Истината - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Истината
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 1631 пъти
Здравейте драги читатели, ще споделя с вас моя горчив опит след като се опитах да простя изневяра. След 2 годишна връзка, човека до мен пожела да се разделим за малко за да преценим дали сме един за друг. Имаше за какво да си мислим по принцип. Какво направи тя насрочи време кога да се разделим, като това време беше примерно след 3-4 месеца за да прекараме заедно лятото, с всяка седмица намаляваше времето с 1 месец и така след 1 месец се стигна до раздяла. На раздяла уж за размисъл разбрах че тя има афера с колега от работата й. Поне благоволи да ме разкара преди да почне да спи с него. Изобличих я и тя в същия ден каза че иска да се върне при мен и че с него не е спала а е било просто и само за манипулация за да пробие в работата. Обеди ме че нямало нищо уж приключи всичко пред мен, но продължи да иска да се разделим за размисъл. И така и стана с мъка и болка се разделихме, започнах да я следя от време на време уж всичко чисто продължихме комуникацията по-между ни и се виждахме 1 път седмично, чувахме се по телефона и ала бала. Това продължи така 3 месеца, на третия месец реших след среща с нея да проверя телефона й и какво да видя по 3-4 обаждания от въпросния господин на ден. Нейното извинение ли? Бил започнал да я тормози и понеже е по-висок в йерархията от нея тя му дигала за да не я причаква след работа и да не й прави мизерии. Повярвах й при желание да съдействам за отстраняване на проблема, тя отказа и си пусна предизвестие с молба да не го закачам за да може да й мине предизвестието и да си вземе парите. Започна да ми звъни по 2-3 пъти на ден да ми казва колко ме обича как искала семейство, как искала да ходим на почивки и всякакви глупости и че скоро ще се съберем, след всяка среща 10 минути след като се разделим ми звънеше пак да ми напомни колко ме обича. И така минаха още 2 месеца. Пропуснах да спомена че тя се изнесе от тях уж защото и навявало спомени за мен и че искала да бъде сама (с приятелки) и така до скоро докато просто един ден не реших пак да я проверя и какво разбирам тя живяла кво живяла при приятелки през цялото време продължила да е с него, и се преместила при него да живее. Какво е хубаво в случая ли че не изпитах нищо след като разбрах, нямаше болка, чувствах облекчение. Тя от своя страна заяви че какъвто и боклук да е няма да спре да се бори за мен. Драги читатели, надявам се историята да ви е за урок. Ако на някой му се случи или в момента му се случва, продължете без да се обръщате на зад всичко е заблуда. Ако е било писано да сте заедно няма да се стига до там. И не ровете в рана не се интересувайте от детайли да знам любопитството ще ви блазни но недейте, ще боли като ги разберете, но вярвайте ми с времето ще мине. За да ви дам надежда ако го преживявате в момента. След всяко зло идва и добро. Лично за мен намерих нови приятели, получих повишение, чувствам се уверен защото успях да го превъзмогна, започнах да правя неща който до сега не съм правил й макар още чат пат да се сещам за случката съм щастлив.

П. С Пропуснах да споделя в депресията си започнах да ровя за подобни истории в интернет и така се добрах до вашите истории в сподели! С ръка на сърцето признавам че от части ми помогнаха.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 886b9a543b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отървaл си нaвреме! Мaкaр, че тя е дaлa сигнaли зa случвaщото се още в нaчaлото, но не си искaл дa ги видиш, не си бил готов дa видиш истинaтa и си се зaлъгвaл. Нямa знaчение, вaжното е, че сегa знaеш, имaл си времето дa се подготви, aдaптирaш, приемеш и продължиш без отровa в душaтa си. Ти ще си ок, тя-не, зaщото сaмa си се чувствa боклук кaкто ти е кaзaлa.
Не пренaсяй товa рaзочaровaние, още повече пък внимaвaй дa не нaрaнявaш/обиждaш с недоверие следвaщa връзкa.
Щaстливa рaзвръзкa зa теб в крaйнa сметкa е! :)

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: def9365f72
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Супер нагло момиче, авторе браво, че си я превъзмогнал и продължил напред.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 89679f4227
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Авторе, браво, че си превъзмогнал бързо нещата и си осъзнал за какво става въпрос. Обикновено, когато някой поиска "време да си помисли", просто иска да се отърве елегантно. Преживях подобно нещо преди почти 9 години, само дето не ми поиска време, а каза, че не била сигурна какво точно чувства, не можела да обясни, защо е с мен и др. подобни глупости. Истината, която научих впоследствие разбира се, беше, че си е намерила друг и около месец-два ме беше разигравала, за да е сигурна, че на другото място ще й се получи. Не, че след малко повече от половин година не опита да се върне, но аз вече знаех за какво става въпрос. Онзи просто се бе позабавлявал през лятото с нея и с идването на есента я бе разкарал. Давай напред и много успехи!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c9def2ca97
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Подобни истории ме отвращават от женското съсловие.

Наблюдавам такива неща на работа. Всеки. Ден. Има един вървежен колега на работа - висок, рус, носи потници, татуси и с доста непринудено поведение. Колежките припадат по него. Миналата година на един тиймбилдинг оправи една колежка, която си има гадже от години. След въпросният тиймбилдинг колежката го преследва около 2 месеца, искаше връзка с него, но не ѝ се получи. Сега тя споделя снимки във фейсбук със стария си приятел. На тийм-билдинга тази година, тоя колега оправи една друга колежка с гадже. А това е само по тиймбилдинзите и за колежките, които със сигурност знам, иначе извън тях сигурно оправя още колежки.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 245af982eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Приятелю, самата оферта на бившата ти - да се разделите след няколко месеца, за да прецени нещата, звучи много съмнително, унизително и глупаво. Ако някоя ми беше казала нещо подобно, щях да й отговоря, да се разделим още днес и то веднъж, завинаги.

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 5ca4f24f92
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Късметлия си ти, че си се избавил !

п.п. И да не си помисляш да даваш втори шанс.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ec9b1e2d3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хубавото на истината (дори да е болезнена) е, че рано или късно излиза наяве и тогава те освобождава! :)
Ж29

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 0c8f38a20d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Раздели се категорично с нея. Дори не й се обаждай повече. Та тя те лъже най-нагло, живее с друг, а ти обяснява, че те обича. Лъжи, лъжи... Радвай се, че си се отървал от нея. Желая ти късмет.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 9a1a540ba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Браво, авторе, възхищавам се на решителността, с която си действал. Такива жени не се променят никога, повярвай. Няма жена, която е изневерила един единствен път, реши ли да опита някоя от медеца, спиране няма. Не вярвай на приказките за втория шанс, пише ти жена дала втори шанс на съпруга си. Той ми изневери също със жена, с която работеше. Беше за нея поредния любовник, един от многото. Убедена съм, че той милиони пъти е съжалил, но мен какво ме топли това. За мен са болката, сълзите и въпреки, че минаха много години оттогава не е минал ден да не се сетя какво ми причини. Нищо не се забравя, нищичко, а детайлите, които изкопчих причиняват толкова болка, че ти е бедна фантазията. Съжалявам, че тогава не бях смела като теб, да късам и хвърлям, защото счупи ли се нещо и да го залепиш остава голям и грозен белег. От сърце ти желая щастие, мисля че напълно го заслужаваш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 778214d5a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Боже, каква сапунка! Не разбрах какъв е обаче мотивът ѝ да те лъже и да поддържа връзка с теб. Ясно е, че е напуснала работа и всичко, за да бъде с този мъж, но не разбрах защо трябва да те лъже теб в случая. Нещо тази жена не е добре психически според мен, но както и да е - оттървал си се и съжалявам новият ѝ приятел.

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 61aa314b8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Автора
Няма как да дам втори шанс, както повечето споменахте счупеното не се оправя никога, след като ме преследва известно време ми изпрати една прощална песен, и каза че когато и от каквото имам нужда може да се обръщам към нея. Мотивът й да ме държи около нея е че при мен пожела семейство и искаше да е само и единствено от мен тайно се надяваше да й предложа обаче уви не го направих и така и разбих мечтите й. В последствие сивото ежедневие разруши връзката ни. В крайна сметка искаше и двамата да си поживеем и накрая да се съберем и да направим семейство. Малко детско мислене, тъй като не знаеш с човека който си лягаш може да ти предложи повече.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 2c96485ed3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Момичето има малко психични проблеми и типично държание на подчиняваща се жена. Тя не иска да я третират като равна, а по-скоро като собственост, има нужда да бъде поставяна на мястото си. Проблема е изцяло неин, защото всъщност не осъзнава тази си черта.
Но и ти авторе си постъпил прекалено меко, заради това тя те е потъпкала така. Трябвало е да се държиш като мъж който знае какво иска. Твърдо да си кажеш и да не се съгласяваш на подобни условия - или всичко или нищо. Изобщо да не ѝ угаждаш и да правиш компромиси с нея. Но вече е късно за това. Внимавай със следващата да не се окаже същата. Но има и различни жени, такива които оценяват това което би направил за тях.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker