Не мога да забравя бившия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да забравя бившия
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1536 пъти
Здравейте!
Аз съм момиче на 18 и преди време имах, ако изобщо може да се нарече връзка, с едно момче за 2 седмици. Не мога да кажа, че бях щастлива, даже имаше неща, които не ми харесваха още от началото, но сякаш ми показа, че го е грижа за мен и даваше много надежди за нас. Та така реших да му повярвам и ми би шута :д Сега той е с поредното момиче, а аз вече 5 месеца мисля всеки ден за него и не знам защо. Не мисля, че съм влюбена в него и предполагам, че го преживявам тежко заради нараненото его след отхвърлянето, но не е ли прекалено толкова време да го мисля. Пробвах да го забравя с учене, с повече излизане, дори и с друго момче, но не се получи. Винаги ми е в главата. Ако някой може да ми даде съвет ще съм благодарна, макар че искам просто да си излея душата, защото вече ми тежи доста.
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 2a3f3c8a77
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей,
намирам се в подобно на твоето положение само че с въпросния поддържахме контакт през интернет, без да сме имали любовна връзка, но бях доста хлътнала по него и все още не съм безразлична.
Да, може би ситуацията при теб се получава не толкова от чувства, колкото от нараненото его и от това, че не си могла да задържиш вниманието му върху себе си за по- дълго време, както и заедно да изживеете пълноценни мигове.
Нещата ще се улеснят, когато се изправиш пред себе си и приемеш факта, че това момче е минало и че няма да имате връзка. Трудно е, но това е най- надеждният и сигурен начин да го забравиш, а резултата си заслужава, защото после започваш да разсъждаваш много по- трезво отпреди. Тогава е възможно да настъпи момент, в който да се запиташ как си могла да харесваш точно него.

И друг съвет - не се хващай с едно момче, само за да забравиш друго. Това почти никога не помага, защото насила чувства не се проявяват и излиза, че се гавриш с чувствата на въпросното момче.
Само когато забравиш за бившия си, ще можеш да изживееш красиви и пълноценни мигове с някой настоящ и само от теб зависи колко време ще се бориш със спомените си и засегнатото его. :)


Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 36094f40ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Освен да си признаеш че ти харесват задници и да помислиш какво можеш да направиш по въпроса, друго не мога да ти препоръчам. Той явно ти е показал какъв е и още по-ясно те е излъгал, но ти все още вярваш в разни неща, само защото ти е удобно. Вземи се в ръце и помисли сериозно какво те привлича в подобен тип - ще разбереш че няма нищо логично.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 8569bbe125
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Моя съвет е да продължиш напред, да търсиш нови запознанства и комуникация с нови хора. Не се затваряй в теб, да мислиш стари неща. Това време от 2 седмици, за мен е недостатъчно да обикнеш даден човек. По скоро ти е кофти, точно заради нараненото ти его, че нещата не са станали, както ти си ги искала. Виж, че в последствие се оказва, че всичко това е било за добро - момчето, явно е само за свалки и секс с поредната. По добре, че не сте продължили повече време. Само на 18-си и живота е пред теб. Разбирам, че не искаш да си сама, но кой ли иска това. Ще срещнеш подходящия - бъди сигурна в това!

Успех.
>М. 31г<

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 7f6efe6925
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря на всички за съветите!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker