Аз ли някъде бъркам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз ли някъде бъркам
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 1772 пъти
Здравейте,
По скоро имам нужда от мнението ви, от колкото от съвет. Омъжена съм и се запознах с едно момче с няколко години по-малък от мен. Аз съм на 36 той на 31. Приятно ми е да си говоря с него, но само толкова. Обаче той не приема нещата така. Съгласен е на всичко, за да е близо до мен, да ме вижда и са ме чува. Знае, че няма да го пусна в леглото си. Просто твърди, че му е достатъчно само да е до мен. Е, да де, ама той не е женен, защо си причинява това? Сто пъти му казах, че е безсмислено, защото имам семейство, но не ме чува. Щял да страда по-вече без мен. Бил съгласен дори и само на целувки и да ми прави орален секс само и само да е до мен.
Аз ли някъде бъркам или какво?
Благодаря за мненията добри или лоши.
Ирина

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 7fe5a58f31
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом пускаш тема, значи това ти се върти в главата и го обмисляш. Иначе да го беше отхвърлила като възможност и дори да не се сещаш. Как въобще сте стигнали и до интимни теми? Явно те е привлякъл, а това не е присъщо за влюбена в съпруга си жена. Според мен ти предаваш мъжа си с тези съобщения. А как се запознахте?

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: fb27a37b89
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, това е начало наизневяра. Стига даси "узряла" може даго изживееш. Не се знае след това какво - може да установите, че неси пасвате, да си омръзнете бързо или пък да севлюбите и да продължите. Човек един пъъ живее и нямалошо да търси щастието си там, където го вижда!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 0d1aafcf44
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Бас давам, че №2 е някоя жена, която не е успяла да се омъжи за мъж, който да обича. Сега изневерява и се опитва да накара другите хора да изневеряват, за да си мисли, че това е нещо нормално и редно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 1136accb5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До н1
Ако ми се въртеше в главата както казвате вие, щях да си го направя тихо мълком без да пускам тема.
Как решихте, че сме си писали съобщения?
Признанието беше очи в очи, не на съобщения и въобще не стигали до интимни теми. В един момент директно призна, че не може да е далеч от мен и би бил съгласен на всичко, дори и да е само това, за да е близо до мен.
Фирмата, в която работя изпълняваше поръчка за тяхната филма. Така се запознахме н1.
Н2 аз изобщо нямам нужда да изневерявам и това не би направило щастлива.
Просто ми е жал за момчето, защото виждам че е влюбен. А не съм го окуражавала.
Ирина

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 027cf60658
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Авторке всъщност в момента го окуражаваш. Единствения да му помогнеш е да обясниш в прав текст с твърд тон че абсолютно никога, при никакви условия няма да има нищо между вас и трябва да преустановите контакт.
В началото ти е било приятно да си чешеш егото с вниманието което ти обръща, но реално се е получил проблем. С твоето съжаление само правиш задълбочаваш нещата, защото поддържаш интереса му. Има причина разумните хора да казват че не искат да ги съжаляват. Сигурно нещата са несъзнателни от твоя страна, но сега след като имаш тази информация е време да постъпиш правилно и да го отрежеш напълно. Звучи гадно, но е единственото отговорно решение. Всичко това го казвам от личен опит.

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d3bd73f465
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Влюбен е.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 4c2f6cefd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Я цитирай, че ми стана интересно, как така не си го окуражавала и не сте говорили на интимни теми, а той бил съгласен на орален секс и целувки?
Как стават тия неща не мога да разбера, седите и си попълвате документи или си обяснявате кое как работи и изведнъж единият казва "не мога без теб, може само орално да е, но искам да си до мен"?
Ясно е, че си се заблудила нещо, ама защо искаш и нас да заблудиш - вълнува те младежа, ама хем ти се иска, хем не ти стиска!
Нормално е за възрастта ти (в никакъв случай не казвам, че си дърта), но болшинството жени на твоята възраст и нагоре започват да си самовнушават, че животът си отива, а те не са се наживели и сега му е времето да наваксат пропуснатите ползи.
Дано не ме послушаш, но си вземи петте пари, докажи си, че все още го можеш, че не си съвсем за изхвърляне, че още хващаш декиш, а после си сядай на д... то, че инфлацията не работи в твоя полза!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 1c9427e30e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Здравей, авторке! Съветвам те да се отдръпнеш от него и да го отблъснеш, ако наистина НЕ искаш нищо от човека. Аз съм като него. Горе- долу сме на вашата възраст. И ние се познаваме от работата ни. Близо 2 години страдам по една обвързана личност, която хем не иска да е с мен, хем не ме пуска да си тръгна напълно. Понякога мисля, че си чеше егото с мен, понякога е мила, друг път студена. Да ме беше отрязала от началото щеше да е много по-добре. Боли ужасно, повярвай ми. За теб може да е само приятел, но вие не можете да бъдете приятели. Само му даваш напразни надежди.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: e0d2a8b852
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 8, никой човек, още по-малко жена не би се отказал доброволно от ухажване. Всички ние искаме да сме харесвани, да ни се обръща внимание, да се чувстваме специални. Авторката не прави изключение, иска и се да е харесвана, още повече от по-млад, сияещ, напорист - но на тази възраст би трябвало да е чувала вече, че любопитството е изяло на котката главата. Интересна работа как се обръщат нещата, в училище момиченцата се заглеждат по батковците, нехаят за връстниците си, а за по-малки и дума не може да става - само след 10-15 години същите тези момиченца започват да търсят нещо по-младо, свежо, надъхано.
Предполагам и в твоя случай е нещо подобно, "обвързаната личност" флиртува с теб, приятни са и намеците и закачките ти, но не пуска и клона, на който се е хванала в момента - т. е. щом за 2 години не се е случило нищо, вероятно ти ще си останеш на скамейката на резервите и ще губиш от времето, с което би могъл да дариш някоя друга жена. Изборът е твой, но твое е и правото, и задължението да приключиш с празните надежди.
Принципът е прост, ако след първата среща е нямало втора, няма как да има трета, а кога е моментът да се заговори за орален секс не знам, но ми звучи несериозно такова едно предложение - авторката защо го приема също ми е пълен Х.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 1c9427e30e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря 9, знам, че всичко което пишеш е така, но едва ли някога ще престана да я обичам. Не искам и да чуя за друга. Познавам много, като нея няма. Нещата са сложни и заради работата. Просто живея по инерция и свиквам с мисълта, че за мен няма любов.

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 14402b9318
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ето тук бъркаш:
"Сто пъти му казах, че е безсмислено, защото имам семейство, но не ме чува"
Това е по-скоро окуражаване, казваш му, че с още малко постоянство "крепостта ще падне".

Ако искаш да се махне му кажи, че не те привлича сексуално, колко си щастлива с мъжа си, какъв мъж-мечта е и че работите всяка вечер с него за бебе.

Аке не искаш да се махне да почва с оралния секс. ;)

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 7a180ec0f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да, ти бъркаш! Не си достатъчно категорична и му подаваш противоречиви сигнали, което го окуражава

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 1136accb5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Н. 7, не мога да цитирам, но мога да ти кажа как стана, че го каза
Н. 11 и н. 12, кое от "стой далеч от мен, аз си имам семейство" е окуражаване и протиречив сигнал? .
Все пак благодаря на всички за коментарите.
Ирина

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 2340654049
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   От №5:
Авторке опитваме се да ти помогнем да разрешиш дилемата си. Ако не искаш да променяш ситуацията, продължавай да игнорираш съветите, но в противен случай помисли върху следното:
Самия факт че продължаваш да поддържаш контакт с него е окуражаване. Това е на подсъзнателно ниво, и независмо какво му казваш, той го интепретира като интерес към него. А е възможно той дори съзнателно да вярва че имаш интерес към него, който просто не си осъзнала. Думите са без значение, особено когато хората толкова често не разбират самите себе си или се лъжат. А особено в случая твоите реплики се интерпретират така: "ако нямах семейство, щях да ти дам шанс". Поведението обаче никога не лъже, и твоето конкретно показва че не ти е безразличен, което е неговата надежда. Съжалението е извинение да продължиш едни отношения които го нараняват повече и са токсични за двама ви. По този начин си създаваш навик да си играеш с мъхжете за собствено удовлетворение. Колкото и да не ти е приятно да признаеш - вниманието ти харесва. Да не говорим за перспективата след време да започнеш да се питаш "какво би се случило", но тогава ще е твърде късно. Трябва да прекъснеш тези отношения сега, ако искаш и двамата да се измъкнете що годе нормални от тази ситуация. Това са нещата в които бъркаш.

Както вече споменах: единствения начин да те преодолее е с ТВЪРД тон да му обясниш в прав текст че абсолютно никога, при каквито и да е условия не може да има нещо между вас. Недей да говориш за семейство или да даваш други причини. След това задължително прекъсвате всякаква връзка, окончателно. Ако се наложи го блокирай в контакти, социални мрежи и т. н. Когато изгуби всякаква надежда за нещо между вас, той най-накрая ще може да продължи напред.

Искаше съвети и ги получи. Ако не желаеш да ги разбереш или послушаш, ние не можем да ти помогнем, колкото и да сме добронамерени. Някои истини са трудни, но истински силния човек може да ги признае пред себе си. Вземи отговорното решение, колкото и неприятно да ти е в момента.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: b5b6a1e87e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   "Н. 11 и н. 12, кое от "стой далеч от мен, аз си имам семейство" е окуражаване и протиречив сигнал? . "

Не това, КОЕТО си казала, а факта, че все още ГОВОРИШ с него! Та даже ти било приятно! Ами, спираш (приятно, неприятно) след като виждаш, че така възприема нормална комуникация... АМа не ти стиска да спреш явно....

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 3448238978
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Изобщо не трябва да общуваш с него, просто е. Няма какво толкова да се обяснявате. Или не ти е ясно? !
Май те сърби...

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 162e8bb9b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Аз съм №11.
Трудно ми е да повярвам, че не разбираш. Всякакъв отговор, различен от "Не ме привличаш сексуално по никакъв начин" е окуражаване. Ти си казала "Лично аз нямам нищо против да се отдадем на див секс до полуда, но леко ме притеснява, че мъжа ми няма да одобри".

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 162e8bb9b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Забравих да кажа, щом чакаш на външен човек да ти пази семейството, значи подсъзнателно не го цениш толкова (семейството де). Няма значение защо и как.
Това може да е добър момент за "смяна на пейзажа". Не споменаваш деца, така че... прецени.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 1136accb5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Трудно е да не комуникирам с него изобщо. Фирмата, в която аз работя изпълнява поръчки за фирмата, в която той работи. Така, че сами разбирате, че се налага да говоря с него. Не ми е приятел в социалните мрежи, защото аз не приех поканата му за приятелство. Не чакам той да ми пази семейството, а искам просто да проумее, че не го желая.
Имам две деца и обичам семейството си. Или за него съм някакъв "забранен плод", защото съм омъжена или не знам. Във всички случай не искам нищо от него.
Благодаря на всички.
Ирина

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f4341e0178
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   В такъв случай не изключвай и възможността да се опитва да получи вътрешна за твоята фирма информация чрез теб. Ако споделиш с мениджмънта би трябвало да те преместят на друг клиент и проблемът да се разреши.

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 1136accb5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Доколкото е възможно ограничих комунацията.
Надявам се да разбере, че няма начин нищо да се случи, защото аз не го желая. Нито него, нито домогванията му.
Благодаря ви още веднъж.
Ирина

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker