Истината за отношенията между мъжете и жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Истината за отношенията между мъжете и жените
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 9176 пъти
Разгледах сайта, по-точно разделите за любов и секс. Много се напрегнах, честно. Почувствах се зле за момчетата които пишат. Толкова много са тези които цял живот не са докосвали жена. Като човек който е живял и в чужбина, нека ви споделя - и там е същото. Всъщност това което ще ви споделя го научих в САЩ и в момента тази теория е много популярна в Америка и Западна Еворпа. Според много хора това не е просто теория, а факт. Искам сега да четете внимателно:
По-голямата част от мъжете са скучни, неатрактивни или отблъскващи. Въпросът е дали жените просто няма да ви харесват или направо ще се отвращават от вас. Ако имате късмет ще може да сте само приятели. Мъжете които имат много жени, правят много секс, така наречените "бройкаджии", "свалячи" или там който израз харесвате, тежи мъже са около 10-15% от всички. Тоест, ако спрем 10 случайни мъже от улицата и имаме късмет, може би единият ще е сваляч. От другите един или двама ще имат някакви смотани гаджета, а останалите 7-8 ще са пълни неудачници и автори на теми от сорта на "нямам приятелка, на 27 съм". (под неудачници имам предвид, че жените не ги харесват, а не че са безработни, необразовани или нещо такова). Затова мъжете са основно два вида - или много го харесват и прави много секс или влиза в този сайт и пуска тема "къде бъркам в отношенията с жените". Има и един вид които са по средата и си хващат някое смотано гадже, а тя им връзва защото знае, че не може да има мъж от тези които наистина иска.
Това е положението. 80% от жените се борят за 20% от мъжете и съответно 20% от мъжете правят секс с 80% от жените. Останалите 80% мъже са смотани, жените не ги харесват и са обречени на самота ИЛИ трябва да свалят драстично стандартите и да се хванат с някоя от 20-те процента най-невзрачни жени.
Тъй че, момчета, не се тормозете излишно, приемете го - така са устроени хората. Жените се борят за най-готините мъже, с изключение на грозните и дебелите. Ако не си от 20-те процента готини мъже, или си хващаш грозничко гадже или мастурбиряш цял живот.
Това е от мен, мир и любов ви желая... на който може да си позволи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 71

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 1163b52f27
гласове:
1 2 3 4 5
  (47 гласа)

1.   Ок, прaв си в пaсивно-aгресивното обвинение към жените.
Но!!!
Мъжът пожелa:
Крaсивa женa! Дa е и скромнa! Дa е поне БЕТA, която признaвa водaмеството нa AЛФA! Дa рaждa и дa продъллжaвa дa е крaсивa и стегнaтa кaто преди рaждaнето! Дa рaботи! Дa рaботи и върти домaкинството у домa! Освен дa рaботи и дa бъде длмaкиня, дa гледa и децaтa основно сaмa! В никaкъв случaй през товa време дa не допускa дa се зaпусне-фитнес тяло, мaникюр, прическa о т.н!
Дa си зaтвaря очите когaто мъжът реши дa докaзвa, че можел дa "пръскa семе в повече ниви!
След кaто е пръснaл семето нa друго място и се прибере у домa, дa бъде посрещнaт от крaсивaтa си женa в секси дрешки със сервирaнa вечеря и питие и по възможност децaтaбдa сa дълбоко зaспaли зa дa не притеснявaт умореният AЛФA, сеяч нa другa нивa!
И знеш ли кaкво се случи?!
Женaтa стaнa НЕЗAВИСИМA И СAМОДОСТAТЪЧНA! Тaзи крaсивa, рaботещa женa, способнa и сaмa дa си гледa децaтa и къщa дa върти, докaто рaзивa и кaриерa-търси подобен. Тaкивa мъже сa онези СAМО 20% ( или по-мaлко).
Тaкaвa женa винaги ще предпочете сaмa, от колкото с някой от остaнaлите 80% мъже!
Сaми си го нaпрaвихте, имaте точно кaквото пожелaхте, сaмо дето не можете дa се възползвaте!
Искaш крaсивa женa-aко си крaсив ТИ!
Искaш домaкиня-ще бъдеш тaкъв и ТИ!
Искaш кaриеристкa- бъди нa същото поне ниво!
Искaш мaйкa зa децaтa си- докaжи, че можеш дa бъдеш бaщa нa тaкивa!
Искaш всичко товa в едно-предлaгaш ли същото?!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 8a72ea7410
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

2.   Айде, пак се почна ...

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 776fe30b76
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   E,хайде,сега!Нали има една приказка "за все влак си има пътници".В крайна сметка,всеки се хваща с нещо до,което може да се докопа .Както има мъже смотани,так има и жени такива.Но на 27 години,за да не си имал никакво преживяване ,значи че 20 години си спал.Всички знаем,че децата започват свалките /общуването/още от детската градина,ако не и по-рано.На 15-16 трябва да имаш някаква среда,приятели,компания и свалките си идват естествено.Ако до университета все още няма нищо,вече имаш свобода да излизаш,ходиш на дискотеки,алкохол и т.н възможности.Пак ако никой не ти връзва,поизлъскай се малко-хигиена,прилични дрехи,някакви интереси,прояви малко инициатива.Всеки забил нос в компютъра и се завил на топличко в къщи и чака принца/принцесата да го търси в къщи при мама.Еми,не става така.Даже си мисля,че на такива хора хормоните не са им действали никога.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: be585d5ee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Брат,ти си напълно изтрещял. :D
Обаче много се смях. Благодаря за което. :D :D :D

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d6a6bc3cef
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Този надменно-саркастичен стил ми е познат. А, да - "майката" на момичето, за което валят оферти от телевизиите да пее преди прогнозата за времето.

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 2b91b1ad57
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   По-голяма глупост не бях чел с месеци.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 406054c05e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Решението е следното. Жените се грижат за външния си вид, нали така? Ами правете като тях! Прическа, парфюм и хубаво тяло (не е задължително да е мускулесто), а като добавка малко хумор е като черешка на тортата. Това му трябва на самотника (освен ако не е сам умишлено).

Ако се замислите и огледате, въпросните 20% мъже покриват това описание!

Успех!


М29___

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 70a0ad362c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   Това е доста цинична и неподправена реланост. :(
Най-забавното е, че всяка си мечтае за хубав, висок, силен, забавен и успял мъж, а когато попадне на такъв и той не е "успял", веднага останалите неща отпадат и се насочват към някой паралия. И също е смешно, как казват на някои готини и скромни момчета "Не си търси хубавици, а по-невзрачни".. Е, как да си търси невзрачни, нали той е хубавец? !? Излиза, че ако си хубав но беден, нямаш никакви шансове за хубавица, но ако си богат и непривлекателен е друго. И сега се замислям над всичко написано от автора, защото е самата истина. Всички дето се имат за красавици се насочват към богатите мъже, а в България богатите са малко и всички останали стоят на сухо, другото тъжно нещо е, че повечето и не се интересуват кой как е забогатял. Поздрави за темата, показва безумният женски светоглед.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ac77ec9ba4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много сладко написано, смях се с глас.
Не за друго, а защото аз си имам харем от четири жени и се скъсвам от секс. Един ден в седмицата си е само за мен, тогава почивам.
Лошото е, че много скоро всяка от жените иска по-сериозна връзка, докато аз не искам, така ми е добре.
Като цяло теорията ми харесва, може и да е вярна. На мен ми стига, че не съм от неудачниците.
М48

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 8a72ea7410
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   "пaсивно-aгресивно"

Да вземем, да се върнем в 2013-а, когато в България, този термин беше почти непознат, и животът беше, някак си, по-лесен... а?

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 4e400e09b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да не те плаша ама си прав и вероятно си от големият процент мъже...

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f3b11e56ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

13.   Абсолютно си прав :)

Но много хора не могат да проумеят това, защото се изисква смелост и откровеност дори да допуснеш възможността за този факт :)

Въпросът обаче е, че винаги е било така и винаги ще бъде така. Жените са естествен филтър на еволюцията - те се раждат готови с яйцеклетките, наследяват ги. А мъжете непрекъснато мутират и техните сперматозоиди са носители на епигенетични ефекти. Затова сред мъжете има много повече генетична вариация - има много повече гении, но и много повече дебили. Жените най-често са нещо средно. АКо си представите камбанковата крива на нормалното разпределение, то сигма на квадрат при жените е 0. 1, при мъжете - 0. 2 например.

В последните няколко хиляди години филтърът е много отслабнал - вече много мъже имат възможност да имат деца, дори и да не са с топ гени. Това не е лошо, защото пък тези мъже се чувстват удовлетворени социално и не недоволстват. Иначе ако масово се допусне хипергамията официално в обществото, 70-80% от мъжете няма да имат свои деца и ще започне масово недоволство. Това е една от основите на цивилизацията - възможността за създаването на семейство.

Хората, които мислят, че това не е истина са просто средностатистически социални същества, носители на типичните за обществото интроекти. Тоест, вярват в това, в което масата вярва. А масата вярва и идеализира неща като "любов", "харесване" и тн.

Започнахме да наблюдаваме истината за междуполовите отношения едва в последните 60-70 години - с масовото навлизане на контрацепцията. Преди 60-70 години хората масово са имали по един партньор за цял живот, максимум по два, защото сексуалният контакт е криел много рискове. Сега хората могат да правят секс без последици. Естествено е момичетата да искат да се оправят с вървежния батко, а не със сульото. Ако баткото не ги иска в този момент, могат да се хванат с някой среден вариант. Но в моментът, в който вървежния батко прояви дори малко интерес, момичето или ще се поддаде или поне ще има много фантазии и ще копнее за него и ще охладнее към гаджето си. Просто така е устроена природата. Имай предвид, че в днешното общество рангът на мъжа е много променлив. Може да си сульо, но с малко пари да сложиш златен ланец и да си купиш БМВ и изведнъж вече не си сульо и по-първичните студентки в Студентски ще те загледат.

Всъщност, нещата са още по-сложни и междупоколенчески. Ако една жена се хване с компромисен мъж, както правят поне 50-60% от жените (защото просто няма достатъчно топ мъже) и има неговите деца, тя естествено ще изпитва по-малко любов към тези деца, отколкото ако бяха от топ мъж. Тези деца тогава ще бъдат отгледани по компромисен начин.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a1be97185e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

14.   Единственото смислено нещо в написаното е това че почти всички жени се борят за малък кръг мъже, които се водят успели. Предимно нещата при мъжете са до външен вид, при жените - власт и пари. И това си е природно заложено. Затова и съвременните връзки почти са на изчезване. На жените им се дава все повече власт, положение и пари. Но вместо да се интересуват от външен вид или някакви други качества на мъжете, те продължават да търсят по-успели от тях. Така тия "20%" отиват по-скоро към 2%. Колкото за един секс или "бройка", всеки мъж с достатъчно мерак и настойчивост може да е такъв. Но за връзка, няма как да стане. Затова и се оправдават като номер 1 с това че са си самодостатъчни. Проблема обаче на жените е че са си чувствителни същества. При мъжете проблема от липсата на връзка е чисто сексуален. Нещо което лесно се решава с всеобщата вече проституция, особено като не си дава парите по издръжка на жена и деца. Същото обаче работи при много малко жени. Понеже имат нуждата да почувстват близост с този с който правят секс. Че дори тази близост им е по-важна от секса на повечето. А това някой случаен за вечерта няма как да стане. В крайна сметка изграждат подобна връзка с котките с които си правят компания вкъщи, и се убеждават че кариерата и парите са по-важни от семейството. Последвалите "необясними" депресии и нервни сривове след години подобен живот са си чиста "случайност". То затова и всяко общество в което жената е заела наравно лидерската позиция с мъжете е изчезнало, погребано от довчерашни "варвари". Нещо което се случва в момента и със западното. Но вината си е на мъжете че го позволяват. Не че повечето жени ще схванат нещо, но във всеки отбор(какъвто се предполага да е съюза между мъж и жена) има лидерска и помощна позиция. Природата е отредила коя на кой пол е. А за тези които ритат срещу нея и го играят на водещи, да не търсят по-големи мъже от тях самите понеже няма как да стане. Да си се задоволяват с женчовците които им ходят след гъза. Все пак трябва да се пази някакъв баланс. Няма как да го играеш лидера, и в същото време да търсиш по-голям лидер от теб. А това правят почти всички "успели" жени. Колкото и да са успели, мъжа им трябва да е по-успял и по-богат от тях. Те такъв филм няма. Естествено има и изключения, но те са от малкото мислещи.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a6545e6eee
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   Все си мислех, че в тоя сайт съм прочел почти всички възможни глупости, но ето че винаги може да има и по-голяма хаха :)

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: bbf6914a8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   И какъв е изводът - търси си някой себеподобен/на.

"Това е положението. 80% от жените се борят за 20% от мъжете и съответно 20% от мъжете правят секс с 80% от жените. Останалите 80% мъже са смотани, жените не ги харесват и са обречени на самота ИЛИ трябва да свалят драстично стандартите и да се хванат с някоя от 20-те процента най-невзрачни жени. " --- и къде е драмата?

Според мен много странно разсъждаваш. Ако толкова много иска, един човек може да промени начина, по който изглежда. Фитнес, нов стил на обличане, прическа и т. н. Оттам малко или много е възможно да се изгради и друг вид поведение в обществото. Но дали има смисъл във всичко, това всеки сам си решава. В крайна сметка не е нужно всички хора да са като клонинги на това, което ти наричаш готини мъже или жени. Освен това като се замисля след 20 години външният вид нито на мъжа, нито на жената в една връзка ще е същият, така че няма смисъл той да бъде водещ фактор при избора.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 744d3e15e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   н 14 е казал много вярни неща, но само ще поправя, че за връзка по-скоро правят компромиси повечето жени, а за любовник ги привлича някой успял, властен мъж или да - физически някой атлет. За връзка просто повечето жени не могат да хванат такъв екземпляр и се примиряват точно с това, което могат да задържат, но за любовник се стремят към успели и/или физически здрави и спортни мъже.
Винаги е било така. И в Античността мъже като Аристотел, разните владетели, учени са имали безброй жени, но и гладиаторите, спористите също, а същите жени иначе може да са омъжени за обикновени мъже-хранители. Секс правят обаче с най-добрия екземпляр, а кой ще гледа поколението е вече друг въпрос. Естествен подбор и това е ключът към еволюцията. Вие също сте продукт на такъв естествен подбор.

И още - не 2%, но към 10 % са мъжете, които визираш, защото не става дума за богати мъже само, а изобщо за успели в живота мъже - може и беден професор да е да кажем или някой артист на 80 години - няма значение ако има акъл и е харизматичен - ще пипа под полите на 25 годишните и цялата страна ще му завижда. Такъв е животът!
Също обаче и мъжете гледате много да хванете някоя атрактивна, фертилна жена и затова и повечето проститутки са красиви жени. Никой няма да плаща за грозна, стара и дебела жена, освен ако няма някакъв фетиш.
Аз успях да си „впримча“ един от тези 2% мъже, който визираш, но действително и аз трябва да съм на ниво за това, да съм млада, хубава, образована и пълна програма. Такъв мъж има също своите претенции и не търпи глезории, лошо поведение, излагации и също трябва да се поддържаш като жена непрекъснато.
Действително много жени се натискат за секс на съпруга ми, макар че знаят, че е женен. Носи си редовно и демонстративно и халката, но не помага. Натискат му се омъжени жени предимно, които просто искат секс с него и се чувстват привлечени и това го правят, макар че знаят, че има млада и по-атрактивна от тях жена у дома. Мисля, че просто природата си е природа. Също е мит, че жените искат пари и подаръци от такива мъже. Да, има и такъв вид жени, но повечето просто се чувстват привлечени от тях и искат секс. Природа.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: eb7eaa6b77
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   Математиката не работи в тая теория, как 80% от жените си поделят 20% от мъжете?

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d16e92bab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

19.   Да, чувал съм я тази глупост. И нека сега ви дам малко по-различна гледна точка - тази теория, както и друго подобни ни ги продават корпорациите. С идеята да ни внушат комплекс за малоценност. Не сте достатъчно добри, но ако си купувате новите вещи, коли, техника, дрехи, ако слушате нашите лайв коучове, ходите на нашите обучения, давате луди пари за хранителни добавки, може би, само може би ще сте нормални човешки същества, достойни да бъдете обичани. А ако не стане - значи не сте купували достатъчно от това, което ви продаваме. Консуматорското общество се въвежда 50-те години първо в САЩ, съвсем умишлено. Поради същите причини се налагат стандарти за красота, за материално притежание и какво ли още не. И понеже авторът дава пример с природата - западното общество си пълни главите с подобни теории, разбиваме си психиката и е пълно със самотни и отчаяни хора. И на принципа на самосбъдващото се пророчество тази теория почва да работи. А не толкова развити общества и култури - индийците, арабите, а при нас по-мургавите ни сънародници вместо да мислят кой е алфа и кой не е - правят секс, обичат се, създават семейства и лека полека ни изместват с бройка. Този процес вече е тръгнал.
Разбира се, че има такова нещо като привлекателност. Но генетиката е не-повече от 10%. Има неща като самочувствие, излъчване, външност - неща, които подлежат на промяна. Между другото със самочувствието е най-трудно. Често пъти тежката семейна среда и обществото ни набиват комплекси, от които е трудно да се отървем. И идва ефектът "На 27 съм и си нямам приятелка". Трудно е, но не е невъзможно.
Но съжалявам, че ще ти го кажа, авторе - ако си непривлекателен, това не е заради някаква написана върху камък твоя съдба. Знам, че е по-лесно да приемеш, че такива са ти гените и да не се мъчиш. Така се освобождаваш от отговорност да полагаш усилия да работиш над себе си. Съжалявам, но това е избор. Ако ще ми говориш за гени и привлекателност, виж този човек и виж жена му:
https://en.wikipedia.org/wiki/Nick_Vujicic
И ми кажи после, че не зависи от нас и трябва да приемем, че сме смотани.
Познавал съм няколко пълнички и не особено красиви жени, които така ме привличат, че съм имал мокри сънища затях. И с които ме огря, съм ги скъсал от секс. Познавам и тотални загубеняци (по общественото мнение - нисък доход, слаби, плешиви), не особено харсвани, но жените им са до тях и ги обичат с цялото си сърце, не поради липса на нацепен батко.
Не си пълнете главата с глупости, не се оставяйте да ви набиват комплекси и да ви продават после фалшиви лекарства срещу тях. Обичайте и ценете себе си, работете над личността си и се развивайте. Животът ви зависи най-вече от вас. А на който му е по-лесно, нека да се оправдава с гените си, заради това, че е загубеняк

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 8d57140525
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   Aми и вие се борите за най-готините жени, ти сам в темата си многократно споменаваш "смотани гаджета", "грозни", "невзрачни", "дебели"... Докато оценяваш жените само по красота, никоя нормална няма да ти върже - никоя жена не иска да бъде "невзрачната" утешителна награда, която си си хванал, само защото не можеш да имаш готината мацка.
Не знам дали осъзнаваш, но мъжете със "смотани гаджета" може да виждат красота в тях, или да са ги харесали заради други качества - характер, отношение, разбиране... В дългосрочен план са по-добре от свалячите, защото имат човек до себе си, докато свалячът може да забърше която мацка си иска, но тя като види, че не може да й предложи повече от секс, ще го отсвири много бързо.
На всички с начинът на мислене на автора пожелавам приятно мастурбиане, защото по мое (женско) мнение жена няма и да докоснете в скоро време. На повечето проблемът ви е не във външния вид, не в материалното положение, а в характера и отношението към хората.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: e8f31dc0ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Глупости на търкалета и отгоре. Стига с тия обобщения, проценти и математики. Животът е нещо по-различно и който не го е разбрал, нека живее пред компа и да се оплаква по сайтовете - няма мъже, няма жени. Айде стига бе. Стегнете се, излезте, създайте реални контакти. Никой няма да ви изяде!

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d276e95361
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

22.   Най-накрая някой да каже истината! Бих добавила, че и при мъжете, и при жените е едно и също. Всеки се стреми към най-доброто. Всеки иска гаджето му да е красиво, умно, забавно.... Обаче тия хора са много малко. И мъже, и жени. всички им се бутат и те имат адски високи критерии. Понеже аз вечно се целя на такива, вечно съм си сама. Не мога да преглътна, че гаджето ми ще е грозно, или със средно образование, или му е твърде малък и сексът е ужасен. В същото време и аз имам 5-6 излишни кила и има по-слаби и поддържани от мен, по-интересни. Стига се до там да тичам по мъже, които не ме харесват, а тези които тичат по мен, аз не ги одобрявам. последният мъж, който ми предложи сериозна връзка беше почти импотентен. притесняваше се, че му е твърде малък и не му ставаше. Не успях да преодолея това и се разделихме. Сексът беше толкова зле, че ме отблъсна и не исках и да се целуваме. Това са мъжете, които ме харесват. Неидеални. Затова съм си сама.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 0e3a6fb5d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Абе не знам, ама голяма оргия стана, с тая математика. Ха-ха...
Тея 20% не могат да Ви смогнат бре мацки, то бива, бива секс - имайте малко милост към горките мъже...

>М. 31г<

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 263c4ea3a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Великолепен коментар на номер 14!!! Почти няма какво да добавя.
Един виц само:

Попитали поручик Ржевски:
- Как така се ползвате с успех сред жените?
- Чукам ги. - Отговорил поручик Ржевски - А това сближава много!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 6dd640612b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Провокативна тема. Малко самосъжалителна. До известна степен - вярна, но всеки може да бъде изключение, ако положи усилия, което я прави необщовалидна.
Всеки иска най-доброто. Така е устроен съвременния свят. Това за примиряването с по-нисък клас партньор е вярно при някои хора, но когато се влюбиш, любовта не пита дали партньорът ти е богат, красив и т. н.
Тоест, можем да си правим всякакви заключения. Но нещата са едновременно много по-дълбоки и прости. Всеки сам има (или му липсва) силата да промени собственото си положение.
От половин година не съм правила секс. След предишната си голяма любов (който беше с положение в обществото, интелигентен и тн), се влюбих в мъж, който също спада в тези 20%. Успял, хубав и т. н. Той не пожела нищо сериозно. След това имах възможности да бъда с други, които спадат към 80% - млади, зелени момци, без положение в обществото, хубави, но нищо изключително. Не съм се примирила, само за да имам човек до себе си. Нищо, че имам нужда.
Но ако се влюбя в такъв (и той в мен) - не ми пука кой какво си мисли и дали някой ще реши, че съм го направила от отчаяние. Ще бъда с него.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: e5895f9992
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Искам и аз да се включа в тази дискусия. Аз съм мъж на 28 и съм доста добре изглеждащ, но не ми върви с жените, независимо че съм „сладък“ според много от тях. Работата ми също е на ниво, защото съм се изучил и работя престижно нещо. И понеже тези неща не ми носят особен успех с жените (та даже никакъв), стигнах до заключението, че те харесват мъжа да може да говори много добре. Защото жените се омайват от това мъжа да ръси глупости и да ги забавлява нон стоп, пък и малко сексуални закачки да вкарва тук-там и след известно време се започва опит за връзка или секс просто.
Като се огледате навън постоянно се вижда как страшни красавици ходят с някакви невзрачни на външен вид мъже. Ама защо? Мислите че тези мъже имат пари ли? Не е до пари вече. А е защото тези мъже могат да говорят и ръсят глупости, които жените толкова много харесват. Честно казано това е нещото, което мен най-много ме дразни, но няма оправия. Нито ми е на годините да се държа така детински.
Парите се гледаха много преди около 10тина години някъде, времената се исместиха така, че аз не го усетих. Вече се гледа повече кой е по-нахакан, харизматичен и устат! Пък ако ще да си пъпчив грозник обут с джапанки с чорапи, това няма значение вече ако си устат и нахакан и упорит.

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 1f521dec08
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   26, всичко зависи от средата. Преди на мен това ми звучеше като едно тъпо клише, но в последно време осъзнах колко е вярно. Има жени, които наистина обичат мъжете да говорят глупости, да ги лъжат, че даже и да ги пошляпват от време на време. Други пък са сериозни и земни, съответно харесват и такива мъже. Трети откровено търсят пари и т. н. Въпросът е правилно да прецениш в каква среда си попаднал. За никого не е тайна, че външният вид абсолютно нищо не означава. Преди около 2 месеца например, в едно заведение видях супер симпатично, семпло и тихо момиче. В същото време бе омъжена за доста по-голям от нея мъж, за който колегите, с които бях казаха, че преживявал от дребни кражби и измами. То и вида му си беше такъв. Още един подобен пример. Преди време, когато все още излизах активно по барове и дискотеки, имаше период, в който компанията ( средата ) ни беше станала доста голяма. Та, тогава ми направи впечатление едно момиче. От добро семейство, интелигентна, възпитана, добричка, на пръв поглед просто супер. Падаше си обаче по един тип, който не спираше да лъже, освен това - мързелив и подмолен. След известно време пък, без абсолютно нищо да съм направил, започна да се държи надменно с мен. Дори на улицата се прави, че не ме познава. В тази връзка, важни са делата, не думите или обвивката.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a1be97185e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   18 - Математиката е елементарна. Стига ти да прочетеш по-внимателно коментара на номер 17 и ще си я нагласиш.
26 - На всички отдавна е ясно че жените обичат с ушите, а мъжете с очите. Парите могат да ти осигурят жена за вечерта, но не и връзка. Друг е въпроса че колкото и дар слово да имаш, ако се появи на хоризонта някой с по-добри възможности и поне малко умение с думите, ти си бита карта. И те така.
Иначе скоро имаше и ДНК изследване което потвърждава тази "теория". Преди няколко хиляди години на всеки 17 жени, само ЕДИН мъж е оставял поколение. Това са горе-долу 5%. С въвеждането на морални и семейни ценности, този процент се е увеличил. Също войните са предпоставка за подобно увеличение. С него е дошъл и възхода на хората като цяло. От доста време насам обаче липсата на войни и обезценяването на морала и ценностната система като цяло, води до деградация - поне в "модерното" западно общество е видна на всяка крачка вече. Затова и ще бъде "притопено" по естествен път от "диваците" от близкия изток и африканците. Но както е казано в една хубава поговорка - "Кой каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи".

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 1d84413378
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   26, поздравления! Виждам, че работиш усилено по въпроса! Половината път си го извървял вече - на глупости го докарваш много добре. Остава да поработиш и върху това да са смешни.
Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: b13bc54959
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   По- голяма глупост от тази не съм чел!
Незнам авторът и дали изобщо знае къде е Америка...
В тази страна на идеите, бих казал идеалите, неограничените възможности и свобода в която доминира демокрацията и закона, проблемите са от съвсем друго естество.
Така е, за всеки влак си има пътници. Но при американското общество има нещо много спесифично. Американецът живее в огромно напрежение и динамика. Не всеки коко е в състояние да удържа темпото. Това е създало и малко по- неприсъщи за тази част на света(истока) навици и маниери. Усетих го сам на свой гръб.
Работех в една изпитателна лаборатория. Бяхме около 30 човека, половината жени под 40 годишна възраст. Един ден се наложи да изчаквам доставка на едни материали. Седяхме в помещението за почивка(living room). Бяхме аз, шефът и три колежки. С едната си говорехме нещо и ни в клин-ни в ръкав тя изтърси:
- do you want to fuck me? (искаш ли да ме чукаш)
- О, да! С удоволствие! - отвърнах.
Тогава тя ме хвана за ръка и поведе към друга стая. Бях изненадан, за първи път ми се случваше и то жена с която не съм бил никога. Попитах къде ме води и тя отговори:
- Тук, в тази стая, можем да го направим. Бързо си свали бикините и ме попита как обичам. Малко бях опааа, но се овладях и казах:
- Може и на задна.
На което тя отговори:
- И аз предпочитам.
И така, след тази случка трябваше да задавам много въпроси, на много хора. Всички те се усмихваха на незнанието ми и потвърждаваха едно и също:
- Тук приятелю е Америка, нямаме време да се занимаваме с търсене, влюбване и т. п.
Намират се и такива, които не го правят, по различни причини. Но те не са толкова много и обикновено това са латинци или друг вид пришълци. Които по принцип са с друга култура.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d16e92bab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   От номер 19:
Номер 29, браво. Издирил си информация за някакво изследване от преди няколко хиляди години. Интересно ми е с какви методи това е установено.
Колко точно хиляди? Може и да е било така в определен период, но да си чувал за еволюция? Дарвин? Светът се променя. Примерно през неолита 8-10 000 години преди новата ера е било матриархат - алфа жена с няколко мъже. Не се знае точно от кого е детето и са го гледали заедно. После се налага патриархатът. През последните няколко хиляди години семейството и моногамията (макар и не съвсем) се налагат в различни цивилизации, независимо една от друга. Европа, Далечния изток, Арабския свят, Америките. Цивилизации, имащи малък или никакъв досег една с друга. Налага се много преди появата на християнството и исляма. Разбира се, императорът или халифът имат харем от жени. Но това са изключения. 90% от хората си имат един семеен партньор. Да, изневери има, нищо не е перфекто. А относно това дали любовта е измислица - в легендите и фолклора на всяка една цивилизация има истории за любов. Така че явно това си го има, не е някакъв продукт на съвременната цивилизация. Дали всеки ще зареже половинката си за нещо по-добро? Ами не. Аз като обичам една жена, ако ще и десет миски да дойдат, все тая. Ще се загледам, ще си помечтая и ще си остана с моето момиче. Хайде стига с тия оправдания, пичове. Стягайте се и отивайте да ебете навън, ако сте сами. А ако сте обвързани, обичайте половинките си и се грижете за тях. Тогава рязко намаляват шансовете да ви избягат заради някой як батко.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: df969ce1cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   Определено положението ще си остане същото зареди тези критерии спрямо мъжете и жените. Не знам хора на каква възраст пишат подобни неща, но следкато малко се сблъскаш с така наречената ‘любов’ трябва да ти стане ясно, че тя не се измерва с очите и ръцете.
За пример ще дам свойте родители.. познавайки се от половин година се женят. Но гърдите на майка ми вече отдавна не изглеждат по същия начин, а под дълбокия поглед на баща ми тежат едни торбички.. А разговорите на масата, на която вече нас, децата им, ги няма също са изчезнали. Отношенията между мъжа и жената са нещо изключително просто и съшевременно сложно нещо. Не са важни очите на човек, а как ще те погледне. И в общество като нашето, притежаващо огромен контраст от всяка гледна точка, всеки търси своето нещо. Мъжете с пари взимат хубавите жени, защото хубавите жени търсят пари. Умните хора вече имат малко патологичен перфекционизъм, полагат усилия да са максимума от себе си, било то визуално, душевно, интелектуално. Съжелявам, че в статистиката не си включил тях, но може би и именно тези, към който се стремиш са хубавиците. Тъйче или агонизирай, или бачкай!! :)

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: be04d810a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

36.   Изчетох абсолютно всичките глупости тук, и само мога да кажа, че във абсолютно всяко едно мнение тук има само 10% истина.
Ще кажа само че всъщност "нещастията", които сполетяват младите мъже до 30 годишна възраст, същите такива ги сполетяват и жените, преминали 40-те. Напълно е естевствено повечето от мъжете под 30 годишна възраст да не са успели и да имат собствен дом и собствен бизнес, както и е напълно нормално жените над 40 да не са толкова млади, с изпъната кожа и сексапилни, нали така? :) И в крайна сметка, ако младите и красиви жени си търсят успели със собствен бизнес мъже, то успелите със собствен бизнес мъже пък искат нещо свежо и младо, което хем да плакне окото, и хем да правят много разтърсващ секс (не става дума за сексуалния опит при младите жени, а най-вече за това, че доста възрастни мъже са починали от инфаркт при секс със млади момичета).
А иначе и моето мнение е малко относително, тъй като не всички мъже след 30 годишна възраст са успели, но и също така пък и не всички жени под 40 годишна възраст са красиви.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ab81cd13dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

37.   От известно време следя този сайт и забелязвам, че все повече се появяват теми от самотни мъже, които са отхвърлени от жените, въпреки положителните си качества.
От друга страна пък наблюдавам как жените се оплакват, че все им изневеряват, използват ги само за секс, някои дори ги бият, но въпреки това са безкрайно влюбени.
Естествено туктаме има и тема от някоя жена, също нежелана, която споделя, че е дебела или твърде грозна и за това никой не я харесвал. Но в този случай, решението на проблема е ясно.

В истинският живот гледам същата работа, сред приятелите ми има само двама, които са наистина успешни и винаги са във връзка и въртят по няколко гаджета наведнъж. И двамата са огромни задници спрямо жените, даже граничат със психопатите. От друга страна познавам и цяла камара готини момчета, които нито са грозни, нито са мръсни, спортуват, занимават се с различни неща и въпреки това, не могат да си намерят приятелка. Как става тази работа, не знам. На пръсти се броят щастливите двойки.

Не знам винаги ли е било така или последните години нещата се обръщат по този начин.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 7ca7e12711
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Любовта не се търси и цени вече, а интересът е важен! И преди го е имало, но сега е просто масово явление!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b591974582
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Леле, този свят колко е изкривен вече.. само може да съжаляваме, че ценностите са изгубени и истинските чувства са затрити и са дошли някви проценти на УЖ '' готини мъже '' и жени който ги използват за вибратори, защо не могат да си позволят по скъп си ги взимат под наем и в същото време стоят вкъщи с балъците си мъже или сериозни приятели хах колко жалко за обществото и хората, че си набиват такива комплекси и мисленето им е станало толкова ограничено и изкривено. Със сигурнос няма с това отношение да се докоснето до истинската любов и дълбоките чувства. Продължавайте така и най-големите балъци и комлексари сте си вие. Прочетете някоя книга и се обогатете малко от малко!

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: bf46126192
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Истината е че ежедневието ни е прекалено забързано и разпределено за да намерим време да опознаваме някого. Много е важно как се чувстваш вътрешно, удовлетворен ли си от това което си постигнал - било то материално или духовно и уважаваш ли сам себе си като личност. Жената няма време пък и желание да те разгадава тепърва, тя приема за достоверно как ти гледаш на себе си, тоест имаш ли самочувствие и увереност и когато ги види точно това я привлича. И ако комплексарите в САЩ са 80 %, то се съгласявам с такава статистика. Те трябва да изчистят комплексите си за да се надяват някой да ги забележи. Съответно ако една жена ме впечатли с дух и самочувствие при разговор и видя искрата и душата в очите и - 20тината и килца над нормата няма да ме спрат да и пръсна сливата още на момента - с нейно съгласие, разбира се:)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a11e00a1e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   Съгласна съм! Макар и да не обобщава напълно отношенията (то не е и възможно), засяга важна част от тях. Лично аз преди няколко месеца се разделих с един от тези мъжкари и сега всички покрай мен ми се струват от смотан по-смотан. И въпреки че той направи наистина лоши неща спрямо мен, пак не виждам по-добър мъж от него. И не говоря за някой успял и заможен човек. А за мъж, който е впечатляващ, харизматичен, а за това, което прави в леглото, ще си спомням дълго. Като се замисля сега, мъжете, които наистина са ме привличали, са били все такива. Не казвам, че това е добър избор. Но лично аз винаги съм се справяла сама с всичко, никога не ми е липсвало мъжко внимание и единственият начин някой да ме впечатли истински и да задържи вниманието ми е именно с мъжественост. А като погледна някои от сегашните си обожатели, чак ми става гадно, че ме харесват... В същото време има мъже, които са толкова прекрасни, че дори не бих си помислила да имам общо с тях, защото съм наясно, че тях ги свалят жени над моето ниво. Но това има смисъл, когато става въпрос за мимолетни отношения. При избор на партньор за цял живот трябва да се водим от съвсем други неща... За съжаление на практика не е толкова лесно, колкото на думи :)

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 0aa87ec900
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   Хора с мисленето на 41 са обречени да страдат. Голям мъжкар, който направил с нея много лоши неща, ама въпреки това е невероятен... Мацка, не че нещо, ама бас ловя, че ако този супер мъжкар се беше държал с теб нормално и него щеше да го сложиш в категорията "смотан". Аз все си мисля, че мъжкарят трябва да се грижи за себе си и хората, които обича. Мъжът защитава семейството, племето, страната си.
Това е психологически механизъм при хора с ниска самооценка - избират си някого, който се държи с тях като с парцал и се опитват да му се докажат. И в редките случаи, когато успеят, губят интерес и намират следващия.
Виждал съм жени, които търпят бой, унижения, изневери, защото мислят, че е нормално "мъжкарят" да ги третира така. Една качествена жена няма да търпи лошо отношение, ако ще онзи и златен да го вади. Не е само при жените, при мъжете също се среща подобен модел - доброто момче и кучката. И ако кучката стане мила и обичлива, доброто момче изведнъж се превръща в пълен задник.
Но това, че има комплексари като автора или номер 41, не означава, че този модел важи за всички. Има и нормални психически стабилни хора, които биват привлечени от добро отношение (не тичане по задника), качества, самочувствие. И изграждат нормални стабилни връзки.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 55ea44d160
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

43.   Прочетох го, асимилирах го и не мога да разбера само едно. До кога аз ( мъж съм) трябва да се доказвам на някого и да съм готин и какво ли още не, че видиш ли ПРИНЦЕСА Мари, само и само да може да ме хареса. А принцеса Мари как и по какъв начин мен ще ме спечели? Тя трябвало да си занижи стандартите, че видиш ли да ме хареса мен, който по всичко съм по-интересен от самата нея. Аз лично почнах да го гледам и аз от тяхна гледна точка. Някоя да може да ме впечатли. Ами... какво да ви кажа, колкото повече задълбавам, толкова повече разбирам, че те са скучните, префърцунените, без покритие, нагли, вечно прави за всичко, не изпитващи любов и тнт. Това ест. не включвам всички. Като всяко правило си има и изключения. Но ми писна някаква смотла, която от работа се прибира в тях или най-много да излезе на заведение или кафе с приятелки и видиш ли, води много динамичен живот, и тя мен ще оценява, тя мен ще ме гледа под микроскоп, че аз не съм бил интересен. ХА! Много работели - ми да работят, като искат да се доказват, че са самостоятелни и независими. :) После ще има едно осъзнаване, че един живот се живее и нещата може да са протекли по абсолютно по-различен начин. Мъжа е създаден да бъде мъж, жената е жена. Помагат си, гледат се, гледат си децата и си правят кефа.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 39e38d89e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

44.   https://www.goodreads.com/book/show/25755297-sexual-utopia-in-power

Горната книга описва нещата подробно.

От моя 30-годишен житейски опит мога да потвърдя случващото се около нас и че успеха с жените е оптимална комбинация между външен вид, харизма и силен характер. Всичко, обаче, драги читатели, започва и завършва с добрите гени. Тук нека изясним, защото нещата не са праволинейни. Характерът се гради по време на късното детство и пубертета, когато именно генът (лицева симетрия, изсечени черти, едро и силно тяло) е ключов (ключов не означава единствен) фактор за взаимоотношенията с околните, които юношата изгражда. В тази възраст до голяма степен качеството на гена ти определя качеството на живота ти. Грозните, слабите и тихите биват мачкани най-безцеремонно, а "готините" типове са уважавани сред другите младежи и предпочитана компания за тийнейджърките, включително и за първите крачки в половия живот на момичетата. Така резултатът след завършване на гимназията и започване на кариерната реализация е следният: една голяма част "обикновени" мъже, които имат някакав социален кръг около себе си и се реализират в живота доколкото могат и си имат по някое и друго гадженце през годините, друг контингент от "генетични загубеняци", които женският инстинкт го отсява още при първия контакт (мъжете също не ги бръснат за слива, защото обикновено дружим със себеподобни а те не са конкуренция, и това прецаква този контигент още повече в социален аспект), и накрая - 20-30% "пичове", на които природата наистина им е дала най-доброто, и съответно животът продължава да ги "награждава" постоянно в социален аспект.
Те са предпочитана компания сред младите, постоянно биват канени някъде, получават повече уважение от околните, всичко изречено и направено се възприема по-добре ако е положително и с много по-малки социални "репарации" ако е отрицателно. Лесно е да се правиш на алфа, когато СИ алфа. Така кръгът се затваря и характерът на младия мъж се затвърждава окончателно в първите години на неговото личностно-професионално развитие - на един силен, можещ и привлекателен човек с много възможности. По този начин той много рядко би проявил "непривлекателни" поведения спрямо жена - неувереност, нужда от внимание, колебливост и т.н. Свалките се получават лесно, а и често няма нужда от инициативност, защото жените обикновено търсят него вместо обратното. От друга страна, на един по-обикновен екземпляр в студентските му години никога няма да му се случат нещата, които животът "дава" на алфата, той просто "живее" в различна вселена(нека отбележим отново, че средностатистическият млад мъж също се поддържа, има някаква социална и професионална среда). Така той няма как да изгради онзи железен характер и тази самоувереност, присъщи на алфа контингента. При срещите си с момичетата, в редки моменти, през пукнатините на социалната му броня, ще се прокрадват лека колебливост и неувереност. Но нека не забравяме, че той много по-трудно може да ги изгради, особено на тази още млада възраст, защото живота никога няма да му предложи онези случки, преживявания и вътрешни усещания, които предлага на "алфата". Да не говорим за "лузърите". Те просто нямат никакво женско внимание, дори сред тях да има свестни, работливи индивиди.

След 25-годишна възраст правилото 20/80 вече важи в пълна сила.

Алфи: могат да си позволят промискуитет, тъй като Тиндъра и Инстаграма им постоянно звънят от жени, които наддават за да подсигурят гените, а ако са налични и ако успеят - и ресурсите им, за бъдещите си деца

Бета мъже: няколко гаджета през студентските години, и няколко периода на сухо

Гама: загубеняци; макар някои да имат добра професионална реализация, инстинктивният радар на женските дори не ги "отчита"

Живота на имащите дава, на нямащите взима.

http://www.rooshv.com/you-have-no-idea-how-easy-it-is-for-good-looking-men

http://www.tinderseduction.com/male-model-tinder-case-study/

Животът е обаче едно колело което постоянно се върти. Сигурен съм, че след много време, може би 15-20 години дори Гама мъжете си намират (макар и непривлекателна, и често вече с дете от по-високорангов) половинка. В крайна сметка и те предават гените си в следващото поколение. Така обаче колелото се завърта напълно и на ред е следващото поколение. Ако Гамата има дъщеря, тя ще има опцията тайно да спи с бета и алфа мъже до определена възраст, след която ще трябва да се задоволи с мъж от нейния ранг за сериозна връзка, брак и деца. А ако Гамата има син ? Какво правим тогава ? Неговият житейски път по основни линии на социално-психическото му развитие, ще повтори този на баща му. Подигравки в училище, игнориране в студентството, задоволяване с жена с дете след 35 годишна възраст.

Това са законите и ролите, отредени от природата. Днешният прогрес и човешки интелект обаче е изградил някои оръжия, с които може да се противопоставиш на неумолимия естествен подбор. Човек се замисля дали може да се създаде програма за подобряване на гените на обществото (ще е възможно само в най-богатите държави), в която непривлекателни хора ще могат да имат привлекателни деца. Може да се предлага и индивидуално ако човек може да си го позволи с лични финанси. Например ин-витро оплождане със сперматозоид на мъжа с яйцеклетка на алфа жена (възможно най-качествен ген, висок ръст, хармонично и симетрично тяло, блестящ интелект и реализация, алфа мъже в рода) и друга сурогатна майка за износване на детето. По този начин парите (лични или по национална програма) могат да се противопоставят на естествения подбор, и след няколко поколения мъжете да станат с пъти по-привлекателни за средностатическата жена.

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b96f90ac3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

45.   Ееееее, хавторче... ти ми отвори очите, бре батка.

Седя си аз тук, хаванал се за шпека си като удавник за шамандура, па си мисля: "Шо ни ма аресват ониз тапи к*ври ма!"

Дали защото съм плешив, с гърди чаша D, импотентен, с пластмасово чене, бирено шкембе, сключена вежд, с артрид, побелял мустак, увиснала кожа и още само на 14?
НЕ!
Защото съм бил в 80-те процента!

Вдъхновяваш ме човек, честно! Никога не бих си помислил, че аутист като тебе може да е толкова стойностен!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 428f641aae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   Истината е, че ако не си топ (алфа) мъжки животът е труден. Мачкат те другите мъже, мачкат те дори и жените. От предучилищна нося силни очила, получил съм милиони подигравки за тях от съучениците си, да не говорим, че не можех да играя спортни игри и да се свържа с другите. Цялото ми училище беше прекарано в подигравки и липса на нормални приятели. Същевременно на разни "мачовци" - високи и русоляви особено (имахме такива двама в училище и естествено цялото даскало ги знаеше) животът им сервираше всичко наготово. Висок, атлетичен и рус? Да, избери си с коя искаш да ходиш тази седмица. Нисък, слаб и с очила? Ами... има едно момиче по-ниско от теб... ама.. тя харесва онзи високия русия и даже не знае, че съществуваш.. Голямо огорчение тая в себе си от целия живот честно казано.

Сега, години по-късно съм програмист с много добра заплата, но никоя жена не ме забелязва и нямам социалните умения. Същевременно във фирмата има един такъв "мачо" пак, на много по-ниска позиция от моята, но мацките го харесват, спал е с 2 колежки и ходи с 3-та вече. Така е.. животът е силно несправедлив и суров. Особено ако не си топ мъжки. Може би навремето с уредените бракове е било по-добре за такива като мен.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a541d51dec
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   44, не си мисли, че природата е жестока само към вас.
В голяма степен е същото с жените, само че тук най-ценените алфа качества са красотата и младостта.
И дори и гама мъжете гледат и се пробват при тези жени.
Без да имат обаче необходимата увереност и качества, картинката става смешна.
Идва в група въпросната красива жена и всички мъже се залепят автоматично за нея, проявявайки угоднически манталитет, а тя буквално ги унижава, което те дори игнорират, само и само да са около нея.
После някой алфа мъж я санкционира за кофти поведението и тя най-накрая вижда мъжа в него и тръгва след него.
Всички други мъже в групата обаче са загубили всякакъв статус и уважение сред другите жени, защото са позволили да ги унижи хубавица, само заради качеството си, че е хубавица и вече положението им сред хубавелките (жени малко над средното) и сред средностатистическите жени се е влошило още повече, намалявайки шансовете им до минимум.
Не вярвам подобна генетична програма някога да се осъществи, затова недей бленува по нея, а направи най-доброто с това, което майката природа вече ти е дала.
И аз мога да се тръшкам, че не съм висока и синеока като модел на виктория сикрет, а вместо това съм тъмна и едрогърда.
Вместо това обаче аз пазя диети и тренирам, градя кариера и други качества, за да съм конкурентна, доколкото природата ми е позволила, на големите красавици.
Генетика и епигенетика - какво ти е дала майката природа и как ти ще го изразиш.
Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 331ff75fbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   Номер 46, съчувствам ти. Моят живот протече по същия начин.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 95b99aa055
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

49.   Момчета, момчета... Стига с тези алфа, бети и прочее. Мъжът си е мъж. Без значение на коя буква отговаря. Явно имам някакъв скрит талант да откривам мъжа дори зад дебелите очила на "загубеняка", за какъвто напълно несправедливо смята себе си по-горе писалият симпатичен автор. Първият ми съпруг беше точно като него. Отличен програмист, но без каквито и да било социални умения. Я елате да го видите днес: акулата в офиса, коли и беси конкуренцията, един от най-добрите в бранша, високо платен и т. н. 16 години ми трябваха да извадя всичкия му потенциал - с много обич, себеотдаване и подкрепа. Беше едно скромно студентче, което не смееше името си да каже. Успях! Вторият ми съпруг... Защо втори, ли? Защото, след като стана "алфа", както тук ги наричате, първият ми мъж ми би шута. Вече не бях интересна, вече бях скучната женица у дома със скромна кариерка, колкото да не заспи. Та, вторият, го заварих като скромен електроинженер, току що разведен след кошмарен брак и отритнат от всички жени, които харесваше, заради "неблагонадеждност". Моментално разпознах породата: красавец, умен, почтен, отговорен, секси, забавен... Идеален! Сграбчих го веднага и не го пускам до ден днешен. И какво, мислите се случи? Елате сега да му видите кабинета, от който измести директора на завода. Вижте му костюмите, колата, вилата... Но това са само смешни материални придобивки, които са преходни. По-скоро обърнете внимание на самочувствието, хъса за работа, желанието за победа, отдадеността на семейството, ревностното пазене на собствения личен живот, любовта към дом и жена.. Та, искам да кажа, че ние, момичетата, не сме страничен фактор в успеха или неуспеха на един мъж. Няма ден, в който да не съм му прошепнала в ухото колко се гордея с него, колко чудесен и прекрасен е той. Няма ден, в който да съм го изпратила на работа с неизгладена риза или да не съм го попитала какво предпочита за вечеря. А работя. И работата ми е свързана с много отговорности. Но се чувствам жена. Жена, която се е погрижила за дома и любимия си. Какво е, всъщност, "успехът"? За мен това е един човек да се чувства удовлетворен от личния и професионалния си живот. Да бъде щастлив у дома, и радостен от постиженията си в работата. Друго няма, дами и господа!

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: f3b11e56ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   49, ти си от много малкото жени, които могат да видят потенциала на един мъж и да го развият, за което евала. За съжаление повечето жени не са проницателни колкото теб и си търсят готов мъж. В днешно време културата е много консуматорска и дори самото избиране на партньори е приведено до нивото на просто консумиране. Изреждат се факторите и се преценява все едно си купуваш телевизор. "Ех оня телевизор е по-плосък... ", същото е и с "Ех ама Иван работи по-престижна работа от Петър... ".

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: ab81cd13dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

51.   Номер 49, пожелавам на всеки да си намери жена като тебе.
За жалост, повечето искат всичко наготово, даже и повече отколкото заслужават и се хващат с някой див Бай Ганьо, който им разказва играта и после пускат теми тук от сорта на "мъжът ми ме бие", "мъжът ми изневерява", "само се караме" и тн.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: c7d2b490e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   Хайде стига сте се оправдавали. Влияе ли генетичният материал над отношенията ни с противоположния пол? Да. Влияе ли средата в която сме израснали (обичани от семейството, харесвани в училище) - категорично!
И тук идва орпавданието на хората, които не искат да поемат отговорност за живота си "Такива са ми гените, в такава среда съм израсъл". Цитират книги като тези на номер 44. И е по-лесно да мрънкаме и да се примирм, че сме такива. Порсто спираме на тези изследвания, които оговарят на житейската ни парадигма и до там.
Може ли обаче въпреки тези фактори нещата да се променят? Може! Плацебо ефектът е доказан категорично от науката. Мислите ни влияят на нашата физика, излъчване, както и на целия ни живот. Доказано е, че променят ДНК. Всеки фитнес инструктор или учител по бойни изкусва ще ви каже, че тялото ви е резултат на емоционалната ви нагласа. И всяка мадама ще ви каже, че харесва уверени мъже. Не е никак лесно човек да промени мислите си. Не става за една нощ. От задръстен, невзрачен смотаняк иска да станеш уверен и чаровен мъж? Все едно да искаш от 180 см и 130 килограмуа без грам мускул да искаш да станеш манекен с плочки - може и хората го правят, но се иска дълга и упорита работа с тялото и ума.
Между другото има го и при животните - изгонен от едно стадо омега става алфа в друго.
Та, ако не сте уцелили на ген и среда, ваше решение е по кой път да поемете.



ТУк цитирам едно изследване:
"И така, гените не само управляват, но и са управлявани. Но най-интересното е, че това не е всичко! Оказа се, че гените не се регулират само и единствено от физични и химични фактори (например битови отрови, радиация, храна), но и от душевни и междуличностни преживявания. Всичко, което чувстваме при взаимоотношенията си с другите, се възприема от нашия мозък и - искаме или не - се превръща в биологични сигнали. В зависимост от изживяванията ни, се изменя и миксът от сигнални вещества, които нервните клетки в мозъка отделят (най-вече в клетките в лимбичната система, центъра на нашата емоционална интелигентност). Освободените в мозъка химически вещества (невротрансмитери) въздействат не само върху мозъка, но и върху телесните клетки: навсякъде, където те оказват въздействие, гените се активират и обмяната на веществата се изменя. Налице са огромен брой изследвания, които показват в подробности как душевните изживявания повлияват многобройни съществени гени. Един много сполучлив експеримент на германската биоложка Ангвлика Бархаус и нейните колеги например доказва, че при хора, подложени на душевна атака, за кратко време се отделя определено сигнално вещество, за което се знае, че задейства спусъка при редица гени на стреса. Работата на други изследователи демонстрира, че при заплаха в хората (и във всички бозайници) се активират гените на страха. Напротив, душевните занимания, интересната работа, социалната подкрепа и добрите взаимоотношения между хората, активират гени, които провокират факторите на растеж на нервните клетки. "
Йоахим Бауер

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: da4d60a87e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

53.   Прав си, но не напълно. Аз съм от процентите с многото бройки, но не мога да кажа, че съм щастлив от този факт.
Понякога се получават исключително странни исключения, в които красива девойка бива забърсана от някой ''мухльо'', защото са в една среда, а той постоянно и се е ''врял'' пред очите.

Любовта е много странно нещо, имам симпатична приятелка, която се влюби до безумие в изключително грозен, антипатичен и смотан мъж ( все още за заедно, вече няколко години).

Идеята ми е, че нама логика, а това, че си вървежен сред жените - нищо не означава - освен секс, а това НЕ е щастие, повярвайте ми, както и парите не са.

Истината е в това някой да те обича истински и безусловно, а ти да му отвръщаш със същото, всичко оистанало са залъгалки на егото.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 107369bed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

54.   Н 49, ти си перфектнaтa мaмa, поздрaвления! Обaче един ден твоето момче (дете) ще искa дa се отдели от полaтa нa мaмa и ще си нaмери ЖЕНA. Естествено товa може дa се случи докaто още е до/с мaмa. :) Нямa лошо де, в крaйнa сметкa мaйките си знaят, че момчетaтa им все някогa нaпускaт семейното гнездо зa дa създaдaт връзкa с женa.

 
  ...

1-50 от 71
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker