Борба за истинската любов ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Борба за истинската любов ?
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1996 пъти
Здравейте, както гласи един цитат - Истинската любов никога не протича гладко.
Ситуацията е следната - преди година ни раздели съдбата с моето момиче/жена/всичко, обстоятелствата, страховете ни, не искам да давам повърхностните причини, защото смятам, че когато има раздяла при двама души, които се обичат истински, причините винаги са дълбоки страхове в душата. Аз бях човека, който пожела раздялата и се опитвах да избягам от любовта и връзката по всячески начин, а това продължи близо година, докато разбрах, че бягството от тази любов е само и единствено болезнено бягство от самия себе си.

Свързах се с нея по чата, не си сдържах чувствата и изпаднах в емоционални изблици със дълги фермани, а тя ми отвърна при послеедния от тях, че ме обича все още, но ужасната болка, която е изживяла при раздялата я е плашела и иска да оставим красивия спомен. В момента има и човек до себе си, към който каза, че има чувства, но те не са имали нищо общо с това, което е било между нас.

Знам, че ме обича все още, усещам го, защото енергията между нас е много силна, но се упасявам, че я шокирах с емоционалните си обяснения и ме е страх да не съм я изплашил до крайна степен. Моля, да не ме съдите, защото всеки, който е имал силна и всепоглъщаща любов в живота ми знае за какво пиша. Почти съм се отчаял и не знам какво да правя. Спрях да й пиша повече, за да не се получи тотален обратен ефект, но и написах накрая, че ще я чакам доста време. Обмислям дори и отчаян опит с безусловен подарък - годежен пръстен, който да и пратя по куриер. Пръстена е с цел да и вдъхна някаква увереност, че повече раздяла между нас няма да има до нашия гроб.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: bbbd5550b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това с пръстена е голяма глупост. Разделил си се с момичето, сложил си край преди година. Тя е намерила начин да продължи въпреки болката, която си и причинил. Остави я на мира сама да реши какво иска - не се върти света само около теб и твоите хрумвания. Дай и време.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 3f8bffd3fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сигурен ли си че за една година си станал достатъчно сериозен и готов за такава любов. Предвид чат изпълненията ти имаш още много хляб да ядеш преди да постигнеш емоционална зрялост. Това с куриера е най-голямата глупост която съм чел напоследък и допълнително говори за твоите дефицити. Помисли сериозно, защото най-много да нараниш момичето втори път. Въпреки всичко моя съвет е ако искаш да покажеш колко си сериозен, да отидеш да се видиш с нея директно.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 367aa18d73
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Звучи ми до болка познато.. :( Историята ми е същата.. абсолютно.. и аз не знам как да постъпя.. разликата е само, че аз съм жена.. знам само, че ако не рискуваш, няма как да разбереш, какво би станало. Цял живот ще живееш с един спомен, и един въпрос - Трябваше ли да рискувам? Аз не рискувам, защото както казваш ти, се страхувам, но има и много обстоятелства, които не мога да загърбя ей така.. Ако вътре в себе си усещаш, че не можеш да дишаш без нея, че постоянно е в мислите ти, че мечтаеш да прекарвате всичкото време на земята заедно.. то тогава рискувай.. не загърбвай любовта си, заради страх.. Живеем един живот и може повече никога да не почувстваш същото.. Не прави като мен.. Болката, която всеки ден изживявам е нещо страшно.. Може да ти прозвучи банално или прекалено, но не намирам друго обяснение.. Не си го причинявай сам..

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: fb03209343
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Уупасенията ти са правилни! Оня с когото тя се лигави в момента ако е мъж на място ще ти покаже каквото трябва. Прати пръстена в супник за по- сигурно.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 10c9f7053a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ама ти сега, като удавник за сламка си се вкопчил... Интересно след година раздяла и то по твое желание, сега да се кълнеш във вечна любов. През тази 1 година не се ли си се замислял, че си наранил достатъчно момичето, а сега искаш и до гроб да я мъчиш. Прави това, което смяташ, че е правилно - не знам в твоята ситуация, кой би бил правилния начин на действие... да я чакаш, да се надяваш, да продължиш напред сам, търсейки друга такава любов.

Успех!
>М.31г<

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 9697e8cb10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Идеятa с пръстенa е стрaхотнa, стигa дa не е колкото дa я привлечеш обрaтно, a дa сa ти съвсем сериозни нaмерениятa.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 7dab7e0b9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не те съдя. Но ако това момиче се върне при теб, ще направи огромна грешка. Минах през същата ситуация. Първо, след петгодишно съжителство, той ми заяви в общи линии: "хайде край, всеки да си хваща пътя". Една година по-късно, когато вече имах друга връзка с изключително свестен и перспективен мъж, се разигра цирк с падане на колене, сълзи в очите и годежен пръстен. И аз, тъпачката, взех че приех предложението! Последваха 10 години абсолютно измъчен брак. И накрая, разбира се, се разведохме. Не съсипвай живота на девойчето, ако въобще смяташ себе си за почтен човек. Край значи край. Какво сега? Ти не я щеш, както недвусмислено си й показал, ама и на друг не даваш да я има. Суетата си е суета, но бъди благородник - тази жена е човешко същество, което има право на щастие. Повярвай ми, ако тя е жената на живота ти, то ти никога не би имал и грам колебание в чувствата си и никакви "дълбоки страхове в душата"; тя е твоето второ аз и толкоз, много е просто. Щом веднъж си ги имал тези питанки и страхове, значи нищо няма да се получи. В момента те водят ревността и самолюбието. Но като жена те моля да пощадиш момичето и да не разбиваш живота му. Дано тя да има достатъчно ум и да ти откаже.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: e3c404db55
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не бързай с годежния пръстен, за да не я изплашиш. Тя може и да не готова още за такива отношения. Поговорете много сериозно за това какво иска единия и другия. А и там има намесен друг човек. Трябва да си много внимателен и да не бързаш да я затрупваш с романтични словоизлияния. Дай й време да помисли, дай време и на себе си. Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 53db7f7f66
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ами виж сега, тя е изплашена, защото не знаеш какво искаш. След като ти си я оставил, тя е обидена и ти няма доверие. Пробвай с пръстена, но според мен няма големи шансове. Любовта е като цвете-трябва да се полива и обгрижва.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 6334d69765
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря на всички, които се опитат да дадат съвет или мнение, с леки изключения на тези, които са имали някакви любовни несполуки и се опитват да асоцират моята история, с някоя от техните драми. Който е обичал истински знае какво се случва в една такава любов, който не е - почти винаги обвинява половинката си за раздялата. Разберете, че раздялата между хора, които се обичат много, може да се случи в всеки един момент.

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 7f543802b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   слушай, момче със страхове води до нестабилност и не доверие във връзката и съотвенно се поражда колебание за сериозност към Теб. Щом като твърдиш, за истинска любов бъди си докрай истински пред Нея каквото и да решиш за да ии вдъхнеш увереност в действията занапред за да не се лута в избор на други мъже....
Успех в начинанията

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a18ce66624
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторе не се опитвай да минеш с евтиния номер "който не е обичал така, не знае". Ти си този който не знае какво е любов, но за сметка на това си обсебен от момичето защото вече не е твоя. Като си я върнеш ще бъде пак старата история, само че този път ще ѝ прецакаш живота много по-сериозно. Каквито и симпатии да будеше с темата си, те напълно се изчерпаха и искрено се надявам момичето да не ти обръща повече внимание. Ако наистина искаш най-доброто за нея просто ще я оставиш намира. В противен случай си нищо повече от абсолютен егоист, което се доказва и от невъзможността ти да приемаш критика.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: f2089e2829
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   По повод коментар 10 - да, може да се случи, но причините НИКОГА не са страх, съмнения и т. н. Винаги са непреодолими житейски ситуации. Нямаш право да си играеш на иди ми, дойди ми. Видял си, че си изтървал човека, с главно Ч, и си се присетил, че си го искаш обратно. Това не е обич, а удобство и възползване. Ти ако си я обичал, земята щеше да обърнеш, но никога нямаше да я напуснеш или да имаш такова поведение неадекватно. Повярвай ми, твоето е чист егоизъм. Дано не се върне!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker