Как да си я върна... ?? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да си я върна... ??
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 15569 пъти
Здравейте на всички,
Имам нужда от съвет и понеже никой от приятелите ми не ме разбира и не може да ми помогне реших да се пробвам тук, при непознати с опит зад гърба си. Искам да споделя моята история и ще се радвам, ако някой ми даде полезен съвет.

Аз съм мъж, на 23г., имам сериозна приятелка от 2 години, през които бяхме много щастливи, много хубави моменти и спомени сме изживяли заедно. Говорили сме и за бъдещето и се кълнехме един на друг, че сме открили своите половинки. Като всяка двойка сме имали и проблеми и скандали, но много рядко. Последният беше около Нова година, когато бяхме пред раздяла, но всичко се оправи и от тогава всичко вървеше "по мед и масло". Пътувахме насам-натам, дискотеки, излизания, романтика, накратко казано "беше супер". Всичко беше много хубаво до момента, в който преди 2 седмици тя 2 дни не ми вдигаше телефона, като на 3тия ми изпрати СМС - не се сърдя, просто искам да съм си сама. След 5 дни се чухме и се разбрахме да се видим. На въпросната среща тя разби всички мои мечти, като каза че от 2-3 месеца, започнала да не изпитва същите чувства и едва ли не стои с мен на сила.. Нямало я тръпката и такива неща (като през това време имахме много хубави моменти, рождени дни, подаръци и т.н.). Не съм допускал никога да навлезем в някакво еднообразие и скука. Постоянни малки подаръчета и т.н. Разбрахме се да помисли още малко известно време. Мина седмица и се чухме и разговора протече по същия начин. Опитах да и припомня голяма част от хубавите ни мигове заедно, с надеждата да и върна чувствата, но тя прояви пълна безчувственост и дори не проля и сълза (а принципно е много чувствителна). В края на разговора се разбрахме засега да поддържаме връзка, като приятели... Но аз го правя единствено с надеждата, че нещо ще стане и пак ще пламне любов. Най-логичното обяснение е да е срещнала друг, но съм сигурен, че не е така, защото ние на практика почти живеехме заедно и бяхме свикнали да сме в постоянна връзка, когато не сме заедно и си имахме доверие.

Моля Ви, помогнете ми с някакъв съвет, или подобна ситуация, в която сте изпадали. Кажете ми мнението си и дали има някакъв шанс според Вас, да я накарам да е с мен пак. Какъв жест или нещо друго да направя, за да я накарам да се разчувства по мен?

Благодаря предварително на всички отзовали се! Искрено ще съм Ви благодарен!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 6727b930de
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Приятел. Жена и вода тръгнат ли, нямат спиране! Минал съм точно по твоя път. След фазата с просто приятели, станахме приятели които правят секс. Преди всичко да свърши окончателно. Вторият път болката е още по-силна. Искренно се надявам при теб да е различно, но от моя и от чужд опит ще ти кажа, че вече нищо не можеш да направиш!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: bdf4cb36ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Аз бих гледал напред, щом тя не забелязва какво си направил за нея и трябва време да го разбере. Може и да опита с някой друг, но като разбере че не е същото ще съжелява със сигорност. Просто и кажи колко я обичаш и че няма да намери друг да я обича толкова и я остави да си помисли. Аз бих направил това, но всеки си има свое мнение все пак. А докато я чакам ще търся друга за да мога по-лесно да я забравя :)

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 3076e2f752
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   пич, и аз бях на твоите години и имах същия момент - моят съвет е да не се унижаваш или да се опитваш да си я връщаш. кажи и просто едно "ок" и или забрави за нея или се прави, че си забравил за нея. има два варианта - или наистина да се приключи и да я забравиш възможно най-бързо и безболезнено или тя да се усети, че нещо не е наред с това "ок" и да се върне

при мен протече зле, точно като теб уж останахме приятели и правехме секс от време на време. голяма грешка, защото после болеше повече, когато се разбра истината и ми трябваше много време да забравя. не си го причинявай, не си струва. гарантирам ти, че ще срещнеш друга - щом аз срещнах и съм много, много щастлив сега, а бях лудо влюбен и страдах страшно много по нещо, за което не си е струвало...

успех ти пожелавам

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: f8c037bb79
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   не може да си я върнеш. Дори подозирам, че в животът и има тайничко вече и друг човек. Не си мъж, според мен, а си младеж на 23 и си е съвсем в реда на нещата. Скоро ще срещнеш друга, и друга и друга.... такъв е животът, добре дошъл в света на порастналите

Мари

ПС - като жена ти казвам, няма как да върнеш това момиче, просто няма!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: fda15e7692
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Сега това" не се сърдя, просто" ме разби. Аз ти гарантирам че си е намерила друг. Решила е да ти кажа" искам да съм си сама" , вместо харесах си един друг. Не можеш да си я върнеш. Даже не се и опитвай. Един мой добър приятел реши да се опита да си върне бившата приятелка, тя му разказа играта. При теб може и да не стане така но ти гарантирам че всички услилия които положиш ще са хвърлени на вятъра. И да си я върнеш сега според теб колко време ще и трябва да ти изпрати смс" не се сърдя, просто... " . Започни да излизаш, пробвай се с други, след време ще я забравиш.

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: dcbef38e77
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ватрешно те разкъсва маката но се опитаи знам че е трудно неможем да забраним на сърцето да обича но така ще е по добре опитаи да я забравиш:)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 5032cbca18
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Не я търси, не се унижавай. Друга жена че си намериш, но достойнството ако си загубиш, не си мъж вече.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 5f763de77a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   За всичко си има начини - и да си я върнеш също може, ако владееш някои познания... Въпросът е - дали си струва? Тя не е това, което ти си мислиш за нея. Просто е боклук. Може би и ти си правил грешки, като тази, че си се отнасял с прекалено доверие, че си се разкрил напълно пред една малка пикла... Но така или иначе, нейното предателство е факт. За да си я върнеш, трябва да мине много време, да се престориш на добър, великодушен и дори на равнодушен, да я убедиш, че за теб най-важно е нейното, а не собственото ти щастие... и след това, след една дълга и приспивна пауза, в която да станеш нов човек, да почнеш всичко отначало, но по друг начин... Но отново се запитай- струва ли си за тая глупачка толкова усилия? Много по-лесно е да си намериш друго по-подходящо момиче.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: db67bb1bf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако наистина няма друг в живота й (което ме съмнява)е възможно в един момент да се е почувствала задушена от твърде много внимание и любов т. е усетила е, че връзката става сериозна, а тя явно не е готова за това. Грешка е да искаш да си запазите приятелството. Точно когато не те вижда известно време, може да осъзнае, какво е загубила. Ако не й липсваш и не те потърси, забрави я.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 5894fb9168
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Ще има да ти се моли да се върне при теб след време. Но не прави грешката да се връщаш при нея!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker