Глупак съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Глупак съм
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 3092 пъти
Здравейте,
Аз съм мъж на 30 и живея в чужбина. До този момент опита ми с жените беше миниатюрен. В смисъл няколко несериозни връзки. Но през януари се срещнах в България с едно прекрасно момиче! Влюбих се от пръв поглед! Толкова чаках тази любов! Когато видях това момиче разбрах, че то е моето момиче! Веднага я добавих във Фейсбук и започнахме да си пишем. Оказа се, че и нейните чувства са същите! Бях най-щастливия мъж на земята! И двамата знаехме, че заминавам. Но решихме да се впуснем в това приключение. Чувствата ни бяха толкова силни, че и двамата бяхме сигурни, че ние сме партньорите част от едно цяло. Ние сме две сродни души! Няколко месеца по-късно пробвахме да й извадим виза, но не стана. Отказаха й! Плаках като малко дете! Мислех, че ще скъса с мен заради това! А аз я исках! Желаех я! И тя мен! И решихме, че няма д се отказваме! Аз бях сигурен в себе си. Но тя беше страшно несигурна. Все повтаряше, че може и да не издържи, а аз все й повтарях, че трябва. Че ние сме едно цяло. Направихме си една кратка ваканция преди време. Беше чудесно. Но през тези месеци нещо се промени при мен. Периодично се карахме за дреболии. Тя постоянно повтаряше, че иска да е с мен тук и сега, как тази ваканция е далече, как дестинацията е тъпа и тн. Аз знаех, че жените си мърморят по принцип и се опитвах да трая, но не можех. Въпреки, че си говорихме по тези въпроси аз чувствах странни чувства. Допуснах страшна глупост! След всеки такъв миниатюрен скандал аз приемах всичко лично. А не трябваше. И в един момент в моя мозък започна да се обажда един глас "Защо ти е този стрес? Преди си беше добре без такива проблеми", което не е вярно, защото аз не се чувствах добре! Аз я исках тази любов! И започнах да си втълпявам, че не я обичам. И както имах чувства в себе си само за няколко дни унищожих всичко! Аз съм глупак! Искам да си върна чувствата към нея! Искам пак като й чуя гласа да ми действа като наркотик! Да нямам търпение да я чуя, а не като сега да се напрягам, защото говоря с нея! Следващото ни виждане, ще е зимата, но аз ще съм студен сигурно! Искам да умра честно! Дори и приятелите ми го забелязват. Казват ти от 2 месеца не си същия човек. Все си унил.
Как да се влюбя в нея отново? Как да я заобичам така както преди? Би трябвало да има начин. След като със самовнушение за няколко дни успях да унищожа чувствата би трябвало да мога да ги възстановя отново по същия начин!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 7b9ba2ce77
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   При вас най-вероятно, точно голямото разстояние е проблема. Търси начин да сте заедно, защото ще е много трудно. До колкото разбирам и ти вече не знаеш - обичаш ли я, не я ли обичаш. То в любовта не всичко е мед и рози. Както приемаш положителната/добрата и страна, така трябва да приемеш и отрицателната и. Жените мрънкат от време на време, но с това се свиква, само да имаш малко нерви... хаха. Все пак е хубаво да си вземеш поука от грешките, които си направил! Да си сам е по-лесно, защото не се съобразяваш с никого и мислиш, само и единствено за себе си. Но да си сам - никога не е хубаво! Така няма как да си щастлив!!!

Успех ти желая и ще трябва да и направиш някаква изненада, за да се сдобрите и да продължите напред заедно!

>М. 31г<

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 005cc3123b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   *На сила, не може да се влюбиш, колкото и да се самозалъгваш, че със силата на самовнушението става.

*Не е била за теб, приеми го и продължи напред, без да вкарваш излишни илюзии.

*Ако беше едно 10 години по-малка от теб, може би щеше да иска да те чака, но в живота нищо сигурно няма, за това е предпочела и взела решението, че връзката от разстояние не е за нея.

*Не си допуснал глупост! Може да си мислел, че тя е твоята половина за цял живот, но дефакто да не е така.
Всеки ден живота ни поднася изненади, не се вкарвай в излишни филми.

*Мъжете и на 40, 50 години се котират, така че не ти е късно за нова връзка, но трябва тази връзка да е с любов, уважение и компромиси.
Нямаш опит в сериозните връзки, за това си мислиш че любовта е самовнушение.

*Любовта идва неусетно и непринудено, не може да я спреш, нито да я контролираш.
Може да се влюбиш в най-лошия човек, но за теб ще е най-добрия.
Дори и да се държи лошо с теб, ще си го обичаш въпреки това.

*При теб виждам, че всъщност не е любов, а харесване и привързване към определен човек.











-Maryjane

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 8816b5ed8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторе, на 30 си, а разсъждаваш като ученик. Няма как от пръв поглед да прецениш човека отсреща, нито пък за месец-два. Ти си се влюбил в образ, който е само в твоята глава и като си видял, че реалността е друга, си се разочаровал. На всички ни се е случвало, не си нито първият, нито последният. Освен това по начина, по който я описваш ми се струва, че тя е доста по-малка от теб и с незряло поведение.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: e011f8d428
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   To, не е било самовнушение, а не ти е било много гот от нейното мрънкане. От една страна, доста си свикнал да не се съобразяваш с никого, от друга, девойката вероятно иска да дойде при теб. И тъй като няма виза, май очаква да й предложиш. А като не й предложиш, работата и без друго ще се разсъхне-"далеч от очите-далеч от сърцето". Интересно, че искаш пак да изпиташ същите чувства, но не говориш как можете да се съберете?

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 78b6308e7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Подкрепям н. 4
Не пишеш също за коя страна са ѝ отказали туристическа виза (предполагам), но ако е за САЩ, то момичето действително има големи проблеми от рода на - няма редовна работа, няма никакво имущество (дори кола), или има друг вид проблеми. За САЩ специално ти гарантирам, че виза много лесно дават ако имаш елементарна работа поне и не си сгафил някъде. За 10 г. дават виза на всеки. И на баба ми ще дадат, но ако е редовна гражданка, каквато твоята май не е.
Като жена ти казвам, че у нас е бъкано с жени, които си търсят на всяка жена мъж от чужбина (чужденец, но и българин като теб явно става), за да може да ги измъкне. Такива жени обикновено нямат никакви способности да се оправят сами в живота, живеят при родители и имат много нисък доход и чакат само някой мъж да ги „оправи“ и понеже живеят с идеята, че в чужбина доларите падат от дърветата - търсят си целенасочено мъж от чужбина.
Съветче - кажи ѝ, че си загубил работата си и ще се връщаш за винаги в България, че имаш големи дългове или нещо такова и да видим дали няма да се изпари много бързо от живота ти.
ж33

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 4ccbdf3199
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 4,
Не е само образ. Срещахме се доста докато си бях в България. Към номер 6- не конкретизирам, защото тя знае за сайта и може би влиза да чете. Но не е такава, за каквато я описваш. Като причина за отказа бяха посочили, че миналото лято е била в страна от Западна Европа за лятото. Иначе си има работа, даже е студентка. На нея не й е самоцел да живее в страната, в която съм аз. Даже в началото напъваше аз да се върна в България, но аз отказах. И сега съжалявам до някъде за това. Трябваше да се прибера поне за известно време и да пробваме. Но уви. Не е материалистка. Това го знам, защото аз нямам много пари, а и тя не ми търси. Оправя се сама. Предлагал съм й и не иска. Тя всичко, за което съм мечтал, но съм глупав, че толкова се връзвах на всичко. Сега по цял ден я мисля. Как тя ме обича а аз не знам дали я обичам. Как тя дава сърчицето си за мен, а аз... Хора искам да съм на 1000 % сигурен, че я обичам! Не искам да я изпускам! Направя ли го ще съм поредният глупак! Ако знаете само какви подаръци ми направи- ръчно изработени с наши снимки и ръчно надписани...
Трябва да има Бачин да си върна старите чувства. До скоро бях на периоди. Един ден усещам топлината вътре в мен, но на другия не. Викам си далече сме нормално е. Но сега от няколко дни не е така.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 4ccbdf3199
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Забравих да добавя- сега ще пробваме отново за виза. Планираме да се съберем тук. Освен още не съм гражданин, така че и да се оженим, това нищо не променя.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: e011f8d428
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Oпределено, при връзки от разстояние, всичко става в главата ти. Връзката не се развива реално, а се доизмисля в главата, което не е реалистично. Ежедневно съжителство ще покаже дали се обичате, дали няма неща, които ви дразнят непреодолимо и т. н. Със сигурност, всяка българка си мечтае за живот в чужбина, защото си мислят, че там няма проблеми, а всичко си се нарежа от само себе си. Което не значи, че не може да имате заедно хубав живот. Само обяснявам защо ти е толкова навита. Не мисля, че като са й отказали виза, след няколко месеца ще й дадат.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 5a81661925
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе – Посещавал ли си психолог?
Не я обичаш, а тръгнал да се жени, ама ти сериозни ли?
Първата сериозна връзки и си се захванал, като удавник за сламка.
Прочети по-горните коментари или не ти се чете?
Искаш мнения и съвети, ама вслушай се в тях, иначе защо въобще пишеш темата?
Може да споделиш с приятели, може да си споделяш с 4-те стени на къщата или апартамента, но когато се стигне до сподели, би трябвало да има огромна причина, като знаеш че след това ще има и коментари.
Да речем че се ожените, как ще продължиш като не я обичаш?
Не залъгвай нито себе си, нито нея.
На земята има хиляди по-добри от нея, ако започнеш да намразваш себе си, че си хванал първата която е откликнала на желанието за връзка?
Ако имате дете, но тогава ще бъде по-трудно да се откажеш от нея.
Детето няма ли да страда?
В 21 век, никой не те е карал на сила да се сгаджосваш с нея, нито да се жениш.
На 30-години живота продължава, ако сега не я обичаш, няма и да я заобичаш.
Престанете да си мислете, че има копчета за различни функции, не няма.
Ако заживеете заедно и битовизмите ви "напънат", тогава ще я намразиш от дън душата си.
Тази връзка няма бъдеще, трябва да бъдеш честен пред нея и да й споделиш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 9138201f38
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Знам!

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 6a72e4795f
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

12.   От автора:
Вчера говорихме и решихме да се разделим. Аз съм объркан. Не казвам, че не я обичам. Но съм объркан. Мразя се. Сега и двамта страдаме. Тя ми е бясна. А аз съм в емоционална дупка. Нямам с кого да споделя. Искам да умра. Момичето ми е близка. Сестра е на приятелката на брат ми. От седмици съм като призрак. Никой не може да ми помогне. А само преди два месеца бях най-щастливия човек на земята!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 85e7028d23
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Аз нещо не разбирам целта ти. Какво значи да я заобичаш като преди? В началото е влюбване, при което човек лети и е щастливи пр. После влюбването преминава в обич. Тогава не летиш в облаците, виждаш недостатъците на човека, но го обичаш. После става една помъдряла любов, донякъде свикване, донякъде чувството за другар в живота. Та любовта има различни проявления и етапи, да кажем. Може би при теб влюбването е отминало, но само ти си знаеш дали е преминало в обич или не.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 50433570eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Бих казала не, че си глупак, а че си неуравновесен. Работи върху себе си.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 7f5e2891a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Авторе проблема ти е в липсата на качествена и откровена комуникация. Другия проблем е че не си се опитал да разбереш нейната гледна точка и си донякъде инат на своето. Дребни компромиси е нормално да се правят, хубаво е че си искал почивка, но щом момичето ти е казало че иска да е с теб на момента и почивката не е важна за нея си го приел адски глупаво. А тя ти е направила най-големия възможен комплимент и реално е показала колко наистина те обича по този начин.
Започни да мислиш рационално не спрямо любовта, а спрямо нещата които виждаш като проблеми и ще разбереш че голяма част идват от стрес и лоша комуникация.
Разбира се има и вариант наистина да не сте един за друг и да си се влюбил във фантазия която е избледняла когато си се сблъскал с реалността. Ако не можеш да приемеш момичето такова каквото е, по-добре и за двама ви е да се разделите.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 1e2c2cfc3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Авторе как си, минали ти!

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: b54467d59f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Каква раздяла като вие сте на километри един от друг? Твоето е само харесване и секс. Няма как за 1-2 месеца чак такива големи любови, при все, че ви делят километри. Реално колко сте били заедно като дни? И това,че на тия години нямаш сериозна връзка само говори колко си несериозен и полигамен.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: d358552cff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   От автора. Благодаря, че съживихте темата. Нещата с момичето вървят сериозно към момента. Веднага след въпросната раздяла поговорихме и всъщност и двамата осъзнахме, че се обичаме страшно много макар и от разстояние. Към момента вече почти три години все още сме заедно и смело вървим към по-сериозни неща :).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker