Не привличам правилните жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не привличам правилните жени
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 1485 пъти
На 34 съм и жени над 50 ми "скачат" и се овъртат около мен. Слагат се и понякога ме докосват по ръцете и рамената. Като говоря и едни усмивки почват да правят. В същото време жените, които са подходящи около моята възраст за мен, въобще не ме отразяват. Това за мен е проблем. Привличат ме жени около моята възраст и и не знам какво да правя. С поред вас, каква ми е диагнозата? Как да променя нещата?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 87f7076c66
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Диaгнозaтa е- отчaян! Зa товa ти се увъртaт възрaстни жени, зaщото знaят, че си без редовен секс и може дa те "зaкaчaт" зa мaлко зaбaвления. Ти си решaвaш, но ще ти кaжa през моя поглед зa тaкивa мъже които поддaвaт.
Имaм познaтa нa около 55 г хвaщa си рaзни зaкъсaляци (нямaм друго определение зa тях) от сaйтовете. Виждaлa съм я с мъже от 30-45 г. И тъпото е, че понеже тя обичa дa си ги води по зaведения в които се събирaме, че дaже и дискотекa, кaто ме видят и зaпочвa едно увъртaне около мен (достa по-млaдa съм) и тя ревнувa. Мисля си, че нa нея и хaресвa дори ролятa нa ревнувaщa поредният, тя си е в някaквa си нейнa си пък роля и се изживявa кaто млaдо момиче, което попaдa нa женкaри... жaлкa рaботa.
A те... те ме отврaщaвaт! Кaк може въобще дa си помислят, че пaднaли нa нейнaтa, някaк ще се нaместят при мен! Жaлки, зaкъсaляци някaкви го бутaли нa женa много по-възрaстнa и кaто ме видят скaчaт отчaяни, отврaтително е.
Ни мъртвa бих позволилa дори дa ме докосне, кaмо ли нещо повече. И много жени мислим тaкa.
То е кaто дa се принизим ние зa дa бъдем с някaкъв остaтък... полу-мъж, без увaжение към себе си дори.
Диaгнозaтa ти е яснa. Кaк ще промениш? Не знaм, aко си бил с подобни жени и живееш в по мaлко нaселено място, женa която знaе зa тези ти кaки, лелки и т. н. нямa дa си помисли дори зa нещо с теб. Сменяй тотaлно средaтa, по-добре сaм известно време, тaкa мисля aз, но ти си знaеш.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 553799c459
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имаш явен проблем с общуването с хора от твоята възрастова група.
Какво да правиш - ами започвай да общуваш с твои връстници от женски пол. Свикни да говориш с тях свободно. Тогава вече ще имаш шанс свалиш жена на твоята възраст.
Жена на 30г съм, ако има някакво значение.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 9c1a18a633
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   "Диагнозата" ти е поставена от поручик Ржевски. На един бал го попитали: "На какво, поручик, се дължи успехът ви сред жените? " "Ами много е просто, господа - отвърнал той. - Правя секс с тях. А това сближава много! "
Извън майтапа, стани по-настойчив и не се страхувай, че ще те вземат за простак. Ние, жените, не се обиждаме, когато един мъж покаже, че ни желае. Е, да, може да го отрежем, но не се обиждаме. Ти чакаш да те "отразят" обектите на интереса ти, вместо самият ти да атакуваш тези обекти, без да ти пука дали ще те отблъснат или не. Може и да те отблъснат, но може именно твоята настойчивост да покаже на дамата, че наистина искаш да си с нея. Жените около 50-е те ухажват, защото усещат твоята плахост и неувереност и смятат, че заради тях имат шанс. Напомпай не мускулите, а самочувствието си, и ще имаш успех и сред връстничките си.
И за да затворим цикъла отново с поручик Ржевски, ето още един поучителен анекдот:
Попитали поручик Ржевски как така лесно прелъстява дамите. А той рекъл: "Приближавам се към обекта, господа, и казвам: "Мадам, искам да ви го вкарам". "О, поручик! - възмутили се офицерите. - Но заради това ще получите плесница! " "Получавам! - усмихнал се Ржевски. - А после най-често й го вкарвам".

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 0930f939b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Диагнозата е че тотално погрешно тълкуваш милото и сърдечно отношение на жените към теб като интимни намеци, едва ли след като не те харесват връстниците ти ще те харесат зрели жени с опит хе хе

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 4db0057735
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Е, ти, пък-диагноза! Недей да обръщаш много внимание на зрелите дами, за да не ти се свалят, а за другите-не знам. Нищо не казваш за себе си, освен възраст.

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 41ac08723c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз съм доста по-млад от теб... с 10-тина години.. и имам приятелка на тази възраст :). Разведена с дете. Именно поради тая причина, не мога да си хвана момиче на моята възраст и аз нямам представа защо. Може и да не им допадам, но си говоря като цяло. И като цяло съм забелязал, че нямат интерес към мен, дали е от мисленето ми, дали е от друго.. но си живея живота.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker