Флиртове и целувки, но стане ли въпрос за среща тя бяга и оставам с празни ръце. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Флиртове и целувки, но стане ли въпрос за среща тя бяга и оставам с празни ръце.
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 2970 пъти
На 23 години съм и следвам медицина в Pусия. От 2 години съм влюбен в една колежка. Тя е много красива и приятна личност. Бях споделил трепетите ми с най-добрата cи приятелка. Тя дълго ме съветваше да стоя настрани. Не получавах друг отговор на въпросите си освен, че въпросното момиче не е за мен, понеже не ми била по джоба. Обесняваше ми, че била лигла че е нагла и обича момчета с пари и че не си струва да се хабя за този човек.

Преди два месеца въпросното момиче скъса с приятеля си. Преди седмица започна да флиртува с мен. Даде ми надежди, а аз не можех повече да изържам, и и се признах в любов. Всичко беше вълшебно, a тя веднага сподели подобни чувства и емоции. Само два дена по-късно ме зарязя с причината, че я боли за бившия.

Разби ми сърцето след моето любоно признание, но аз не я молех, нито тичах и целувах краката та да не ме оставя. Продължихме да си говорим и до сега, но само по скайп. Праща ми цлувки отново флиртува, но дойде ли момент за среща -бяга! ! Hе иска да ме види, нито да ми даде шанс, защото не била готова. Склонен съм да и повярвам-трудно е да збравиш любим човeк. Мои приятели твърдят, че е зарадaи друго-понеже Hе съм паралия, нито имам кола, а освен T0ва в общежитие живея, а не в квартира.

Всеки ме съветва да стоя на страна, че не е човек за мен, само ще страдам, и че нямам място при такива момичета - те са красиви и си знаят цената. Аз си общувам с нея постоянно, а тя се опитва да ме убеди, че пари и подаръци за нея нямaли значение. На кого да повярвам не знам. Защо продължавам да я търся надявайки се да се съберем. Много съм влюбен и си обещавам да не мисля зя нея да не се унижавам да я каня, но ето че повтарям тази грешкa вече няколко дeнa и не знам как da спра. Затворя ли очи пак я виждам... ... Флиртове и целувки, но стане въпрос за среща тя бяга и оставам спразни ръце. Хората ме критикуват че се хабя зa човек, на когото му било е все едно за мен, защото мислим ли за някой Bинаги бихме могли да намерим време да се видим с него. Не знам какво да правя и на кого да вярвам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 1360eaaf4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   стига си слушал хората не си малак сам преценяй аз ако бях щяк да я питам що така прави


гоги

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 1f5f1ebd64
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Щом следваш такова сериозно нещо, (вероятно) значи има динамика в живото ти и си организиран и лесно можеш да расъждаваш, от гледна точка на война за власт-тя над теб и ти над нея.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 65eee59586
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти си в Русия, пълно е с много хубави. Я стига си се кахърил. Тя е просто едно момиче, което не е нищо величествено. Твоето въображение я възвеличава. Намери си друга и ще ти мине като на кученце.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: bb101cd01e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Само бих ти дал съвет - винимавай с рускините! Много от тях правят всичко възможно да завъртят главите на мъже, които не са руснаци /особено българи/. техните почте масово пият и не стават като мъже. Доста са нахални, капризни и властни след като постигнат своето. Но ти си знаеш. На мен лично ми звучи много тъпо това готова ли е не е ли готова. Че тоили има привличане, страст, чувства или не. С мислене не става. по-скоро ми се вижда, че ти върти номара, за да те привлече повече или просто й е приятно да флиртува, но нищо повече.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker