Тя е малка и не е за мен, но ми е трудно да я забравя. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя е малка и не е за мен, но ми е трудно да я забравя.
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 3232 пъти
Здравейте на всички в сайта. Преди време попаднах на едно момиче във фейсбук, което доста ми хареса и се оказа част от компанията на мой познат.
Този познат съм го виждал няколко пъти в рамките на 7-8 години и много не се помним. и следващата ни среща беше 2016 за няколко минути съвсем случайно.
Разглеждах й снимките и клиповете дето споделяше и се впечатлих. Започнах лека-полека да се закачам с нея и да пиша несериозни и смешни неща, с
които изглеждаше че предизвиквам дразнене и ме игнорира около месец. Тогава усетих, че има един единствен начин да се свържа с нея, да пробвам
да осъществя комуникация с този мой познат и да го дразня заедно с едно друго момче и негов приятел, но по-късно осъзнах ситуацията, че това момче всъщност беше гаджето й.
Писах им сравнително несериозни неща, но достатъчно доасадни за да ги подразнят и да събудят любопитството им. Минаха почти 2 месеца в закачки във фейсбук!
Писах с девойката и двете момчета и накрая събудих и нейното любопитство. Получих предложение от този мой познат да се видим, защото тя така искала и била любопитна.
Това стана преди малко повече от две седмици и бях цяла нощ с тях. Не успях да се сдържа и поведен от нещо вътрешно започнах да търся близост с нея. Все едно ми направи някой магия. Беше прелестна на живо.
Гледах я в очите и при някои ситуации имах прекалено близък контакт с нея и усетих силно влечение. Не знам дали и при нея беше така, но не я видях много да с едърпа и се усмихваше
По едно време се държеше арогантно с мен и си имахме скандални моменти, а след това се появиха и усмивки на лицето й. Мисля, че и двмата се привличахме и се получи страшна химия.
Всичко това се случи в присъствието на другите двама и те останаха безучастни, ако изобщо разбраха това. Големият проблем е, че прекалено късно разбрах че е по-малка от мен и я мислех за 19-20 годишна
а тя се оказа на 17 и половина! Гаджето й е 5 години над нея, а пък аз 10. Няма да описвам подробностите след тази среща, ама си остана запалена искра. Изпитвам силно желание да бъда близо до нея, без да искам нещо повече и без да я притискам.
Тя ми спомена, че има малки шансове да се видим пак. Опитвам се да не я мисля и не става и не става. Хем си казвам "да я чакам да стане на 18 и да търся нов контакт с нея", хем "тя е вече обвързана и аз съм излишен"
Има нещо лудичко в нас и то много ни сближава. Поведението й много пасва на моето.. продължавам да я харесвам и сънувам доста често, само че времето от първата среща става все по-дълго и дълго.
Ще ми е трудно да се примиря с факта, че ще си остана само с този спомен. Рядко се привличам така от някоя девойка. Имал съм закачки с предишни момичета на повече години, ала с тази е друго усещане и ми се иска отново да го почувствам.
Има ли смисъл да очаквам нещо след време, да се пробвам да я търся или да си оставя всичко да мине и толкова? Нарочно се опитвах да съм груб и заядлив с нея, само и само да спра да мисля за всичко това. Наблюденията са ми, че момчето с което ходи е малко скучен характер и не е много енергичен човек, иначе ми се струва уравновесен. В нейните очи изглежда накрая, че просто съм искал да я използвам за секс. Предполагам заради грубото ми държание.
Искам да се появи друга със същото излъчване, трудно ще я забравя тази. :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 32e4f570cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Извинявай, ама историята е ненормална. Това ни куца на обществото. Двойки се закачат с други хора, трети човек се меси в отношенията на обвързани. Била ти обръщала внимание: Ами, може да си шут и просто да правиш смях. Вземи се в ръце, че според моята математика си на 27г., които погледнати обективно не са никак малко. Бъди мъж, а не пубер с разбеснели хормони.
Ж 27г.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 41447e923e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По заглавието си помислих, че става въпрос за любов, а не за едно запознанство с обвързано момиче.
Изчетох цялата тема, никъде не видях нещо което да ме трогне, освен че ти се буташ между шамарите.
Нямаш работа с обвързано момиче, което няма симпатии към теб, поне не такива които ти си мислиш.
Зрял мъж си, а разсъжденията ти са на 5-10 годишно лапенце.
Не са свършили свободните момичета, които не са по-малко привлекателни и красиви от това дете на 17 години.
Стегни се и продължи, без да се месиш във връзките на другите.
Не мисля, че ще ти стане добре, ако сваляха твоето гадже и се опитваха да ти го отнемат пред очите ти.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 8cc7767284
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Специално до 1ви номер.
Звучи глупаво и неадекватно и ви разбирам, но няма описани подробности и реално не е чак толкова несериозна ситуация. Мисля, че по-сериозният проблем на обществото е изпъкнало силно при вашето мнение, тъй като се получава поредната критикарска позиция с тежки заключения за определени действия и поведение, в която липсва информация за обстоятелства. Нито съм някакъв шут за нея и приятелите й, нито имам такъв вид. Имам сериозен вид по мнение на околните, никой не ме мисли за инфантилен. Не съм се заблудил за чувствата на момичето, такива има и не са се е породили от пуберски усещания. Заобиколен съм от хора на вашите години и средна възраст и се разбираме отлично. Запознанствата ми са били обикновено с жени малко под или над вашите години. При тази ситуация аз се заблудих и хлътнах по едно момиче на почти 18, а всеки който я види й дава две-три години повече. Не съм виновен, че съм се залъгал от чувствата си. Често ме питат дали съм женен, така че няма смисъл от такива изказвания за мъже, аз където и както е трябвало съм се доказал дали съм мъж. Въпросът ми беше друг всъщност, ама като се чете през пръсти е така. Имал съм причини да подходя по този начин, иначе шансовете да я видя бяха минимални, но вие не сте запозната с обстоятелствата.
Автора.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c3e62078ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не слушай 1.

Тичай обратно след нея и я целуни романтично, като в филмите. Последиците може да са следните: Директен шамар от малката плюс щателен побой от нейната мачовска компания която иска 'парче' от малката а ти им се пречкаш.

И сценарии #2 тя ще отвърне на целувката но пак ще бъдеш пребит пт мачовците които я желаят колкото теб

Предлагам сценарий #3 Оставете я нея на решава което ще е пагубно поради факта че и тя самата не знае какво иска и ето отново се намираме на предела на НАГОНА.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 587cf06fac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   При мен, авторе, стана обратното- влюбих се в момиче, по голямо от мен с около 10 години. Но няма как да се получи нещо между нас. А и, се чувствам като по-малък брат, а не като мъж, когато се срещна с нея...
А и защо се влюбих в нея или по-точно в приятните срещи с нея, си е мой проблем и моя лична дълга история.
Нормално е да си се влюбил в нея, да изпитваш това което изпитваш, възможно е да има връзка между момиче и момче, ако момчето е по-голямо (с 10 години, познавам такива връзки), но вие тепърва има да се опознавате и може всичко да се случи. Не знаеш просто. Тъй че, ти си решаваш, какво да правиш. Може да й бъдеш добър приятел или просто тя да те приема за едно разлвечение и да е все още неспособна да възприеме една връзка, като нещо сериозно. Все още може да си оформя характера. И т. н. :)

Момче-25

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d99c851340
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Сама по себе си възрастовата граница от 10 г. не е голяма ако човек е на 20 г. да кажем, а мъжът е на 30 г. Проблемът в случая е, че момичето се намира в съвсем друга фаза от живота си - ученичка е още, живее при родителите си и така нататък, а Авторът е вече завършен мъж, който дори семейство би следвало да стяга. Не е невъзможна такава любов, но трябва да е споделена и да е много силна, защото изпитанията пред нея са големи. Момичето обаче изглежда, че си има друг мъж, така че не разбирам какъв е проблемът на Автора. По прицнип обаче е възможна такава любов... ако има любов

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 37e28342c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Даже да изключим, че е обвързана ти си мъж за женене, а тя е ученичка. Какво не ви е наред на вас

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 9ce9cc1e9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Тоест ти си се повлюбил в нея и я искаш. Проблемът е, че тя е още малка и че е обвързана. Имаш вариант да седиш и да я чакаш да се раздели с приятеля си. Това може и да стане, може и да не стане. Освен това не се знае кога би станало. Има вариант да продължиш да я ухажваш и да видиш какво ще се получи. Има и вариант да не си губиш времето с нея, а да си търсиш жена за сериозна връзка, защото времето лети.. Ти си избираш.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 1264d67193
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Номер 2, извинявай, но на 17 не си дете, а тинейджър и между двете има разлика! Съжалявам, че пиша в този тон, но когато чуя или прочета да оприличават тинейджър, и то към края на пубертетските му години, на дете, много се дразня.
Проблемът не е, че това момиче е "дете" (защото не е! ), а че е обвързано и излиза, че ти се буташ във връзката ѝ. Представи си, че някой се завира в твоята връзка, как би се почувствал ти?
И все пак, ако искаш да имаш взаимоотношения с момичето, ще е добре нещата между вас да се получат по естествен начин, а не целенасочено да им съсипваш връзката. Просто бъди себе си и ако тя реши да е с теб и по свое усмотрение да скъса с настоящия си - тогава. И ако решите да започнете връзка, се увери, че тя е приключила с предната. Бъди точен в тези неща с нея.

Обаче, дори този подход не те спасява от това, да се набуташ между шамарите, както са казали по- горе.
Другият вариант е да я забравиш, но това ти решаваш.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d30832cf4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Едно ми е трудно да разбера, как така си я свалял най-демонстративно пред това момче и той не е реагирал? !? !? Този явно е някакъв страхлив и сигурно ще се примири лесно, а тя щом не се е дърпала значи е харесала свалката. Аз няма да допусна един нахалник до приятелката си, честно! Тоя щом го е позволил е пълен въздухар и щом си планирал така всичко и не си срещнал проблем в лицето на гаджето й, това е една крачка към успеха и ти остава още една и е твоя. Годините не са толкова много. Имам приятели на 25 и 26 с по 19 и 20 годишни момичета ходят и са се запознали преди няколко години. Не приемам жени да ходят с разни въздухари и взимам твоя страна. Лично аз няма да го позволя да ми се намесят така във връзката. За мен ти си покорил сърцето й, евала куражлия си!

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 0ff6ea00d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   До 9 - Над 18 год. ли си?

Чела съм доста твои коментари,където май 'казваше',че си на 16-17 год.
Грешиш,като изкоментира че 17 годишните са в края на тийн години си,не е вярно.
След 18-19 години е краят на тийн годините,а 17-години е по-средата,но не и в края.
Ако ти се чувстваш 'голяма',това е друг въпрос.
За мен и ти си дете,макар че съм почти колкото теб,но все пак по-голяма и с повече опит.
Всеки има различна дефиниция на думата-дете.
Не бъркай едното с другото.
За майка ти цял живот ще си дете,така и при други,дори и да са малко по-големи,за тях ще си дете.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 1264d67193
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не, номер 11, на 19 години съм, при това - навършени и не съм ти никакво детенце, моля! Явно си чела мои коментари, писани преди две- три години, но дори и тогава аз не съм ти била никакво детенце! За теб светът може и да лилав, а тинейджърите да са дечица, но реалността е друга. Вероятно и ти си на 19- 20 и не знам за какъв опит ми говориш, че пък и по - голям от моя, когато не можеш да направиш разлика между дете и тийнейджър. :D
На 18- 19 ти си към края на тийн годините си, а 17 се явява среда към край, но и в двата случая не си никакво дете.
Тинейджърите не са деца и явно трябва да се впускам в глупави обяснения защо това е така, а именно, че на децата не им растат първични и вторични полови органи, нямат цикъл/ семенна течност, не играят с кукли и камиончета и нямат правото да водят полов живот, поне у нас е незаконно преди навършване на 14- годишна възраст и интересите на един тийн се различават доста от тези на едно дете. А като добавим приемането на голямо количество алкохол, тютюнопушенето, смяната на много партньори и дори друсането, които са ежедневие на повечето от тези "деца'", то те са едни деца, дето направо дрънкат. Да не говорим, че пубертетът е преходна възраст между детство и зряла възраст, в която индивидите постепенно започват да се осъзнават като възрастни и да се бунтуват за своята независимост и самостоятелност по един или по друг начин и да "детенцаш" един полуосъзнал се като възрастен тийнейджър, е доста глупаво.
Аз не виждам лошо във възрастовата разлика между автора и "детето" на 17- години, защото той като мъж може да ѝ даде повече, отколкото повечето нейни връстници и тук визирам най вече отношение и зрялост, не толкова секс (да не си помислите нещо). Разбира се, стига автора да не бърза да създава семейство, защото на това "дете" ще му трябва някоя друга година да поживее и да узрее емоционално, макар че жени на по 22 създават семейства и не съжаляват, а други никога не се интересуват от това. То си е до човек!


Black Sabbath
(От "детето" на 19 :))

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ff92b19533
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   11 права си душа, но не за тези които не разбират.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 1264d67193
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   13, и какво не разбират тези, "които не разбират"? Питам от любопитство. Да не се окаже, че ти спадащ към тази категория. :)


Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: b58d2d1996
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Авторе защо не ѝ кажеш в пряк текст кой си и за какво се бориш. Явно е че заобиколните начини не ти се получават, защото си хлътнал и това те прави неадекватен. Тя ако има някакви симпатии ще ти отвърне, ако не - поне ще знаеш със сигурност. Тея игрички които ги въртиш са хлапашка работа.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: fdb4b37b69
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Знае всичко и как съм го задействал, а за симпатиите ще кажа, че усилията ми са дали резултат и другото е излишно за обяснение. Ще спестя подробностите. Проблем е разликата в годините и изгодата от приятеля й, която е и единственото нещо дето ги прави двойка. И никак не е хлапашко. Нямаше друг начин да стигна до нея.

От автора.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c09e852bc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Ха, ха. Проблема явно е че момичето е интересчийка и меркантилна, а ти си се навил че я харесваш. Опичай си акъла и зарязвай тая детска история.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 01aaaf10b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Всичко преди срещата е детска история, след нея се получи друг развой. Като в книга се разиграха поредица от случки. Тя има проблеми и си гледа интересите, разбирам я и нямам право да я упреквам. Знам само, че такова силно привличане не съм усещал никога до този момент. Имал съм и други преживявания, но това няма аналог и не ми се вярва да се повтори с друга. Било е винаги тактика и надлъгване в свалките, тук обаче си е истинска химия. Няма как да си кажа, че са детски истории и да си опичам акъла, тъй като става въпрос за чувства а не за внушения. Тази връзка с момчето е обречена за мен. Ще я почакам да навърши пълнолетие и ще действам. Имам търпението и знам че не е напразно. Това между нас не е угаснало и ще тлее дълго време. Близките й не одобряват връзката с това момче и за мен това е накланяне в моя посока.
Автора.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker