Липса на внимание - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Липса на внимание
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1350 пъти
Здравейте!
С приятеля ми сме заедно от 5 месеца и засега всичко вървеше добре. Аз съм на 18, а той на 28. Разбираемо е, че имаме голяма разлика, но това досега не е било пречка. Той е изключително мил и не бърза за никъде. Нито иска деца, нито да се женим, а и също така изглежда супер за годините си. Обича ме и отделя много време за мен, но напоследък нещата взеха да се променят. Той почна нова работа на 8 часови смени и по цял ден е зает.. Не ми звъни или пише. Не искам да му досаждам, а да получа малко внимание, но явно това ще става все по -рядко и се опасявам чувствата ни да не охладнеят. Виждаме се 1 до 3 пъти седмично и то за часове. Опитвам се да го раведрявам, защото съм по-малка и имам повече енергия, но той няма желание за нищо. Секс не липсва, но не го чувствам както преди. Искам да ви попитам как мога да не мисля толкова за това, че съм сама през повечето време? 12 клас съм, имам и аз куп неща на главата, но за него винаги намирам време, а той оправдания..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: db0bc68417
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо, в 12 клас се концентрирай върху учене, матури, кандидат-студентски изпити ако ще кандидатстваш, а не върху евентуално семейство и деца. Той е на 28 г. и е много млад още за деца, а теб изобщо да не те обсъждаме. Гледай си ученето и приятелите, защото след 1 година ще се пръснете. Спри да притесняваш човека. След 8 ч. работа, той е скапан, а и ти би следвало да си скапана след училище и учене. Остави го той да ти се обажда, не се натрапвай и за Бога - не отваряй теми за семейство ако не искаш да го изплашиш. Той ако е искал семейство, няма да ходи с 18 годишна, а с жена на 30

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 28809288c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сладкишче, засмях се като прочетох поста ти:-) Де да имах и аз гадже на 18 години:-)
А сега по същество:
- вие имате доста по-различно мислене, обусловено от разликата във възрастта.
- когато някой работи сериозно, наистина няма време за лиготии по телефона, повярвай ми, знам от собствен опит.
- тук във форума има някой, не знам дали е мъж или жена, но рекламира често книгата " Защо мъжете си падат по кучки"... Наскоро я прегледах... резюме: той като знае, че си му сигурна, намалява/спира вниманието... отдъпни се малко, спри да го търсиш, бъди заета един-два пъти когато той ти е навит, и гледай какво става-изведнъж ще се превърне в най-загрижения на света и ще ти пише по десет пъти на ден.
Успех
М48

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: fb5b73c03c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ако ти на негово място работеше по 8-12 часови смени, дащи щеше да имаш енергия? !
Ами, ако след работа те чака чистене, пране готвене, а и да не забравим, че трябва да обърнеш внимание и на гаджето.
На 18 или на 28 пак щеше да си скапана.
Сега ти е 'широко около врата', не влизаш в положение на зрелите хора, тези които не чакат на мама и тати, а си вършат всичко сами, е когато бъдеш на негово място и си все така 'енергична', може да се оплакваш за внимание.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b7e37fed0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нормално да няма много време докато е на работа и след това като е уморен надали му е до лиготии.. не знам дали си ходила на работа изобщо досега, но като съдя как разсъждаваш, явно не си. И аз бях преди таха с бившия ми, голям зор да ми пише нонстоп и да му мрънкам, че имал работа и ми затворил. Лятото беше първата ми работа и съм имала 12ч смяна и съм се прибирала на 90% батерия, при положение, че ми пада бързо, смятай дали съм имала възможност да ръчкам тела. След работа съм се прибирала като труп и дори съм имала моменти да нямам желание за секс, исках само да легна, да го гушна и да спя. Така че, малко му дай почивка и не го задушавай, защото ще го отблъснеш. Сега съм с друго момче, което още по-малко време има за говорене по телефона или чатене, но не съм му измрънкала и за момент. Просто като бъдеш от другата страна ще разбереш за какво става дума

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 2f0de33e37
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Иде края на света като работи по 8 часа, ало, някои хора работим по 12 и като сложиш и пътя до работа по тъмно тръгваме и се прибираме и деца имаме, ученици, които искат внимание и грижи, да сложиш нещо на масата и в хладилника-ти си гледай уроците сега, той да си гледа "кариерата". Дощяло му се на баткото малко да поиграе с ученичка, точно след някоя годинка той ще пожелае деца, а ти още неосъзната, може би ще бъдеш студентка някъде и ще меткаш салфетки по баровете, ще си изневерите и тогава се върни да ми говориш за любов и разлика в годините.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 6fc2427b97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Както каза номер 2 - омръзнала си му, най-вероятно защото си му лесна а и ако го раздаваш малко по-детски/лигаво, това също натоварва след време. Влюбването минава, съответно вниманието става по-малко и интимността охладнява. Време е да преминеш на друг и да започнеш да мислиш как да се държиш по-зряло в една връзка.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker