Знаци за изневяра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Знаци за изневяра
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 2534 пъти
Здравейте, искам да попитам нещо мъжете, а ако искат и жените да се намесят. Имам приятел от 4г. много го ревнувам и всяка нощ сънувам сънища как ми изневерява, и на сутринта ми е ужасно. Той е много добър, различен от другите мъже и знам, че ми е верен, НО намерих една страница в интернет с факти, че ни изневеряват. И на първо място беше, че когато мъж изневерява го хваща страх да не го хванат и започва да обвинява хората, които изневеряват и се отвратява от такива неща, също така мъжете, които изневерявали вече не ревнували. Преди няколко дни, той каза, че мрази изневярата и не знае как хората, които изневеряват гледат половинките си в очите. Аз разбира се се зарадвах, но когато видях, че това е знак за изневяра направо ми стана зле. Той не е особено ревнив и точно това, че осъжда кръшкачите както пише в статията ме уплаши. Е какво ще кажете, така ли правят всички мъже и това знаци за изневяра ли са?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: cd5a440d54
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен имаш прекалено много свободно време и сама се вкарваш в някакви филми, които реално не съществуват. Възможно е човек, който осъжда кръшкачите, всъщност да изневерява и по този начин да иска да се прикрие, но е много вероятно този симптом да бъде комбиниран с други признаци. Ако не закъснява вечер, не си крие телефона, не ти отказва секс редовно и ако вътре в себе си не чувстваш, че има нещо нередно, значи напразно го мислиш това.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 085309a5e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като за начало спри да четеш разни глупости по женски списания и сайтове. Значи според това, което цитираш ако мрази изневярата - изневерява. А ако твърди, че обича или одобрява изневярата тогава какво следва? Или и в двата случая изневерява. Абсолютни глупости. Цени човека до тебе и не си трови живота с глупости. Явно изпитваш някакви параноични страхове от това. Признаци на изневярата са потайност, пароли на телефона, криене на фейсбук и други подобни ако ползва, хващане в малки лъжи за това къде е и какво прави, рязка промяна в поведението и др. Ще ти кажа, аз също не изневерявам и също не обичам изневярата и до известна степен и хората, които я практикуват. Унизително ми е това, да се криеш като мишка, да измисляш всякакви лъжи и оправдания за прикритие и всичко това за същото каквото правиш и с твоята половинка. За мен не си струва целия тоя панаир.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f97bbf28d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Съветвам те по някакъв начин да си избиеш ревността, щото трудно ще си преживееш с нея. Естествено, че не знаем дали твоят човек ти изневерява и затова ги говори тия. Има хора са си направо-търчи-лъжи. Той от кои е няма как да знаем

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 51659437c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тези факти, които си чела подкрепени ли са от научни изследвания или са писани просто, за да привлекат внимание към сайта?

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 493cb5dedf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не ти изневерява. Това са просто тъпи американски статии. Не си ги набивай в главата, защото това не е шега работа. Ти сама казваш че не ти изневерява
. Като изпаднеш пак в умопомрачение започни да мислиш и да се оповаваш на фактите дали той прави и способен ли е на такова нещо. За 4 години явно си разбрала той каква ценосна система има, принципи. От опит ти казвам нищо в живота не остава тайна. Ако го прави все ще се осетиш. Но просто защото си прочела някъде нещо си веднага мога да те контрира с друга подобна приказка - ревнуващия ревнува и се съмнява в партньора си точно защото съди по себе си т. е. изневерява и лъже и си мисли че всички са като него. Не се трови излишно

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 14fbc9b5d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Предполагам, че предметът Логика ме ти е бил силен в училище. Нека го обясним просто. Имаме твърдение, че тези, които изневеряват не са ревниви. Дори и това твърдение да е вярно, от него ме следва, че всички, които не са ревниви изневеряват. Още един, по-фрапиращ пример. Всички масови убийци дишат. Това означава ли, че всеки, който диша е масов убиец?

Оъдеоно от това, чела си тазни клюкарски тъпни, измислени от отегчени списвачи на жълти сайтове. Аз не съм ревнив, а за повече от 20 години не съм си и помислял да изневерявам.

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: e3b5051c45
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Ако мъжът ти беше различен(както казваш самата ТИ) щеше ли да отваряш статии, отнасящи се за всички мъже?

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 9ff380cf20
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Благодаря за коментарите. А до номер 8-точно за това, че е различен исках да проверя тези статии. Аз казвам, че е различен, защото виждам какво мнение има за изневярата и други неща, но не мога да бъда в нечия глава.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 929c78b764
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   *Имаш връзка 4 години,а вярваш на статии в нета.
Това се нарича болезнена ревност и егоизъм.

*Ако ти изневерява ще разбереш,без да се налага да четеш безсмислени статии,които при това са неверни.

*Толкова много си се самонавила,че дори и сънищата ти се струват реални,само ще ти кажа,че сънищата нямат общо с реалното.
Ти си сънувала осъзнат сън: Мислиш че ти изневерява,и това мислене го прилагаш в съня си,за това е осъзнат.







-Maryjane

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 87df645352
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Що касае ревността и че това е едва ли не признак за изневяра, ако не ревнува изневяра, на други места пише че патологичните ревнивци са такива именно заради изневерите. Имаме взаимно изключващи се твърдения. Аз лично не ревнувам по простата причина, че нямам смисъл. Решението на някой да си легне с друг, не се влияе от това дали ние бихме били съгласни или бихме били против, а е плод единствено и само на отделния индивид. Една метафора, времето е хубаво, трябва ли да нося през целия месец август чадър, защото видиш ли можело да завали, не няма смисъл от излишни товари, просто се наслаждавай на хубавото време, а ако все пак завали и се намокриш, тогава ще го мислиш.

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 161e690d52
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   МИсля, че прекалено много се вкарваш във филми. И между другото тези статии са пълни глупости. Най-малкото защото не важат за всички и глупаво да си правиш някакви изводи от тях.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 9d252f63dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Авторке дай повече детайли за поведението на приятеля си. Кога са започнали сънищата ти? Този период съвпада ли с някаква промяна която си забелязала у него? Той има ли повече работа от обикновено? Държи ли се по-мило от преди? Секса намалява ли? Всякакви дреболии могат да се окажат съществени.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 564d537db7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Миналата година се разделих с приятелят ми с който бяхме заедно 3 години. Имахме много дълбок проблем с ревността, който в интерес на истината започна по моя вина ако може така да се нарече. Случвало се е когато му звъня да не ми вдигне, при което аз винаги се филмирах, че е с друга, а той беше толкова добър, аз постоянно го обвинявах.. и накраа какво стана, аз бях тази която изневери и се разделихме. Така, че ревността е излишна, особено тази болната и безпочвена. Успокой се и бъди непукист, каквото такова в крайна сметка.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 9ff380cf20
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Благодаря ви много. Друго е някой да ти каже нещата.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c637ac39f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Човек сънува нещата за които мисли. Всичко е в мозъка ти. Сама казваш, че много го ревнуваш. И затова го ревнуваш. И аз за каквито и неща да мисля през деня сънувам нещо подобно.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ed2d3c49df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Често някои неща се разбират на подсъзнателно ниво преди да се осъзнаят. Не е задължително приятеля ти да ти изневерява, достатъчно е просто да не те обича толкова колкото ти него, което е и причината да изпитваш всички тези притеснения. Дай повече детайли около отношенията ви, за да стане по-ясно защо се получава така.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 9ff380cf20
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   До 19 - Напоследък имам чувство, че е изпаднал в депресия. Няма желание да прави нищо, тъжен е, държи се добре с мен, но се оплаква за това, че няма пари, не говори особено много. Подкрепям го, защото виждам, че е изпаднал в някаква лека депресия, а аз каквато съм параноична веднага започнах да чета относно изневерите. Пак казвам, знам че ме обича, че е верен, че е различен, но все пак си имам едно на ум.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ed2d3c49df
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   От №19:
По-рядко ли правите секс от обикновено? Силната депресия може да доведе до понижено либидо, но самия секс е ефективен лек срещу нея, така че не е много логично да го избягва. Липсата на желание и страст у него може да са признак за липса на романтичен интерес, което параноичното ти подсъзнание тълкува като опасност от изневяра. Аз например безпогрешно усещам кога чувствата на човека отсреща са охладнели, което ми е докарвало ревностни състояния като твоето дори без обективна причина.
А обичта си е чисто приятелско чувство, което няма общо с дълбоката любов, но хората често го бъркат с нея. При толкова дълга връзка е вероятно да е с теб заради това а и от удобство. Никой няма желание да влага усилия в създаването на нова връзка, ако настоящата го устройва, освен ако не се случи нещо спонтанно. Това че твоя приятел е против изневярата няма да му попречи да се влюби неволно в друга, а тогава ако наистина държи на принципите си ще се раздели с теб преди да започне нова връзка.
От друга страна депресията може да е симптом на болна съвест, ако вече ти е изневерил. Не е нужно дори да се случва постоянно - едно залитане е достатъчно. Помисли за периода когато е започнала да се проявява депресията му и дали има някакви особени случки по онова време. Често хората вярват че изневярата не може да нарани някого ако остане скрита, но това което се случва при теб може да се окаже доказателство точно за обратното. Поговори откровено с него по въпроса и го помоли да ти сподели и обсъдите ако нещо се е случило. Задължително трябва да си спокойна при такъв разговор, защото всякакво истерично поведение не е предразполагащо.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker