Проблем със започването на връзка! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Проблем със започването на връзка!
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 3498 пъти
Аз съм момиче на 20 г. и имам проблем със започването на връзка. Не вярвам на мъжете; не вярвам, когато ми говорят, че искат да са с мен, че им е приятно с мен и т. н. До сега всички, с които съм се срещала са ми говорили хубави работи в началото, но само за да им стигна до леглото... никой не ме е обичал, заради самата мен... . останаха ли такива мъже, кото не искат да те използват. Вече не знам как ще го позная, ако го има все пак. Винаги се съмнявам, че ми говорят истината и в последствие спираме да се виждаме; просто не им вярвам изобщо. И като ми заговорят за чувства си мисля, че играят роля; че не са искрени за да се влюбя в тях и после да се хвалят, че са ме забили. Когато не им се вържа и ги оставя да видя какво ще правят, как ще се държат с мен, ми казват, че не съм единствена и ги чакали много други. За какви чувства говорим като ми казват такива неща... явно само исценират дали ще се вържааа... .. Къде са свестните мъже, а не тъпкачи и бройкаджии?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 8ccd1b6231
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   не мисля че останаха свестни... и после когато сме кучки и т. н да не се чудят защо...

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 344012bbb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   еми пълно е с олигофрени, така че направи се грозна, като например да ходиш със старите си дрехи, да не се обличаш в некви яки и нови дрехи и да не се издокарваш с гримове пръстени и секви накити, само за да си красива. Просто за да видиш дали някой ще те заговори по тоя начин ако се държиш. Но според мен има свестни момчета, казвам го защото аз съм момче и съм такъв-свестен, а и аз като теб съм разочарован, заради това че съм се правил на олигофрен, бил съм себе си пред момичетата, но никоя не ми обръща внимание, тъй че и аз съм разочарован и незнам кое момиче ще ми обърне поне малко повечко внимание, за да й покажа че аз не съм като другите-олигофрен и че знам как да се държа със момичетата.
Но не губи надежда и дори се радвай че онея не успяват в това което искат, защото все пак вие момичетата казвате как и дали трябва да бъде, а ние момчетата само си искаме :D , а и тия олигофрени са много тъпи. Ето аз например ако ми е до секс, те го е - магистралата, магистралки, избирам, плащам за каквото искам и готово, нема да лъжа аз момичетата. :)
Много лесно, ама тия са прости. Я си живей живота и някой ден ще срещнеш половинката си. Всеки открива своята половинка!!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 9e4596e733
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Има ги естествено, и винаги ще ги има. Сблъсквала си се много често с тях, но не си им обрщала внимание по простата причина, че външно те не са предтавлявали интерес. Не са ти казва ли онези хубави и "нелицемерни" думички. И знаеш ли защо- просто някой неща не трябва да се казват, а трябва да се усетят, да се почувстват и да се покажат. Ако някой ти каже от първа среща, че си всичко за него- купи си по здраво легло, а след това носни кърпички...
Успех

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: e67343ca5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Уффф.. лошото е, че и аз не вярвам. Имах приятел и на скоро се разделихме, защото вече не можех да понасям всяка негова дума! Звучаха толкова изкуствено, а да каже" обичам те" все едно имаше тапа в устата, само го говороше безгласно, като си отваряше устата... . Майната му. Най-мразех когато ми казваше" О, милото ми то! " е това ме убиваше! Винаги, когато не ме слешаше, или не знаеше какво да отговори или не му се занимаваше да мисл -" О, милото ми то" бе да му се невиди, аз кученце ли съм, нещо неопределен член ли съм, та да ми каже мила, скъпа, любов? ? ? ? ако го видя с друга жена ще и се кланям в краката, защото тези по-чувствителничките са яко смотани, тези които се влюбват, не знаят как да се държат с хората, а тези, които са готини се правята тежкари. Истината за мъж е по средата, но не ми е ясно дали ще се намерят толкова много на този свят. Ти търси и не се отказвай ;)

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 7450e38859
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ох, и аз съм така, но гледам да мисля позитивно, че иначе няма оправяне ;) Поне ти не си като някои глупави момичета, които се връзват на всичко и на всички, а се реалистка. Браво за това ;)

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 234edf7d8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Със сигурност, ако нямаш доверие на мъжете-това, ще направи използвачи и тези, които иначе са грижовни.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: b3a93ac0b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не мога да ги разбера кога проявяват искреност... . ммммм... . те са доста добри актьори. Вие как ги усещате кога наистина ви харесват и изпитват чувства към вас?

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 35d404f971
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Свестен е мн относително понятие( не трябва да се бърка със съвършен! ! ! ). Аз, например, когато харесам (се влюбя в) някое момиче въобще не се замислям дали и кога ще си легна с него. Можеби защото гледам вътрешността и, дали има красива и добра душа, и на втори план външността. Държа се приятелски и добронамерено.
Сега харесвам една колешка, тя е с 3-4 години по-голяма от мен. Разбираме се добре. Даже преди няколко дни ме вика да ходим на дискотека(не само двамата разбирасе), но... аз отказах защото съм пълен комплексар! Не харесвам лицето си, тялото си, външността си, мн съм беден, пълен нещастник! Мразя сексистките вулгарни шеги, а колегите ми се базикат с нея, но съм твърде дребен за да им се противопоставя! ! ! Тренирам си у нас но файда няма! В сравнение с яките, прости, вулгарни и груби мачовци свалячи съм мижитурка.
Да, аз ще те харесам заради самата тебе си, няма да ми пука дори 2 години да ме даржиш на сухо, дали си бедна, какви дрехи носиш, дори външността не е най-важна(е има значение но), добър съм по душа, чувствителен, мразя отмъстителността, но... но... но... , ти би ли тръгнала с човек като мен? Отговорът е ясен - НЕ! ! ! НЕ И НЕ! ! ! Така биха казали близо 100 процента от жените. А аз не съм изключение... ЗАВИНАГИ САМ...

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 3075fc740f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   И аз не вярвам на мъжете. Затова секс пускам когато аз реша. Те тъпкачите си личат по това - като им откажеш три-четири пъти и губят интерес и зачезват. Не че ако някой те преследва дълго време няма да ти свие номер и да зачезне след първото чукане, мъжете са доста долни създания, е не всички де. Има и свестни, ама те са вече женени.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: b3a93ac0b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   от авторката до номер 8: Защо така си мислиш? Защо си се отчаял, че казваш 100 % от жените не биха те искали? Недей така... . все някога ще срещнеш добро момиче, което ще те хареса, както и ти нея. Не вярвам да си такъв, какъвто се описваш. Вдигни малко самочувствието, излизай с приятели, с които имате общи теми и така ще се появи ТЯ. Проблемът при мен е, че се появяват все едни и същи хора с еднакво мислене. Не знам как го правя, но все привличам идиоти и неискрени хора. Казват, че на доброто се обръща с добро (да видим кога ще дойде и как ще го познаем)

 
  ...

...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: e67343ca5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   е аз какво да кажа... съща история но завинаги сама :X

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker