Въпрос към дамите, относно запознанствата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Въпрос към дамите, относно запознанствата
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1820 пъти
Привет на всички!
Въпросът ми към дамите е: Има ли шанс да се занимавате с някой, който ви е загорил на улицата и се опитва да изгради връзка от нищото. Питам, защото в последната една година през няколко дни виждам едно момиче което много ми харесва, но абсолютно нищо не ни свързва, освен че работим на близко разположени места. Момичето е доста крсиво - поне 8 9 от 10 (ако вярвате в тая систяма на оценяване), аз от своя страна съм не повече от 5 6, но имам и доста качества.
Иначе моята ситуация е следната: Аз съм мъж на 25, който не е много добър с жените. Имал съм много малко сексуални контакти с момичета и никога не съм имал приятелка. В университета завърших специалност в която почти нямаше жени, а сега в работа нещата са същите. Нямам много приятели и не съм от хората които ходят по дискотеки (малкото ми приятели съшо не са).
Напоследък обаче самотата започна много да ми тежи. Искам да си намеря хубава приятелка с която най-накрая да се отпусна и да обичам... но в живота ми няма момичета.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: f94eb0baa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторе, ти знаеш ли момичето дали е обвързано?
По принцип мисля, че е според зависи. Създай някаква ситуация - примерно да се сблъскате или да изпуснеш нещо, а ако тя чака на опашка за кафе да кажем, нареди се и ти. Можеш да започнеш с типичен small talk, после да се представиш, да кажеш, че често се засичате и нещо такова.
По принцип има за мен два проблема в ситуацията - ти не знаеш дали тя не е обвързана и вторият проблем е, че тя явно е по-атрактивна от теб, а ти нямаш опит в общуването с жени.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: cec74895a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Искaм дa си нaмеря хубaвa приятелкa" че пък и условия хaххa, a нещо зa хaрaктерa дa кaжеш или сaмо зa престиж, ей тaкa дa ти вдигне ценaтa зa още?!
Не, не бих допуснaлa подобно нещо от подобен!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 94894f94b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Кой може да знае какво мисли въпросното момиче? Ако си интересен може и да не побегне. :)

Иначе по твоя проблем най-лесно ще е да помолиш приятел с гадже да я помоли да те "уреди" с някоя нейна закъсала приятелка. Не очаквай 9 от 10, не си в такава позиция. Като за начинаещ и 4-5 от 10 ще е нещо, после ще ъпгрейдваш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 16aa9855e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Майко мила. На 25, а оценява момичетата по външност.
Това е характерно за 15-годишна възраст.
Вуйчо ми така се ожени - срещнал "жена си" на спирката. Сега, 25-години по-късно, двамата са щастливо разведени от 15 години, а брат'чедите са абсолютни пропадняци...

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 555a0eb5a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Би могло да се получи, ако й харесаш на външен вид или успееш да я впечатлиш с характер. Първото е доста субективно, а за второто се изисква високо самочувствие, което ти изглежда нямаш. Нищо не пречи да опиташ - дори ако не стане, ще се превърне в ценен опит. Но имай предвид, че ако наистина искаш да се получи нещо, ще трябва да си доста напорист.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 05c8a1232c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   На първо място разкарай смехотворната система на оценяване. Така излиза, че не е това, което искаш, а някакъв заместител. Един човек или те привлича или не - независимо от общоприетата "красота". Или е твой тип, или не е!
Първо промени своите собствени вътрешни нагласи и тогава определено ще можеш да привлечеш стойностна жена!
жена - 29 г.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 05c8a1232c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   А критериите ти само за външна красота ли са?
Разсъждаваш незряло за възрастта си.
жена - 29 г.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 935bc008b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Така поставена оценка, само по външния и вид - все едно искаш само секс с това момиче... За връзка се изисква доста повече от хубав външен вид. Имаше една поговорка, че "по дрехите посрещат, а по акъла изпращат". Нищо ти не пречи да я заговориш, до като чакате автобуса примерно, въпреки че шанса да се дръпне много рязко е доста голям. Най-често запознанствата стават, чрез общи познати или приятели /обща среда/, или пък както те посъветва номер 1, ако се създаде някаква ситуация.

Успех и не се отказвай!

>М.31г<

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: d02dd16a70
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Имах такъв случай, храних едно бездомно коте и той ме заговори. Започна с това, че и той обича животните. После продължи, че по принцип не заговарял жените по улицата, но често ме засичал, работил наблизо и се престрашил да ме заговори. Нали аз не съм невъзпитана и съм контактна не го заритах да се маха. Не ми харесваше като мъж за връзка. Може би защото бях влюбена тогава и го възприемат като някакъв мъж там където му е скучно. Нашите срещи по улицата продължиха всяка сутрин, даже понякога и вечер сякаш нарочно ме чакаше в колата си да мина от там. С времето това започна много да ми дотяга. Ставаше някак настоятелен лепкаше се за мен и ме придружаваше до работното ми място и после се връщаше. Колкото и да се опитвах да го отблъсна той все по настоятелен ставаше. Ужас един ден ми подари подарък. Направо не знаех къде да се навра. А между другото в един от разговорите ни аз му бях казала че си имам някого на сърцето, това като че ли още повече го потикна да ме ухажва по някъв си негов начин и да се напъва. Започнах да се плаша сутрин и вечер от тия причаквания, капакът беше като една вечер тръгна след мен. Разбрал в кой блок живея и т. н.. Реших да сложа край на това като избягам. Започнах да минавам по друг път за работа, дебнеха като се прибирам за колата му. Просто исках този човек да изчезне. Не ми е направил нищо лошо, но самото това натрапване и опит на създаване на връзка от нищото и най-вече при условие че съм заявила че освен познанство между нас друго няма да се случи той се напъва. Според мен я заговори, запознайте се и см ще разбереш по-нататък какво да правиш. Но не се натрапвайте прекалено

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: fbee48cf87
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Като мъж мога да ти кажа, че тук има един тънък момент, който за да го схванеш, трябва да си го имаш поне малко вродено.

Значи един мъж, за да впечатли жена, трябва да е решителен и уверен. Ако ти беше такъв, последното нещо, което щеше да направиш, е да питаш по форумите. Самото ти питане предполага, че си неуверен. Дори и да отидеш да я заговориш, няма да я впечатлиш, просто защото и излъчването ти е такова.

Как би действал един истински мъж? Определено нямаше да пусне тема, а щеше да я заговори умело, без да се натрапва прекалено, но и излъчвайки увереност (той няма как да не излъчва, защото си е такъв по принцип, без да го прави целенасочено). Щеше да предизвика у нея различни емоции. И нямаше да я заговаря, защото е красива, защото иска тя да му пусне или за да излязат, а просто защото тя му харесва и му е приятно да води непринуден приятен разговор с нея. И в този смисъл ако му откажеше, нямаше да му е проблем, защото и не това е основната му цел.

Има и друго - истинския мъж разчита езика на тялото на жената и знае кога му е "позволено" да настъпи и кога трябва да се дръпне или направо да се откаже. На свой ред той също има език на тялото, който привлича жената. И всичко това просто си става, без дори да го осъзнава.

На такива мъже просто им се получава, идва им отвътре естествено, без да го мислят. Ти щом си тръгнал да го мислиш, просто не си такъв. Ти и да я заговориш, ще изглеждаш нескопосан и няма да и направиш добро впечатление. Просто приеми, че такива ситуации не са твоята сила.

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 7c22d2a8b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Виж, най-грешното нещо за един мъж е да пита жените как се свалят жени. Рибата няма сама да издаде как да я хванеш (и самата тя не знае!). Системата ти за оценяване е перфектна. Жените имат още по-строга система за оценяване.

Това, което искаш да направиш, влиза в графата pick-up. Има български сайтове и форуми по темата - препоръчвам ти да потърсиш например pickup-project. Има и други.

И повтарям: ОТ ЖЕНИТЕ СЪВЕТИ КАК СЕ СВАЛЯТ ЖЕНИ НИКОГА НЕ ИСКАЙ!!! Не мога да подчертая важността на това. НЕ ПИТАЙ ЖЕНИТЕ КАК СЕ СВАЛЯТ ЖЕНИ!!!

Сега ти е моментът да започнеш да се развиваш в тази насока. Тази мацка я остави за след като се ъпгрейднеш - започнеш да поддържаш стандарт, станеш по-интересен и така нататък. Трябва животът ти да е в ред сам по себе си и жената да дойде като допълнение - а не като фактор, който да го осмисли. Т.е. не трябва да мислиш "ау колко съм самотен, трябва ми една жена да ми оправи живота".

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: fbee48cf87
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Съгласен съм с 12, че самите жени не знаят как да ги свалят, защото впечатляването става повече на подсъзнателно ниво и те самите реално не знаят точно какво би ги впечатлило. Вкл. и мъжете сме така - често си мислим, че би ни впечатлила даден тип жена, но практиката показва, че не е точно така. Така че какви си мислим, че сме и какви сме в действителност са две различни неща.

Но това за пикъпа е пълна глупост. Това си е само реклама и нищо полезно. Те самите, които уж трябва да те учат, са пълни дупки и го казвам, защото съм имал контакт с тях.

Причината е много проста. Това или си го имаш, или го нямаш. Самото привличане не се случва съзнателно, за да го научиш съзнателно. Нито можеш да го научиш, нито можеш да го преподадеш. Не се хващай на подобни манипулации.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 26b6075a42
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Стига бе хора, стига с тия предразсъдъци - оценявал бил по външността. Ами всички харесваме някой първо именно по външността! Той пита ок ли е да се запознае с нея, не пита как да си изгради връзка. Не знаел бил дали е обвързана и прочие глупости - ами как да знае?! Според мен просто или я питай за нещо странично или направо кажи, че искаш да се запознаеш с нея и я покани на кафе. Тя ако те харесва също, ще приеме - какво толкова?! Къде живеете? Къде го пращате? Да чел бил, да търсел бил. Едно елементарно запознанство на улицата ви боде очите - стойте си във фейса тогава, сами и самотни. Авторе - действай.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: fbee48cf87
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   И на мен ми е странно как го нападат с това, че съдел по външността. Ами по какво друго да съди човек, с когото не си е казал и здравей?

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 7c22d2a8b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   до 13 от 12: Никаква реклама не е. Аз също съм имал досег с пикъп общността и съм много доволен от това, което съм постигнал покрай тях. Да, има много загубеняци, които отиват там, защото си мислят, че ще постигнат разни неща на магия без да си мръднат пръстта, но бързо виждат, че реалността не е такава. За какво се говори в тази общност - съблазняване, психология, фитнес, мъжки външен вид, бизнес. Неща, интересуващи мъжете. Не се говори как да лъжеш, а точно обратното - как да се изградиш. Всъщност общността е изключително изграждаща, ако знаеш какво да очакваш, а именно, че 90% от хората там са като теб отишли за "бърз и незабавен успех с жените", който няма да получат.

И не - не е "или го имаш или го нямаш". Човек колкото и да не може да пее, с много упражнения може да изкара половин-една октава (реален пример имам). Същото е и с жените - колкото и да ти е скапан генетичния материал, с труд можеш да станеш достатъчно привлекателен. Освен ако желаещият няма сериозни телесни и психически аномалии, разбира се. Но самият труд, който влагаш, вече доказва, че генетичният ти материал не е чак толкова шит. Там вече нещата са още по-дълбоки, има една книга "Червената царица"...

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: fbee48cf87
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   17, моя досег с тях не е по повод "бърз и незабавен успех с жените", а съвсем друг (аз жена имам до себе си от 2005 г. и нямам нужда от повече). И честно да ти кажа изобщо не останах очаровах от тях като хора и общност и говоря дори за "учителите", а останалите дори няма да ги коментирам. Целта беше повече да се присмиват на такива като автора и да се надлъгват кой с колко жени е спал. А пък повечето как третират жените да не казвам. Тези, за които говориш са по-малката част и не си струва автора да търпи такова унижение заради 1-2 свестни.

Освен това не съм останал с впечатление да имат кой знае какъв резултат от обученията си. Те са на принципа "заприказваш възможно най-много случайнина улицата и все 1-2 ще вържат". Изобщо не ми ги хвали тези комплексари. 99% не могат да задържат жена за повече от седмица.

Имал съм досег с 2 такива общности. В едната се надлъгваха кой с кого е спал и се подиграваха на тези, които не лъжат. В другата пък учителя беше свестен като човек, но пък беше гола вода като сваляч и не знам с какъв акъл се е хванал с това. От 50 жени му връзваше 1 на демонстрациите и тъврдеше, че трябва да има бройка, за да ти върже все една. А и не беше много умен, но пък имаше самочувствието на такъв, та чак изглеждаше нелепо отстрани.

Ти като искаш си ходи, ама внимавай какъв съвет даваш на автора, че ще го закопаеш съвсем.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: cec74895a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Добре де, нямa лошо дa "оценявaл" по външност, но нaли сaм кaзвa, че бaш хубaвец не е той сaмият. Тогaвa, оценявaйки по неговaтa оцентa му кaзвaме "тц, нямa дa стaне"!
Не е предрaзсъдък, по неговa си оценкa е!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: fa08f810ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Ми то има вече такъв тип теми писани, защото първо не порови из сърча на сайта...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 7c22d2a8b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   до 18 от 17: Отдавна нямам общо с пикъпа, но според мен е добро начало в определена степен. Нека авторът да провери сам, а не да се води по моите и твоите идеи. Според теб какво е по-добре да направи?

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: ecc7e032e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Според мен любовта може да възникне навсякъде стига да ти е писано да я намериш. Всичко зависи от точния момент и от нищо друго. Лично при мен се е случвало много често да ме заговарят на улицата ,в магазина и др. ,но не са били моите хора ,за да се получи. Но съм си представяла как човека на пейката до мен може да е любовта на живота ми примерно. За мен всичко е възможно.
От три години смятам ,че съм намерила любовта и съм много щастлива. Запознахме се в интернет супер случайно и не в сайта за запознанства ,но както и да е. Всичко тръгна от един кратък разговор и тогава не смятах ,че можеш да създадеш връзка през Интернет,но уви и така се случват нещата.
И откакто съм обвързана ми се е случвало да ме заговарят и да ме канят на кафе,но отказвам учтиво.
И е много важно да създадеш контакт с това момиче ,за да разбереш дали имаш шанс ,а не да се чудиш още няколко месеца дали да я заговориш. Давай смело и дори да ти откаже,това не трябва да те отказва от любовта. Така или иначе тя сама ще те открие. От друга страна може да те е открила,но от теб да остава да направиш една малка крачка ,за да стигнеш до нея.
Трябва да пробваш. Живота е един и не трябва да сме нерешителни я действията си както и в мечтите си.
Пожелавам ти късмет.

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 619ca4a632
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Oт Автора:
Привет на всички и благодаря за многото отговори!
Трябва да призная че бях доста напрегнат като писах този пост и това е причината да не потърся друг подобен, както и да не формулирам мислите си правилно. Сега искам да отговоря на няколко от отговорите:
No2: Хубава и красива не винаги са еднакви неща.
No4: Както обясних в поста си, не помня от кога не съм изпадал в ситуация в която мога просто да комуникирам с жена, която да е потенциална партньорка. Ако изпадах често в такива ситуации нямаше да пробвам да си намеря приятвлка по този начин.
No10: Съжалявам за това което си претърпяла. Уверявам те, че аз не съм такъв маняк. Дори мисля че една от слабостите ми е че не съм никак настоятелен.
No11: И твоето предложение е мъж като мен на които "не му е вродено" просто да се примири със самотата или да си сложи въжето? Не мисля че е в мой стил. Иначе съм съгласен с теб за увереноста и тн.
No14:Благоря за позитивния отговор.
Към момчетата, които повдигнаха темата за pick-up. Изчел съм една две книги по темата и нещата за мен там са 50:50. Има много ценни и полезни съвети от които човек може да се поучи, но да тръгнеш да се занимаваш в този стил и да ходиш от жена на жена със заучени фрази и план за действие е пълна глупост.
Иначе що се отнася до мен, ето малко повече информация: Както разбрахте не съм от най-красивите и най-самоуверените, но не съм и пълен смотаняк: отслабнах с 15кг в последната година,тренирам редовно, подмених гардероба си и гледам да съм спретнат и добре облечен. Имам доста хубава професия за България и съм финансово обезпечен (но никога не се перча с това), чета различни книги и имам доста теми за раговор. Имам и чувство за хумор, мога да размивам хората, които ме познават, макар че напоследък забелязвам че започвам да го губя, просто защото това че съм самотен ме терзае постоянно.
В общи линии на теория всичко ми е 6, но когато се опитам да направя ход със жена, сякаш някаква топка застава на гърлото ми и просто не мога да я преглътна.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: e01583807c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   11 до 23

Не знам дали трябва да се примириш или обесиш, твоя си работа, но ти не си човек, който ще свали мацка на улицата. И 50 г. да упорстваш, няма да промениш този факт. Както искаш го разбирай, но това е факт. В по-различна среда може и да ти се получи, но на улицата трудно. По-скоро създай условия да има къде да срещаш жени, отколкото да се лепваш за някоя на улицата. Просто това не е твоя начин. Ако на работа няма жени, ходи на места, където има. Запиши се на нещо, ако трябва.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 891e74d4e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   От Жена
Заговори я! Има жени които си мечтаят най- накрая някой да се престраши!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: c4261612ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Отиди и я попитай. В лошия случай, че ще отреже и толкова...

И след това отиди на лекар, да провери, дали не са ти паднали топките...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: e01583807c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Прочети темата "Начин на флиртуване и още нещо" и ще разбереш защо ти засяда буца. Прекалено си обсебен от резултата.

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 6473b6af30
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Жена съм, но си мисля, че след като нямаш опит в общуването с жени, добре би било първо да се сдобиеш с такъв. Забрави, че тя е жена и я заговори просто като човек - може да си правите компания по път за работа. С времето ще разбереш ангажирана ли е, за теб ли е (харесва ли ти характера й), твърде възможно е нещата след време да се случат от само себе си. Проблемът при теб е, че прекалено се натоварваш с напрежение от желанието ти нещата да се случат. Приеми, че те няма да се случат и действай просто като човек, а не като мъж и е твърде вероятно всичко да се нареди с времето. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker