Възможно ли е такъв мъж да се влюби? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Възможно ли е такъв мъж да се влюби?
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 14360 пъти
Пускам темата, подтикната от разговор с позната, в който обсъждахме общ приятел, и тя го заклейми като "най-големия курвар в града". В случая мъжът е семеен, с две деца и чудесна жена, но не визирам специално него. Та след това като се замислих ми стана чудно възможно ли е такъв мъж да се влюби, способна ли е такава личност да изпитва чувства или се стреми само към плътски удоволствия? Може ли такъв човек рано или късно да си получи заслуженото и някоя мацка да му разкаже играта? За жените не питам, тъй като ние сме по-влюбчиви и в един момент започваме да изпитваме чувства, но мъжете са замесени от друго тесто. Кажете какво мислите по въпроса

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 4048d46ace
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ооо, може, може... един такъв си намери майстора с мен, трепери гласа ми като чуе само.
Всеки може да изпитва чувства, всеки.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 0eabc9aa5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Категорично ДА!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: a5919fbcff
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Те не могат да обичат! А най-лошото е, че ни лъжат. Разбирам да ми каже още в самото начало, че иска само секс от мен, но не! Той иска да лъже, да маже да говори мили думи, да сваля звезди и точно в мига в който спиш с него, след това е вече коренно различен. Не те гледа в очите, занимава се с нещо, говори предимно с другите около него, докато не се прибереш у вас и той повече никога не ти звънне. Мразя гиии! Защо са такива, защооо?! Кое е мъжкарското в подобна постъпка? Аз не виждам нещо мъжкарско, а вие?!
Но ние жените сме за бой, щото всеки път едни и същи грешки, като малоумни, мамка мууу-бясна съм, наранена съм и всичко е толкова прясно...случи се днес. Толкова време ми сваля звезди, звънеше ми по телефона постоянно, засипваше ме с смс-и, а днес след секса, познайте дали ми звънна?! Нарани ме наистина многоо и ми е адски гадно!!!
Даже много се замислям дали да не кажа кой е, защото е известен и последно време името му присъства в медийното пространство, но ме спира само и единствено това, че може би, ако евентуално го прочете-ще разбере коя съм-МАМКА МУУУ. Голям мъж е 40+, а аз съм едва на 20+...не го ли е жал?!? Не му ли трепна поне малко сърцето, няма ли съвест?? Ужасноооо еее ;(((((((((

Олекна ми....

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 23b6ed893f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Ами ако продължава да се обажда...да търси жената...да я води нагоре надолу , за повече от 5-6 месеца, година...доста влюбен трябва да е...
това изобщо не значи че понякога няма да спи и с други...

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 65c16fd793
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Към № 3 - не всички са такива. Такъв модел на поведение на мъжа, като описания от теб, говори за човек с дълбоки и непризнати комплекси. Само, че аз не съм им психотерапевт на подобни типове, затова си ги наричам путьовци и боклуци. Какво мъжкарско търсиш в подобно поведение - тава не е държание на мъж, а на пълен задник. Пък и щом е на 40+, вече го тресе кризата на средната възраст.

В отговор на авторката - не, не могат да обичат. Подобен тип хора не са истински, те нямат истински чувства. Това са егоисти, които обичат само себе си. Те дори не осъзнават че с поведението си нараняват другите около себе си. Това са емоционално неинтелигентни хора, поради тази причина, те не изпитват искренни чувства.

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 4048d46ace
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   ами, номер 5, различно е, може и да не спи с други, зависи въпросната жена как е въздействала върху мъжа. Щом продължава да я търси... . е ясно, че е влюбен, иначе що ще го прави

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 636db0ac2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   недейте така! Хора сме все пак, аз вярвам в доброто у човека и вярвам, че всеки човек може да обича и обича. Щом чудовище като Хитлер е обичал (Ева Браун, луда любов със собствената му племеница, майка си... ), защо да не може един обикновен махленски женкар да обича?
Нека направим разлика между сексуалното и емоционалното. Не е длъжен да обича жената, с която има в момента секс. Да, жените не правим може би разлика м-у секс и любов и очакваме любов за секс, но това при мъжете не е така!
Освен романтичната любов, има и любов към децата, майката, а и жена му. Вярвам, че последният женкар може да обича жена си и да се грижи за семейсвото си много по-добре, отколкото всеки алкохолик например. Да, това е порок, но с какво е по-различен порокът на женкаря от този на алкохолика, насилника?
Защо не говорим за тях, а все се въртим около това изневеряване, което за мен вече е банална тема.
Защо не говорим за бащата, изнасилил собственото си дете и пуснат на свобода, не говорим за съседката Мария, която всеки ден е пребивана от мъжа си?
Сякаш сексът е най-важното в човешкото общуване и сексуалното ни поведение е определящо за способността ни да обичаме. Много повърхностно, много елементарно и съжалявам - банално

Мари

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: a7b05171c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Могат да обичат, да. Но мимолетно, до време, до следващата голяма любов, а междувременно редица по-малки или никакви. Има нещо сбъркано и както някой по-горе беше писал - егоистично, в разбирането им за любов. Но все пак я изпитват отвреме-навреме и нерядко бягат презглава от нея, като дявол от тамян - защо да си усложняват живота така, когато просто може да си развяват байряка щастливи и доволни откъм най-разнообразно женско внимание.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 246054f71b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Може да се влюби да. Дори и най-големия женкар.
А може един моногамен, скромен мъж /или жена/ никога да не успее да обича.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 507cf3318e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   9, говорим за това, защото то засяга и наранява всички около въпросния човек. Аз също искам да разбера от какво са направени тези хора и какво има в душите им, след като на два пъти имах възможността да се сблъскам и да изпитам много силни чувства към подобен тип мъже.

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 4044c017a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   10, а ако женкар се влюби в моногамна жена, която само си мисли, че е влюбена и го върти на малкия си пръст може ли да го вкара в правия път?

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: a7b05171c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Много съм съгласна с написаното от номер 9. Аз също имах "щастието" да залитна по този тип мъже на няколко пъти и ако погледнем безпристрастно на нещата, те стоят точно така, както ги е описал/а номер 9...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: d813331ade
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Съгласна съм с номер 8

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 918f15bfd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Могат, тези дни имах пресен пример. Могат и още как, още ми е трудно да го възприема. Но по-ирония на съдбата въпросната дама се мъчи по всички начини да се оттърве от него. Господинът като се е влюбил, доста бързо я е придумал да сключат брак, а сега не могат да се стиковат и госпожата иска развод. Той, горкия, не може да го приеме и носи от девет кладенеца вода, само и само да не го изоставят. Вярвайте ми, никога не съм го виждала да прави толкова сериозни компромиси, да си призная май не съм виждала друг мъж да прави толкова компромиси за жена. И въпреки всичко пак не го искат. Скриха ми шапката тази двойка наистина. Определено и женкарите могат а се влюбят! Но рядко случват на разбрана любима, която е способна да понесе миналото им.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5e4785fdf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Мъже като този никога не обичат, те са егоистични твари и мислят само и единствено за собствените си удоволствия!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 98e81ff5d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   ДА! Възможно е! Аз съм един от тях! Вече 3 г и през ум не ми е минавало да си легна с друга. А преди това... ако събера бикините на всичките жени с които съм бил и ги натоваря на гърба ти... няма да можеш да ги носиш:)))))))

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 9ba2ea1603
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Като ви слушам "скъпи жени" и стигам до убеждението, че съм извънземен, попаднал на "Планетата на маймуните". Толкова ли несте наясно, че зад фасадата "добро семейство" се крие лъжа и измама. Да не би някоя от вас да ми каже че има "вечна любов"или че децата ги носят щъркелите. Въпросният мъж си има добро семейство и деца. Това, че е тръгнал, да търси това което му липсва в семейството на друго място е следствие на липсата на такова в къщи. Това, че не е типът мухльо, а човек, който търси реализация на емоционална основа"и вълкът сит и агнето цяло" е повод за уважение. Това че не си е зарязъл семейството, за да бъде наистина егоист, го прави повече почтен от колкото измамник. И нестава дума че нему стиска, а че носи отговорност за това което е създал. Завиждате му че се влюбва във всяка следваща, а вие не сте успели и поведнъж. Скъпи дами. На вашата планета, всяка 4-та от 5 семеини жени изневерява на половинката си(казвам го от опит), а 5-тата не изневерява, защото няма визия и никой не би и обърнал внимание. В саитовете за запознанство е пълно с отегчени съпруги, на които като обърнеш малко внимание, забравят и морал и обществено положение, пред мисълта че ще се изчукат като за световно. Оставям изводите на вас. А ако сте в категория 5-та, си създайте клуб "грозна и непривлекателна". С уважение и усмивка Ви пожелавам лек ден:)

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 7202d12e1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   19, бъркаш. В сайтовете за запознанство семейните мъже са тези, които търсят *онова, което им липсва в семейството*. Казано на прост език - търсят секс, па макар и да не им липсва. Жените търсят в повечето случаи отношение, флирт, свалки, комплименти - това, което благоверният им, също вилнеещ из сайтовете, отдавна е счел за нужно да не им дава. И в крайна сметка, привлечена от това, тя се съгласява и на секс. Та да не се чуди той, като разбере, че не само той е изневерявал.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: bce879d81d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   До номер 19, не знам защо се опитваш да слагаш всички жени под общ знаменател, сигурно си много млад, аз съм една от тези 4/5, бях омъжена 19 години и не съм изневерявала на съпруга ми. От 17 г. си имах гаджета, приятели, не съм грозна, даже много ме харесваха,
а и докато бях омъжена много от "приятелите" на съпруга ми си искаха, но не съм поддавала, защото съм обичала и уважавала мъжа до мен, а и не съм го ревнувала, защото съм била сигурна, че ме обича, а и аз него. За съжаление той почина, но любовта ми към него няма да забравя.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: bb7cff95a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Не могат да обичат. Имах връзка с такъв мъж и тя беше низ от лъжи. Също известен.... също 40 .. Жена му е психотерапевт. Върти едновременно винаги 5-7 жени като на всяка казва и лъже че е единствена Детството му е минало в детски дом. Той никога няма да се научи са обича

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 18d7ccde9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Грешно задавате въпроса мили дами, важното не е дали може да се влюби - всеки може да му се случи това; въпросът е може ли да обича такъв мъж и годен ли е за сериозна връзка. Според мен - не, ако е заКУРавял женкар ;)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 558a7131e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Има един особен тип хора за жалост за мнозинство. Могат да са мъже но и жени. Те са на някакво по ниско духовно интелектуално или емоционално ниво. Възможни са и комбинации от трите. Да бъдат влюбени едва ли могат. Чуствата и трепета им се зараждат между кратата и там и умират. Влюбения човек гледа с други очи не само външноста на възлюбената особа. Тои е влюбен в гласа в смеха обича разговорите с мишената на любовта си. Как ухае как възприема света мечтите. Инакрая ако всичко това се напасне с него самия от влюбване може да премине към истинска любов. Акурварят и курвата те са просто повърхност. Умни разговори подкрепа грижа сходство... за тях това няма значение. В мига в които видят по възбуждащ екземпляр тои става обект на желанието му. Вие сте вече бита карто. Дори да се досещат че ви боли това не е достатъчен аргумент за вярност. Нито обещание нито разкаяние може да се очаква. Нито да се вярва на такива. То е в кръвта им. Има разновидност на горе описаното срещали ли сте не зная? Не е точно курвар. Обект на желанието му е винаги партньора. Но проблемът се крие в това че ако не си 24 часа готов за секс то ти си НИЩО. Нито интелект нито грижа нито подход нито обич нищо не може да те спаси. Нищо друго не е по важно за тези особи от секса. За тях ова е смисъла на живота им. Ако се намират психолози ми е любопитно да обяснят как е възможно човешко същество да няма други цели в живота. Как може да се пренебрегват и собствените деца в името на секса. Тук визирам мъже и жени които подритват собствени деца за да чукат новите си половинки. И позволават на тия същите половинки да погазват децата им заради едното чукане? !

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: b48371ac55
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   Ест, че може да се влюби. Дори и най-големите женкари могат да се влюбят. Но случили се в повечето случаи, правят всичко възможно да я забравят, и успяват.. Много лесно я забравят, дори и да се влюбят..

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: b48371ac55
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   Женкарите, никога не се променят. Никоя жена не може да ги промени, никоя. Да на женкарите им харесват всички жени. те могат да видят привлекателноста в всяка жена. Те нямат критерии и тип за жена. Те могат да харесат жените в всички форми и размери. Те казват на жените това което искат да чуят.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: b48371ac55
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

30.   Не не може да се влюби. Женкар е не възможно да се влюби.

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 85ffe8d593
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Бягайте от женкарите! Доверете се на интуицията си и бягайте с 200. Не могат да обичат, само се влюбват за кратко, но после разбиват сърцето ви и дори изкарват вас виновни!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker