Когато Любов и Омраза са едно и също нещо. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Когато Любов и Омраза са едно и също нещо.
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1258 пъти
Здравейте!
Аз съм на 23 години. Преди седмица приключих "връзка". Тя продължи около 7 месеца. Бившият ми беше инициатор на раздялата. Той е малко по-голям от мен. Колеги сме в университета, учим заедно. Връзката беше кратка, да, но много емоционална и бурна. Не в добрия смисъл. Често се карахме, разделяхме се 2 пъти междувременно, пак се събирахме, ревнувахме се, нещо все не се разбирахме. Да, имали сме и много мили моменти, но сякаш раздялата беше въпрос на време. Аз не бях щастлива с него, но все не намирах сили да го скъсам. Имала съм дълги връзки, не като този смешен мазохизъм и знам какво е да си обичан и на другият да му пука за теб. Тук определено не беше така..
В крайна сметка, той ме заряза по най-тъпия начан-с смс. На всичко отгоре, като му звъннах да се разберем като големи хора, ме напсува много грозно. Както и да е, преживях го. По-добре, че се разделихме най-после. НО! Въпросът ми е, защо по дяволите, сега като сме разделени, виждаме се в университета и т. н, той много държи да ми демонстрира, че сега е щастлив, че вече е много общителен, че си има приказка с другите момичета, прави неща, които знае, че ще ме подразнят и веднъж даже направи някакъв злобен коментар след някакви мои майтапи с едни колеги. Какъв му е проблема? Защо не си гледа живота? Нали той ме разкара!? ! Аз гледам да си трая, мълча и да не му обръщам внимание, но се чудя как всъщност трябва да реагирам на някой който те зарязва и после иска да те дразни... Защо?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: c7db285da3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не те дрaзни зa дa предизвиквa ревност, желaния у теб или нещо тaковa, нaпрaво си се гaври, сaмо ти не си рaзбрaлa.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: c70cee5525
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Елементарно, твоята негативна реакция за него е онанизъм за егото. Чувства се по-важен. Явно е човек с ниско самочувствие. "Разкарах я, а тя пак ми се натиска".

Правилната реакция е пълен игнор, тук-там насмешка към жалките му провокации. Перфектно ще е да те види в близки отношения с по-висок, по-добре изглежащ и по-зрял (въобще превъзхождащ го по всички показатели) индивид.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 715f7773b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Така постъпват хора, които след раздялата се чувстват вътрешно самотни. Като сте били заедно, му се е вдигнало самочувствието и е решил, че веднага като скъсате, всички мацки ще му се лепнат. Само че действителността не се е оказала такава и той се е почувствал самотен и неуверен.

И за да не изглежда глупаво в твоите очи по начина "аз скъсах с теб, а сега съм сам като кукувица и се чувствам самопрецакан", трябва сега да ти демонстрира колко е "щастлив" без теб (като уж общува с много момичета) и колко тези момичета са над теб (като прави злобни коментари). Един вид - добре че се оттървах от теб, че да срещна тези толкова прекрасни момичета и сега живота ми е рай.

Но дълбоко в себе си е много наранен и самотен. Което естествено не го оправдава, просто е много неосъзнат.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: bd7fa062b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Проблема е в това как реагираш на неговото поведение, което е направо достойно за съжаление. Че той се държи като някой в пубертета. Изсмей му се на изпълненията няколко пъти и ще му стане драстично по-малко интересно.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 5070a0ab96
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Прави го, защото знае, че си се вторачила в него. Ако не ти пука, няма да го прави, а и да го прави - ти няма да обръщаш внимание. Питаш защо той не си гледа живота? Ами гледай си ти твоя! :)
Ж

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker