Отчаяно момиче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отчаяно момиче
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 2167 пъти
Здравейте от доста време има нещо, което искам да разкажа на някого и да получа съвет, но няма на кого.. затова реших да го баправя тук и анонимно.
Аз съм момиче на 22 години, студентка в момента задочно и без работа..
Всичко започна в гимазията.. кандидатствах след 7ми клас и ме приеха, оказа се, че в класът ми има още 3, 4 момчета с който учех и в основното, а с едното дори и в детската градина.. В 8 клас се запознах и с приятелят ми с който ту се разделяме ту сме заедно.. В 9клас една от първата ни екскурзия аз започнах да изпитвам някакво привличане от един от съучениците ми (а именно този когото познавам от децката градина ) явно и той.. децка любов, аз както винаги скарана с приятеля ми за околу месец два.. разменихме по две три целувки и така започна всичко което мислех, че е децка илюзия.. прибрах се, а приятелят ми ме чакаше пред нас -както винаги той много страдал не можел без ме и се сдобряваме, но в последствие разбирам, че и той се е занимавал с две три госпожици.. продължаваме въпреки скандалите и разделянията пак сме заедно. Момчето от класа ми тръпка голяма, но мислех, че ще отмине.. и такс всичко продължава до 11 клас.. С момчето от класа изведнъж ставамее страшните приятели всеки ден заедно, заедно ходим на училище прибираме се и чувствата ми към него се и увеличават.. и така продължение на година ние бяхме само приятели -докато не станахме 12 клас и месец преди бала той ми се обясни в любов. Беше на ясно с връзката ми, дори и той се опита да има приятелка, но не се получиха нещата.. Знаеше всичко за връзката ми, знаеше дори и как съм лъгана, приятелят ми беше момче, което опитваше да свали много момичета, въднъж го хванах как сваляше три едновременно и им се обясняваше, а след това и на мен., , След поредния скандал стана страшно -казах му, че не желая да го виждам повече и че всичко свърши и от там проблемите ми започнаха.. звънене по телефона по всяко време на денонощието, следене, стоеше пред нас до 2 3.. чакаше ме да се прибера (манипулира родителите ми и те са на негова страна ) и така докато не се сдобрим (аз го правех може би от страх или просто да отмине... и така завършихме и реших, че това ще бъде края на всичко и ще отмине.. да, ама нее. В университета пак заедно, в едно общежитие и дори една група.. пак същите приятели, пак любов между двама ни и вечната пречка приятеля ми.. , И така изкарахме година и половина заедно в университета и аз реших да мина задочно и така и стана.. 2ри курс вече бях задочноо, той не успя да мине и се отказа.. И така околу 6месеца нямахме контакт, после започнахме от време на време да се виждаме на по кафе (стари приятели ) и така до четвърти курс.. Началото на годината пак споделихме един на друг чувствата си и без да вземем решение.. излизахме като приятели няколко месеца, докато не решихме, че не можем да бъдем и приятели и трябва да спрем да комуникираме.. и така в момента не се виждаме и чуваме от 2 3 месеца, дочух, че си има приятелка, а аз всяка вечер сънувам него, изпаднах в депресия, напуснах работа, нямам желание за нищо и нищо не ме интересува.. а колкото до приятелят ми той си е същия идва когато поиска, прави каквото иска и мисли, че аз съм негова собственост!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 88341da95c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На подобни истории като твоята винаги задавам един и същи въпрос - какво точно очакваш да ти кажем тук? Пренебрегваш с години момчето, което те обича и върви подир тебе заради някакъв боклук? Може би очакваш да те чака вечно, да ти е най-добрия приятел и да плачеш на рамото му, обаче като ти свирне приятеля ти да тичаш при него? Бил съм в тази ситуация и мога да ти кажа колко гадно е това чувство. Гледаш момичето, което обичаш страшно силно и което би гледал като цвете ако е с теб, как тича при някакъв загубеняк, където се изживява на много вървежен и я няма за нищо. Ами до време е всичко това....
Никой не може да ти помогне в тази ситуация. Не трябва да се поддаваш на манипулациите на набедения ти приятел. Трябва да разбереш едно - в този живот трябва да си твърд и да отстояваш позицията си. В противен случай слабоволевите и слабохарактерните всеки си ги клати както поиска и все остават прецакани на края. Колкото до това момче, за което пишеш, изчакай известно време, може все пак да не му потръгнат нещата с приятелката му и да имаш някакъв шанс.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 5b62e9c246
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еми сама си си виновна имаш си глава на раменете знаеш какво искаш ама си седиш при тъпака, очевидно не го искаш достатъчно другото момче.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 4bc386cbd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Подразних се честно казано. Сама си виновна отстрани изглежда че ти не си знаела какво искаш -гаджето неверник или детската любов. Само си разигравала момчето. И сега позволяваш на твоя така наречен приятел да се държи с теб като собственост както си се изразила, въпреки че има по-подходяща дума. Как може да позволяваш на родителите ти да се месят в живота ти? Ти нямаш ли мнение, твоето достойнство къде е било че си склонила и се събрала пак с тоя Гаврош. Я се вземи в ръце и му тегли майните на тоя льольо. Ти с твоето момче сега шанс нямаш, но не се знае за в бъдеще. Трябва до тогава да си наясно със себе си и да отстояваш желанията си

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 7718ebba1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Зарязвай "приятеля" най-накрая, че това са пропилени години които няма да си върнеш. Подобни емоционални паразити никога няма да те оставят намира. Обясни на родителите си що за човек е. Не може да са толкова глупави че да вземат неговата страна при положение че ти изневерява и те тормози буквално. Ако пък наистина са - ограничи контактите с тях. Намери си нова работа и си подреди живота. Докато се оставяш да те тъпче този боклук нещата ще стават по-зле. Всичко е в твои ръце.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 79812fdf36
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ти си ясна, въпроса е как това момче толкова години още търпи твоето държание. Това, че вече повече от 8 години те търпи, а реално не сте гаджета трябва да ги говори, че те обича много. Но ти явно искаш внимание от всички, той обаче няма да те чака вечно и тогава много ще съжаляваш...

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 9381386fae
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Спрямо моята детска любов, нямаше човек на тази земя, който да ме спре да бъда с избрания човек и да вярвам в него повече, отколкото вярвам в слънцето, че ще изгрее. Но аз говоря за любов, не за лека тръпка, не за слабо привличане, говоря за буря, след която с години не поглеждах никого. Спрямо тази любов, нямаше нищо друго, което да ме впечатли, дори не виждах други пътища освен онези към него. Затова знам, че е било истинска любов, по детски силна и наивна. До ден днешен аз му желая всичко добро и бих му помогнала с каквото ми е възможно. Ако не бях пораснала, не се бяхме разделили и не бях намерила по-добър човек, с който да изживявам нещо не по-слабо, нямаше и да си мисля, че ще мога да обичам втори път. При теб обаче няма такава сила, защото се спираш, никой не е способен да избере човек, към който не изпитва нищо подобно по влечение и желание, когато веднъж е усетил такава любов. Ти не обичаш така, ти си объркана, заблудена и търсиш някакъв изход, от който всички да са доволни. Не избирай момчето от детската градина, нищо не можеш да му дадеш в сравнение с това, което той би ти дал. Ще го нараниш, ще нараниш и себе си.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 97f10bcb77
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Независимо какво стане с другото момче е прекалено ясно че настоящия приятел на авторката е абсолютен боклук и трябва да се раздели с него, независимо каква е цената. Продължаването на тази връзка ще доведе до един още по-отчаян и ужасен живот.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2c85a3092e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравейте, благодаря на всички които се включиха в историята ми.. стана следното - започнах работа и се разделих с приятелят ми.. преди няколко седмици случайно и с другото момче се срещнахме и на него не му е провървяло.. в момента сме заедно и всичко е толкова хубаво.. чувствам се като в приказка

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker