Искам гадже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам гадже
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 5662 пъти
Здравейте, ето моята скучна и обикновена история. Моля ви посъветвайте ме нещо, нали всички казват, че всичко зависи само и единствено от нас.
На 19 съм и съм 1 курс студентка. Проблемът ми е че нямам гадже и не съм имала. Имам нужда или по точно искам връзка. Някой от колежките ми живеят с приятелите си, а аз съм още девствена. А вече много искам секс. Искам мъжко внимание. Голяма съм и почва да ме е срам, че съм още девствена.
Казвали са ми, че изглеждам доста по-малка и винаги не ми дават 19. Това проблем ли е? Но нали и малките си имат гаджета.
Не ходя често и на дискотеки и не съм кифла, не съм и в мъжка компания. Как да срещна човека за мен? Посъветвайте ме какво да правя, за да го намеря?
Имам чувството, че ще остана сама завинаги. Не знам как другите успяват да имат няколко гаджета, да се омъжат няколко пъти, при положение, че аз не мога да намеря един. Чувствам се самотна и нежелана. Не знам какво ми има, че съм сама.
Извинявам се за правописните грешки и благодаря, че прочетохте "историята" ми. Моля модераторите да я публикуват, защото е много важно за мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: aa01c75959
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ми общувай си с колегите ти момчета. Ти май не си особено общителна, а чакаш някой специално да дойде да говори с теб. Ами не сме 17 век.
Общувай и се усмнихвай. Бъди позитивна, недей да правиш забележки или да критикуваш разни хора. Недей да си негативна и мрънкаща. Обличай се както се обличат момичетата 21 век, не прекалявай с грима, но си поддържай лицето чисто.
Като се заприказваш с някое момче за повече от 5 мин обаче не го нарочвай, че ще трябва да ти дава годежен пръстен.. смисъл като те чета какви си ги написала малко звучиш като тези девствените мъже, дето всички жени сме им криви и виновни...

И какво ги гледаш тези, които са се омъжвали по няколко пъти - та ти си още на 19 години първо и второ представи си какви заблудени овчици са щом са се омъжвали!! по няколко пъти!!?

Развивай социланите си умения. Научи се да флиртуваш - дискретно и ненатрапчиво.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 61ccc212da
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Аз лично търся точно такива момичета като теб. Не се отчайвай ще намериш правилният за теб. :)

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: e9f302f7d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Още си много малка, за да си мислиш, че ще останеш завинаги самичка. Аз съм самичък, но съм на 30 години, а това вече си е за притеснение. Просто не съм открил жената, с която да пожелая да прекараме живота си заедно, да създадем дом и деца. Ще дойде и мигът на твоето щастие и ще се чудиш от къде ти е дошло.

Поздрави, Александър. :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 7269ae4ad5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Здравей. Интересна тема и имам желание да ти споделя какво мисля и как мисля върху тези твои "проблеми".
На 19 години си, нормално е, да искаш да си имаш приятел. Любовна връзка. В такава възраст си.
Също както жените, необвързани, на 30 години и нагоре искат да си имат не само мъж, но и деца, така и ние хората на по 20 до към 25 години искаме да си имаме половинка в живота.
Пишеш, девствена си, искаш да правиш секс... То плътта си го иска през седмица да речем. Това си е плътска нужда, която си се появява периодично, но това няма нищо общо с любовта.
Тъй че, по-добре не си концентрирай мислите върху секса, а върху любовта.
Секс много лесно можеш да получиш. Но любов-трудно. Не става просто ей така, и не се купува.
Недей също така да имаш много големи очаквания, тъй като е възможно да преминеш през някоя и друга неуспешна връзка. Просто обичай, без да очакваш нещо в замяна.
То и аз никога не съм бил обвързан, и аз искам да си имам приятелка, и аз не водя светски начин на живот, че и мога и аз да почна да споделям, че през ден, през два се възбуждам силно и искам секс. Но това е плътта. Аз, сърцето ми, иска любов, искам да споделя любовта си с някое момиче. И към това трябва да се концентрирам, а не върху сексове, тъй като накрая, най-много да превъртя и да пропадна.
Бъди себе си, радвай се че знаеш коя си и не го мисли това обвързване.
И моята история не е много цветуща, но приемам че съм такъв какъвто съм, поне знам и какво момиче искам, но пък не се и срещат често такива, за съжаление.

Момче-25

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: bd64fd6bd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тази тема е интересна. И аз искам, но не намирам.

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 6069d21204
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Не, не е проблем. Даже е хубаво, че си младолика :) Изглеждаш ми скромно и добро момиче, по описанието ти. Излизай по честно навън(не е задължително казано непременно на дискотеки). Не бъди срамежлива и се бори за това, което искаш. БЪДИ СЕБЕ СИ. Усмихвай се и се смей. Мъжете харесват положителните настроени жени. Пожелавам ти късмет :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 07c7b1b949
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Много добре те разбирам какво ти е, вече 10-14-годишните си имат гаджета. Може би ни е проблема в това, че не излизаме по дискотеки? Сайтове за запознанства забрави, там има само загорелки! Но ако целта ти е САМО секс, извикай някой от интернет да те от отърве от честа ти. Но ако искаш връзка .....не знам какво да ти кажа, търси някой със своите интереси пък дано се получи.

Бял ангел

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: de0d55b2a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Аз съм в същата ситуация... сама съм вече година и половина, а в момента се нуждая само от любов, искам човек до себе си повече от всичко... чувствам се направо обсебена от тази мисъл... :( ще следя темата и се надявам да намеря отговор и за себе си..

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: eaa3b29c9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Имаш изключително грешен възглед към философията на живота, не знам кои са тези 'всички' които са те подлъгали да си мислиш че 'всичко зависи само и единствено от нас' ако беше така то ти нямаше да се намираш във неловката ситуация в която си в момента, 19 годишна девствена мома.
Проблемът може би е някъде в теб, вгледай се внимателно в себе си и се опитай да видиш къде и със какво бъркаш и защо никой не иска да почука на твоята вратичка.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 1bb332332c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Аз съм със същият проблем само , че съм трети курс студент
и се питам къде се криете вие момичета?
м21

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 29c34eaf2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Добре че не си написала външност,че щеше да ме изнервиш още повече.
Хубав или грозен,това не е от голямо значение.
Важното е,да знаеш как да подходиш,ти не знаеш как да подходиш,не знае и какво искаш.
Станала си на 19 години и изведнъж се сети,че ти притрябвал партньор.
Като искаш секс,ми хвани си някой батко или чичко да те дефлорира.
Ако искаш сериозна връзка,не става само със секс,трябват и чувства.
Не си осъзнала,що е това гадже,що е любов,що е секс.
Не си готова за тези стъпки,първо сама си бъди самодостатъчна,бъди независима и вникни в себе си,за да разбереш нещата от към зрялата част.
Никога не гледай другите,ти си отделен човек и мисли за себе си,не другите какво били направили,а пък ти не си.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 676f38403b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Това с девствеността лесно може да се оправи-пийваш си на купон или в дискотека и.... Но, виж, с любовта е по-сложно. Според мен недей непрекъснато да мислиш за гаджета. Намери си хоби, в което участват момчета -ходи на фитнес, на планина, на таекуондо, примерно. Бъди естествена и усмихната и ще привличаш мъжете. А любовта ще дойде когато не я очакваш.. Успех.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d5a2eb39cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   23, по принцип си прав, но недей да ги промотираш чичковците. Чичковците да си гледат пенсионните фондове, а младите момичета да бъдат с млади момчета, което е нормалното. А и красива гледка за всички нормални хора.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 7d5a262847
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   От авторката:
Здравейте наистина не съм много общителна. но се стара, да бъда. в групата ми има само две момчета - едното безкрайно срамежливо, а другото с безкрайно голямо самочувствие тип света е в краката ми. Стара, се винаги да съм усмихната, защо другите трябва да знаят какво ми е. И не не чакам винаги да ме заговорят полагала съм достатъчно усилия без успех, за да се убедя че нещата не зависят от мен. И не всичко не е секс и не искам някой си да ми върши работата (аз ако исках нямаше да съм в това положение). Искам да срещна човекът за мен, искам да ме обичат, да се чувствам нужна и желлана, да обичам и света ми да има свой център.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c7fc503644
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Здравей миличка.момче съм на 29 почти аз също нямам човек до себе си но много бих искал момиче като теб да срещна не се притеснявай ще прояви интерес и към теб някое момче бъди по позитивна усмихвай се не бъди затворена общуваи със всички и успехът ще дойде сам споко ти си още мн млада за да се притесняваш.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 66342273db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Момче на 21 съм. Студент 3ти курс. И аз се чувствам като теб...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker