Разбрах, че майка ми си има любовник. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (81424)
 Избор на редактора (69)
 Любов и изневяра (18361)
 Секс и интимност (9727)
 Тинейджърски (18483)
 Семейство (3869)
 Здраве (6704)
 Спорт и красота (3549)
 На работното място (1530)
 Образование (4517)
 В чужбина (1006)
 Наркотици и алкохол (824)
 Измислени истории (695)
 Проза, литература (1297)
 Други (10786)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Разбрах, че майка ми си има любовник.
преди: 10 месеца, 10 дни, прочетена 1265 пъти
На никое дете не му пожелавам да разбере че майка му е уличница.
Хора, на скоро разбрах че жената която ми е давала кърма, жената която ме носила цели 9-месеца е една к*рва. Разбрах че има любовник докато говореше интимно с "въпросният мъж". Като чух разговора, отвратих се от нея напълно, но не реагирах. Взех телефонът й разбрах че е има "сериозна" връзка, "сериозни планове" как да има семейство с него. Тогава тя ми излезе от сърцето. Баща ми всеки ден работи ксто куче а тя му слага рога. това според вас жена ли е? Аз ако кажа на бащa ми той ще е съсипан, много я обича но никога няма да оставя така положението. Хора, моля ви дайте ми съвет били ли сте в такава ситуация какво да направя? Само не казвайте че трябва да разговарям с мaйка ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 10 дни
hash: 8e700cda2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Aвторе, дори майка ти да си има любовник, тя не е к-ва. Как можеш така да обиждаш собствената си майка. Остави възрастните да се оправят, а ти стой настрана, защото винаги носителят на лошите новини излиза виновен. Ако майка ти си има любовник, с когото има общи планове, ти само ще си катализатор на един развод. Мисля, че тя и без това го планира, така че... също не знаеш какви са им проблемите на вашите и дали баща ти също има някоя любовница. Просто ще попаднеш между шамарите.

 
  ...
преди: 10 месеца, 10 дни
hash: 3a96a1e9fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Ти нямa кaк дa знaеш със сигурност кaкви сa отношениятa нa родителите ти, освен aко не демонстрирaт истинскa любов и увaжение, a явно не е тaкa.
Aз съм се преструвaлa именно зaрaди синът ми, усмихвaлa съм се зaрaди него, симулирaх щaстие зaрaди него. Искaх дa си рaсте докaто е възможно с двaмa родители и си имa двaтa моделa. Бaщa му беше добър родител, но отврaтителен съпруг. Бях тaкa отврaтенa от него, че го бях зaплaшилa, че aко опитa дa ме притеснявa зa секс (прaвеше го и нa всичкото отгоре смятaше, че може дa ми го нaбутвa по прaво) ще го убия. Товa кaто дa го отрезви мaлко, но отврaщението ми беше крaйно вече.
Докaто един ден ме удaри! Пред синът ми- единственото същество зaрaди което симулирaх и стискaх зъби.
Нaпуснaх го нaмигa, a синът ми го нaмрaзи! Опитвaх включително с помощ от психолог дa му изчистим товa негaтивно чувство към бaщa му, но не искa дaже и нa снимкa дa го виждa.
A, я си предстaви сегa, че мaйкa ти симулирa, че е ок с бaщa ти? Може дa имa нещa зa кото ТИ не знaеш. Я кaто си тръгнaл прерови и телефонa нa бaщa си поне дa се изненaдaш двойно, дaли и него ще нaречеш к*рвa?
Със сигурност имa много повече нa фон, просто ТИ не знaеш.

 
  ...
преди: 10 месеца, 10 дни
hash: 5131a89e54
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Вижда се, че вече си обработена от бащата. Не взимай страна и няма да пострадаш.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 10 дни
hash: b3f1c6c79b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Ми съвсем нормално на днешно време.
Ти къде си пъхаш гагата в работите на възрастните?
"С какъвто аршин съдиш - с такъв ще те съдят и тебе". Чувал/а ли си я тази приказка?
Ще те видим ти докъде ще я докараш като пораснеш :)
Щото все пак носиш НЕЙНИТЕ гени.

 
  ...
преди: 10 месеца, 10 дни
hash: 8b6e493ada
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   На никоя майка, каквото и да прави, не пожелавам собственото й дете, което е носила и което е кърмила да я нарече уличница и к*рва!
Ж30 - майка!

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 10 дни
hash: f1fa2171a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Нагоре ти дадоха "яки" съвети. Някаква пък стои с бащата на детето, ама била отвратена. Майко, майко... Ама от заплатата вероятно не си отвратена?
Зависи на колко години си и ще можеш ли да виждаш и двамата редовно. Не се знае дали майка ти просто е долна к.... или с баща ти не се разбират, тормози я и т. н. При всички положения да си прави планове да има семейство с друг, докато баща ти бачка, не звучи много добре. Аз те съветвам да ѝ кажеш, че знаеш и да поговориш с нея. Да ти обясни защо, какво, но да ѝ дадеш ултиматум, да кажем месец, в който да реши как да каже на баща ти. В крайна сметка ти е майка, обаче и баща ти е баща, не е редно да е лъган по този начин.
Пожелавам ти да не ставаш като номер 2, виждаш как гледа само от нейната си страна, по презумция обвинява баща ти, че щяло и в неговия телефон "да има повече материал", защото "всички мъже са еднакви". Не ги мисли тези глупости, но ги накарай да се разберат, дори да трябва да се разделят.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 9 дни
hash: 3660830597
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Какво прави майка ти си е изцяло нейна работа и ти нямаш правото да и се бъркаш! Нали не е спряла да се грижи за теб заради любовника си? Какво повече искаш? И баща ми чат пат се е виждал с други жени от сайтове понеже мама от години му е като второ дете, ама не му държа сметка за това, защото не е моя работа.

 
  ...
преди: 10 месеца, 9 дни
hash: a708094e12
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Напълно съм съгласен с номер 5. Това само говори, какъв човек е автора, щом използва тази дума за майка си! УЖАС!

>М. 31г<

 
  ...
преди: 10 месеца, 9 дни
hash: 29a35414f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Човек, след време ще разбереш, че повечето жени са такива независимо дали са те родили и кърмили или не. Освен това ще разбереш, че хармоничните семейства при които съществува искрена любов между партньорите са около 20% от общите семейства.

Всичко това страдание е плод на неосъзнато поведение. Хората не стават най-доброто, което могат да бъдат, и заплащат цял живот. Правят компромиси във всяко отношение и най-вече с партньора. Масата от браковете са компромис - например една жена не може да си хване този, в когото е наистина влюбена и когото харесва, и понеже вече и минава времето, а и има натиск от обществото и родителите, си хваща някой друг, който не харесва и даже може леко да я е гнус от него. После има деца от този, от който я е гнус, съответно тя обича детето на 50% - защото другите 50% от гените на детето са от мъжката част, която тя не обича

Забележи как масата от жените тук се опитват да ти вменяват вина как можело да наричаш собствената си майка курва. Ами като спи с дргуи мъже е курва, разбира се. Независимо, че ти е майка. Вината е един от основните видове емоционални манипулации на жените. Жените са господари на емоционалната манипулация но това не е толкова зле, защото в дългосрочен план води до еволюция на вида, иначе още щяхме да се избиваме с копия :) Въпросът е, че отделният индивид често може да страда заради това.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 9 дни
hash: d6fc7e2f1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Курва е жена, която си ляга с всеки, който й се усмихне. Която зарязва семейството си, за да гледа собствения си кеф. Както си описала ситуацията, тази която те е родила, не е такава.
Въобще не си ври носа там. За го има този човек и за да има планове за семейство с него, то причината да се случат тези неща е вътре във вашето. Ще ги разбереш тия неща, когато имаш собствено такова. Всъщност, дано не ти се налага да го разбираш.
Като ти следя мисълта как тече, май си в тинейджърска възраст и собствените ти хормони нямат никаква представа какво правят.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 9 дни
hash: 370660a4a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Стига глупости, предателството си е предателство. Като е нещастна майката - да се е развела. Етичните хора знаят как е правилно да постъпят и това не включва действия зад нечий гръб. Още повече че такива неща влияят силно на децата и те не са слепи за отношенията на родителите си, колкото някои да си представят че са холивудски актьори които супер успешно се преструват. Няма такъв филм, преживял съм я тази драма и всичко беше от ясно по ясно, за който може да се вгледа дори малко. А децата се вглеждат много и поемат това което виждат като опит.
Авторе/Авторке - говори с майка си за това наистина. Дай ѝ един единствен шанс да постъпи правилно - а именно да си изпее всичко пред баща ти и сами да решат какво да правят. Ако не желае да го направи - тогава вече му кажи. Не е справедливо спрямо него. Въпреки това внимавай, да не се окаже че и той "работи като куче" върху друга.
Най-важното в крайна сметка е да не вземаш пример от родителите си - нито се оставяй да те тъпчат, нито си позволявай да лъжеш някого. Успех.

 
  ...
преди: 10 месеца, 9 дни
hash: 6074b385d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Нормален човек не говори така за майка си. Прилича ми на измислена история.
Но ако не е, пожелавам на автора да уважава майка си. ако тя е нещастна с баща му, ще се разведе. А и той не знае дали и баща му си няма любовница. Изобщо, авторе, не се навирай в отношенията на родителите ти. Уважавай ги -те са ти дали живот и без тях ти нямаше да съществуваш.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 8 дни
hash: 282b927d9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Те те ли е срам. Ти какво искаш майка ти да е с някакъв ореол. Това е нейният живот и ти НяМАш право да и се месиш. Тя трябва да направи изборът сама, може да имат не добри отношения с баща ти. Това е нейният живот. Гледай отношенията между теб и нея. Какво направи лошо на теб и с какъв език я съдиш, имаш ли право на това?

 
  ...
преди: 10 месеца, 7 дни
hash: f50d0f5918
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   А как да живее това дете с лицемерното поведение на майка си. Не сте ли се замисляли? Иначе, много бързо оплюхте малката. Какво, да гледа и мълчи - как един опъва каиша, а друг опъва платната! След като майка и не доволна от баща и да си тръгне, да се разведе и т.н. Знаете ли какво става в душата на това дете, драги коментиращи?! Защо аз знам, понеже съм била в подобна ситуация.

 
  ...
преди: 10 месеца, 7 дни
hash: 8b7dbdee90
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Най-голямата глупост евър е "уважавай родителите си, те са ти дали живот, без тях нямаше да съществуваш".... Ужаст. Презумпцията е, че можеш да уважаваш някого, който ти е позволил свобода на избора. В случая на раждането на дете няма свобода на избора, а детето се прави от вътрешни нужди на родителите, не се прави, за да им е после благодарно и да ги уважава. Ако родителите са кретени то най-добре е да не бъдат уважавани.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker