Колега ме привлича - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Колега ме привлича
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 2329 пъти
Здравейте, искам да ви споделя проблема си и да чуя вашите съвети. Историята е следната - на 24 години съм, последна година студентка. Приятелят ми е на 22, той също е последна година. Връзката ни е от 2 години, всичко в нея е прекрасно, нищо никога не ми е липсвало. Тази година започнах отново университет след прекъсване от 1 година. На втората седмица разбрах, че в групата ми има 3ма колеги, с които започнахме образованието си заедно. Това много ме зарадва, защото няма да бъда сама в групата. Минаха няколко дни и с всеки един ден един от колегите все повече и повече ме привличаше. Помислих си че си въобразявам, тъй като не бях правила секс почти седмица.. Така и дойде другата седмица. Отново го видях и не - не ми беше минало и то никак. Привлича ме чисто и просто сексуално. Не искам да ме разбирате погрешно, случва ми се за първи път. От негова страна виждам, че никак не е безразличен, но не си позволява намеци или каквото и да било друго. Запознаха се в университета с приятеля ми един ден, когато беше дошъл да ме вземе. Опасявам се, че няма да мога да се сдържа, колкото и тийнейджърски да звучи.. Страхувам се, че ще проваля връзката си. Мисля, че приятелят ми е "човекът", но защо тогава изпитвам тези чувства към колегата ми.. Чувствам се виновна и се опасявам, че това привличане нараства с всеки изминал ден.. Очаквам мненията ви

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 7af9fbda25
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Спокойно, това са нормални неща от живота. Едва ли има човек, на който да не му се е случвало. Въпросът е какво ти самата ще си позволиш да /не/ се случи. Не сглупявай да се поддадеш и да съсипеш настоящата си връзка, защото занапред ще продължаваш да срещаш симпатични представители от мъжки пол. И какво? С всеки ли ще действаш? Мисли практично и логично, разигравай в главата си различни сценарии, ако щеш - примерно: ако изневериш на гаджето си с идеята да е еднократно и той да не разбере, но този другия се окаже мръсник и реши да те тормози? Или да каже на приятеля ти? Края ще е грозен. А ако колегата ти също има връзка, но ти не знаеш и просто флиртува и ти решиш да действаш, а той те отблъсне -ще се почувстваш отвратително, повярвай ми. Въобще негативите могат да бъдат много повече от еднократното удоволствие (да не говорим, че и секса може да е провал). Постарай се да се владееш. А ако толкова не можеш, просто бъди искрена с твоя човек. Болката от раздялата някак отминава, но огорчението от обидата и лъжата са отвратителни. Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a5bd15528f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Моя съвет е да не правиш глупости и да не изневеряваш на приятеля си. И защо по дяволите не правите секс? Цяла седмица не е чак толкова много време, но говори с приятеля ти и го правете по често. Успех.

>М. 31г<

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 1248d47e0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Може ли да опишеш как изглеждат настоящият ти приятел и колегата, към когото имаш сексуално привличане в момента, за да можем да ти дадем по-конкретна информация?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 6097ff4038
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Чисто и просто остави приятеля ти да бъде щастлив с жена, която ще го уважава повече.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 5d0d65d616
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   И тази тема защо я пускаш? Като един вид оправдание пред самата себе си ми изглежда - "абе моят е добър, ама искам да се оправя и с оня другия и не знам дали ще издържа, май не".

На 24 би трябвало да можеш да си контролираш нагона съзнателно. Ако не можеш - сега е времето да развиваш това си умение, което е трябвало да развиеш на 13-14 годишна възраст.

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 90699f89aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   До номер 2, така се случи случайно-бяхме в различни градове няколко дни, а после бях в цикъл.. От честотата на секса не мога да се оплача.
#3 колегата и приятеля ми са точно един тип, колегата е по висок само
#5 ако не съм се контролирала може би сегашния ми партньор нямаше да ми е вторият, а 222ят
Темата съм я пуснала, за да видя различни мнения и съвети, тъй като е ясно, че не се чувствам добре от създалата се ситуация и по някакъв начин виновна

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 588f608976
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ми то сега ако не се отдадеш на изкушението, кога? Като се ожениш ли и имаш деца и т.н. Сега му е времето, сменяй, избирай, сравнявай, наживей се!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 619c7e3715
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Връзката ти върви към провал, ако не положиш сериозни усилия. Помисли какво в това друго момче те привлича което го няма у твоя приятел. Много жени харесват уверени мъже, но подобните не ги третират с уважение. Или пък може би точно този аспект ти харесва.
След като разбереш къде се крие причината, обсъди връзката си с твоя приятел и това което според теб ѝ липсва и дали може да се направи нещо по въпроса. В краен случай просто се раздели с приятеля си и преспи с другия - когато те зареже ще ти мине увлечението.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 70eead2398
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Изчукай колегата ти и после кажи, че си била объркана :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 0fa12b833d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мило момиче, като начало няма нужда да се чувстваш виновна.
Сексуалното привличане между двама души се базира на много неща, но на първо мясно на генетичната съвместимост. Това важи по-малко за мъжете, които са програмирани да оплождат колкото се може където може, но важи с пълна сила за жените, които пък, са програмирани да търсят потенциално най-добрият баща за децата си. Колкото и да не ти се вярва, животинското у нас хората си го има още и една жена, особено в абсолютния апогей на разплодната си възраст, както си ти, усеща вътрешно когато определен мъж е генетично подходящ за нея, респ. тя иска неговият генетичен материал, защото той, смесен с нейния ще даде добро ново поколение. И естествено, при наличието на такъв екземпляр, жената изпитва сексуално влечение към него.
Така че, няма абсолютно нищо ненормално една жена в най-добрата си разплодна възраст при откриване на генетично пасващ към нея мъжки екземпляр да изпитва сексуално влечение към него.
Останалото са догмите и каноните на нашето общество: писани и неписани правила на поведение, зависимости от този и онзи, обществено мнение, и много други.
Ако търсиш съвет: нямам такъв, всеки си решава сам за себе си, произхождайки от ситуацията, и най-вече от последствията.
За мен лично мога да кажа само: единственото нещо, за което съжалявам в миналото е, че не съм изчукал всяка жена, която можех, а само част от тях.
Успех

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a7a1546ff6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Абе колеги, стига стези укори, ако няма такива жени ние с кого ще изневеряваме? Чукай и бегай!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker