Беше ни хубаво, но когато реших да споделя с приятели всички буквално ми забраниха да се виждам с него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Беше ни хубаво, но когато реших да споделя с приятели всички буквално ми забраниха да се виждам с него
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 2691 пъти
Незнам от къде да започна с моята история, но ще пропусна сълзливите неуспешни любови преди това... . Разочарована от "любовта" не я търсех и сама ми беше добре, да имаше ги моментите когато всяко едно младо момиче (наа 21 год. съм) иска да има някой до себе си, но някак си знаех, че е по - добре да нямам повече нищо общо с любовта... ..

Така веднъж с една приятелка ей така на шега, самотници и двете, но пък с задоволително красива външност, решихме да си "погалим" самочувствието като се регистрираме в сайт за запознанства, но НЕ с цел връзки и т. н., а да чуем това което вече знаем и да разберем как днешните момчета умеят да "свалят" момичета.

Естествено не отговаряхме на безбройните писма и покани за срещи, нито пък пишехме на някой - просто се забавлявахме как едни и същи момчета ни свалят по един и същ начин. Докато един ден не видях, че е едно симпатично момче ми беше гледал профила, някак си ми хареса, просто ей така само от снимките, но нали си имахме правило и нямаше да му пиша, но някак си се надявах той да ми пише. Писа ми! Разменихме си skype и така се запознахме, пишехме си и уж всичко беше наред, но той се оказа турчин. Той е различен от другите момчета, мил е, много добър и т. н. Видях ме се, той ме хареса и аз също, но бях дистанцирана, но не защото имам някакви предрасъдъци (знаете за какво говоря), а ме е страх от любовта. Виждахме се няколко дни, беше ни хубаво, но когато реших да споделя с приятели всички буквално ми забраниха да се виждам с него, казаха ми, че съм луда, че той не е това за което го мисля и много много други неща... ... А той е толкова добър към мен, но приятелите ми не биха ме лъгали... . И сега незнам какво да правя, мога ли да имам връзка с него, дали наистина е лошия човек и след време ще разбера това, незнам. Вече не му вдигам телефона, не си пишем, избягвам го, а той се побърква от това... ... Незнам наистина какво да правя... ...

Благодаря на всички които ще прочетат историята ми и моля за наистина адекватни отговори от хора които са имали някакъв опит с моя проблем :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 287002e5e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ам .., според мен слушай сърцето си ... според мен приятелите ти са с някакви предразсъдъци ... попитай се сама себе си .. те познават ли го ? а ти ? и доколко ... и сама ще намериш отговора :))

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 3da581ff13
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   не ги слушай, те не го познават колкото ти до момента. Просто бъди с него. Ако чувстваш със сърцето си, че той е наистина такъв какъвто е пред теб значи не се лъжеш, според мен :)
ЕДИНСТВЕНО ТИ решаваш дали да бъдеш щастлива или не!!!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 9fa68c5459
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Може би не съм се изразила правилно :) Приятелите ми ме познават много добре и не биха ми го казали напразно, не защото примерно не искат да съм щастлива. Всичко идва от това, че той е турчин, те дори не го познават, не са го виждали, а започнаха с коментарите като" Погледни се, красива си, не даде шанс на никой друг, защо точно на него, свършиха ли другите момчета" - все едно е някакво ужасно зло, или" Луда ли си той е турчин, знаеш ли какво ще ти направи, ще те третира като парцал, ще те ревнува и т. н. някакви ужасни истории... А родителите ли, нормална ли си, те никога няма да приемат нещо такова... .

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 5415fcc6b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако за теб не е пролем, че е турчин бъди с него.
Аз ще ти кажа моята история. Преди 4 години и половина, ме запознаха с едно момче, аз тъкмо преди 2 месеца бях приключила една скучна сапунена връзка, (приятелят ми ревеше за всичко като бебе а беше на 16). Та запознаха ме с едно на вид не интересно момче, приятелят му които ни запозна, не се спря да мрънка:Айде де ти си сама, той също пробвайте. Накрая тръгнахме след близо 1 седмица кафета срещи. Похвалих се на момичетата от класа за новото ми гадже, че се казва еди как си че е 7 години по-голям, че има кола. Исках да се похваля че ходя с батко, а не някакъв лигльо. Изведнъж една от съученичките ми скочи и каза:Тоя го познавам, той живее в нашия квартал, той е гей, как може да го целуваш толкова е гнусен. Тези думи никога не бих забравила, макар че тогава нямах много чувства към него. Започнах да мисля, ами ако ме изложи пред хората, ами ако наистина е гей, и просто за бъзик е с мен? За предишният говореха какво ли не и накрая излезна вярно, започнах да се дистанцирам от новото момче, но добре че беше най-добрата ми приятелка тя ми каза по добре да опитам и сама да разбера дали има нещо вярно отколкото дълго време да се питам, ами ако нарочно са говорели така, за да бъда сама или той сам. Наистина опитах и вече толкова време сме заедно. Така че прецени сама :)

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: bef33d870d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   По принцип трябва да се вслушваш в съветите на хората около теб, защото някои от тях могат да се окажат много прави... !
Еми щом си на 21 години и твърдиш, че имаш известен опит в любовта, предполагам че и и сама можеш да си направиш някои изводи относно въпросното момче.
Това, че е турчин не го прави по-различен от останалите момчета/мъже в България. Този факт, обаче не бива да се подценява, особено ако смяташ да задълбочиш връзката си с него! Тогава ще се появят много противници на вашата връзка, както от негова, така и от твоя страна (родители, близки роднини и приятели). Въпросът е дали ти си готова да изтърпиш всичко това в името на любовта?
Да не говорим за чисто религиозните и културни различия между вас, с които също трябва да се съобразяваш, ако искаш да бъдеш с него. Освен това трябва да свикнеш с обстоятелството, че пред роднините и приятелите си той ще говори на турски език, а това едва ли ще ти бъде особено приятно.
Внимателно обмисли вариантите и си помисли, дали наистина имаш чувства към младежа или просто ти е приятно да флиртуваш с него...
Нямал съм точно твоя проблем, но имах в продължение на 4 години приятел от турски произход. Почти мога да кажа, че сме живяли заедно! ! ! :))))

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 47a2632207
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   не слушай хората ПО ПРИНЦИП, но в случая не е лошо да проучиш момчето - какво мисли той за твоята религия и пройзход, религиозен ли е, запознай се дори с роднините му - крайни мюсюлмани ли са... или са интегрирани и модерни хора. Нищо не пишеш иначе за него.
Ако иска от теб да си променяш религията, да си девствена (дори и да си) - бягай! Или те иска такава, каквато си - или чао!
Не живей за хората, а мисли сама и знай какво искаш
Ф.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker