От сплотена двойка в - ще се виждаме рядко - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

От сплотена двойка в - ще се виждаме рядко
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 1872 пъти
2 - годишна сериозна връзка, живеехме заедно от самото начало. Той на 23, аз на 21 съм. Изолирахме се малко от света, за да имаме повече време заедно, но си държахме връзка с по - близките приятели. Той е непостоянен, случвало се е да ме лъже за дреболии, обиждал ме е, нервен в едни моменти, иначе е мил, кротък. Не обича да говори и да слуша, а аз обратното. Давах му всичко, проблема ми беше, че имах ревниви изблици, леко прекалявах. И един ден, той се изнесе от квартирата, която тъкмо уредих /аз съм студентка, той тъкмо завърши/. Казва, че съм ревнувала и затова било всичко. Каза, че иска да е с мен, но да мине време. Била съм му голямата му любов. Минаха само 5 дни, вече пожела отворена връзка.. това ме шокира. Даже ми пробутваше въпроса защо не си легна с някой друг. А преди как ме ревнуваше, в последствие малко, защото ми имал доверие, а преди 5 дни отговори на въпроса ми 'ти с други ли искаш да спиш' - с 'мисля, че това ни е проблема'. Искал много месеци да минат, след което да се съберем и да бъдем достойно семейство, т. е. без старите разспри. Дотогава всеки ще работел върху характера си, за да нямаме старите проблеми. И аз работя. Много се разстроих... на следващия ден му казах, че ако ми изневери, сме дотам. Каза, че не сме били във връзка и нямало да бъде изневяра. Но.. стресна се и забрави за това желание, по - скоро сигурно ме успокоява - аз така или иначе съм била единствената, обичал ме истински, не ми е изневерявал досега. Били сме във връзка.. въпреки че уж размисли, аз поисках раздяла окончателна. И той ме търси, обяснява ми се в любов.. дадох шанс. Той с нов план - да съм отидела до родния му град да се видим... при положение, че ме остави със скъпа за 1 човек квартира. А той също щял да идва почти всяка седмица. Щото за момента не желаел да сме заедно.. да минели поне към 4 месеца? А междувременно, квартирата ми е скъпа. Той ме съветва да се изнеса на по -евтино място като искам, нямало да се върне скоро.. не знаел.. иначе се чуваме, все още.. това ми е проблема. Помогнете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 1e5ba52692
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Трябва да си помогнеш сама. Той явно иска да направлява връзката ви така че да е удобна за него. Иска му се да спи с други жени но да си му сигурна за по-късно когато реши да се задоми. Може би след 5 години. Ако не те притеснява да го чакаш остани с него, в противен случай разкарай този паразит и потърси начин да се справиш сама. За квартирата винаги можеш да потърсиш съквартирант(ка).

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a86ba80b56
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ясно е -иска да има и други жени. Ревността ти е била основателна. На тази възраст просто иска да опитва с различни, а може да има и друга сериозна връзка. Изобщо не се занимавай с него. А мисли как да се оправиш със скъпата квартира. Или търси друга, или съквартирант. С него нямаш бъдеще и не ти трябва такъв мъж.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 240ad6e09e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   *Днешното поколение иска свобода, а и вие сте млади, за да иска да живеете заедно и един вид да сте семейство.

*Отворена връзка искат несигурните, тези които искат да пробват всеки един забранен плод, искат да живеят за мига.
Не те обича, не му вярвай на нито една дума.

*Ако искаш сериозна връзка с взаимност, търси си друг с добри качества, защото този само ще ти съсипе живота.
Не позволявай да си пешка.
Няма как да не ти е изневерил, когато човек говори по този начин или мисли за изневери, или вече го е направил.

*Моят съвет го написах по-горе, няма какво да правиш с това момче, вашата връзка се е изчерпала, не се съгласявай на отворени връзки, след като ти самата не си съгласна.










-Maryjane

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 981ff1bfde
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Изобщо не се занимавай с него.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 678b1b3fe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторката.

Благодаря ви, хора. Разкарах го! Не вярвах, че точно този човек ще се окаже такъв.... и да ви кажа, първото впечатление никога не ме е лъгало. В първите минути на запознанството ни то беше същото..
Винаги съм знаела, че имам някаква доза ревност в себе си, но от този човек ревнувах много, от никого не бях ревнувала така.
Но.. не ми е мъчно, защото знам, че не си заслужава да ми е. Само имам нещо като празнина, но не точно.. затова станах по - общителна, а и те хората сами търсят запознанство с мен. Записах се на тренировки също.
Доволна съм, че негови роднини ми звънят, те хората ме бяха оценили. Това ми стига.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 7fb5266ca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами, голям обрат... той се побърка да ме търси, аз го игнорирах, но въпреки това дойде до града, в който уча да ми се моли чак до вратата на апартамента ми... приех го. Сега вече 2 - 3 дни се държи чудесно и твърди, че не е временно. Връщал се при мен, работа ще търси. Рано е за изводи.... но се надявам наистина нещата да се променят като цяло към по - добро. Защото засега виждам промяна, а ако е временна..

Авторката пак.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 3121e30142
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Подобни промени винаги са временни, най-малкото как веднъж е решил че не си му достатъчна, но толкова бързо обръща на 180 градуса. Това е несериозна история и след време като навлезете в рутина отново ще повтори. Факта че си му простила толкова бързо ще му подейства насърчително. Да не кажа че е вероятно да кръшка зад гърба ти, вместо да прави опити с намекване за отворена връзка.
Отчаян тип като цяло, който има трудности с жените, но е решил че може да му вържат и други щом ти си му пристанала. Когато е разбрал че няма да му търпиш изцепките се е усетил че изпуска питомното, да гони нещо което няма да го огрее, затова се е върнал. Той те обича толкова, доколкото си единствената която му е обърнала сериозно внимание. Въпроса е с такъв ли мъж искаш да прекараш живота си или предпочиташ някой който наистина цени теб като личност.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker