Въпрос към мъжете в сайта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Въпрос към мъжете в сайта
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 1970 пъти
Здравейте и аз съм мъж, но искам да ви питам имате ли просто приятелчета жени, с които НЕ сте спали? Чисто платонични такива? Защото по някаква причина много жени искат да са ми просто приятелчета и постоянно ме поставят в приятелската зона. А както знаете, жените не са почтени приятели - то не са интриги, говорене зад гърба, злословене по адрес на трети хора и т. н. Интриганти - мъже също има, но сред жените е много масово. Понеже растях сред жени и баща ми не беше вкъщи имам чувството че трябва да им се държа лигаво, но всъщност чувствам, че е време да престана да имам такива приятелства. За сега в работата нямам точно приятели, но пак жените са по-топли към мен и се чудя защо е така? Те ясно ми показаха, че нищо романтично или сексуално не може да стане между мен и тях, а аз това искам от жените, не приятелче. Предпочитам платоничните ми приятелства да са само с хора с моите интереси и пол. Но те продължават да ми се мазнят. Дали е защото аз самия им обръщам твърде много внимание и игнорирам останалите мъже на работа? Кажете ми как да спра да търся одобрението на жените, както съм свикнал от вкъщи?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 6f823bf941
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "A aз товa искaм от жените" примaтче, ти рaзсъждaвaш кaто мaймункa, жените нaдушвaме тaкивa кaто теб и никоя не ще подобен зa връзкa. A зa сексa сaмо... е, имa все пaк и мъже, ползвaме си тях.
Aко си рaзбрaл, добре зa теб, aко не- още един жокер- зa товa си приятелкa... ти не можеш дa бъдеш възприет лaто мъж/кaр. Подлогa би стaнaл нa всякa.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: fa455cc0f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имам приятел, с когото не съм спала. Той искаше едно време, но аз-не. И така си пстанахме приятели.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 93f0b6e02c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Бъди мъж и им го кажи в очите това на тези твои колежки, че не ги искаш да са ти приятелчета и повече няма да ти бъдат приятелчета, спокойно ;)

Какво те е спирало досега да се сприятелиш с колегите си мъже или други някакви мъже?
Защо ги 'игнорираш' както сам казваш?
Нали уж сам ни казваш, че предпочиташ платонически отношения с хора от твоя пол?

Има и други хора от мъжки пол, които са израстнали без бащи, но не им е проблем да общуват с разни хора от мъжки пол. Мисля, че проблема ти е свързан с нещо друго.. , но няма как да отгатна с какво точно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 45d9868d9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз лично имам приятели и мъже, и жени, имам и приятелка и сме заедно една компания, даже съм спал с жени мои приятелки на едно легло и нищо не е ставало просто защото приятелските и любовните отношения и чувства са нещо съвсем различно, те са ми помагали и аз съм им помагал, уважаваме се и стават страхотни купони! Излизаме всички заедно и се забавляваме без интриги и простотии! Ти имаш някакви комплекси, съжалявам но ти трябва психиатър!
Алек

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ace0b0767b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Извинявай, че ще се включа, а съм жена, но искам да ти отбележа няколко неща от гледна точка на психологията.
Да, правилно си усетил, че средата по време на детството ти е оказала влияние. Може би просто си се научил добре да общуваш с жените, но това няма как да е минус. Всичко е в това как ще изиграеш картите, които искаш или не така или иначе вече са ти раздадени. Приеми го.
Второ - имал ли си някаква мъжка фигура в детството си? Успяваш ли все пак да завържеш мъжки приятелства? Ако да - нямаш проблем. Ако не - работи по въпроса.
И последно, но всъщност изключително важно - искаш приятелите ти да са САМО хора от същия пол и със същите интереси. Помисли трезво над думата "само".
Успех!
Ж30

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: dedb45b228
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Според мен "истинско" приятелство между мъж и жена, трудно би съществувало. В повечето случай, единя от двамата /най-често мъжа/ има макар и понякога несъзнателно влечение към жената. Да разбира се, че всичко си има граници, както жените поставят мъжете във френд зоната, така и мъжете ни биха направили някоя глупост за да съсипят това "приятелство". Общо взето всичко си е свързано с някакъв, общ интерес. Да може да са познати и да си споделят много неща, но приятелството /истинското такова/ трудно се получава между двата пола. Е изключение прави, ако се намеси любовта... Тогава е страхотно, да си имаш и приятел и половинка в едно. :)

>М. 31г<

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 64b2128ee3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Един вид мислиш жените не за хора, а за създания за секс само. Това е грешно според мен, половината от хората в нашето ежедневие са жени, не можеш да спиш с всички, не можеш и да ги игнорираш и да не контактуваш с тях въобще. Аз имам приятелки жени към които нямам никакви желания, понякога е много яко да имаш жена за приятел и да не мислиш постоянно как да я метнеш. С жени можеш да говориш на по различни теми от с мъже, можеш да чуеш женското мнение, и поне малко по добре да разбереш за какво си мислят жените. Когато мъжът и жената са се харесали и се дебнат да се впечатлят един на друг, нито един от двамата не е напълно себе си, разговорите не са им на 100 процента искрени, всеки си изтъква хубавите страни и прикрива максимално лошите, всеки прави комплименти и не смее да критикува, но когато имаш за приятел жена, тя искрено ще ти каже ако имаш проблем ако нещо не правиш както трябва в отношението си с противоположния пол.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 2ce005fa61
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Жените много обичат да имат мъже приятели, защото може да се разчита на тях пък и за всеки слуай. Дългосрочно такова приятелство не може да има.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ddac91d4b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да, има такива неща като жени-приятели. Само приятели, без екстри и подобни.

Това, че нямаш приятели, каквито ти искаш, лесно се обяснява -
" жените не са почтени приятели".

Сложи 3, 500, 000, 000 хора в един знаменател, познавайки по-малко от 0. 001% от тях. Показва манталитета ти.

Преди да определяш кой какъв е, май трябва да поправиш себе си. После ще намериш нужните хора.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 00e1b11d1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   3 защото са гадняри колегите ми. И като мъже не се преструват. Докато колежките ми също са гаднярки, но по женски ми се мазнят, а после ходят да ме обаждат като в детската градина на мениджъра.

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 507681ee48
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да, определон е проблем за връзките, че третирам жените приятелски и като равни. За тях това е равносилно на това, че не искам нещо повече от тях, така го приемат, като липса на страст и пожар в мен. Постянно се срещам с момичета от Интернет и дори да се представя добре и закачливо да флиртувам с тях, на живо като се видим винаги така говоря, че е по-скоро като две приятелчета, не като мъж, който сваля жена. Съответно си оставам само с пръст в уста и до втора среща не се стига.

От автора

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: ae5d483a64
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Много странно е това, че търсиш приятелства само с други мъже. Странно и озадачаващо. Излиза, че перфектната компания за теб е от още петима юначаги, с които да се наливате с бира и да гледате спорт. Аз имам много приятели - и мъже, и жени, и не правя никаква разлика - всички те са мои близки хора. В момента срещу мен на бюрото седи скъп мой приятел от 20 години, с когото сега работим заедно и ми е пряк шеф. Къде ли не сме ходили заедно? ! То не са били вили, не са били риболовни пикници, не са били хижи, морета, екскурзии, купони, кръчми, театри... С друг мой другар пък сме побъркани на тема рок музика и по клубовете ни мислят за брат и сестра, понеже е очевидно, че нямаме интимна връзка, а пък сме все заедно вече четвърт век. Никога, ама никога не съм имала сексуални отношения нито с единия, нито с другия. Просто, както ти казваш, отношенията са в "приятелската зона". Всеки от нас винаги си е имал своите любовни връзки, това не е било пречка в общуването. От това, което пишеш, авторе, стигам до извода, че ти като цяло не уважаваш жените. Оплакването ти е не че не срещаш нормални момичета, а че искаш от тях най-вече секс, пък те, видиш ли, те приемат като приятел. Даже не може да осъзнаеш какъв комплимент получаваш от въпросните дами, които виждат в личността ти нещо повече от банкомат и вибратор.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker