Не мога да си хвана готино гадже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да си хвана готино гадже
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 2710 пъти
Не мога да си хвана готино гадже. Срещна ли сексапилен мъж, всичко е наред в началото, проявява интерес, но винаги се стига до момента, когато казва: Аз не търся сериозна връзка. Според мен не търсят сериозна връзка с мен конкретно, т. е. не ме харесват достатъчно. Чудя се кое не ми е наред. Хората казват, че съм красива. Аз също смятам, че съм хубава, но имам малко по-детско излъчване. Имам и 5-6 излишни килограма - 50 кг. на ръст 160. Не спортувам и нямам тяло на модел. Дали това не е причината, защото тези мъже са страшно поддържани. Редовно спортуват. За характер не смятам да коментирам в момента, защото идеята е, че те ми показват, че не искат нищо сериозно с мен, още в самото начало. Даже не си правят труда да ме канят на срещи, да видят какъв човек съм, така че изобщо не ме познават добре и изключвам варианта характерът ми да е причина. бих направила всичко, което зависи от мен, за да бъда и аз оценена. Ако трябва ще отслабна и ще спортувам всеки ден. Ако трябва ще променя нещо в поведението си. Но вече почвам да се чудя дали после пак няма да е същото...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 81cc92abf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нищо ти няма. Всички на твойта възраст в началото казват "не търся сериозна връзка", но после си променят решението. Не отваряй въпроса преждевременно. Стъпка по стъпка. Срещайте се 3-4 пъти седмично с редовен секс, пък да видим след месец дали ще се откаже.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 387263e30b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като за начало, задължително свали ранга, очевидно тези пичове не те харесват визуално.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 9c3711ffa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не търси под вола теле! Нито липсата на спортно тяло, нито някое килограмче отгоре са сериозна причина за отказите. Не може всички да са манекенки.
Явно ги отблъскваш с нещо - с голяма настойчивост ли, с нещо досадно ли, не знам.
А може пък и времената да са такива, че всички, които срещаш да са крайно несериозни.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 44c47c4df3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Явно нависоко се целиш и не ти е там мястото. Тези секси поддържани мъже са генетичния каймак и могат да си позволят много жени без обвързване. Защо да се обвързват с някаква - поредната? Явно ти е трудно да се съгласиш на по-нисш мъжки, затова си стой сама, докато ти дойде акъла.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 3be2c788c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ако си хванеш спортно гадже, много ли ще си вдигнеш рейтинга и самочувствието, или просто ти е фикс-идея по начало?

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 0cdbe01a6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   50 кг. при ръст 160 см и казваш, че имаш излишни килограми? ! Е, ти ме втрещи!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 0cdbe01a6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   И да - определено ще е същото, защото проблемът не е в тялото ти. Търси го другаде - в себе си, т. е. и в мъжете, по които си падаш, което отново е твой вътрешен проблем. Не казвам да не си с мъж с хубаво тяло. Те мъжете с хубави тела не са всичките еднакви като хора.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a5b878e41a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Сама твърдиш, че си обикновена жена и явно целенасочено избягваш обикновените мъже, а харесваш все спортни пичаги (по-силно развити фически, отколкото душевно и като ценностна система), започвай и ти да спортуваш, за да си в полезрението и интереса именно на вторите! :) И се научи да бъдеш умела егоистка, защото без това качество няма да оцелееш при мъж, който обича преди всичко себе си и за когото е от изключителна важност да разполага с лична свобода и разнообразие, всичко да е според неговите предпочитания и желания, а жената до него да е най-доброто и да му се раздава напълно. Последното го споменавам неслучайно, тъй като повечето такива мъже са постоянен обект на женско внимание и покрай това, че имали редовни полови контакти с различни жени, имат изградени изисквания към жената и пренебрегват всички, които приемат за недостатъчно добри "да се класират на тяхното равнище". И това е логично, също както готините мацки са в пъти по-желани от страна на мъжкия пол, но подбират внимателно - или си хващат добре изглеждащ мъж с доблест, отношение и развити умения за справяне в бивота, или се отказват от достойнството си и влизат в ролята на държанки, за да се прилепят до някой плащач, без оглед какъв е на възраст и външен вид.
Казваш, че си 160 см при 50 кг, които според мен е всичко друго, но не и наднормено тегло за жена. Но чистата статистика в числа не означава нищо. Убедена ли си, че тези желани от теб мъже те харесват като излъчване, красота и хармония на лицето и тялото?
Послепис: Второто ми изречение е ирония към теб, целяща да покаже доколко ти самата си създаваш проблеми там, където те липсват. Сигурно и сама си забелязала, че в обществото се събират заедно себеподобните хора или тези, извличащи взаимна изгода. Ти ако не си на нивото на тези усилено спортуващи мъже, какво се буташ само при такива? Ако си умна и разумна, ще си отвориш очите за някой нормален и грижовен мъж, който ще те цени такава, каквато си, пък макар и да не е с волейболен ръст, възшироки рамене и с твърди плочки на корема. Сама си избираш вървежни типове, очакващи нещо конкретно въз основа на развитото си тяло, така че никой друг не ти е виновен, че искат от теб единствено да те прекарат през леглото и нищо сериозно.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f21b7cc2c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката към № 1: 3-4 пъти седмично секс? Те повечето не искат и 3-4 пъти месечно. С единия се разбрахме да се виждаме веднъж седмично и пак почна да ме върти....днеска не мога утре не мога. Той има адски много социални контакти. Постоянно е или по баровете и дискотеките, или извън София, в Пловдив, на планина, има десетки приятели и приятелки...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a5b878e41a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Номер 9 съм. Авторке, след като прочетох твоето мнение номер с 10, ми стана любопитно как изобщо търпиш подобни разигравания и все още не си си дала сметка, че щом някой не те отразява, значи на 100% си има избор с други, с които предпочита да върши нещата, които на теб ти се иска да върши с теб.

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 57203ab7a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ми хвани си не толкова готино, ама сигурно. Просто е. не се живее лесно с Брад Пит и Ален Делон, взети заедно. И двамата имат по няколко брака и провален личен живот.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 4f2b549a40
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторке, щом единствения ти критерий е дали има хубаво тяло, не знам какво очакваш? Да не си на 15 години?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 33b0391339
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Правилото 20-80 в междуполоеите взаимоотношения се потвърждава. Докато младата жена си мисли за алфите, 4-5 други по-низши мъжки остават с празни ръце.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 5b8bae56cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Номер 15...офф мяй наистина е така, странен свят!
Аз пък въобще не се прехласвам по тия плейбойчета които авторката описва, за мен наистина са прекалено самовлюбени и пълни комплексари! В никакъв случай не бих позволила на такъв лигльо да ме разиграва. Случвало ми се е някой доста по-голям от мен с който се виждаме да започне да ми се прави на интересен, може би защото си мисли " тая малката яко е лапнала въдицата, мога да си я разигравам както си искам" да, ама не...дори и наистина да съм била заинтересована от човека, когато започне с тия номера, ми става смешен и или си променя отношението или спираме да се виждаме. Съветвам авторката да не им ходи по г*за на хора, които явно изобщо не им пука за нея, а да се огледа в нормалните мъже, на които самочувствието не им е свръх в повече...те също могат да изглеждат много добре, но разликата е, че не са толкова закърнели от към чувства и не са толкова амортизирани!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 4f2b549a40
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   15, бях пуснал такава тема където обясних същото: че 20% от мъжете правят секс, а другите 80% мастурбират. Това е защото жените пускат само на най-готините мъже.
Всички ме нападнаха, но това е самата истина.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: eaa1daccaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Аз не гледам само външния вид. Не държа да е фитнес маниак, а гледам комплексно на нещата. Ще дам примери. Защото от коментарите виждам, че не става ясно. въпреки че съм харесвала жена. Харесват ме доста както ги наричате алфамъжкари, те обикновено се правят на интересни. Виждам се с един такъв - не е невероятно красив, не е и грозен, спортува активни, работи много ии не се фука прекалено. В същото време ще дам пример и за човек, който имаше сериозен интерес към мен. Той беше даже по-хубав, но доста комплексиран. Не сме бързали за секса. Когато се случи, беше пълен ужас. Не стига че му е малък, ами не може да се възбуди по два часа и само ме остави възбудена. Правихме някакво подобие на секс, продължи една две минути, но имам чувството че беше цяла вечност. Само се клати, поти, а аз не го и усещах от тва че е полумек. Следваха нови опити.. пак същото. С времето си изградих представата, че тези които напират мн за сериозна връзка, са отчаяни. А тези които ми изглеждат като женкари са некомлексирани и не се страхув ат какво ще си помислиш

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 6e1a625387
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Авторе, на колко години си ?

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 4f2b549a40
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Авторке, баща ти комплексар ли е щом е започнал сериозна връзка с майка ти? Ми то значи във всяко семейство мъжа е комплексар, щом се е оженил, а не е ходил да зарибява мацки.
Сериозно, на колко години си?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: eaa1daccaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   От авторката: има разлика между това да искаш сериозна връзка и това отчаяно да търсиш такава. Момчето, което описах, беше такъв случай. И то защото всички го оставят като се стигне до секса. Той и преди да тръгнем беше казвал: Бившата ми каза, че съм зле в леглото, но кой ще го вземе насериозно.... мислех, че просто не са си паснали.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: b3097565e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Да ти кажа, и при мен същата работа - срещам сексапилни жени, но не мога да се доредя до тях, не съм им достатъчно сексапилен, понякога дори и за 1 път. Явно ще трябва да сваля летвата.
Успяващите хора са добре социализирани - имат много приятели и познати и имат избор.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker