Секс приятелство или унижение е това - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Секс приятелство или унижение е това
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 2486 пъти
Познаваме се от 3 години. Запознахме се във фейсбук, като аз го намерих първа, случайно резгледах негови снимки. Колеги сме в университета, но той е една година по-малък. Когато се запознахме, той беше в чужбина. Пишехме си редовно. Върна се тук и станахме гаджета или поне за кратко. Още на втория ден ме запозна с брат си и някои негови приятели, бяхме на дискотека, целувахме се цяла вечер. Държеше се романтично, излязохме на няколко срещи и поддържахме връзка редовно. Не след дълго обаче се отдръпна без да има конкретна причина. Може и да ми се е сторило, но когато му пишех във фейсбук, отговаряше след много време, освен това ме притесняваше, че повече аз му пиша и аз започвам първа разговора. След месец един ден просто ме викна на кафе и каза, че са му минали чувствата и иска да сме приятели.
Мина доста време. След около година започна да ме търси и искаше да сме секс приятели или поне така се държеше. Чувствата вече ми бяха минали. Виждали сме се известен брой пъти, но основно за секс. Винаги е по негова инициатива. Ако аз предложа да се видим, дори да е само за секса, се започва: днес не мога, утре не мога... докато не започне да ми писва. Не знам защо го прави, на интересен ли се прави, не иска ли? В същото време, когато той реши, че иска да се видим, е доста настоятелен, ако не му отговоря, след ден отново ми праща смс, проявява силен интерес и е много мил и позитивен. Ситуацията се усложни допълнително от това, че той се държи адски романтично. Не е сериозен с мен, но е изключително романтичен в леглото, което ме предразполага. Когато идва вкъщи винаги си говори дълго с мен, интересува се от всичко... с кого съм била на морето, да му разкажа за някоя чужда страна, в която съм била. В същото време се чувствам като пълен боклук. На два пъти той ми каза: Хванах си гадже и не искам да й изневерявам. Спираше за няколко месеца до половин година и после пак ми се обаждаше. При последните ни две срещи пак започнах да се влюбвам. Преди това мога да кажа, че въпреки всичко, по скоро имах неутрално отношение към него и отдавна бях преживяла това, че ме е отрязал. Но последните два пъти беше малко по-различно. Той обаче продължи да обяснява, колко е зает, когато го потърсих. В същото време ходи на рождени дни, вижда се с някакви хора, не е като да няма време да се обърне. Това много ме наранява, още повече, че постоянно си публикува снимки с всевъзможни приятилки, половината от които му пращат целувки и той им отвръща. Когато го питах защо всички ти пращат целувки, каза, че не е забелязал.
Бихте ли ми дали някакав съвет.
Искам да уточня, че основното чувство, което изпитвам в момента е това, че се чувствам унизена, а не като нещастно влюбена, даже не съм сигурна това истински чувства ли са или ми е наранено достойнството.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 121261195f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абре, не е нинак просто поддържането на интимни о-ния с човек, който сме обичали.
Винаги, дори да мине уж любовта - се връща, ако се моткаме около въпросния човек. Не искам да генерализирам, ала си е баш изпитано и проверено.
Докато при него любов не е имало... Няма и да има.
Спиране на всякякви контакти и търсене на нова - споделена любов.
Това е решението.
Друго не виждам какво може да се направи.
Човекът ясно дава индикации, че няма романтичен интерес.
Не мисля че си играе с теб за да те мачка и унижава - ползва те, понеже му позволяваш, но когато той има нужда от теб.
Не откликвайки на твоите агитции, ти дава да разбереш, че го интересуваш само сексуално, и няма да се съобразява с теб (което си е доста грубо), за да не си помислиш случайно, че си пада по теб и ще ти ''тича по г***''.
Не ме кефи, аз бих му показала ясно, че щом няма да ми играе по свирката - ще сме само другарчета, и ще го сложа в графа ''приятелка за оплакване и мрънкяне''.
За назидание, в случай, че не бих искала да спра контакти с него.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: d4e9fa180b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Здравей. Според мен е време да спреш да го търсиш и тотално да го игнорираш. Видно е, че момчето се вижда с теб само за секс и само, когато той иска! И аз си имам така приятелка за секс. В началото и при нас имаше чувства, ту от едната страна, ту от другата, но в крайна сметка не си допадаме, като двойка. Твърде различни възгледи имаме, но пък в леглото се чувстваме доста добре и двамата. Аз също съм романтичен и обичам да я гушкам все едно сме гаджета. Въпреки това, че виждаме все по рядко. Пишем си във соцялните мрежи, кой какво прави и на къде е ходил. Общо взето аз си търся, жена за сериозна връзка и за това все по рядко се виждам с нея. Щом се чувстваш наранена, просто не го търси или ако той те търси, ти му откажи и така. Никой не иска да бъде сам и за това така се получава, въпреки, че не си пасвате за връзка. Продължавай с търсенето. На дали може да се оплачеш от кандидати. :)

Поздрави и успех.
>М. 31г<

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: f1e8bfe1c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Играе си с теб, използва те само за секс и то, когато е скаран със сериозната си приятелка. Ти нямаш ли достойнство? Уважаваш ли се изобщо? Защо тичаш всеки път като ти щрак е с пръсти като кученце след него? Спри с тази отровна за теб връзка. Прояви достойнство и си намери момче, което ще те обича и уважава. И с което ще имаш сериозна връзка. Сега си секс играчка.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: f6435d0943
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Подкрепям горните коментари. Мога само да допълня, че няма от какво да се криеш или срамуваш, а просто му налей чаша „Истина“ - кажи му как се чувстваш, дори му признай, че се влюбваш в него и му кажи, че не искаш да се виждате само за секс, а да те потърси ако иска повече. Ако ли не - всеки по пътя си.
Според мен той в момента не си търси изобщо сериозна връзка и му се живее. Не те оценява и те приема за даденост, но е възможно да те оцени като види какво е да те няма. Един вид back up си му, един вид сигурност, че няма да остане без жена, но ти губиш енергия много и освен това връзката ви не е явно на равни начала, а той определя всичко.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: ad2a4fbdf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Той не те наранява както казваш... а ти самата се нараняваш, като си мислиш, че може й да те вика за нещоп по-различно от секс... не му пиши изобщо и в един момент ще ти се моли и ще се влюби даже в теб!

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: ad2a4fbdf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Той не те наранява както казваш...а ти самата се нараняваш, като си мислиш, че може й да те вика за нещоп по-различно от секс...не му пиши изобщо и в един момент ще ти се моли и ще се влюби даже в теб !

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 165371755b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Към номер 3:
Според мен ти си във връзка с това момиче, за което говориш, но не сериозна. Това, че нямате бъдеще заедно или, че ти искаш нещо по-сериозно, например семейство, не значи, че правите само секс. Само секс е само секс, идва, правите секс и си тръгва. А ти говориш и за чувства, за това, че си пишете. Да нямате сериозна връзка, но аз познавам и много хора, които имат по-отворени връзки. Например единия не харесва пиятелите на другия и всеки си ходи поотделно с неговите приятели. Някои даже имат дете и живеят така, малко като съквартиранти. Или познавам момиче, което много обича да ходи на екскурзии и си ходи с приятелите, дори ако са само мъже в компанията, без гаджето си, защото той не иска.
Т. е. това, което ти описваш за мен е някакъв вид доооооста лежерна връзка. Като се замисля, аз на 19 имах гадже, сериозно и не сме се виждали по-често- пак веднъж седмично. С това момче също се виждам веднъжседмично. И каква е разликата? Че с единия съм си говорила повече по телефона.... е да, ама то е важна комуникацията наживо.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 78f2de28ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Подкрепям нaпълно н 1. Някой друг кaзвa дa му признaеш, че се влюбвaш... глупости. Нямa нуждa дa му кaчвaш aкциите повече, без товa е с нaрцис около/с теб. Пък и ти не си влюбенa.
Нaй-лесният нaчин (и мъъничко отмъщение) е следвaщият път кaто те потърси дa удължиш рaзговорът колкото можеш повече, но с оплaквaния, ползвaй го зa кошче зa душевни отпaдъци. И когaто пристъпи към същинскaтa (зa него ) чaст, го отблъсни и му кaжи, че веме не изпитвaш сексуaлни влечения към него, a по-скоро го виждaш кaто приятелкa-именно в женски род.
Нямa дa те търси повече :) нaй-много дa опитa още веднъж от нaрaненa гордост, но кaто повториш същото, ще си потърси другa игрaчкa.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 121261195f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер едно съм.
№9 - Мда, безотказно действа този подход, тъкмо къмто дадения момент прилагам тази тактика в-у един мизогонист, който смяташе, че може да ме унижава за свое удоволствие.
Само че, вместо да избяга - не спира да ме агитира да се виждаме, и да ми досажда. Самодоказва се, клетият.
Бъде ли накърненено егото на нарцистична свиня, има само два варианта - или както посочи 9 - да избЕга с двеста, или да преследва до откат, само за да довърши започнатото. (имат о. к. р. повечето, не са в час)

Правило номер едно за спокоен жУвот:
Да се дружи само с добронамерени люде, по възможност.
Другото там, да се насочва рязко у лево, защото последствията от влюбване в едно такова лайно, са опустошителни за нервната система, психиката и самочувствието. :Д
Та така.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 78f2de28ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Н 10, зa дa продължaвa дa ти досaждa, знaчи ти може би кaто котките си се зaигрaлa с него, a той не включвa :)
Подaвaш и дърпaш? Хaххaх, тaковa зaслужaвaт подобни!

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 695062c797
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Изобщо не съм съгласна с номер8, това което номер3 описва се нарича fuck buddy (приятел за секс) и със сигурност няма нищо общо с отворена връзка! Преди време и аз имах такова приятелче не е никак лошо, виждахме се когато и на двамата ни се прави секс и сме свободни, вечер, пием по нещо, говорим си, имахме и общи познати които коментираме, правим си масажи и правим секс, после ме караше до вкъщи, а отделно и двамата имахме връзки, така че отношенията ни не бяха със сериозни интереси. Но дойде момент в който започнах сериозна връзка с мъж, който уважавам и неискам да му изневерявам и обясних на моето fuck buddy положението и се разбрахме ако се разделим и пак съм сама да му сигнализирам и пак всичко постарому, но вече няколко години връзката ми си продължава и дори не се бях сещала за него, докато не попаднах на тази тема :)

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: d0f39f55cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   аз лично не виждам нищо интересно в тази история, нито в персоните за които се говори. Накратко - присърбяло ги, и си се почесват хората. Всички останали понятия като "ма бил романтичен, интересувал се от мен, кой на кого се обаждал първи, кога си бил във ФБ" , или любимото ми " мисля, че се влюбвам", са просто жалък опит да придадат някакъв смисъл и значение на съществуването си, замаскирайки най древните естествени позиви - да изклатиш някого , или да доминираш над някого.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 165371755b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   От авторката: За момента няма да променям сегашното ни положение, защото нямам сериозен приятел, а и да имах, това не е сделка. Т. е. на мен ми харесва интимността с него и някой много трябва да вдигне летвата, за да се откажа от нея. Виждаме се веднъж седмично. Ако анализирам само моментите, когато се виждаме на четири очи, наистина изглеждаме като гаджета отстрани. Говорим си свободно. Дори вчера му казах: Една врачка ми каза, че ще имам две деца. Той започна да ме бъзика сладко: Че кой ще се навие хахах (типично в негов стил), но го казва не надменно, а с много нежност, и ме целуна мило и страстно. Не се филмирам да си мисля нещо заради такива разговори, просто казвам, че си споделям спокойно с него.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: d4e9fa180b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   До номер 12.

Един човек, който да разбере точно за какво става въпрос!
Да не е никак лошо особенно, когато човек се чувства сам.

>М. 31г<

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 165371755b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Към № 13:
Не всички са несексуални като теб :)
За хората с нормални нужди сексът веднъж седмично е най-нормалното нещо на света.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: d4e0d43e70
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Авторке решението е едно а именно да върнеш достойството си. Това става като му кажеш в пряк текст че не те устройва той да диктува нещата. Той или ще уважава отказите или просто прекратявате отношенията си. Съответно следващия път като му се прииска - казваш не. Иначе схемата е проста - иска да спи с много девойки, но от време на време му е нужна емоционална близост. Тоест ти за него си един вид емоционален тампон, затова се чувстваш толкова принизена. Не му позволявай да се държи романтично и т. н. Отрязваш всички подобни неща - ако иска само секс, получава само секс. Точка. Това също трябва да е в условията ти.
Може би трудно осъществимо, но съвсем ясно ще му покаже какви са отношенията ви и че ако иска нещо повече, трябва да положи усилия. По този начин хем ще върнеш себеуважението си. Започни да оценяваш себе си за да започне да те оценява и той, особено като разбере че може да те изгуби.
Имай предвид че ако не направиш нещо да промениш настоящата ситуация ти няма да си намериш приятел, защото емоционално си вързана за този тип дори да не си съзнателно влюбена в него. Не споменаваш да си имала нито една сериозна връзка за целия този период, което е достатъчно показателно. Време е да вземеш положението в ръце.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker