Толкова години борба напразно... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Толкова години борба напразно...
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 1671 пъти
Здравейте. Мъж на 21, трети курс в университет. Момичето към което имам чувства е също трети курс на 21. С нея сме били заедно 5 години в училище, кандидатствах в нейния университет, заради нея.
В първите училищни години бяхме много близки, споделяхме си всичко, давахме си съвети, но за жалост се влюбих в нея... бил съм до нея, когато има нужда и тя също до мен. Тя ме е запознавала с много нейни приятелки, с които сме се закачали и зарибявали, но с въпросното момиче никога. Един път реших да и намекна и тя каза "Нямам интерес към връзките".
Лятото след 10 клас бяхме супер близки, извън училище и когато почнахме училище също. Трябваше ми много малко, за да и призная, може би щях октомври месец на рождения ми ден, след като я поканя. НО тогава се запозна с едно момче, с което е и до днес. Тя ми сподели, че е адски мил и добър, не е срещала такова момче преди... а аз бях пред очите и, но тя не забелязваше. Когато ми говореше за него, аз и казвах да не бърза, че той не ми изглежда добър, но тя всеки ден го харесваше повече и повече. В крайна сметка не дойде на рождения ми ден и след седмици станаха гаджета.
След това се отдалечихме много, не си споделяхме, само в училище нещо и това е. Но аз продължавах да се надявам, че някой ден ще скъсат... да, ама не.
Доведе го на бала си, запознахме се, цяла вечер бяха заедно и това ме натъжи, той наистина я обичаше.. може би не колкото мен.
Заживяха заедно като почна университет. Но тя пак се сближи с мен, писахме си често - я за курсовите работи, я за някой от групата.. това ми даде надежда.
И така до 3ти курс. Незнайно как, едното момче е станало "семеен приятел" с нея и приятеля и. Тя е постоянно с него, двамата си помагат и т. н. Аз? Аз пак съм забравен.
Всичко се повтаря, но най-лошото не е това. Разбрах, че нямам никакъв шанс след като ми сподели, че в края на лятото се е сгодила за приятеля си, с който са 5 години заедно.. Нямало да се женят скоро, но той искал да направи отношенията им много по-сериозни от просто една връзка.
Нямам никакъв шанс, но вече не ми е толкова гадно за нея, а за изгубените години в преследването на една цел. През това време и аз съм бил с момичета, но към никоя не съм имал това, което имам към това момиче... Не знам дали ще преглътна този факт. Чудя се да и споделя ли и да излея всичко, въпреки че знам, че имам нулев шанс с нея? Моля дайте ми съвети, как да превъзмогна това и вече да не се прецаквам по този начин, заради празни надежди..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 8ba103e3c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Потърси психотерапевт незабавно!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 71a837f5f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Поръчай си няколко компаньонки и ще ти мине. Познавах един същия като теб и всичко му мина след една вечер

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c0951f57db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Това е трябвало да го направиш преди 4 години, малко късно си се сетил. Стига страда за нея. Ако те е приемала като сексуален обект, тя също можеше да направи първата крачка.
Съвет -не се вкопчвай по-вече в нея, огледай се за друго момиче. Или ако, не-поне някаква компания.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: b33df73ab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   5 години си спал и сега ще й изтърсиш, че имаш чувства, че даже и за шансове говориш? ! Точно сега, когато очевидно има сериозни намерения към друг човек? Извинявай, но това е прекалено изтърсашко. Стой си в ъгъла, където си бил през цялото време и не се бъркай в щастието им! Очевидно е, че си във friend зоната, най-много да излезеш и от нея след такова признание!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 90f4f22bed
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Кажи й го, иначе няма да ти олекне, вечно ще ти тежи и ще съжаляваш.

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: e32b9c7334
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не го съдете момчето, явно я харесва много толкова време да се надява. Според мен просто трябва постепенно да спреш да комуникираш с нея като за начало и след това да си намериш момиче.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c18f59efbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ей на това му се казва несподелена любов!!! И аз в университета бях влюбен в едно момиче. Пак така по "приятелски" все заедно все си подхранвах надеждите, но очевидно за нея не бях точния човек. Въпреки, че и признах чувствата си, нищо не се промени, но поне знаех че съм опитал. След това нямаше, как да си останем така близки, защото вътрешно се чувствах много зле. Решението е да се отдръпнеш и да чакаш да ти минат тези трепети... Общо взето продължаваш да търсиш щастието си с друга жена!

Успех!
>М. 31г<

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a131053536
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравейте. Осъзнавам грешките си и, че най-добрият вариант щеше да да спра да се надявам още след завършването.

1 и 2 - нямам нужда, благодаря.
3 - Разбирам, но може ли човек да предвиди това? Аз не исках да избързвам, но тя и настоящият и приятел са станали гаджета 2 месеца след запознанството им. Аз съм на мнение, че трябва да си напълно сигурен в това, което искаш и в чувствата си, преди да направиш такава стъпка. Исках и тя да е сигурна.
4, 5 - Знам, че дори и да и кажа, нищо няма да се случи. Но просто искам да излея това толкова години събирано в мен... Тя ще се шокира, защото ме има единствено за приятел, но аз мисля за това момиче като за нещо повече. За човек, с който ще мога да градя бъдещето си, семейство и т. н. Искрено завиждам на приятеля и и, признавам си, че нямам добри чувства към него, заради шанса, който ми отне.
Тя е много сериозна във всяко едно отношение - работа, учение, връзка, домашни задължения и пр. Точно от такъв човек имам нужда.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker