За златотърсачките - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За златотърсачките
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 2212 пъти
Мъж на 39 години. Май попаднах на такава - красива, умна и невинна на пръв поглед. Резултатът - прелъстен, влюбен, изоставен. Естествено тя направи първата крачка, най-вероятно заблудена от външността ми или просто играейки си. След омагьосващ флирт небрежно ми се предявиха очакванията като апартамент, автомобил с марка и цена, издръжка за месечни разходи, почивки, ресторанти, подаръци и т. н. Въобще опитно и ориентирано момиче. Но след като и обясних, че финансовото ми състояние не отговаря на нуждите и, тя естествено би отбой. Интересното в случая е, че за няколкото пъти, в които се видяхме (за кафе, вечеря, разговори, но без секс), тя май започна да се влюбва и сякаш се уплаши от себе си за чувствата, които изпитва към "неподходящ обект". А пък аз я обикнах, независимо от всичко, силно и всеотдайно. Глупаво знам, безнадеждна ситуация, но въздействаща! Интересно би било, ако може дамите с такъв стил на живот и разбирания, които си търсят богат партньор на всяка цена да споделят дали любовта за тях е нежелана в една връзка и дали се срамуват да обикнат не милионер. Също мъже с опит може да кажат как са се измъкнали от такава ситуация.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 7061092bc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто е - търси спонсор.
Ти не си подходящ за такъв, ако има някаква магия, влюбване и т.н. - ще си хване спонсор, но ти ще й станеш любовник. Ако повече не ти звънне и не стигнеш до любовник - просто те е пуснала по пързалката, да се напънеш малко да осигуриш нещата, ама ти си дръпнал ръчната още в началото в прав текст, че няма да я бъде тая, та...
Чакай да ти звънне, ама и търси нещо друго междувременно, че силно се съмнявам...

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c9b6d91d71
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо въобще си губиш времето с нея. Дори да имаше тези неща, смяташ ли за редно да й плащаш за да е с теб? На 39 г. си, сигурно искаш с-во, а тази е подходяща за съвсем друга роля. Явно е суша за богати чичаци и от немай къде е излязла с теб. За какво ти е супер меркантилна жена?

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 983603d3b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Връзките не се градят върху пари или външен вид. Това което харесваш в тази жена е нейната красота и интелигентност. Даже те е омагьосала.
Сигурен ли си, че искаш да имаш взаимоотношения с такава жена?

Повярвай ми, ако тя не беше красива, нямаше да се влюбиш в нея. Това което изпитваш към нея не е любов, а просто плътско привличане. Дори ако тя реши да има връзка с теб, в момента, когато някой богаташ ѝ хване вниманието ще отиде при него или ти просто ще станеш едно дилдо (т. е любовник) за сексуални взаимоотношения.

Аз ако бях на твое място въобще нямаше да си права илюзии за любов между мен и тези жена. Съветвам те като мъж да я оставиш и да спреш да се хващаш само на външния ѝ вид.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: b6506d2769
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Щом се е влюбила, както предполагаш, най-вероятно не я интересува мъж с големи финансови възможности, а поне от нейната черга. Ако и двамата сте добре, ако си изкарвате добре, ако и тя вади някакви пари, защо просто не спреш с натрапчивите мисли. Отдай се на връзката, ако нещо не и стига тя сама ще си тръгне и ти ще разбереш, че не е твоето момиче. Часовника обаче си върви и времето няма да те чака да натрупаш нужният и капитал или да прахосваш по нещо безперспективно. помисли си добре и продължи както сметнеш за добре. Никой от тук коментиращите няма да живее с тази жена сега или да е решаващ проблемите ти.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 98fde3d2d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Не се занимавай повече. Избий си я от главата. Жени много, ще се влюбиш в друга. Всяка изглежда уникална и неповторима, докато нещата не се развалят и не се появи друга уникална и неповторима.

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c6ac0cdd5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Подобни "дами" имат чувства само в главите на "жертвите" си. Понякога и сами си вярват в болните си мозъци. Някои си намират оправдания в "тежкия живот". Простата истина е че човек който е способен да изпитва чувства не се продава за пари. А ако я питаш съм убеден че ще отрича до последно да е проститутка(компаньонка). Макар че реално прави абсолютно същото. Даже съм чувал от устата на подобна - "Това че правя секс за пари не означава че съм проститутка".
Ама ако ти е мерак, може да се самозаблуждаваш и ти колкото си искаш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: b9cc9ad67f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Изобщо не я чакай да ти се обади, просто не е за теб. Явно е че си търси спонсор и да и е добре на нея. Да е осигурена финансово и да си вее байрака, демек да се вижда с когото на нея и е кеф, без някой да и държи сметка. Дори да имаше финансовите възможности да я спонсорираш, на дали щеше да ти е приятно. За кратко в началото, до като и се наситиш сексуално може би, но като видиш че не и дреме за теб, а само и единствено за това което и предоставяш, като финанси ще се дръпнеш много бързо. Продължавай с търсенето - жени много...

Успех.
>М.31г

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 366afae10c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Сам си си виновен, като залиташ по топмоделките. Я си хвани някоя с 5 излишни килограма, да видим дали ще се държи така....

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ff9bf95eba
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторе, според мен просто в момента никой ( богат ) не й връзва и се чуди как да подходи. Или изчаква дали няма да си толкова хлътнал, че да продадеш всичко, което имаш, за да й купиш поне апартамент или кола ( каквото дойде ), защото има и такива хора. Изобщо не се занимавай с подобни индивиди. Познавам доста такива жени и мога да те уверя, че изискванията им падат буквално с всеки ден, в който са сами ( без финанси ). Най-накрая се хващат с първият срещнат, поне да им плаща цигарите и кафетата. Аз лично, след доста опарвания съм си изградил много прост тест, на който да отговаря една жена:
1. Работи ли? И ако да - какво. Идеята тук е да е трудолюбива, а не да отбива номера. 2. Възпитание, обща култура и чисто човешки качества. Ако темите й на разговор се свеждат до "в коя кръчма сме довечера", или "виж какво си купих от мол-а" - не, благодаря! . 3. Образование.
Не съм ги подредил по важност, просто това са основните неща, които гледам.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 3b5382f4d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Незнам какви са тия претенции никой не е длъжен да и осигурява нищо, такава жена трябва ли ти? Има много жени, не гледай да са много нагримирани и направени, понякога и красотата лъже, не е и много интелигентна според мен...

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 0fe7c0ba9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Що се чудиш-това са стоково-парични отношения-красива жена иска да се похарчи добре. Ти, самият, не би припаднал по някоя интелигентна грозница.
Да ти давам ли пример от родната действителност-Гущерови-младши и старши са идеални примери. Момчета, нищо лично.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 6d3a6f4c6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Съгласна съм най-много с коментар номер 6. И двамата си приличате - ти търсиш красота и интелект, тя търси пари и май си знае цената. Не одобрявам, но е легитимно всеки да си прави изборите в живота.
Нейното иначе си я чака. Красотата е преходна и един ден все ще ѝ се наложи да се оправя сама.
Като цяло обаче всяка жена гледа малко или много финансовото положение на мъжа, но по-скоро с цел общо семейство, общи планове, но и всеки мъж гледа каква жена избира. Мисля, че всяка жаба трябва да се простира според гьола си.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 10f99ba711
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Авторе, книга мога да напиша за такива ситуации...
Живея в богата държава и съм финансово добре.
Което далеч не значи, че си пръскам парите по кифли.
Имам си една такава от години - в началото започна с изискванията за апартамент, кола, Дубай итн. досущ като теб. От моя страна чуваше само откази. Разликата обаче е, че моята беше куха като лейка, провинциална хитруша на дребно а на всичкото отгоре и доста зле в кревата. Въпреки, че всеки момент очаквах да ме зареже, очакванията ми не се оправдаха, тя просто започна да сваля все повече летвата и последно бяхме опряли на нещо за 200 лева, за което също чу "не".
Извеждах си я, храних си я и си я поях, тук там някакво дребно подаръче и това е...
На въпроса как съм се измъкнал - ами огледах се наоколо и се оказа, че има много други жени, готови да са равностойни, да плащат и те поне от време на време някоя сметчица колкото да не са на отглеждане, интелегентни, и най-вече взривоопасни в кревата...
Та по някое време си казах "какво толкова намирам в тази кифла, я гледай какви каки чакат на опашка". Държа да отбележа, че никога не съм имал ексклузивна връзка с една, поне още две е имало винаги в резерва.
В заключение любимият лаф на покойния ми баща : Не е луд тоя, дето яде зелника, а тоя, дето му го дава"
Твоята кака се е пробвала - ок, не става. Правилно си постъпил.
Сега ако започне да си ляга с теб и без издръжка - значи те харесва. Но ще те смени на секундата щом се появи някой по- перспективен от нейна гледна точка.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 7dc645ddbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Хайде да ми обясните каква е логиката на тази малоумна тема. При това пусната от мъж на 39 години? !
Разбирам да беше от момче на 19 - тогава ясно.
Но на 39 години се предполага, че човек вече е достатъчно съзрял, за да разбира живота.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 1119a5ef19
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Всеки път, когато подобни теми на мъже с много мощни комплекси (никой некомплексиран мъж, който знае кой е и какво може да предложи не се вълнува особено от подобна тема, какво остава да реагира бурно), си задавам един въпрос: ОК, имаме жена на 20 години (важно е да не 20, нали :), която има собствен дом, лично неин, високо образование, успешна и доходоносна кариера, собствен луксозен автомобил, пътува редовно до екзотични дестинации на свои разноски, плаща сметката на мъжа в ресторанта (колкото и безумно да е това, по етикет от мъжете се очаква поне да попитат дали е съгласна той да плати) и пр. и пр.... - за какво й е мъж изобщо? Сигурно, за да я води в неделя на сладкарница на по паста.

Изобщо българският типичен хитрец на дребно е достоен да бъде включен в някоя изложба на редките видове, понеже аз лично по-смешен мъжки екземпляр не познавам.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 9356092b23
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   № 17 ти е обяснил, че не разбираш живота. Така е. И аз ти се чудя от кой тип си. Би трябвало, ако си мъж на място и наистина обичаш, да се бориш, да разбиеш клишетата. Какво, като иска кола? Какво, като иска апартамент? Ти пък имаш любов, която няма никой друг. Това ще го оцени всяка жена, стига да си достатъчно настоятелен в ухажването.
След като минеш този път, ти ще знаеш каква е жената - дали е кукла без сърце и мозък, или жена, която си заслужава любовта ти. И проблемът ще се реши от само себе си - или ще си с нея, или вече няма да я обичаш.
Въпросът е колко си смел, колко си влюбен, и дали имаш душевните сили да се отдадеш изцяло. Другите пътища водят към самосъжаление, подценяване, самота и не са за препоръчване. Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 6e5f4fa93f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Смятам, че у всеки има нещо човешко т. е. способен е да чувства и да има емоции. Не може материалното да е над всичко и на всяка цена, още повече, че практиката показва, че това е преходно. Или може би въпросната категория не са човеци?
От Автора

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a0ab4dbaae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Гладах едно предаване за златотърсачките в Англия, абсолютни професионалистки, влагат много във външния си вид, проучват мъжете и имат информатори в клубовете. Искат по тънък начин дрехи, бижута и т.н., флиртът за такива жени е като здравей, много са добри. Чувства? Излез от приказките, човек. Не може за няколко срещи да я обикнеш. Твойто е чисто сексуално и замотана глава.
Питай я директно - кажи, че не можеш да и предложиш нищо материално, но я харесваш и искаш връзка с нея. Но какво може да очакваш от такава жена? После ще страдаш, а като нищо и на улицата може да те остави, да те използва че си супер лапнал по нея.

Има и такива мъже, които търсят богати жени за същото.
Авторе, докато се заглеждаш и искаш по такива кукли, само ще страдаш. Намери си едно нормално момиче, такива жени не се интересуват от чувства и любов, не можеш да я промениш

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker