужница, а не жена.
Да, нормално е всеки да си има някакви неща, с които подпомага връзката, но ти не казваш ти какво правиш за нея?
Защото щом е студент ако родителите и покриват разходите и- тя с нищо не ти е длъжна.
Щом работиш оставяш ли и пари с които да напазарува и готви? Ако досега не си, може да пробваш с думи: Мило искаш ли да ми приготвиш любимата супа(или каквото е там) оставил съм пари в кухнята (например).
Замисли се дали ти се грижиш за нея, дали и правиш някакви жестове от време на време. Всичко е двустранно, ако ти само работиш и не се стараеш за нея не очаквай много.

Пробвай с разговор-какво очакваш във връзката, не очаквай хората да се досещат сами. Ако си твърдо решен, че не я искаш- има общежитие, просто и дай някакъв срок в който да се премести.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 3ad4fcacbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Хубаво де, ама за твоя си живот не ти ли е жал? Един живот живееш и то не за да се мъчиш или да си в услуга на някого. Просто тази жена не е подходящата жена за теб, ти го знаеш отдавна и не виждам защо ни питаш. Кажи и чао и готово. Всеки носи отговорност само за себе си. Тя също може да се грижи за себе си, просто сега има кой. Подозираш в теб някакъв страх да не останеш сам, но то сега твоето щастлив живот ли е? Има такива хора-костенурки, за които времето тече в друга галакатика и аз с тях не мога да общувам даже. Ти имаш такава на дивана у вас. Помисли.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 6ca1dbd45d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Авторе, направи услуга на момичето и се разделете. Ти не си търсиш жена и партньор в живота, а обслужващ персонал. Накой да ти готви, чисти и накрая с етусиазъм да ти врътне един як секс! Много са ти високи изсискванията май. На това младо момиче не му е работа да домакинства сега, а да учи и да се развива. Определено не сте един за друг и не се притеснявай тя ще рабере това много бързо след като се разделите. Така че, направи й услуга - зарежи я.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 38d4d71a01
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Първото сигурно нещо е, че ти не обичаш това момиче истински. Второто е, че ти ако беше по-добър от нея никога нямаше да напишеш тези всичките неща и да разсъдиш по-този начин. Да ти кажа мисля, че си комплексар. Но само мисля, не съм съдист.
Общо взето ако не си пасвате като характер, няма смисъл да се мъчите.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ba6e413d85
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Интересна история.
Бъди егоист. Това ще ти помогне.
Долкокото разбирам си добре подПЛАТЕН.
Искаш елементарни неща от човек който издържаш, секс, чиста къща и топла храна. Зарязвай я, все ще получиш поне едно от гореспоменатите неща. Което ще е напредък в битието ти.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 3294f17d73
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Авторе не мисля, че трябва да ти е жал за нея. Много хора като нея усещат тази жал и стават още по-нагли, използвайки другите. Проблема е че не се чувстваш щастлив и такива хора не ти харесват. Затова трябва да слушаш себе си и да се разделиш с нея. Ами тя щом на 23, когато трябва да кипи от енергия и ентусиазъм е такава, каква ще е след 10 години? Пред телевизора по цял ден, натрупала килограми и непохващаща нищо. Човек е така устроен, че като започне да се отпуска започват все по-малко неща да му се правят, а като прави повече неща има и много повече енергия. Тя както е тръгнала може и работа да не започне от мързел. Познавам такива хора и просто в един момент и с танк не можеш да ги помръднеш от дивана. Даже имах една позната от този тип, която като отидеше до кварталния магазин се изморяваше. Просто в един момент и едни яйца да ти направи ще и се струва много. Според мен трябва да си търсиш човек, който е по-деен и който има цели и интереси в живота, такива хора и теб ще дърпат напред. Лично аз за себе си съм забелязала, че с бавни и мудни хора около мен започвам и аз да ставам такава около тях, затова ги избягвам. Мързела много повлича и после е много трудно да станеш деен и енергичен човек. И аз не смятам, че жената трябва да е по цял ден в кухнята или да се скъсва да угажда за всичко, но случая с твоята приятелка е другата крайност в която нищо не се похваща. А и не на последно място ще е полезно сама за себе си да може да се грижи, не може да не можеш да си напазаруваш и да готвиш поне няколко яденета. А това че се чисти само когато стане много мръсно също показва как нещата се правят вече като няма накъде. С такъв човек без инициатива ти трябва да го подбутваш цял живот да прави това или онова, а това си е доста изнервящо, все едно си сам и на гърба си носиш още някой. Лично аз бих се разделила с такъв човек, защото този проблем е сериозен и си е голямо бреме особено ако ти си по-енергичен и активен човек.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f4cdb0db83
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Попаднал си на мързелива мърла, която не вярвам да се промени. Щом отсега е такава, опитай се да си я представиш, каква ще е след 10 - 20 години. Живота си е твой, сам си решавай.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 4628ecef98
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Разговори му е майката на твоя проблем. Сядаш и говорите, това не ми харесва, онова не ми харесва и искам да го промениш за да имаме бъдеще заедно. Постави и ясни условия и изисквания. Много по-добре е така, отколкото да и сервираш неочаквано от нея искане за раздяла. По начина по който говориш си личи, че държиш на връзката ви и ти пука за нея. Момичето е доста мързеливо и трябва да наблегнеш на задълженията които има по домът ви, при положение, че стои по цял ден вкъщи. Нещата които искаш са съвсем нормални и недей да слушаш разни криворазбрани разбирания за еманципация, според които мъжа трябва да бачка здраво на работа, а после и наравно с жената в домакинството. Даже и ако тя дреме на дивана по цял ден....

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 7021684c40
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   А за себе си не ти ли е жал? Раздели се с нея. Тя ще отиде на общежитие или да се оправя сама. Голям човек е, не е дете. И си търси друга жена, с която да се разбираш. Истината е, че това момиче, с което живееш, не те обича. Иначе щеше да се загрижи за теб, че като се върнеш гладен, няма какво да вечеряш. На нея обаче не й пука гладен ли си, жаден ли си. Тя не те обича, но си й удобен. Не се занимавай с нея и не я жали-може да се оправя сама. И си търси жена, която да те обича и да я е грижа за теб.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 2f1d1edd00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Изобщо не мисля, че проблемите ви са сериозни. Не знам защо повечето коментари във форума са негативни. То не може да срещнеш някой и всичко да е перфектно, хората се напасват. За нейната възраст е нормално да не е невероятна домакиня. Тя няма опит, нито с готвене, нито с чистене, но това е поправимо. Аз също не готвя защото живея сама, и хладилникът ми е чисто празен. Съответно, ако заживея с някой, в началото ще ми трябва време, да почна да го правя, защого сега просто няма за кого да готвя. Но аз си представям, че ще готвим и аз и той. Иначе си чистя сама, но и за това ще се радвам, ако живея с някой и той помогне малко в чистенето.
По отношение на секса, се вижда, че тя няма опит. Не е такава болка за умиране, защото ако беше пък с прекалено много бивши, щеше да кажеш, че и това те притеснява. Трябва да и напомняш какво искаш. Пробвала е няколко пъти отгоре, следващия път с много желание и предложи пак. И после пакллл и пак. Тя е неуверена и незнае какво да прави, затова се чувства по-комфортно ако ти водиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker