За любовта, изневярата и още нещо.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За любовта, изневярата и още нещо..
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 2262 пъти
Здравейте. Моята история е малко странна. Ж 31 съм. Когато бях на 19 се влюбих в мой колега. Тръгнахме. Всичко беше наред и супер влудяващата и изпепеляваща любов. Докато не разбрах, че си има друга постоянна партньорка. И в същото време забременях от него. Само вдигаше рамене и нищо, направих аборт на 19г. На никоя жена не пожелавам тази ситуациа. Много го обичах, но историята не свършва до тук. Преодолях всичко и след извесно време срещнах друг. Не беше изпепеляваща любов, но в него видях смисъла на живота, стабилност, умен, работлив. Преместих се при него и заживяхме заедно. Той беше домошар, имаше приятели от гимназията, с които се виждаше и това е. Забременях, имах най-леката бременост, с изключение на мижави битувизви от страна на майка му си живеехме добре, имахме си общи приятели и колкото и той да беше домошар човек, аз не го оставях намира с нови семейства излизахме събирахме се и така детето си растеше докато не се намеси първата и изпепеляваща любов. Беше се оженил за тази с която ме замени и не беше щастлив, искаше да е с мен, беше в чужбина. За няколко месеца, от кактоси писахве се разведе. Аз не издържах и се разделих с бащата на дъщеря ми. Започнаха драми, как ме ревнувал и тем подобни докато беше в чужбина. Не обръщах внимание. Бях се фокусирала, че съм с него и всичко ще е наред. Докато 4 години по-късно след 2 раздели, една от която беше 8 месеца, точно на рождения ми ден не разбрах, че си има друга. Разгледах му телефона, имаше снимки на въпросното момиче, чатове, дръпна ми телефона и изтри всичко. Много ми е болно и тежко. Обичам го с цялото си сърце. Успяхме да преодолеем аборта, неговия развод. Прие моето дете/вече на 6/ като свое, искаше и да си имаме наше дете. Незнам. Всичко се срина, когато разбрах. Говорих с него, отрича, били стари снимки. Е как стари като преди месец ги нямаше в терефона?? !!! А през цялото време ме е обиждал, наранявал по всякакъв начин, дори и вулгарно, псува ме на майка. Просто незнам. Не стига, че е виновен, за това, ами и ми се подиграва. Всичко е по вайбър или фейс, когато сме заедно не е така, играем си с детето, угажда й, глези я, към мен е страшно мил и обичлив. Напада ме че си имам друг, Боже с това дете което е лепка за мен къде да вървя??? ... стоя си при детето и живея при наще и това е. Виждаме се всяка сезмица. Той е от малко населено място, а аз от голям град и не иска да дойде да работи. Отглеждат го майка му и баща му, не му се работило за 700 лв. Дълги години работеше в чужбина и сега е на борсата. Незнам какво да правя с всичко, моля дайте ви съвет и не изтривайте историята ми знам че е шантава но вече 2 пъти изтривате историята ми. Моля ви публикувайте я, искам съвет от хората, защото никой и нищо не е в състояние да ми помогне

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 6365b5f70c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Твоята история е много поучителна и благодаря, че я сподели. Няма обаче кой да ти помогне вече. Зарязала си нормален, грижовен мъж и баща за... сори, но един боклук. И не го казвам това само заради женските му истории, а преди всичко заради това, че е голям мъж над 30 г., с който ти деца си тръгнала да имаш (недай си Боже), а живее при мама и тати и паразитира.
Вълкът козината си мени, нрава не. Твоят вълк обаче и козината не си е сменил. На 19 г. те е предал като те е накарал да абортираш и е имал връзка с друга, защо и как реши, че с такъв мъж ти можеш семейство да правиш?
Безгранична е глупостта ти. Дори не мисля, че си го обичала и той теб, а по-скоро си влюбена в твоя някаква романтична идея за мъж, може би и сексът с него е добър - знам ли какво ти е завъртяло главата.
Съвет смислен не мога да ти дам, защото не вярвам, че мъжът ти ще те приеме обратно ако е истински мъж. Ти си го унижила жестоко, но все пак си заслужава да пробваш - може и да те иска все още поне заради детето.
Независимо обаче дали ще те приеме мъжът ти обратно или не, на теб трябва да ти е пределно ясно, че нямаш бъдеще с този боклук. С него може само да правиш секс и да си мечтаеш, но той няма да се промени и нито дете може да храни, нито семейство може да имаш с него, защото е курвар и такъв ще си остане. Все някога ще те зареже за друга.
Изчисти го от живота си веднъж за винаги и си гледай детенцето. Ако ти е писано, ще срещнеш друг мъж, с когото ще си щастлива.
Загубила си това, което си имала за една мечта и илюзия. Дано си станала по-силна, по-зряла и истинска жена от това, което ще ти помогне да намериш щастието живот и здраве с друг мъж един ден, но за този момент просто не си губи времето с този или страдай!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 401d162286
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Благодаря ти за отговалора. Сексът е ясен-разтърсващ и вълнуващ както през годините. Опитах пак с бащата на детето но не се получи и се върнах там от където бях с въпросния. Дори и по зле. Имам образование. Бях на хубава работа и напуснах за да ида с него в чужбина. Никога няма да си го простя. Да мистя кйщи, което е много доходно. Но не издържах без детето и се прибрах. Работих тук там а и вече от 3 месеца съм безработна. Писна ми. Хванах се да чистя апартаменти и къщи. Доволна съм но не искам такава работа. Имам време да ходя по интервюта. Имам и кредит голам. Строя си тяванен етао и се оправям с всичко и с дете. Незнам страх ли го хвана какво ли че съм от голям град. Винаги съм му казвала че ми харесва у тях и можем да съчетаваме и двете жилища за живеене. Така съм се устроила, в централната част в тих район, много ми харесва а и на малката също. Градината е на 10 секунди път а учщето е на 5 има и други и те са супер реномирани. Града ни е страхотен и ние сме на страхотно място. Иска да живеем при него на 20 километра от града при положение ме трябва да сменям автобуси и тролеи по 1 час в посока докато в китния квартал където сме си имаме всичко и сме на 8 мин пеш до центара дори и по малко. Не иска и тава е.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 401d162286
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Много го обичам. Място не си намирам след случилото се със снимките. А и малката постоянно го иска и иска да ходим при него. Влязал ни е под кожата. Не мога да си предснавя да го загубя. Истината е че за няколко месеца надебелях с 16 килограма за моя нисък ръст са убийство. Сама не се понасям. Правя какво ли не, диети спорт, хапчета и нищо и нищо не помага. Наблъсках се с ужасно много хормони и надебелях. Това не ми дава мира, депресирах се, но само заради малката се държа. Много ми е болно заради него, заради малката, заради килограмите. Винаги съм успявала с баланс да държа на всичко, но просто вече не мога, била съм силен човек, но просто не мога. Това ми е крайната мярка като пиша тук. Нямам сили бе хора, просто нямам сили. Чувствам де тежка изтощена и безсилна. За протокола. Малката беше на 1г тежах 49кг 157см а сега съм 65кг просто ужас. Не се харесвам мразя се. Държа се единствено заради детето

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 146a26283f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ей тaкъв е типът мъж, който ще ти подaри цветя зa дa нaмекне, че искa дa те чукa (скорошнa темa зa пореден подобен мухльо) и кaто се възхитите тaкивa пък кaто теб и те до тук...
Не знaм кaкво дa ти кaжa освен, че си имaш кaквото си постлaлa!
Дaно ти е обецa нa ухото и зaпочнеш и дa мислиш мaлко, не зa теб, зa детето поне.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 6365b5f70c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Авторке, самоунищожаваш се заради „любов“. Радвам се, че си се прибрала от чужбината - там твоето образование не играе роля. Хвани се сега и си търси нормална работа, успокой се. Килограмите ще си отидат като премине стресът, прегледай си щитовидната жлеза и хормоните.
Виж, сексът няма да те направи щастлива (както сама виждаш). Бас държа, че при „скучния“ мъж си била по-щастлива, имала си по-богат социален живот и уважение към себе си.
Този мъж те разболява...
И няма значение, че чука и други жени (изневерява ти, сама знаеш) - той е некадърен за семейство. Голяма жена си, стегни се или страдай!

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 4e1ac16f2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Кой каквото си направи и Господ не може да му направи! И "не знам" се пише отделно! Както и "битОвизми"!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 21832d8c1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ох - момиче, не знам да те съжалявам ли, да ти съчувствам ли... Много тъпо от твоя страна, да не си вземеш поука, че тоя глупак "първата ти изпепеляваща" любов не те заслужава. Как така ще ти направи дете и после ще те кара да абортираш /повдигайки рамене/, но ти въпреки всичко си го обичаш. Че той сам за себе си не може да се грижи... Пределно ясно е, че човека е курвар и не може да е само с една. Ще те тъпче и ще си в агония с него цял живот. Толкова ли те заслепява тази любов? !? ! Как не го забрави този идиот? !? ! И какво заряза мъжа си, с който всичко е било добре, че и дете си имате, за тоя първия дето за нищо не става... е сигурно за секс, но това ли е най-важното в крайна сметка. Не мога да ти дам съвет, освен да се стегнеш малко... Явно ти харесва да те разиграват и да се подиграват с теб. Ако искаш да си щастлива, просто се отъври от този "паразит" дето те мъчи!!!

>М. 31г<

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 87f5d06a85
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Нали искаше ИЗПЕПЕЛЯВАЩА любов, ето ти я - ИЗПЕПЕЛЯВАЩА!
Извинявай, но ми се струва, че не си много умна.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 877fe734f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Жена като тебе, как да и даде съвет човек. Ти си разрушила живота си си. Кой нормален мъж ще те иска, аборт от някакъв, след това щастието ти се усмихва, намираш дом и уют и пак хукваш при онзи нехранимайко, защото секса бил страхотен, ами като ти е скучно вкъщи разнообразявай навън с някой като те сърби толкова, но да зарежеш граденото през годините, просто не знам. Нека ти е урок.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 9b411805f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, какво да ти кажем тук? Обичаш човек, който те е лъгал още в самото начало на взаимоотношенията ви, преживяла си аборт, зарязал те е след това... След години като си подредила живота си и си била с много по-стойностен мъж, появило се е и дете, въпросния пак ти е свирнал и ти си захвърлила всичко на момента. Ами като го обичаш толкова много (или по-скоро обичаш някаква твоя идеализирана представа за него) продължавай да му се натискаш, да търпиш обидите и псувните, даже и някое дете си направете междувременно за да е пълна картинката, пък каквото стане. Рецепта как да го промениш няма да намериш. Човека си е курвар и това няма да го промениш. Не е изключено като му омръзнат всичките панаири и му станеш безинтересна да те зареже самият той. Или слагаш край на всичко това и започваш да редиш живота си с това което ти е останало, или продължаваш с рева и сополите, гарнирано с оправданието "ама аз го обичам страшно много". Средно положение няма в твоята история.

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: d14f58fb1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Понякога се чудя на жените как са толкова безумни незнам. Каква е тази мисъл и логика чудя си се. Авторката нищо не казва за бившия си мъж, какво стана с него как е, все пак тя се е подиграла с него, а преди това го е използвала за разплод.
Съветът ми към нея е да зареже несериозния мъж, да се стегне и отслабне, да си гледа детето, не се сърдете, но жена с дете, в повечето случай е втора употреба, почти няма как свестен мъж да обърне внимание на жена с подобен профил - оставила точен и добър мъж, от който има дете, та седнала на мухльо. Кой иска да гледа чуждо дете, та мухьото нарочно е присламчил детето ти, за да те манипулира!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 2e5fb706f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   то, любов, любов, ама малко и акъл трябва...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 7c24f47cf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Авторке проблема ти е че изобщо не си наясно със себе си. Ако помислиш защо обичаш въпросния тип гарантирано ще разбереш че тези неща или са негативните му страни или не са уникални у него. Ако си имала проблем със бащата на детето си е било хубаво да го обсъдиш. Ако ви е липсвала страст е можело да се поинтересуваш как да я запалиш отново, да поговорите за секса ако не те е устройвал. Но не - ти си мълчала и сега си сърбаш попарата. Изобщо не знаеш какво и защо обичаш.
Най-лошото е че детето ти е най-голямата жертва в случая. А да наричаш дъщеря си лепка... нямам думи. Що за родител си ти? На всичкото отгоре тя ти хем няма да е близка с биологичния си баща, хем ще получи кофти влияние от емоционалния и физически паразит в който си "влюбена".
Да не споменаваме че въпросния очевАдно разпуска като ти изневерява тук там. Я се вземи в ръце и не се унизявай заради единия секс. Добри е*ачи колкото искаш, добри мъже - кът.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 533f3a12e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Авторке, този човек веднъж ти е изневерил и винаги ще ти изневерява. Веднъж те е предал (накарал те е да направиш аборт) и винаги ще те предава. Вълкът козината си мени, но нрава си-не. Жалко, че заради този женкар и непочтен човек си си развалила семейството. Вземи порастни и разбери, че този човек е непочтен, само ще те наранява и тормози. Раздели се категорично с него и повече не се виждайте. Помъдрей.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b370819900
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Трагедия

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 1b363eaee3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Авторке, не отивай да живееш в неговия град. Имаш дете, мисли и за него, за себе си. Постави ти някакви условия на връзката ви. Не се оставяйда те обижда, не му отговаряй и затваряй телефона като те обиди. Явно е супер ревнив, ужас. До сега излиза, че много страдаш с този, чувала ли си за токсичните връзки? Тоя ти изпива енергията, манипулира те и доминира, идва и си отива от живота ти и те разбива всеки път. Имам подобен опит. Първо спри да се оставяш да те обижда и прави на нищо. 2. Изясни си какво искаш и кое е добре за теб и детето и застани пред него с тези условия. 3. Спри да се съобразяваш с него, какво жертва той за теб? Живей си с детето и родителите, ако той иска да е част от живота ти, нека го докаже с действия 4. Не бързай да забременяваш, помисли сигурна ли си с него, ще се грижи ли за теб и детето или ще ходи с др жени
5. Ако се разделиш с него, НИКОГА повече не контактувай с него.
Какво казват родителите ти? Помисли си много добре, определи граници, кажи му и ако той ги премине - край. Но трябва да си готова и да го осъзнаваш. Изневерите му не са защото не си привлекателна и т. н. той си е такъв, женкар, няма да се промени. Напиши на лист всичко лошо и на друг доброто което е направил за теб/вас.
Не се отчайвай, светът не свършва с него, заслужаваш да бъдеш обичана и уважавана, да си щастлива, животът е пред теб

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: f65a2e752c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Доколкото разбирам искаш съвет как да сте отново заедно с безработния мамин син? Вземи го да го отглеждат ваш'те, тъкмо да помага по строителството. Обясни му, че докато е хрантутник там не може да ти се бърка в сексуалния живот и да си позволява да ревнува или поставя условия.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker