Има ли смисъл - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121238)
 Любов и изневяра (29721)
 Секс и интимност (14365)
 Тинейджърски (21898)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3180)
 Образование (7305)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18535)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли смисъл
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 1359 пъти
Здравейте!
Наскоро един от най-близките ми хора ме предаде и излъга, и не мисля, че дори нещо в него трепна или се развълунва особено от това, въпреки времето ни заедно. Ясно е, че плановете за бъдеще и може би и чувствата са били на думи само. Вече няма значение, защото знам, че колкото и да мисля за това, вече няма как да оправя положението, което винаги се опитвам да правя. И по скоро въпроса е според вас прощават ли се тези неща? Ясно е, че не можеш да ги забравиш, но как да простиш, че някой не е бил истински с теб и не е показал искрени усилия и чувства през повечето време? Как да вярваш отново на хората, след като никой не цени загрижеността и това, че даваш всичко от себе си? Има ли смисъл да бъдеш сериозен и истински, след като твоите усилия и всичко изградено се изхвърля с лека ръка?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 6a29e211ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има смисъл да търсиш хората за които си заслужава да полагаш усилия. Предателството на доверие дори да се прости, не се поправя. Не се доверявай току-така на непознати а прави усилие да опознаваш хората истински и дълбоко преди да им се довериш напълно с нещо наистина сериозно. По този начин ще си спестиш много разочарования. Ако някой покаже някаква лоша страна от характера си дори и за малко - обръщай внимание на това и преценявай дали човека наистина е такъв за какъвто се представя или просто се преструва успешно през повечето време.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 55702afa4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Този човек слабо се е интересувал от теб. Ти си си въобразила неща, които не е имало в общувануто ви. Може мнаго работи да си планувала с него, но разбирам, че е било сметки без кръчмар от твоя страна. Така е като много хвърчиш... знаеш от високо как се пада. Дано можеш да преглътнеш скоро огорчението и простиш първо на себе си. Него го остави, не му пука доколкото схващам, нито какво мислиш, нито какво правиш.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 8f38a13385
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   А замислял/а ли си се дали ти също нямаш вина в цялата история? Ние виждаме само твоята гледна точка, но гледната точка на човека от който се чувстваш предаден/а не виждаме. За да се е стигнало до тук и двамата си имате някаква вина. Не може само единят да е виновен. Съветът м и към теб е да приемеш нещата такива каквито са, станалото станало. Ставаш и продължаваш. В живота винаги имаш два избора или да се предадеш или да продължиш с пълна сила, ти избираш!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 6a29e211ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 3, стига глупости. Каквото и да е направила авторката, нищо не оправдава предателството на доверие. Истински мъж не би постъпил по такъв начин, дори за отмъщение.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a0972b8f12
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   От авторката: Да, не казвам, че аз нямам вина, но както каза номер 4, и това не бяха мъжки постъпки. Ясно ми е че няма смисъл да мисля, но оттогава нищо не е същото и нямам желание за нищо. Явно не мога да простя лесно, сигурно и това ми пречи, но с времето се надявам да успея.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker