Моля ви, помогнете ми да си го върна обратно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моля ви, помогнете ми да си го върна обратно
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 2135 пъти
Здравейте, пише ви едно отчаяно момиче на 21 г.. Преди няколко дни се разделихме с приятеля ми.. Боли ме толкова много.. Искам да умра.. С него беше втората ми връзка, първият ми път беше с него.. Имали сме неразбирателства, но винаги сме намирали пътят един към друг.. Една година бяхме заедно и без нищо просто поиска да се чуем и ми каза, че нямал чувства към мен, че съм заслужавала всеотдаен човек и това е най-доброто решние за мен в дългосрочен план.. Беше като гръм от ясно небе.. Останах шокирана, дори като ми каза, че иска да поговорим за отношенията ни помислих, че ще поиска нещо по сериозно, а не раздяла.. Излязохме онзи ден, а той се държеше абсолютно нормално, дори леко безразличие.. Нито ме прегърна, нито нещо.. Аз поисках тази среща.. След това му писах пак да се видим, а рой каза, че ще види как е с времето, но нищо не можел да обещае.. Буквално до вчера сме спали в едно легло, а днес всичко се обръща на 180 градуса..
Моля ви дайте ми съвет, умолявам ви.. Искам да съм с нвго и отказвам да приема, че ще си 1 год с този човек и накрая ще кажеш, че нямаш чувства.. Няма логика..
Кажете ми как да се държа с него, да го търся ли или да чакам, а ако не ме потърси.. Искам да го видя, дори за 5 мин да е да ъм до него просто..
Много ви моля историята да бъде публикувана. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: ef66fcc0e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Със сигурност нa 100% имa другa и е влюбен в нея. Нямaш кaкво дa нaпрaвиш освен дa се престориш нa безрaзличнa и aко се зaсечете някъде с усмивкa дa му пожелaеш щaстие.
Aко все пaк искaш дa пробвaш дa го върнеш (подобно унижение зa мен е лудост, още повече пък кaто знaеш, че не те обичa) но можеш дa пробвaш с друго момше с което дa те виждa веселa, усмихнaтa ит.н. Сaмо тaкa би се "боднaл" aко въобще имa кaкво дa му се "боде". Съжaлявaм, че съм тaкa директнa, но е зa твое добро,просто сегa не виждaш реaлистично нешaтa, ще ти трябвa мaлко време.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: dd551963d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не можеш да накараш някой насила да бъде с теб. Примири се с това. Понеже ти е дошло като гръм, опитай да запазиш спокойствие и да не се шашкаш прекалено. Да, и такива неща стават. Добрата новина е, че човек има достатъчно защитни сили и времето лекува.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a5cee89c92
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Съчувствам ти мила. Животът ще те срещне с много по-долни и подли хора тази постъпка тогава ще ти се струва доблестна. Донякъде се радвай, че това момче те е уважило и ти е казал къде е проблема не като повечето мамино момченца - просто така нищо да не кажат и се крият като мишки. Не го чакай и не прави никакви опити да си го връщаш и т. н. продължи живота си колкото и да ти е мъчно и сега да ти се струва че животът е свършил. Всичко се забравя. Лека полека споменът, чувствата за човека който си мислиш че не можеш да живееш без него се размиват, изчезват.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 6fa8e4677c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Най-вероятно или се е уплашил от сериозна връзка, или иска да ходи по други жени, или те е използвал за секс. Не ходи след него, а се радвай, че си се отървала, той си го е казал точно. Съжалявам!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a970eb3f4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей мило момиче, стана ми много мъчно за теб, защото аз преживях нещо подобно, преди година, само че аз бях този, който остави приятелката си ( която също беше на 20 г. а аз бях първата и любов) в момент, в който все още я обичах много. Съвета, който мога да ти дам е в НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ГО ТЪРСИ, дай му време да пренареди мислите си и пространство. Ако те обича, той ще те потърси и тогава действайте, ако ли не - нищо не може да се направи.

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f3485ba7a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Има си друга. Забрави го.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 434d5c5154
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами върни си го! Да те видим как, като те е зарязал, защото за една година добре е разбрал що за стока си.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 194bf88861
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Нищо не предприемай! Ще го преживееш. Научи се да виждаш знаците на съдбата. Това не е твоят човек. Може да се повлечеш по корем и да си го върнеш, може даже да се ожените, може и деца да създадете.... но връзката ви рано или късно ще се разпадне. Минала съм през това. Той не щеше брак, а аз, тъпачката - упорита. Е, спечилих. И какво всъщност спечелих? Безразличие, студенина, дистанцираност, самота, отчаяние, безнадеждност, с които живях повече от 10 години. Щом не те иска, прав му път и да върви на майната си, ти продължаваш нататък. Другото е хабене на енергия, която може да инвестираш в собственото си бъдеще, а не в една връзка, която отсега е обречена.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 3f95ca61c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Приятелят ти е срещнал друга. Не си виновна ти, няма какво да направиш по въпроса. Колкото повече го търсиш толкова повече той ще иска да е далеч от теб и при другата. Остави нещата така както са. След време ще те потърси. Но не се унизявай да му обясняваш чувствата си сега. Млада си, ще ти е мъчно първоначално, после ще ти мине. Живота учи. Горе главата, ще срещнеш човек който ще те оцени.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 4170331a40
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Разбирам те! Няма логика така да те остави. Според мен поговорете, кажи му, че ти дължи обяснение, нека ти обясни защо така се държи, карай го по някакъв начин да ти сподели, ако наистина няма чувства, нищо не можеш да направиш. Можеш само да продължиш напред.

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 7bd9f4b1e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Намерил си е друга, то е очевидно

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 6031df6592
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей. Знам, че сега за теб света е свършил едва ли не и не искаш нищо друго, освен да си го върнеш, но няма какво да направиш Според мен е по-добре, че ти е казал в прав текст как стоят нещата, отколкото да продължава да те лъже. Недей да го търсиш , защого по този начин ще се отръпне още повече. Каквото и да ти кажем сега, просто трябва да изживееш всичко и да продължиш без него и вярвам, че ще се справиш и някок ден ще си с човек, който те прави по-щастлива.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 14545593ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Аууууу света ли срърши като се разделихте бе авторке?

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 12f97080f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Не знам на каква възраст е приятеля ти, но ти си твърда млада и твърде наивна за любовта. Любовта трябва да носи радост, да те окрилява, а не да те кара да плачеш и страдаш. Явно момчето се е отегчило от тази връзка или се е изплашило от сериозността й, която ти искаш. Дай му време. Не го търси непрекъснато. Може би има нужда да се отдели от теб, за да премисли нещата. Ако му досаждаш непрекъснато с молби и искане на обяснения рискуваш да го отблъснеш завинаги. Знам, че ти е трудно и болезнено. Поплачи си, пострадай и ако не става нищо - давай напред. Не се сдухвай, може би по-красива любов те очаква занапред. Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 450085e18b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Все едно аз съм го писала това... на същите години съм, същата история, само дето все още не знам ясна причина за дистанциранео му от мен. С теб поне е бил истински и ти е казал как стоят нещата... иначе перфектно знам как се чувстваш. Само че аз направих грешката да го търся, звъня и да му пиша седмици след това, въпреки че никога не получавах отговор, а само и единствено игнор. Такова унижение за себе си направих... много глупаво постъпих. Но не можеш да накараш никого да те иска и да бъде с теб... за съжаление това го научаваме по трудния начин. Букяално се разплаках докато четох историята ти и отговорите на хората, защото и на мен ми се случи наскоро, до болка ми е познато чувството, което описваш и още повече ме боли като чета колко прави са всички в коментарите... толкова съм наивна и заслепена, както и ти сега, че ни е трудно да възприемем истината... да се откажеш от нещо, което силно искаш е много трудно... но за тази работа се изискват двама... :(((

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 97d4303292
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Има си друга и си му станала скучна. Приеми фактите такива, каквито са.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 5ddd54ed10
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Не мога да разбера защо модераторите одобряват писания като тези на коментар 7. Хората тук публикуват историите си с очакването да получат разбиране и съвет и глупости, които биха ги накарали да се почувстват още по-зле са излишни. Слушай момиче, знам, че ти е мъчно, всеки е преминавал през такова изпитание. Моят първи приятел ме беше оставил и се хвана с друго момиче и това ме съсипа отвътре. Така, както пишеш мисля, че решението му се дължи на факта, че си се вкопчила в него до степен, в която собственото ти щастие и благополучие са станали зависими от него. Хората не харесват такива връзки, искат да има някаква тръпка и да се борят за партньора си, когато получават всичко наготово им омръзва. Другата възможна причина е, че най-вероятно си е намерил друга. Не се опитвай да си го връщаш, запази достойнството си. Започни да правиш нещата, които обичаш - спорт, четене на книги, излизане с приятели, поставяй си различни цели и ги постигай. Започни да цениш и обичаш себе си, така шансът да срещнеш правилния човек е най-голям. А за бившия ти, като види, че излизаш и с други и си щастлива и без него, егото му ще остане наранено и може да съжали за решението си. Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: bb9d818bff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Изобщо не си търси обясненията му. Той ти го е казал когато сте се видяли. Ако предприемеш някакви мерки най-много да му станеш неприятна и да сведеш шансовете, макар и минимални, до нула. В резултат ще боли още повече. Ще започнеш да бъде “онази неприятната мацка” за него.
Първите любовни разочарования са така - мислиш че би било добре да умреш. Чувстваш се по-доло и от най-ниското. Плачеш. Нощем не спиш. Всички минаваме по този път. Аз какво ли не давам, за да усетя първото истинско разочарование отново? ! :) До месеци година ше си забравила и как изглежда момъка. Колко още има да ти се умира, прераждаш...
Поплачи си сега. Сълзите са знак че си всеотдайно момиче. Невинност.
Не поствай тъжни статусчета, покажи на света че си щастлив човек. Не търси диалог с въпросното момче :) Туко виж ти е дошъл пред вратата, за да се съберете и разделите още няколко пъти. Успех във всички случаи!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 257e2724be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Ами авторке сигурно не си му интересна вече в леглото, или хъркаш като спиш или креватната ти акробатика за никъде не е, а може там долу и нещо неприятно да ми намирисва. Вие не умеете да поддържате добра интимна хигиена. Човека ти е дал време да се подобриш, но ти от мързел или нещо друго в нищо не си се подобрила. Ако само лежиш като труп защо му си, той може да иска енергично момиче в секса, а ти да си точно обратното.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 41c77d10fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Вероятно си има друга/и. Така е в любовта-насила хубост не става. На всички ни се е случвало. Обичай себе си и се уважавай на първо място! Не му се обаждай, не го търси. Ще те боли известно време, после ще ти мине и ще срещнеш друг мъж, с когото може да си щастлива. Горе главата.

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 2c4a486253
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Мило момиче, та ти си само на 21.... и хоп-искам да умра... Заради един мъж? Та живота за теб едва сега започва. Не че не те разбирам-бил ти е първа любов, първи мъж, но пък никой мъж не заслужава да умреш заради него. Питаш как е възможно една година да спите заедно и да ти заяви, че няма чувства към теб. Ами абсолютно е възможно, на мъжете не им трябват чувства, за да правят секс. Нека някой мъж ти ги обясни тези работи. За жалост ще видиш още по-гадни неща в живота си, никой не са го подминали. На мен моят мъж си ми я водеше в къщи любовницата си, аз я имах за приятелка и си споделях всичко с нея. Не съм знаела, разбира се за връзката им. Това как ти се струва-да си омъжена за един мъж, да си му родила деца, да се грижиш всеотдайно за него, децата, че и родителите му за десерт? Няма ненаказано добро. А ти с този човек деца ли имаш, семейство ли, общо имущество ли? Я си смени прическата, стегни се и тръгвай където ти е мястото-сред млади хора. Истинския, този който е за теб ще те намери...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 3dec02e84f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Ех, мила, когато няма взаимност поддържането на подобни контакти е мъчително за онзи, който все още обича.
Изживяла си шок и все още не можеш да го осмислиш. По-добре се отдръпни, прекрати комуникацията с него.
В противен случай само ще се измъчваш.
Единствено може да се видите/чуете с цел изясняване на това какво и защо се е случило така, за да можеш да продължиш напред.
Не се отчайвай. Не знаеш какво печелиш, когато губиш. Може би те очаква една по-голяма и щастлива любов и просто трябва да си свободна, за да я срещнеш. :)
Дай си и време да страдаш по изгубеното, да зарастне раната, но далеч от онзи, който я е причинил...
Пожелавам ти бързо възстановяване от преживяното и повече усмивки.
Ж29

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 02321ded67
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Авторката:Благодаря на всички за съветите и подкрепата. Ще опитам да послушам съветите ви да не го търся, по-разлино мнението от това не прочетох и ще се вслушам в тях.Пожелавам ви само приятни емоции и преживявания! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker