Изневерих и... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневерих и...
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 6097 пъти
Такъв съм глупак! До себе си имах момиче, което страшно много обичам. Познавахме се от доста време, но станахме "гаджета" преди около година... Всичко вървеше добре, само думата "щастие" можеше да опише състоянието ми. Приятелката ми беше такова момиче... Тъмнокоса и със светли сини очи. Винаги, когато ги погледнех и се сещах само за хубави неща. Приятели постоянно ме хвалиха и "поздравяваха" за момичето, което имах(каква красавица била, колко добре се държала с хората, колко е отговорна и какво ли още не... ).

Преди месец се събрахме с приятели да празнуваме. Приятелката ми не беше с мен и накратко под въздействието на алкохола направих такава глупост, че вече се мразя. Легнах си с някаква, която... не можеше да сравня по нищо с приятелката си. После се видях с приятелката си. Не смеех нищо да кажа. Не смеех отново да я погледна и да и кажа колко е хубава, колко я обичам. Нямаше да я излъжа, просто нямах очи, за да го направя. Споделих простотията, която направих с един близък приятел и той ми каза да си призная всичко, ако премълчавам ще стане по-лошо. Аз няколко пъти се опитах да го направя. Просто... всеки път, когато ми идваше на ума изречението с думите "изневерих ти" ми се късаше сърцето, не исках да си представя за болката, която щях да причиня на приятелката си. Колкото до жената от празненството- малко след случката с кратък разговор всичко беше приключило.

Тогава не знам как и от къде, но приятелката ми разбра. Беше седнала в същото заведение, в което бяхме седнали аз и "любовницата" ми и до там беше. Просто тя си тръгна... Хукнах след нея да я спирам и да и обеснявам какъв тъпак съм, казах и истината, но тя не беше приета. Приятелката ми просто... никога няма да забравя как преглътна и с насълзени очи ми каза, че не го е очаквала, мислила ме е за различен. Идваше ми да заплача с нея. Разкъсвах се отвътре, това правя и сега. Не мога да си простя тази глупава и егоистична постъпка. Загубих най-ценното нещо в живота си. Искам да си върна момичето. Тя ми имаше доверие за толкова неща. С мен го направи за първи път, с мен споделяше проблеми и заедно търсихме решение, заедно се забавлявахме и сега... Всеки е сам.

Потърсих я няколко пъти след раздялата. Не успявам да завържа разговор с нея. Казва ми, че бърза и пр., за това направо и казвам какво чувствам и разговора приключва. Не мога да си представя какво съм и причинил... Очакваше се, като съм по-голям от нея да я пазя и закрилям, а аз разбих сърцето на едно 23 годишно девойче. Аз... не знам дали аз ще успея да си простя. Искам тя да ми прости. Искам си момичето обратно... Какво да направя? Как да и обесня, не мога повече. Може би ако тя ми прости и аз ще успея. Не мога да се понасям повече, мразя се... Какво да сторя, за да ми прости?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: ac77e41e46
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Друг път да знаеш, че такива неща не се признават. Твоя приятел дето ти е дал съвета явно не е бил много опитен. Освен да се сърди като знае друго не може да се случи. Винаги отричаш до последно!

А това за съвеста че се чустваш гузно - с времето се забравя. Тя (съвестта) по-лесно ще забрави от момичето.

Дано се оправите!
Успех!
М 29

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 61b5158d71
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

2.   Започни да живееш така, както би и харесало на нея, постарай се да не я тормозиш в момента и да не й досадаш с телефонни обаждания, да не я преследваш.. Изчакай малко! Да, трябвало е да й кажеш -мъжки и смирено за грешката си и да поискаш прошка преди да го разбира от трети лица. Минало! Направено е! не живей в миналото! Няма да ти е полезно да се обвиняваш и да се отчайваш.
А ако тя те обича, а в това, мисля съм убедена, любовта ще й даде сила да ти проости. Просто изчакай мъничко. Не я търси около две седмеци, опитай се да спазиш пълна дистанция, а когато след това се срещнете - направи го така, че да изглежда случайно и просто я попитай "Как си, обич моя, добре ли си? Мога ли да ти помогна с нещо?" Предполагам, че разговор ще се завърже - тя трябва да е от камък, за да не й трепне нещо в този момент. Гледай я в очите и просто мълчи! Остави любовта да свърши онова, което разумът ти не може.
Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: a267c24b98
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мммм... ... сложно но много познато! ! ! И при мене стана така! Приятелят ми ми изневери и то точно така както е станало и при теб! И аз също ги видях с любовницата му във кафене! И аз също реагирах както твоето момиче и той така хукна след мен да ми обяснява че е сгрешил и прочие! и всеки ден пи прщаше поне по 15 SMS-a на които аз не отговарях! и така 4 месеца! Обяснява ми кълнеше ми се! Но мен толкова ме заболя! От нищо не го бях лишавала! ОТ НИЩО! !
и общо със всичката мъка, сълзи и болка не искам да рискувам това пак да се случи, защото сега ще ми отнеме още бая време докато се съвзема и мога да погледна отново момче! ;(

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 0d16f52ad5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Аз съм зряла жена и бих ти казала следното: Няма безгрешни хора! Не можеш да върнеш нито времето, нито събитията назад. Хубавото е, че си осъзнал грешката си, че се разкайваш и, че все пак явно си свестен човек. Моето мнение е да не се отказваш, изчакай малко време, успокой се, анализирай нещата и ако не става с думи, седни и напиши всичко което искаш да кажеш на момичето си. Ако тя е достатъчно зряла, надявам се да ти прости! В момента е много наранена, но ако си на 100% откровен с нея ще имаш шанс! Както казах, няма безгрешни хора, твоята приятелка също не е! Човек не трябва да бъде злопаметен, в това да можеш да простиш, се крепи всичко! Разбира се всичко си зависи от човека. Успех ти желая и дано това да ти послужи и за урок.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: d90c8bd893
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Изневяра трудно се прощава, поне при някой хора е така. Моят приятел в началото на вързката ми уж не беше ревнив, а когато някой му казал, че съм била с едно момче почна да се изнервя. А аз още в същия ден му казах че съм била с приятел и едни негови познати са ни видели, исках да знае, за да не стане гаф. Но явно той не разбираше, че хорските приказки влияят лошо. След време точно с това момче с което излизах се получиха много неща, някой пак му казал какво става, но този път му казали, че сме правили секс, а никой не можеше да разбере това, местата на които ходехме за да се случи това бяха толкова скрити, че и пиле не можеше да ни види.

Тогава приятелят ми го преживя много тежко, мина почти 1 месец в които той мълчеше и гледаше с тъга и злоба в очите, така и не каза защо е всичко, но от негов роднина научих какво са му казали и защо е разстроен. Лъжех до последно както правя и сега. Той го преживя, защото знаеше, че го обичам много и че това е моята слабост, която никога няма да спре. Че бих направила всичко за него, за да е щастлив и че никога не бих го лишила от нищо заради някой друг. Че дори днес да съм била с 1 или 2 или 3-ма човека, когато той каже:Айде да... . аз ще се съглася и пак ще дам всичко от себе си. Живота учи на много неща и всеки трябва да се научи че има два вида изневяра:Едната е за кефа, а другата е по любов.

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: f72a07eb84
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ти съжаляваш! Потърси я, поговорете поне веднъж ;( Ако тя найстина те обича може би ще ти прости, въпреки, че и аз не бих простила такова нещо.. ;(

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: cb7d4f1aed
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм в средата на 20-те и мога да ти кажа, че си направил глупава грешка, признавайки изневярата и срещайки се с „любовницата“ в заведение, в което може да влезне и приятелката ти. Личи си, че си аматъор в „забежките„.
Аз лично съм прощавала изневяра, защото си имам малко философски поглед върху връзката и съответните изисквания - не мога да понасям мъжете, които пият, нямат капка възпитание, успех в живота и интелект. Изневярата мога да простя, ако е достатачно дискретна (каквато твоята не е била), ако самата аз не се чувствам пренебрегната и получавам нужното внимание.
За признаването на самата изневяра мисля, че е грешно и е опит да се получи абсолюция от партнъора без оглед на щетите. Така невинната страна страда, а нашият изневерник си живее с чиста душица и е „простен„.
Авторът е загубил за винаги момичето, но не мисля, че това е нещо негативно, напротив - за добро е! Щом е изневерил, значи е имало все пак нещо, което не му е стигало във връзката, освен това описва само физическите достойнства на бившата си приятелка, нейната младост и ПОХВАЛИТЕ от страна на обкръжението си, не казва, че например е влюбен в нея, тя му е сродна душа, имат общи интереси, тя му помага да живее един по-щастлив живот.
Авторе, не тъжи по загубеното, а мисли за бъдещето. Търси си дама, която ти е лика-прилика и не гледай само външност и мнението на приятелите си.
Хайде, пий една студена вода, животът продължава и може би там те чака ТЯ - ТОЧНАТА ЖЕНА ЗА ТЕБ, която да ти дава всичко, което искаш и няма да имаш нужда да кръшкаш! ! !

М.

PS - споделих, че съм прощавала изневяра. Когато „забраненият плод„ не беше вече толкова забранен и приятелят ми беше (заради други причини) застрашен да ме загуби, той се отказа от това си поведение, обяснението му е, че просто не можел да ми изневери, нещо му пречило и не можел. Най-важното е да няма лъжа в една връзка... сега хем имам верен партнъор, хем не ми се налага като на много от приятелките ми, да го следя и гоня. Спестих си много стрес и съм щастлива с това си прагматично поведение.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: dc6d531ba4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Добре е станало, че истината е излязла наяве. Не се гради връзка върху лъжи. Ще мине време и ще спреш да се измъчваш, всички грешим.
Що се отнася до изневярата, колкото и любов да има у приятелката ти към теб, разбитото доверие трудно ще възстановиш. Може да ти прости, да се опита пак да ти вярва и да ти даде шанс, но може и само да ти прости и да реши да е без теб, а може и да не прости. Зависи от човека.
Най- лошото в твоя случай е, че на фона на хубавата ви връзка ти си изневерил, а какво би било, ако имахте някакви проблеми.
Пожелавам ти успех и дано всичко се нареди.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 314639abf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Всеки има право на грешка. Щом толкова страдаш за момичето и наистина съжеляваш я потърси на всяка цена. Ако всичко във връзката ви е било хубаво и ако тя те е обичала трябва да ти прости. Просто измисли някакъв по-романтичен начин, за да и го кажеш...
Успех и дано повече не правиш такива глупави грешки


*Пикс

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 808a51f51a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Докажи и че я обичаш, накарай я да ти повярва отново, но в никакъв случай не я претискай...!

 
  ...

...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: c102f62a5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Ей, Мари
Не казваш това ,което мислиш
или просто си професоналистка в "забежките".
Изневярата си е изневяра, дискретна или явна,
щом е разкрита, тя се възприема по един и същи
начин.
Желая ти "прагматично" щастие с така верния партньор,
може би му давш всичко от което има нужда,
а може би така ти е по удобно .

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 61057c19fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   Не съм професионалистка в „забежките„, номер 14 и никога през живота си не съм изневерявала, защото не мога да лъжа (и себе си), иначе щом в началото на връзката си единият каже истината, ти си имаш просто право на избор - не, няма да бъда с този човек, защото за мен сексуалната вярност в една връзка е най-важното, или да - аз имам други критерии.
Не бива да съдим едното и другото - всеки си има изисквания. Ако за мен сексуалната вярност от страна на партнъора ми не е от значение, това си е моя лична позиция и аз живея с нея. Аз съм сметнала, че си заслужава, получавам достатачно внимание, уважение и любов и съм с много интелигентен човек, което за мен е най-важното. И от години ми е вярен, без да съм го тормозила и преследвала - не е интересно май, когато не е забранено. Не знам, аз не мога да разбера изневерниците, защото съм моногамна, но пък изневяра прощавам, ако не е за сметка вниманието към мен и не е връзка, а просто забежка.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker