Любителка на грубия секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любителка на грубия секс
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 5143 пъти
Здравейте. Студентка на 21 години съм и имам проблем със сексуалността. Харесвам прекално груб секс, харесва ми да бъда бита през лицето, докато не ми потече кръв от носа и докато просто не изтръпна. Красива съм, имам много обожатели, но често се случва, когато им кажа за тези мои предпочитания, да ме гледат странно и понякога да се плашат. Харесва ми да ме връзват, да ме псуват, да ме плюват, да ми казват, че съм курва, да ме карат да им се подчинявам, но най- много обичам шамари през лицето. Не един път са ми пускали кръв от носа по мое желание, даже едно бившо гадже се беше разплакало. Знам, че това не е за всеки, но няколко пъти пробвах обикновен секс, не мога нито да се възбудя, нито да свърша, чувствам се все едно не правя нищо. Просто не изпитвам удоволстивие и не мога да обичам човек, който не ме бие по време на секс и не е груб, толкова, колкото аз искам. И напоследък това много започна да ми пречи. Истински харесвах едно момче, исках бъдеще с него, но като правихме секс и ме докосваше нежно просто откачах, не го понасях. Един ден не издържах и по време на секс станах и си тръгнах, не са за мен нежните ласки и не мога да се насиля да са. Според вас това висша форма на мазохизъм ли е или някакъв психически проблем? На какво се дължи тази моя мания?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: aed0aa54ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Каквото и да е-не можеш да го промениш. Секса е много общо понятие и всеки си има предпочитания. Твоя случай ми звучи като вид фетиш ,от който си станала зависима и сега връщане назад няма. Може да опиташ да смекчиш малко желанията си и без кръв от носа да се задоволиш с няколко леки шамара. Трябва да се радваш ,когато половинката ти не иска да ти причинява болка и да те удря. Но все пак се съмнявам да можеш да промениш тази своя черта ,за това се опитай поне да е в малко по-light вариант.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 5e20405401
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Намери себеподобен или се осмели да си поискаш от момчето, което обичаш това, което ти е нужно. За жалост няма да ти е лесно в живота, защото без пълноценен секс няма да имаш и пълноценна връзка.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ef4b9e7936
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Това е мазохизъм, който пък се води психическо отклонение.
Лошата новина за теб е, че това практически не се лекува.
Добрата е, че както на този свят има мазохисти, така има и садисти, които пък обичат да причиняват описаните от теб неща.
Намери си някой, който да ти пасва сексуално ( садистична жилка) и всичко ше е наред.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: db7dcd8a07
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Насилие в семейството да си имала? Да си била свидетел на тормоз във къщата? Майка ти да е била бита пред теб? Ако отговора ти е ДА. Това е причината... а ти забрави за тези предпочитания това не е за една дама.

..

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 38a884835c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Като си толкова отворена защо не му каза, че искаш да те бие, а си го зарязала най-нагло? Той да не е врачка, че да знае какво харесваш? Ходи се прегледай, защото не си добре.

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 6dbc8df3a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Добре дошла в клуба! Аз също съм БДСМ и много добре знам за какво говориш. С тази разлика, че при мен не е толкова изразено и когато съм с любимия мъж не е задължително всеки път да ме връзва и бие. Само понякога имам желание за такива неща, а през останалото време си правим "нормален" секс.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 9b85af6a98
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Не виждам нищо странно в твоите предпочитания. Доста момичета са така

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 72f5458f97
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   Интересен казус. Със сигурност някой преди мен е писал, че си 'нормална', но според мен не си. Не е нормално да не се възбуждаш от нормални ласки (по-скоро може самият човек да не е възбуждащ, да речем, но ти казваш, че си го харесала, но не си харесала ласките му). Вероятно е някакъв проблем дълбоко в детството, най-добре е да се консултираш с психолог/психотерапевт.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: fd7c3d4d3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   До номер 5 от авторката. Казах му естествено и то няколко пъти. Не бих си тръгнала иначе

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: e920c48f42
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   И aз обичaм грубият секс, но товa дa ме удрят/бият по лицето-НЕ, товa вече си излизa извън рaмките нa сaдо-мaзо, психологичен проблем си е.
Сексa не бивa дa се отрaзявa върху остaнaлaтa чaст от животa. Не бих позволилa дa ме удрят по улицето (дори бих побеснялa от подобно нешо и нaй-вероятно ще му рaзбия носa aз) нито бих го нaпрaвилa нa другият.
Имa други, незaбележими зa външния свят чaсти от тялото, други методи зa причинявaне нa болкa (по желaние рaзбирa се). Ти определено искaш мaрки, които дa бъдaт виждaни от външният свят, съжaление ли търсиш или просто искaш дa покaзвaш/докaзвaш, че си жертвa?! Тaм някъде е рaзковничето нa твоя проблем.
Стигaлa съм до рaзкъсвaне нa кожaтa по гърбa и дупето с остри токчетa, но е място, което не се виждa нaвън, нaше си изживявaне, никой нямa нуждa дa демонстрирa пред остaнaлият свят позиция нa жертвa или нaсилник. Товa е сaмо в сексa, извън него всеки си е нормaлен човек с високо сaмочувствие, нормaлни социaлни контaкти и т.н.
Имa също рaзликa:причинявaне нa (контролирaнa) болкa и болкa с унижения. При теб е: болкa с унижения, които дa изложиш пред светa нaвън и хорaтa бъдaт индиректни свидетели нa твоите..."стрaдaния".

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: eac0541be9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Може би има психологическа причина за това. Имало е насилие в детството ти?
Ако наистина искаш да промениш това, може би трябва да посетиш психолог, с който да локализирате причината.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 2ac81d3301
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Сексуалността е израз на подсъзнателни и физиологични процеси върху които често нямаме контрол. Не си ненормална, просто имаш по-различни предпочитания спрямо средностатистическите хора. Ако често си възбудена и имаш желание за секс, може да страдаш от хиперсексуалност, която да намира израз по този начин.
Грубостта която предпочиташ, превключва тялото ти в режим на самозащита, активирайки отделянето на адреналин, който прави изживяването много по-интензивно от обикновено. Проблема с това е че усещането е пристрастяващо и постепенно води до ескалация, като вече си забелязала в тенденциите да харесваш възможно най-груб секс. Това че изобщо не се възбуждаш при нормална стимулация ме навежда на мисълта че си асоциирала сексуалността си със случка от миналото, вероятно първия път когато си правила подобен тип секс. Възможно е също така определен тип емоционална травма да е отключила тези твои предпочитания.
Лично аз бих ти препоръчал да се консултираш със сексолог и/или психолог плюс психотерапевт. Вариант е опит да се преориентираш към друг фетиш, който не е толкова противоречив, но да ти носи същата възбуда. Можеш да експериментираш самостоятелно какви други неща могат да те възбуждат, дори да не постигнеш същия интензитет като при секс включващ насилие. Можеш да се свържеш с мен на hidd3n--във--абв--бг, за да обсъдим проблема ти в детайли.
В крайна сметка трябва да прецениш кое е по-важно за теб - една задълбочена и любяща връзка или животински-грубия секс, защото не винаги можеш да получиш и двете.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 668eb30bbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Родителите ти да не са те били като малка? Психически проблем е. Когато някой те е наранил, психиката ти реагира, като го превърнаха във фетиш. Аз имам подобни отклонения, но не като твоите. Не харесвам самата болка, а доминирането на мъжа. Обичам нежен секс, но с крайно доминантен мъж, който да ме кара насила, да ми говори като на неопитно момиче. Пак е малко странно. Ако нямаш против, бих искала да се запознаем, може би във фейсбук, защото имаме общи теми на разговор

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 02dcebb1fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

20.   Здравей авторке. Ами аз точно такава като тебе търся. Точно такава те искам, да си красива и всичко онова което описваш, че желаеш. Само да знаеш как ще си допаднем. Докато ти четох откровенията какъв секс харесваш бях и още съм сексуално възбуден. Нека ти се представя. На 25 години съм, висок съм 180 см. и тежа 75 кгр. Мускулест съм, а мъжката ми гордост е 18 см. Много съм сексуален и за една вечер правя 4 пъти секс. Първия път продължава около 30 мин., но втория, третия и четвъртия път е по-продължително. И когато правиме секс искам и ти да участваш пълноценно.... да си въртиш дупето както аз ти кажа и ако не го правиш според моите жалания ще ядеш шамари курво гадна. А когато засвириш на кавала ми ще го вкарваш чак зад сливиците ти и няма да се дърпаш докато аз не ти кажа. Искам да видя сълзи в очите ти и ако гъкнеш ще ти стоваря една дузина шамари. После ще ти го вкарам във вагината и дупето ти трябва да се върти като грамофонна плоча... чуваш ли ме курво. Със шамари ще те подсещам дали си въртиш дупето правилно. От там го изваждам и ти го вкарвам в ануса и ако идадеш звук от болка докато те чукам ще има бой. Ще те чукам в ануса и ще те бия по красивия ти червен гъс със шамари. Когато усетя, че наближава да се изпразня изваждам го от ануса ти и ти го вкарвам в устата. Когато ти се изпразня в устата искам всичката сперма да я изплюеш в шепата си и да я размажеш по цялото си лице и да ми благодариш за най-хубавия крем за лице, който съм ти подарил. И това ще го направиш 3, 4 пъти през вечерта, толкова пъти, колкото пъти съм те чукал. Авторке, няма да останеш разочарована, ще ти сбъдна мечтите изцяло. Знам, че няма как да се срещнем, но аз не губя надежда. Чакам твоя коментар-отговор авторке.
Моля сайта да публикува коментара ми, искам авторката да знае, че има точно такива мъже за каквито тя мечтае.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 4a89a2d140
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Авторке, има си специализирани сайтове и социална мрежа за хора, като теб. Например fetlife. Успех в търсенето и се забавлявай. :D

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 14f6b14e51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Аз имам една позната - и тя така, като теб много се възбужда от по груби неща. Когато е ставало въпрос за това съм я питал - добре ми по нежен секс, не харесваш ли? И тя - ами не, нито се възбуждам, нито мога да свърша. BDSM не е за всеки и трябва да откиреш подходящ партньор за това. Не можеш да накараш, мъж който не харесва грубостите в секса, да ти доставя това удоволствие!

Успех,
>М.31г.<

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: e36e937402
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Не знам защо според повечето подобна сексуалност трябва да е причинена от психични проблеми и/или насилие в миналото. То че има подобни последици в редки случаи, има. Но като цяло всичко си е до ЛИЧНИ възприятия и усещания. Не всички обратни са обличани като момиченца или са мъжкарани. Нормалното идва от нормата. Това че повечето хора са с едни предпочитания, не прави останалите ненормални, а просто различни. Вече си е личен проблем дали се приемат сами като такива или им е някаква болна мания мнозинството да ги приеме като "нормални".
Иначе не виждам особен проблем в предпочитанията на авторката. Просто ще и е по-сложно да си намери подходящ партньор. Едно че са по-редки хората с подобни наклонности, друго че обикновено доста хора бъркат отношенията в живота с тези в леглото.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: e920c48f42
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

24.   Н 20 ти не си БДСМ, a сaмо комплексaр, който искa дa унижaвa зa дa нaкaзвa жените кaто цяло. Товa е криминaлен мозък и нямa общо с темaтa. Тъй-кaто си крaйно комплексирaн, искaш и крaйни признaния зa "божественaтa" ти личност и...крем хaххa.
Не, симпaтяго, не си и зa тaм.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 8983a5e201
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

25.   Момиче, иди на психолог, хипноза, за да откриеш корена на желанията си.
Ж29

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 2d35647324
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Единствения ти проблем е че си мислиш че имаш проблем. Няма нищо лошо в това което чувсваш и харесваш. Във всеки от нас се крие нещо животинско, което постоянно е подтискано от неща като морал и общество. Просто гледай да си пазиш здравето, че това с кръвта от носа може да почне да ти прави проблеми. Дано намериш своята половинка, която да те задоволи.

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 2ac81d3301
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

28.   Номер №20 е адски забавен. По отчаян коментар не бях чел наскоро. Мъже каквито авторката иска съществуват, но този не е от тях със сигурност.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f9287fb541
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   За да не получаваш възбуда от нежни докосвания, а САМО от садо-мазо секс, освен психика, може да се дължи и на проблеми в нервната система. Не искам да те плаша, но ако периферната ти нервна система не реагира на докосвания, не е добре. Провери се първо при невролог. Свидетел съм как човек, който е с изгорена кожа, не изпитва силна болка, а по-скоро приятно усещане, за съжаление, човекът е болен от сериозна болест. С две думи много е важно защо липсва възбуда - защото физически НИЩО не чувстваш, или е на психо основа.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 02dcebb1fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Да, това е тежка форма на мазохизъм и висша форма на психически проблем. Аз не мисля, че има някакво лечение за теб. Страхувам се, някой да не те утрепе докато те чука, но поне ще умреш в екстаз щастлива. Всеки с късмета си.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 398b9907b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   От авторката, благодаря на всички за изразените мнения. Мисля, че просто трябва да си намеря човек, като мен и няма да престана да търся такъв. На номер 20 искам да кажа, че ми харесва това, което е написал и и аз се надявам някой ден да се срещнем.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 2697be179c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Напълно нормална си си! Аз съм момиче на 20 години и харесвам същите неща, даже и в момента имам още синини и белези от последните ми сексуални преживявания, които си спомням с огромен кеф(не че се хваля де.. )Мисълта ми е, че това са сексуални фетиши, хора като нас има повече отколкото предполагаш, не се срамувай от себе си и желанията си! Български сайтове на тема БДСМ има няколко, лесно ще ги намериш и съответно ще откриеш повече информация и хора с подобни виждания. БДСМ е разнообразна и интересна практика за хора с въображение, отворени към експерименти, всичко се основава на взаимно доверие и, разбира се, безопасност.
А относно коментиралите, аман от ограничени и неинформирани хора, моля ви се, хора четете и не се изказвайте неподготвени, разлика между патологичен мазохизъм и садизъм и БДСМ има, литература на тема психология на патологичните перверзии, фетиши и сексуалността -колкото искаш. И мен не ме кефи типичната"ванила" връзка, ама не съм тръгнала да съдя хората, живеем в 21век, хората са свободни да правят секс, с когото, както и когато поискат! Големи моралисти, голямо нещо!

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 638838d8d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Мъж съм. Аз самият не съм правил такива неща с жените, но имам един приятел, който ми е разказвал интересни неща. Той е на около 37 -38 години, преди години се движеше около мутрите. Здравеняк е. Иначе сега се е кротнал. Та той ми е казвал, че много пъти, къде повече, къде по-малко е биел жените, които чука. И ми е казвал, че те се кефят да ги биеш и унижаваш. Даже някои му се обаждали за секс и му казвали, че ако не е "Много лош" просто няма смисъл.
Аз, като прочетох темата на авторката, останах с впечатлението, че на нея всъщност й е нужно унижението, което я възбужда. Боят е просто средство за това. Вижте - казва, иска да я обиждат, да я плюят, да я удрят точно през лицето. Аз лично не съм участвал в такива неща, но напълно вярвам че е много по-разпространено, отколкото се признава открито, жените да се възбуждат най-много от секса, съпроводен с унижения за тях.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: d6078aa3e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Интересувам се от същите неща като теб и съм убеден че ще си допаднем. Много добре разбирам какво търсиш и мога да изпълня всичките ти фантазии. Свържи се с мен на hidd3n--във--абв--бг, за да поговорим и да се опознаем. Мога да ти предложа не само груб секс, но и отношението което търсиш - унижение и подчинение. Да се чувстваш така сякаш си играчка създадена само за тази цел. Отговори ми ако се интересуваш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 24dc6aa3d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Н 36, от една година вече се слагаш на момичето, не ти ли стана ясно, че не те ще? !
Но съдбата явно ти го връща тъпкано и още дълго ще си седиш сам заради това, че най-безочливо отхвърли мен!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: c329d99504
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Моме, отивай в Перник :)))
Мисля, че в град Перник ще срещнеш любовта.
Винаги задоволена и порядъчно нашамарена ще си всеки ден, даже по няколко пъти на ден. :)))

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: db7e3b805a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Жените обичали бой и унижения и това получават като отношение. После реват. Иди, че подписвай Истанбулската конвенция и в България нямало кавалери.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker