Приятелят ми не ме иска вече - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелят ми не ме иска вече
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1487 пъти
Имам 4 -годишна връзка с приятеля ми, живеем заедно от 2 години.
Възрастов диапазон - 23- 28 г.
От около година не поддържаме нормални сексуални взаимоотношения - правим секс едва 2 или 3 пъти в месеца.
Все казва, че е уморен, че сега не му се прави или изтъква някакво друго извинение.
Говорено е доста за това, по всякакви начини, но така и продължава да си е същото.
Аз съм жена с изключително високо либидо и едва издържам.
Красива и интелигентна съм, много мъже ме харесват, но не започвам дори и по-задълбочен разговор с тях, защото не искам да изневерявам на партньора си, дори и наум.
Приятелят ми изглежда няма намерение да се промени, поне съдейки по действията му и се чудя къде бъркам?
Красива и поддържана съм, разнообразието в леглото никога не е било проблем.
Разговорите, които водя винаги са интересни и будят желание за реакция у всеки.
Грижовна съм, старая се винаги у дома да е чисто и уютно, с топла храна на масата.
Някак.... Не знам защо изведнъж стана толкова апатичен към мен.
Помислих, че ми изневерява, но не е така.
После се зачудих дали пък не е твърде преуморен, но не мисля, че това е причината.
Дори и в почивните дни не ми обръща внимание, само играе компютърни игри.
Аз също ги харесвам, но имам и желанието да живея, да имам личен живот...
Не знам какво да правя.
Имам ли някакъв шанс да върна приятеля си към това, което беше в началото на връзката ни - самоуверен жребец, който ме желае и иска да бъде с мен, да излиза с мен и да правим различни неща заедно?
Или всичко е загубено?
Обичам го и искам да съм с него, но вече се уморих да се боря без да виждам същото желание отсреща.
Той също твърди, че ме обича, но... не го показва по никакъв начин.
А аз искам истински взаимоотношения, истинска любов, а не просто съжителство с празна черупка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 7175a7a974
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом вече си опитала да поговориш с него и няма резултат, няма да се променят нещата. Не е нужно да си е намерил друга, достатъчно е вече да не е влюбен в теб. Празните приказки си личат по това че се различават от действията. Ако наистина те обичаше по начина който ти искаш, нямаше да те оставя намира. Той просто е свикнал с теб и му е удобно да има съквартирантка, която му поддържа дома и освен това прави секс с нея когато много му се прииска. Това е.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 36ee15ba47
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Оооо, вече си му даденост и за това е така. Започни да излизаш с приятелки по - често, потърси и ли те му в дигни след 30 минути, бъди усмихната, ведра, любезно и се прави на безразлична към него. Нека се чуди какво става с теб и дали си няма случайно кункоренция. Тоест, бъди интересна и вкараха малко мистерия около теб!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 36ee15ba47
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Оооо, вече си му даденост и за това е така. Започни да излизаш с приятелки по - често, потърси и ли те му в дигни след 30 минути, бъди усмихната, ведра, любезно и се прави на безразлична към него. Нека се чуди какво става с теб и дали си няма случайно кункоренция. Тоест, бъди интересна и вкарай малко мистерия около теб!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 36ee15ba47
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Оооо, вече си му даденост и за това е така. Започни да излизаш с приятелки по - често, потърси и ли те му в дигни след 30 минути, бъди усмихната, ведра, любезно и се прави на безразлична към него. Нека се чуди какво става с теб и дали си няма случайно кункоренция. Тоест, бъди интересна и вкарай малко мистерия около теб!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 8ba432c374
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз също съм на 28, не съм уморен - даже като теб обичам много секса. Интересен човек съм - стига да ме опознаеш. Ела при мен.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 0a7d3012d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От личен опит ти казвам, че нещата не са наред. Предположенията са две, едното е че си има паралелна връзка/връзки, а другото е, че гледа многоо порно, но при всички положения, нещо във връзката ви се е прекъснало. В момента, както по-нагоре беше написано си му удобна, а навярно самият той няма смелост да сложи край на връзката, заради привързаността и навика.

Опитай със някакво секси бельо да го предизвикаш или със повече излизания, та дори се опитай по някакъв начин да предизвикаш ревността му, но това са последните ходове, преди вашата раздяла. Ако, те не помогнат, трябва да знаеш, че края на връзката е на лице.

Имах подобна връзка, в която нещата бяха още по-брутални. За две години бяхме правили секс 3-4 пъти, просто нямах никакво желание за това с нея. За щастие се разделихме.
М37

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 6ee8529b14
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Замислям се (отново) покрай това... донякъде подобно е и моето положение, само че аз съм от мъжката страна. С нея от пролетта живеем заедно, и вече започвам да се чувствам все едно сме не двойка, а съквартиранти, спящи в едно легло. Ще видим къде ще му излезе краят... много работа и задачи имам на главата, тя също работи, но съчетанието от липса на желание да се задвижи вече започва да ме дразни. Признавам, че е уморена, че аз самият като се прибирам от късни смени след полунощ (а преди обед - друга работа) не мога да очаквам да има енергия за секс, но половин или една седмица (без уикендите) да е така да си чете книжки и да си гледа клипчета, а няколко чинии в мивката да не мръднат - обезкуражаващо действа. Екскурзии и разходки - може, но ако ще е с ходене, вместо да се вози, не е ентусиазирана. Да покаже някакво желание за секс (след което почти винаги трябва аз да "свърша" цялата работа) - да кажем веднъж седмично, през почивните дни. И не е да съм се отпуснал и да съм легнал на нея - работя на работа, работя собствени неща през останалото време, в момента и ремонт на апартамента правя. Също не искам да изневерявам (а в момента нямам дори време да го направя), и като се поосвободя май ще поставя по-ясно някои въпроси за развитието и съвместимостта ни.

Благодаря за темата, авторке. Беше добра възможност да се замисля по въпроса, а покрай това - и да споделя. Не държа непременно някой да чете размислите по лични въпроси, но тук е неминуемо, така че има храна и за консуматорите на лични драми :)

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 5b0fc0db34
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравей,

Да, на пръв поглед изглеждаш идеална. Проблемът е, че често пъти, хората нямаме реална представа за това какви сме, поне в очите на околните. Вероятно има нещо, което е неудовлетворително за него, но не желае да говори за това. Казваш, че се раздаваш в леглото. Добре, но раздаваш ли се наистина достатъчно. Ще ти дам пример с моята връзка. Няма да крия, че обичам страшно много приятелката ми да ми прави орална любов. И според нея, в това отношение всичко е ОК... Проблемът, обаче, какъв е? Обикновено ми прави за около 15-30 секунди и пристъпваме към следващия етап. Много пъти съм и намеквал, че не е достатъчно, но тя сякаш не ме чува. Понеже я познавам, знам че ако съм директен, това я демотивира допълнително. И така попадаме в затворен кръг, в който тя си мисли, че се справя добре, а аз съм супер незадоволен, а не мога да й кажа. А какво е за мен качествената орална любов? 30 секунди, някак по задължение ли е? Не, не е. Качествената прална любов е изненадващата, неочаквана такава. Чувствена, с влажни погледи, които ми отправя, докато я прави. С тихо, чувствено стенание, леко и нежно. Облизване на пениса ми по цялата дължина, по главичката и т. н. И поне 10 минути. Качествената орална любов не е задължително да е прелюдие към самия секс, целяща просто да ме надърви. Качествената орална може да е просто свирка. Неочаквана и с happy end в устата...
Честно казано, вече дори не ми е приятно и не искам да ми прави. Всеки път знам, че ще е твърде кратко и неудовлетворително. Проблемът е, че от това страда целият ни сексуален живот. Ако знам, че ще получа описаните по-горе неща, бих бил много по-мотивиран да се себераздавам. И съм го правил, много пъти, но съм оставал неудовлетворен. И в дългосрочен план, съм станал по-слаб в леглото, факт.
Мисълта ми е, че може да правиш някакви неща, но да не ги правиш добре. За съжаление, истината би излязла трудно на повърхността, ако и той е в подобна на моята ситуация.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker