Пет пари не давам , че изневерявам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Пет пари не давам , че изневерявам
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 3740 пъти
Вчера 8. 10. 2017 спах с чужда жена на семейната спалня, докато жена ми беше на моминско парти. Млади сме 32 и 26г. Работим и всичко е наред, но секса с жената е еднообразен и все по рядко правим и то не с хъс като преди, а и тя леко се поотпусна, а мен ме възбуждат спортни мацета с малки дупенца. Да си призная, поръчвам си платени жени или ходя на клуб. Подбирам си от известен сайт, паля колата и отивам. Като го планувам си взимам един ден отпуск и следобяда работя, обаче върху чуждо тяло. Не всичко е плът и секс, но искам да надживея този етап, да узрея и да усиля ценностната система. Просто съм в етап от живота, в който трябва да избутам секса или да го пренеса на по висше ниво, като вече няма да се нарича секс. В момента изневерявам редовно и пръскам пари за това, вместо да купя на жена си подаръце с тях, но не всичко е пари, нали? Правя го, за да угодя на нагона и егото си, да ги наситя и да престанат да ме карат да го правя. Не се измъчвам и съвестта ми е нормална. Приятели си хвалят, че на всяка заплата се черпят с платена жрица. Явно е нормално. От друга страна ми се иска да имам любовница, с коята да има по дълбока връзка и да има чувства, страст и желание за всичко мръсно в секса. Размечтах се.
Може да кажете по темата какво мислите за изневерите и бихте ли го направили, изневерихте ли вече? За мен човек да прави секс с чужда жена не е грях спрямо половинката му. Грях ще е, ако прихване нещо и и го предаде. Грях е ако е правил френска любов на любовницата си или на платена жена и след два часа види половинката си и я целуне. Самият разумен секс с чужд човек е нещо нормално и не разбирам мащо е толкова морализирано.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 98a7c4b07d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момиче съм, на 24г. Според мен изневярата не е нещо нормално, най-малкото, ако беше, спокойно би споделил това на жена си и тя не би имала проблем. Не съм сигурна дали си женен, но според изказванията ти с такова впечатление оставам. Бракът е нещо съкровено и съзнателно вземаш решението да прекараш живота си с даден човек, това включва да си му верен и да не изневеряваш. Щом си стигнал до брак с даден човек би следвало да си надживял тези неща и да мислиш за създаване на поколение и да възпиташ ценности в децата си. Не те упреквам, но смятам, че имаш някакво вътрешно терзание, което е редно да си разясниш и да потърсиш решение.Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: e2c70d71e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това е писано от жена. На 100%.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 3d06c8ed40
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм изневерявал само веднъж и то беше с германка, която има 2 деца.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ddfec724a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Интересно, мечтаеш да изневеряваш с чувства. Повечето хора преди бяха благодарни щом чувствата между тях и половинката им ги има. Пак изоставам нещо с тенденциите. Да видим дали схванах. Значи намирам си партньор, на когото нищо не дължа. Той само ще ме отведе към усъвършенстване и любов. Това ще стане като изследвам и стимулирам стремежа си да пренебрегвам този партньор, заради мнозина други. С чувства или без. Целта е да се намери някой, който ще ме накара да се почувствам поне малко виновен за някое звено в цялата тази схема. Тогава ще съм израснал :) Ако ли не, нищо...И пет пари не бива да давам...Напомняш на свръхчовека на Ницше. Да пренебрегнем общите представи за добро и зло . Е, успех на свръхчовеците, аз съм от нисшите видове

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 581a8c9962
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

6.   Ще кажем, че тази тема е пързалка.
Едва ли има толкова нагли и гадни хора на тази земя...

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: e5fd312bf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ок, всеки с нуждите си, някои просто инволюирaхте до мaймунaтa по пътя нaзaд и товa е. Имaм нaблюдения върху подобни и ги нaблюдaвaм с интерес. Чувствaм се кaто в "плaнетaтa нa мaймуните" и е цял спектaкъл зa мен поведението ви, изрaжение, дори физически белези, имaте някои общи черти.
Обaче имaм въпрос към теб aвторе: aко женa ти прaви същото с други мъже, ти би ли имaл нещо против или ще го приемеш толковa нормaлно, колкото и собствените си "зaбaвления"? Според отговорa ще могa дa aнaлизирaм информaциятa зa собственa консумaция.

Без знaчение отговорa, дa или не, обясни и зaщо!

Интереснa ми е подобнa психология, зaтовa питaм.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 1ff6179454
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Как не те е срам на личната ви спалня да си водиш курвите? Дано жена ти,веднага да разбере какъв си и да те изостави!
Тук се споделят - ПРОБЛЕМИ! Какво се фукаш толкова,че изневеряваш ?
Вече всеки втори мъж е боклук. След като не те грезе изобщо съвестта защо си го писал тук това нещо? На 32 години СТЕ ВЕЧЕ зрял човек!
Преди време хората на твоите години са гледали 2-3 деца че и на горе какво стана с тези хора не знам. След като НЕ ТЕ привлича тази жена освободи я ОТ СЕБЕ СИ и си хвани такива с малки гъзове и спортни.
Но да знаеш...ще ти изневеряват както ти изневеряваш на жена си.
А ти като си с толкова голямо самочувствие, замислял ли си,се,че на тези "момински" партита жена ти може да прави същото както и ти?
Ама от къде да се сетиш.... на повечето самочувствия на мъжете са ви до небесата. Нещата са прости не се обичате- РАЗДЕЛЯТЕ СЕ!
Такъв като теб заслужава сам да си остане за винаги..

- Бунтарка

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 44aeb9681b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Дано това е писано от жена, която е против изневерите и се опитва да провокира реакция. Иначе би било много, много жалко да е истина. Искрено съжалявам такъв тип мъже, защото са неспособни да усетят магията на топлината, доверието и обичта.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d4e054360c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ще те остави женицата....

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 964e5812e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз ако съм ти жена ще ти откъсна оная работа. Това е от мен по темата. Аман от такива като тебе..

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d7f56e09e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Хубава история, но не мога да разбера - сега хвалиш ли ни се тук или какво? Живота си е твой, прави каквото смяташ за добре, но е малко тъпо да се подиграваш така с жена си. Виж, ако и тя ти изневерява, поне ще сте квит, но целия този фарс ми се струва абсолютно ненужен. Даже се чудя, защо по дяволите си се оженил, като още не си се наживял???
За мен лично по добрия вариант е да се отдадете на тройки, от колкото така, всеки за себе си...

>М.31г<

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 5d0a7d9931
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Ако това което си написал е истина, защото имам съмнения, имам въпрос: защо изобщо си с жена си. Какъв е смисълът?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 795ac1820b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Говориш за грях поинтересувай се кое е и кое не е. След време може да пишеш тема " как да върна жена си" оценявай това което имаш.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f1b75680d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

16.   Много си тъп. Разсъжденията ти са като на психично болен. Може наистина да имаш някаква психоза. Иди на лекар. Изневерявай като ти е кеф, но не хвърляй вината върху жена си. Тъпотии от рода на запуснала се, секса бил еднообразен не може да са причина за Изневяра, защото това са поправими неща само да имаш топки и да застанеш като мъж и да и кажеш кво те сърби и боли. А дори за секса не е нужно и да казваш като искаш разнообразие поемаш инициативата сам. Сигурно и н жена ти и скучно с теб. Звучиш като нежно мъжленце неспособно да получи това което иска и има нужда от жената до себе си и за по-лесно опира до чуждите жени. Сякаш те е страх от жената ти. Сигурна съм, че жена ти е по-оправната и силната в семейството ви и те е страх гък да и кажеш. На 32 си вече трябва да си осъзнал, че да си мъж трябва да отстояваш и да се бориш за всичко, а не дс търсиш лесното. Семейният живот е отборна игра, да ти се чуди човек на малоумието защо си се оженил като не можеш да играеш. Късмет в нещастният ти живот. Нещастен защото един ден ще осъзнаеш колко е тежко да си сам. Нито проститутките, нито" мацетата с малки дупета" ще се погрижат за теб когато си болен, нито ще те нахранят когато си без пукната пара... всички ще изчезнат.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: e702664c63
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Ако някой спи със жена ти "редовно", как ще се почувстваш ?

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 2b5c78855b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   По този начин написана темата е доста провокативна, но ще отговарям. Мъжът ми е на 29, а аз на 30. Не си изневеряваме и повярвай, че желание не ми липсва. В смисъл заглеждам се по други мъже и те по мен, защото още съм си супер мацка, подържана и т. н, обаче като се сетя през какво сме преминали до този момент, как е бил до мен във всичко и като знам, че ми е верен сърце не ми дава да отида при друг. Секса не ни е като преди, а той си пада и малко консерва с нищо не му се експериментира, но вътре в мен има една преграда относно изневерите. Съгласна съм с автора, че повечето жени се запускат като станат семейни и мъжът започва да се облизва тук и там. Рутината, рутината съсипва всичко. Хората биха нападнали автора, но и той се е в правото за много неща.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ec28c427d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Радвам се за теб, че не те мъчи гузна съвест и не страдаш от угризения, но защо тогава пишеш тук и търсиш одобрение? Искаш да "узрееш" - на 32?! "Да си усилваш ценностната система"?! Та ти нямаш такава!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: b75139bbdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Ако не лъжеш жена си, не криеш нищо и не я нараняваш, в самата изневяра няма нищо лошо. Само че при теб е на лице лъжа. Греха не се изразява в самия секс с чуждата жена, а в това, че криеш и я лъжеш. Иначе ако си признаеш всичко и тя няма нищо против да сте си така в отворена връзка, всичко е наред.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 32124c2d8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Четете Н 18! Със сравнително малко думи каза много, даже всички истини по темата...

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 9733557315
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   На автора не му липсва секс, а страстта в секса, споделените чувства от насладата и дълбоката връзка с любимата му. Авторе, не споделям мнението, че ще си набавиш това чувство, чукайки проститутки. Дори сам си го написал, че искаш да си намериш любовница, с която да имаш дълбока и емоционана връзка, основана на секс, бурна страст и може би любов. Това е , което ти липсва - правене на любов. Ако не можеш да го съживиш това чувство с жена си, тогава няма смисъл да се мъчиш, живеейки в лъжа и живеейки под един покрив с жена, която вече не обичаш.
Ж. 23.

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 76f93ed442
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Здравей!И моят приятел правеше същото -имаше паралелна връзка, тя не му стигна, платени ку--и, до като си лепна папилома вирус!А се хвалеше, като тебе, как не му пука!Е, като се помъчи известно време, с ужасно болезнени процедури, сега си седна на д-то!Хем твърдеше, че ползва кондом!Но някои причинители преминават и през него-откритие на американски учени!Така, че стига хвалби, защото дявола си знае работата!Прочети малко за Папилома-над 200 вида!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: dd1906770a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Не изчетох всички мнения, мисля, че едно и също пише в повечето.
Искам да представя една малко по-различна гледна точка, напук на старото ми мислене и стереотипи!
Измислена история или не, няма значение, реални подобни в живота... бол!
Не одобрявам изневерите, но ако един човек получава всичко във връзката си, няма да прави подобни неща. Вие сте си виновни, А ако получава всичко във връзката си и въпреки това изневерява, то това е боклук и пак вие сте си виновни, че не виждате какъв е човека и стоите с него.
С две думи .. Всички нападаме автора, а нека се замислим колко връзки и отношения са провалени, заради това "леко отпускане".
Колко спят в отделни легла, колко се разделят, колко са спрели да правят секс, но без особено удоволствие и с развинтени фантазии.
Ами каквото и да си говорим, един отпуснат задник и изобщо неспортуващи тела, са мега гнусни. Докато си млад е лесно да изглеждаш стегнат дори и с килограми отгоре, но какво ще правите след 20-30 години?
Лесно е да се прехвърля вината на партньора, а какво да прави той/тя, когато вече не е привлечен от вас и не може да си криви душата.
Това не ви е приятел, не ви е познат, не ви е родител, роднина или брат, сестра, това ви е партньор с когото правите и секс, освен всичко друго. Ами поддържайте се! Най-малкото от уважение към себе си и партньора. И спрете с оправданията, като деца, липса на време, стрес и дрън дрън. Вие спите с този човек, поддрържайте се и не си вкарвайте там старите меса или сланини! Никой не ви е длъжен да търпи, души, гледа отпуснатия ви задник. Не е приятно. Аз не бих си го позволила, ако обичам и ценя Жена си!

Жена, на 34 год.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 1900895f8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Автора :
Думата изневяра е изкуствена дума ,умишлена . Тя също контролира масите . Целта е да не сме свободни истински и тя ни отнема част от свободата . Прочетете преди лягане темата и всички коментари и гарантирам ,че ще сънувате странни сънища , защото ще бъдат провокирани определени задръжки у вас .
Сега , ясно ми е,че са засегнати определен вид жени с разли4ни от малки дупета , но не съм го написал ,за да засягам или провокирам . Ясно ми е ,че са засегнати хора с много силно чувство за вина и съвест , както е добре известно ,че хората си приличат по много показатели . Масовото стадно мислене , като изключа всички като коментар по горе ,са били заедно в много тежки етапи от живота си..Така , как да изневериш на някой ,който ти е държал ръката докато страдаш от нещо и сте плакали заедно в добро и зло ...
Всички пропуснахте нещо важно - в много от нас мъжете ,детето , което е останало в нас и не е избутано навътре в душата до забрава, то си иска още играчките . Тези хора които се мислят за зрели ,сериозни и тежки ,а те обикновено са тежки на вид и по държание ,те са погубили детето в себе си и не са истински свободни , а истинската свобода е да правиш каквото душа иска , като не си в ущърб на общество или близки . Ти , спрямо свойте действия носиш отговорност , на първо място пред всички и накрая пред себе си. Къде виждате тук егоизъм? Постъпката "изневяра " наранява ли нещо , някой, ако не се улови ? Пречи ли на нещо? Ти ако уважаваш някой и си с него , това че няма да му изневериш не значи ,че не му правиш други номера . А подли хора бол . От тези с ценностите ли сме на тоя хал ? Изневярата е нещо лично, свързано с един човек , с този който го прави . Бъди хитър , умен и се крии ,за да не разбере половинката ти ,че го правиш . Същото се отнася и за половинката ти . Искат се качества и умения за това, тоест човек да е интелигентен . Интелигентна изневяра е едно , а неосъзната , първична друго . Които са наистина щастливи един с друг също ги разбирам , но в днешни дни винаги сме недоволни и това рефлектира винаги върху парчета от връзката . Тези парчета,ако не се ремонтират , искат да се нагодят на друго място и винаги си го намират .

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 87971ee339
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   "Не всичко е плът и секс, но искам да надживея този етап, да узрея и да усиля ценностната система." - стига бе авторе. Как ще усилиш ценностната си система като се научиш постоянно да лъжеш и да се преструваш. Да не говорим че уменията ти в комуникацията със съпругата ти съвсем ще умрат.

Ако наистина обичаш жена си - говори с нея откровено за това какви са ви проблемите в леглото и какво може да направите за да разнообразите. Попитай я дали не би искала да ходите на фитнес заедно. Такива неща. Но ми се струва че няма подобно нещо при теб. Ти си чисто и просто балък който не знае какво иска, но мисли че като е женен е голям мъж. Поне се разведи и прави секс на воля. След няколко години ще усетиш какво ти е липсвало и ще си готов за сериозни неща. Докато изневеряваш обаче подобен напредък е невъзможен.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: b75139bbdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   "истинската свобода е да правиш каквото душа иска , като не си в ущърб на общество или близки"

Ми като не е ущърб, кажи и какви ги правиш. Или за теб лъжата не е ущърб. И това, че сега не знае, не означава, че няма да разбере никога.

По твоята логика ако измамиш човек с пари, няма никакъв проблем, стига той да не разбере. Ако той си мисли, че срещу тези пари е получил нещо, значи всичко е наред. Да, но ако полицията те заподозре дали и те ще мислят така? И това ли ти са разбиранията за свобода?

Ти просто си намерил начин да приспиш съвестта си и си мислиш, че всичко е наред. Като един щраус, който си е заровил главата в пясъка и си мисли, че всичко е наред. Да, но това си е неморално и всеки гяволък в живота се плаща, не се заблуждавай. Нали знаеш, че монетата има две страни. Сега ти лъжеш, утре когато ти имаш нужда от помощ и жена ти ще ти отвърне със същото. Сега си млад и нямаш нужда от нищо и затова си мислиш, че цял живот ще си така. Но идват и тежки времена, в които няма да си толкова ербап. И тогава знаеш ли кои ще ти подадат ръка? Тези, към които си имал някакво уважение през годините, в които си бил в силата си.

Със сигурност курвите няма да ти подадат ръка. Ръка ще ти подадат най-близките и то ако си заслужил. Тези неща не ги говоря наизуст, ами ти казвам как става обикновено.

Не можеш сега да се държиш неуважително с мотива, че тя няма да разбере и не се брои, защото рано или късно живота ще ви завърти и тогава ти ще си в позицията да ти трябва помощ. Достатъчно хора съм виждал пред очите си като теб и съм се убеждавал многократно, че живота им показва след време.

Аз не съм човека, който ще те съди, но се замисли над думите ми, вместо автоматично да повтаряш как няма нищо лошо в лъжата. За твое добро е, на мен ми е все тая, аз не живея твоя живот. Просто ти казвам как се получава обиновено. Сега ти е широко около врата и няма да ме разбереш, но някой ден като паднеш и няма кой да те погледне или лепнеш някоя болест, ще ме разбереш много добре.

Не е зле човек да мисли и малко в перспектива, а не като циганите да живее ден за ден. Те нали така правят - днес ако има какво да открадне и да изкара 5 лв, яде и пие, пък за утре не мисли. Но не се сеща, че трябва да помисли малко по-дългосрочно, за да излезе от гетото.

И ти си същия в момента. Закопал си се в някакво духовно гето и докато мислиш само за момента, няма да излезеш никога от него.

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 87971ee339
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   До №18 - колкото и да се обичате с мъжа ти, проблемите в леглото след време ще доведат до ненавист към него. Потърси начини да го подтикнеш подсъзнателно към експериментиране. Съвети в интернет колкото искаш. Ако това не проработи поговори откровено с него за тези неща, за това че не се чувстваш достатъчно женствена и желана. Ако трябва посетете сексолог. Консерватизма ще убие връзката ви, а тя вече е на път. Ако искаш да я запазиш недей да чакаш. Ако вече не го обичаш - просто се разделете.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c5340a19dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Здравей,
Надявам се да продължиш да споделяш и когато жена ти разбере какво правиш. За да видим ще си промениш ли мирогледа, който сега изразяваш. Бъди здрав.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: beeb86f590
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Пет пари не давам за твойте изневери,
нито к*рвите "любими" как си ги намери! ;)
Ж29

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: b75139bbdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

35.   Знаеш ли кой е най-големия грях, авторе? Това да бъдеш щастлив на всяка цена.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: e80447c1c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   Няма мъж , който да се излага така. Писано е от някоя психарка с проблеми в личния живот. Много внимание отделихме на тая фантасмагория.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 04d6001888
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Реклама ли си правиш или очакваш да ти ръкопляскаме? Като ти харесва ш*бай си на воля и хич да не ти пука. Дали обаче ако жена ти е същата ку*ва и се ласка на ляво и на дясно би ти било така добре? Или когато нещата са за твоето гъзенце са малко по- различни. Живота си е твой, живей си го както искаш. Ако жена ти е ок с подвизите ти няма лошо. Обаче ако всичко това го криеш от нея имай предвид, че истината винаги изплува рано или късно и тогава нещата стават грозни....

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 5d0a7d9931
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Абе най-добре пусни запис на жена ти, ако пък хич не ти пука. Може пък да се забавлявате заедно, кой знае.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 3958003c50
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

41.   Като бях на 20-25 мислех точно като автора. Морето беше до колене. Изневяра? Какво толкова, кого наранявам като се крия? !
После се ожених, сега имам дъщеря, която е първи клас.
Изтръпвам само от мисълта, че след едни 10-15 години ще се прибере вкъщи с разплакани очи, защото някой играч решил да хойка. Леле, само като си предствя такова нещо и ми идва да си наточа юмруците. "Тате, мисля, че той ми изневрява" Божкеееее....

Простете му на човека, тресе го младостта с пълни сили, не е осъзнал още много от важните неща, свързани с искреността, доверието, уважението, подкрепата.

Съпругата ми след раждането надебеля, нещо с хормоните. Старае се да отслабне, не се понася, а всяка божа вечер като се зсъблича си мисля "Откъде ти се падна такова съкровище" и бързам да я нацелувам, да я усетя, да я помириша. Плакал съм от безсилие, когато я е боляло нещо, искам да я прегърна и да я скрия ако мога от всички гадости на живота.
Нежност, приятелство, обич, дете, смях, секс, да гледа мача и да задава въпроси, даже малките скандали и как си цупи муцнката - ТОВА наричам аз щастие. И другите жени са просто красиви картинки, кое око няма да се наслади на някоя хубаво тяло? ! Но изневяра???? Да рискувам всичко? Да се крия като гущер?
Не, авторе, в живота има други неща освен секса.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 649980e31b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Ти май си се взел много насериозно. За да изневеряваш на някого не се изисква особен интелект, а по скоро непреодолима слабохарактерност. Ако въобще историята ти е истинска, в което леко се съмнявам, честно не разбирам защо си я писал тук изобщо. И въобще за какви грехове говориш.. аз не съм религиозна, но съм запозната с десетте божи заповеди и една от тях нали се сещаш коя е..
Абе дано жена ти да те хване някой ден и да последва съвета на н. 12 :р

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 614d67e219
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Браво на модераторите, за кой ли път дават публика на поредния неграмотен трол.
Отчаяното момченце не може дори буквата "ч" на клавиатурата да намери, но върху морални ценности философства.

В Reddit има по-малко тролчета отколкото тука.

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f5c96c5c59
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Авторе, малко ще се отклоня от темата, но как им правиш френска и в същото врме се пазиш? Питам, защото аз без да правя френска не мога да правя секс и съм се чудил как бих се предпазвал, ако исках да изневерявам.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 526524d28c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   Автор
Сред вас видях хора с висока степен на осъзнатост. Винаги сред

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 6f828a89f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   Тя номер34, ако наистина "не дава пет пари" хич нямаше и да кликне на това заглавие ;)

Иначе авторе, не бива да си такъв паразит спрямо сегашната си приятелка (или там жената ти нз). Продължавай да си чукаш ан воля, имаш си пълното право, както всеки от нас, но зарежи момичето да си намери някой, който има сходни на нейните виждания за живота...

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d46b5b2e86
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   Авторе ти сега какво искаш? Да излееш съвестта си и да се поуспокоиш, заради нещата които ги вършиш ли? Е няма как да стане. Ако наисти на 5 пари не даваше нямаше да пишеш в интернет. Искаш да събереш още мъже тако тебе ли. Повечето са с мозък, а не като тебе.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: b75139bbdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   Не му пишете повече. Това е автора на "Към дамите: Как показвате на един мъж, че го желаете, харесвате? А ако ви каже, че е семеен с дете?", където е написал "До сега за пет години това се случва само в главата ми", а тук разправя как изневерявал постоянно. Оставете го да си пише сам, след като си измисля.

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 1900895f8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   Автор

Виждам, че тук се навъртат следователи от службите. Имате правото да предполагате какво ви душа иска.
За питащите за френска любов. Не правя такова нещо. Виж, ако е много чисто мацето със спортно тяло и без много бройки и под 25 годишна с много позитивно излъчвани и усмихната.. тоест не много омърсена, бих я пооблизал.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 1ff6179454
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

50.   До номер 49

Много си жалък без да се обиждащ .. :)
Момичето може същото да каже и за теб, след като се ебеш с толкова хора ти си по замърсен и от нея, ама си искаш свирките нали? Жалък си и имаш голямо самочувствие може би трябва някой да те набие?
За много важен се имаш...и много претенции.
Ама всичко се връща. Твоето тяло спортно ли е? Ако е, ти просто се смесваш с тълпата ,не си оригинален.

..

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f5c96c5c59
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   49, не се прави на ощипан. Личи си много повече отколкото предполагаш. Ама си прекалено обсебен от фантазиите си, за да се видиш отсрани.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 81772f41f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

53.   Ти си луд или луд трол. Ако всичко е истина, дано скоро жена ти разбере и да те натири като куче. Да не мислиш, че ти си една пишка само?! WTf????

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: afbe917715
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

54.   Виж пич, първо си намери нещо да е*еш, пък после мисли за изневери. И няма да е лошо да намалиш порното малко.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 590d731b2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

55.   Аз те разбирам. Имаш жена, с която ти е добре, но сексът не върви. Една връзка, един брак, едно семейство е сбор от много неща. Едно от тях е сексът. Но като го няма него какво, цялата връзка ли да изхвърлим? Ами не. Намираме си други начини да запълним тази липса и това е. Само че с нужното уважение към жена ти. Тоест 1000% гаранция, че тя никога няма да разбере. Бъди дискретен и уважавай жена си за всичко, което ви държи заедно. Мисля, че и сега така правиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker