Изневерих и се влюбих и излъгах и...не ми минава - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (97828)
 Избор на редактора (167)
 Любов и изневяра (23025)
 Секс и интимност (11349)
 Тинейджърски (20294)
 Семейство (4906)
 Здраве (7886)
 Спорт и красота (4117)
 На работното място (2206)
 Образование (6022)
 В чужбина (1305)
 Наркотици и алкохол (937)
 Измислени истории (735)
 Проза, литература (1511)
 Други (13360)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневерих и се влюбих и излъгах и...не ми минава
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 4485 пъти
Историята е дългичка и малко странна, но в живота се случва и така. Омъжена съм и имам детенце, но сигурно на човек му омръзва от еднообразието или нещата са били изчерпани, незнам какво се случи!

След като мина отпуската ми по майчинство започнах работа, свързана с пътувания и така се срещах с различни хора, веднъж един колега ме покани на кафе, валеше дъжд и аз приех без дори и да се замисля.

Запознахмесе, приказвахме си и така... след това започнах да се интересувам от него, а и той от мен. Уговорихме се да излезнем с колеги, аз бях съгласна, но небеше ставало дума, че съм женена, реших, че трябва да знае и му казах, усетих изненадата му, но...

Излезнахме вечерта, аз цялата вечер не мръднах от него и не криех, че го харесвам, а и той така, освен няколко целувки, не стигнахме до друго, тогава, но аз вече лапнах въдицата. И така, мина време, засичахме се и пак си направихме уговорка за излизане, тогава самоче ноща приключи в хотел. Вече си бях влюбенеа, но той се държеше странно, ако се обадя аз ок, ако ли не него никакъв го нямаше, това ме ядосваше много, имахме още преживяваня, но веднъж му звъня, той не отговаря, мнооого се ядосах и спрях да го търся.

Заминах в чужбина за няколко месеца, но той не ми излизаше от ума. След като се прибрах го потърсих по скайпа под фълшиво име, но изобщо не очаквах, че ще ме добави, оказа се, че и той е в чужбина. Той започна да ме търси по скайпа все по-чест, а аз както му бях ядосана исках да го накарам да блудне и да изчезна, но нещо не стана точно така, не му казах коя съм, но бях много искренна с него, ние не спирахме да си пишем, това беше в продължение на полувин година, той много искаше да му покажа своя снимка, но естествено все си намирах извинения да не му дам.

Съпруга ми не беше в България и това ми даваше свобода да си седя пред компа колкото си искам. Той си правеше планове като се прибере лятото да се срещне с мен и можеби нещо друго, незнаех какво да правя, защото не исках да изчезвам безследно и да го нараня, но и незнаех как да му кажа, че това всъщост съм аз. Нямате си представа колко много си споделяхме с него, аз го опузнах истински и той ми стана много скъп, още повече, че и вече имах чувства към него. Усещах, че и той имаше към мен, но... как да кажа, че съм аз? поиска ми номера, за да ми се обади като се прибере, дадох му го, като си мислих, че ще разбере, че е моя, тъй като той го имаше, но... явно вече го нямаше, аз през цялото това време се опитвах да му подскажа, че съм аз, но той не разбра. П

рибра се в Българея и веднага ми писа смс, отговорих му, но вече трябваше да му кажа, че не съм тази за която се представих, писах в скайпа, че съм го излъгала, че съм друг човек, който той познава и като се започна, кажи та кажи коя си, няколко дни одържах фронта и не казвах, но накрая той ми се обади и след като чу глсът ми ме позна, разсърди се, че не съм му казала коя съм, но уж нямало да се сърди.

Мина му отпуската и пак се върна в чужбина, блокира скайпа и така... мълчание. На неговия рожден ден му писах на фейса, той ми отговори и пак ме пита как сам могла да го направя, извиних се, но същност, всичко което сме си приказвали с него не беше лъжа, това си бях самата аз. Каза, че неможе да ми се сърди и така, уж ще се видим, но... все няма как да дойде до моя град, ние не сме от един град, вече половин година си е в България и все не може да стигне до моя град, а иначе все ми пише, че много иска да дойде. Нещата пак станаха по старому, ако му се обадя, говори с мен, ако ли не... той не се обажда. Незнам какво да си мисля, но... не ми излиза от мислите този човек, вече три години.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: ae3cd19b09
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Моето мнение е, че този мъж не изпитва това, което ти изпитваш към него. Няма смисъл повече да го преследваш и сама да се тормозиш. Приеми нещата и си живей живота! Насила хубост не става!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: e61b15afc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Не му пука за теб, тоа е, просто убива време, няма какво да си мислиш, ако човек има чувства не се държи така, а и може да не му харесва факта, че си омъжена... все пак... А е друга тема, че това, което правиш не е хубаво и когато на човек му отминат чувствата си понася последвствията, а не наранява другите за сметка на собствените си грешки... По-добре си гледай семейството, а не се занимавай с бройкаджий, на които не им дреме за теб! ! !

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 7b918d9179
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   много добре е показал, че не иска да има връзка с омъжена жена, защо продължаваш да го преследваш. Освен това ми се струва скалъпена историята - нали ти беше в чужбина по работа, после уж мъжът ти бил в чужбина... . изобщо - смях.
Както и да е - що за семейство имаш ти и къде остава в твоя живот детето ти? В център на живота ти се е превърнал един човек, който НЕ ИСКА ДА ИМА НИЩО ОБЩО С ТЕБ. Звучиш ми като прекалено млада и неориентирала - една от многото, омъжила се на 18 за заможен човек, но нямаща капка зрялост да си гледа семейството.
Рядко съм така рязка, но няма как - някой трябва да ти каже истината - гледай си семейството, а не чуждите мъже!

Ф.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 322095c838
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Ти имаш детско поведение... . Това със скайпа е било глупаво.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 94d70db36d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   то като цяло всичко беше глупаво, но човек е способен на много глупости, дори и на такива, на каквито и самият той не би повярвал, че е способен. Отдавна съм си осъзнала грешката, но назад няма как да се върна, сега се чудя как да си го избия от главата?

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 7b918d9179
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   е, сега ми харесваш. Не си направила някаква непоправима грешка, ако се вземеш в ръце навреме. Според мен или човекът не иска да има връзка с омъжена, или с теб лично, или ИЗОБЩО не иска да има някаква сериозна връзка и е търсил просто секс.
Ти се концентрирай върху живота си, най-вече върху детето си. Огледай се - навън е пълно със сиви и нещастни хора, беднотия, болести - ти имаш всичко! Прегърни близките си, планирай хубава почивка за лятото, направи пролетно почистване, стъкми за Великден чудесна трапеза и покани близки и познати и за Бога, бъди благодарна за това, което имаш, защото много лесно може да го загубиш, ако продължаваш така.
Било каквото било - давай напред сега и забрави този мъж и другите мъже и си гледай семейството, като си правила сватби и си раждала дете на съпруга си си взела решението си. Сега имай силата да носиш последиците от решението си - човек не може да има всичко в живота, но много лесно може да загуби това, което има. Ако си искала свобода, секс и любов, да не си се женила и раждала млада. Вместо да рушиш постигнатото, гледай да му се наслаждаваш и да бъдеш щастлива с това, което имаш, за да не останеш и без него.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 7e6508ebac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Той не иска да има нищо общо с теб. Това е очевидно. И наистина имаш детиснко мислене, даже си помислих, че чета история от секция Тинейджърски. Понякога хората трябва да се замислят много сериозно преди да се женят/омъжват и да имат деца. Изневеряваш не само на съпруга си, но и на детето си, защото то носи част и от съприга ти. Изневярата е винаги срещу цялото семейство. Казваш, че навярно нещо ти е липсвало. Навярно е така, но това ще доведе до огромни липси на детето ти, а то е малък човек с малки сили и има нужда от теб да го защитаваш, а не да мислиш за някой друг мъж. Майките не правят така.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 043720db50
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Обаче изводът е един - ти може да си влюбена, но за него си порадната бройка и толкова. Колкото и да звучи грубо. И не защото си женена, а той не. Има извънбрачни връзки, при които не само се поражда любов, ами тази любов и страстна и многогодишна. Обаче отношението на мъжа няма нищо общо с това на твоя. Доста по-голяма съм и съм изпитала подобно нещо, така, че споделям собствен опит.
Колкото до това оправдана ли е или не една изневяра, засегнато ли е и колко детето / децата и пр. - това е друга тема.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 0e918c9e31
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Мила госпожо, ясно е че сте объркана много, но поне обърнете внимание на правописа, след като се изявявате публично.
Чичотоли

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker