Самотна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Самотна
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 1723 пъти
Здравейте, пише ви момиче на 22г. Просто искам да ви споделя мъката си, която предполагам много от вас я чувстват. Та както се разбира от заглавието съм самотна. До сега съм нямала сериозна връзка, правила съм един път секс. Някои от моите приятели вече са били в сериозни връзки или още са, а моята най-дълга връзка е била 1 месец. Симпатична съм, имам малко тлъстинки, но не са нищо фрапатно. От една година съм в чужбина и тук трудно намирам контакти и с хора, с които да изляза. Липстват ми приятелите и семейството ми. Тук хората не са същите и не мога да създам дълготрайни приятелства.. да не говорим за намирането на любов. Претърпяла съм няколко разочарования с момчета, последния път преди 2 месеца.. и вече много се отчаях, защото всеки път момчето си избира друго момиче и започвам да се чувствам недостатъчна, ако мога така да се изразя. Чувствам, че пропилявам живота си. Искам да обичам и да бъда обичана. Знам, че още съм млада за сериозни връзки и някои от вас могат да кажат, че имам време, да не бързам. Но просто на моменти ми се иска и аз да бъда специална за някого. Някой път завиждам на някакви непознати и познати, когато ги гледам във връзка(привидно изглеждат щастливи, знам ли). Имам малко труден характер, но всеки си е уникален сам по себе си.

Откакто заживях в чужбина, това изведнъж много да започна да ми пречи, че съм сама. Преди не го забелязвах, може би защото бях заобиколена от семейство и приятели.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 963ec865cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз съм така с едната разлика че аз вече спрях да търся и тотално изтръпнах и изстинах към всичко и към всички, и аз съм в чужбина, работя само за да изкарвам пари за да поддържам вредните си навици с които разкрасявам монотонно си сиво ежедневие.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 7fe259d2f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Отначало мислех да напиша малко заядлив коментар (от типа "е, нали си в чужбина, защото тука не ти е харесало достатъчно, значи там ти е добре, какво се оплакваш? "), но така де... В крайна сметка никой не те кара насила да си в чужбина. Освен това, никой не те кара насила да си избираш определен вид мъже. Освен това никой не те кара да нямаш приятели. Общо-взето си трябва промяна, която да дойде отвътре.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 1daa76e28d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   И аз съм така. Не съм в чужбина, на 25 съм, и съм ужасно срамежлив и притеснителен... явно имам социална тревожност.
Искам да си имам момиче, което да си обичам и да се грижа за нея, но социално съм много сакат.
Е, не чак толкова зле, но просто, харесам ли си някое момиче, не знам как да й го споделя, не знам как да подходя към нея, имам чувството че всеки ход ще е грешен и много много други притеснения и страхове и негативни мисли ме нападат... и това просто е една моя бариера, която не мога да превъзмогна...
И аз като номер 1, просто като че ли обърнах гръб на мечтата си да си имам приятелка, и се зарових дълбоко в моя порок - мастурбиране и порно...
Не мога да се примиря с факта че съм толкова срамежлив и се питам "защо аз? " Защо съм такъв? Просто искам да го преглътна тоя факт и да се концентрирам върху спиране на порока/пороците ми.
Даже мисля да напиша отделна тема, за тоя мой проблем.

Момче-25

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 7610a8ef7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей. Напълно те разбирам. Но, искам да ти кажа нещо много важно. За първи път в живота си се влюбих, когато бях на 22 години, в чужбина, беше за моя голяма мъка, несподелено, ако изобщо има такова нещо като несподелена Любов. Предстоеше ми и кандидатстване в университет, което така и не се състоя, заради тази несподелена любов. Ще речете, че е било тъпо, но е лесно да се съди отстрани. Точно по-това време, там, за първи път усетих тази самота за която говориш. Така и без да се усетя, си пропилях живота и годините, не кандидатствах, върнах се, натрупах дългове.
Бих искала да ти дам един съвет - забрави за всякакви "сама", "самотности", самоти и все тем подобни животопровалящи термини. Това наистина завлича надолу. Не се оставяй да те повлече. Имаш цял живот пред теб, и цял свят с безброй възможности, развивай се, живей, бъди щастлива и някъде по време на това пътешествие ще се появи и твоя човек.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 27056750e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   И аз съм така, но съм на 29, та хайде ти си на 22, има още време за теб.

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 0d1b99662a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   3 мастурбирането води до прекалено празнене. Като се празниш твърде много губиш ценна жизнена енергия и ставаш още по-зле. Опитай се да спреш да се празниш докато не си намериш момиче. Провери за NoFap, аз няколко месеца не бях се празнил и бях на 7-мото небе от радост и започнах да общувам с лекота. Но е много трудно да издържиш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 96fdf1531e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   В работата няма ли някой интересен мъж? Иначе през почивните си дни можеш да отидеш в някакво място, където има мъже-фитнес, голф клуб, кръчма (там обикновено гледат мачове) и пр. Може да опиташ и по интернет с мъже в околността.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker