Още ми е мъчно... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Още ми е мъчно...
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1862 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 23, имах 6 годишна връзка с 27 годишно момче, но всичко приключи преди около половин година, а аз от тогава страдам, пред всички се правя, че все едно нищо не е било, но остана ли сама спомените се завръщат.
Още си спомням, аз бях много щастлива, уж всичко вървеше добре и един ден просто спря да си вдига телефона. Разбрах по най-гадния възможен начин, че иска да се разделим, всички са знаели, освен мен. Решението му ми го съобщи не той, а негов роднина. Малко по-късно разбрах, че се хванал с някаква за пари, той се хвалил. Не съм го очаквала от него, акъла ми не може да го побере. Все едно съм била с коренно различен човек, това са 6 години, а аз все едно никога не съм го познавала. Може би щеше да ми е една идея по-лесно, ако той ми беше казал и не се случиха след това тези неща. Та той се е хвалил как ми изневерява.
В сравнение, по време на нашата връзка му имах пълно доверие за всичко, нямало е човек, на когото да имам повече доверие, защото ми се е доказал. А затова да ми изневери даже не съм го допускала. Той ми се кълнеше, че дори не би погледнал друга, не мога да разбера как така изведнъж коренно се промени, а накрая дори не говори с мен, не каза една дума дори, че иска да се разделим и, че има друга. Чувствам се унижена, защото аз съм се мъчила да оправя нещата по всевъзможни начини, а той само ми затваряше и сигурно през всичкото време е бил с другата.
Моля Ви, помогнете ми да превъзмогна това, не мога да споделя на никой за тази моя болка, защото не е нормално след толкова време да не мога да преодолея някой, който така ме е унижил. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: d422f859f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това може да ти отнеме време, но времето лекува.
Сама разбираш, че е добре че си се отървала от един боклук. По-добре ли щеше да бъде да те зареже по същия начин, само че с две деца на ръце. Това, че се хвали, че е тръгнал заради пари, говори много зле за него. Да, мислиш че си прецакана, но след време ще разбереш, че си късметлийка, че животът ти се е развил така.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 14a720259c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Простата истина е че в живота не трябва да се вярва на думите а на делата. Клетвите и т. н. нищо не означават и сляпото доверие ще ти доведе кризи в последствие и липса на доверие към хората като цяло. Отсега нататък преди да се доверяваш се старай да опознаеш хората наистина. Ако наистина ти се беше доказал този човек отвъд празни приказки, нещата нямаше да стоят така. Бъди по-строга в преценката си, винаги приемай най-лошото, но проверявай след това, за по-сигурно.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 0c98658ee7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разбирам те мила. Явно го обичаш, но по-силни са болката и унижението от изневярата, неуважението и неблагодарноттта! Ке те боли но времето лекува. Не ти трябва този боклук! Представи се че те беше оставил след 10 години с две деца. Така е трябвало да стане. Не го мисли а се съвземи и един ден ще намериш любовта в живота!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 4d7d67d163
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   За съжаление така се трупа опит в живота. Със следващите мъже не бъди така доверчива и наивна. Не слушай какво ти говорят, а ги гледай какво вършат. Това, че се кълне, че не ти изневерява, не означава, че не го прави. Има разлика между думи и действия. Радвай се, че си се отървала от този непочтен човек. Да си ходи при богатата, тя ще го унижава, че е беден и ще му го върне и за теб. Гледай напред и си търси почтен мъж, а не интересчия и лъжец като бившия.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 628a4f693e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Нямаш реална преценка за хората, то се вижда. Имаш късмет, че съдбата те е оттървала от подобен пикльо. Банкет трябва да дигнеш, ако питаш мен. Само на 23 си, тепърва ще срещнеш любовта си, този ти е бил даден, за да можеш да оцениш следващия и да се научиш, да не се доверяваш лесно на когото и да било.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: ef1d41c94a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти само можеш за управляваш живота си. Може да се вземеш в ръце и да постигнеш желанията и мечтите си, но може и сама така да се закопаеш, че да няма измъкване от дъното. Всичко зависи от теб единствено.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 09b3576f0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Благодаря страшно много на всеки един от вас. Прав си номер 6, твърде наивна съм, за жалост не смятам, че е до години, а до характер. Надявам се един ден да се справя с този мой недостатък, защото моята наивност стига до глупост. А относно бившия ми се иска да го превъзмогна колкото се може по-бързо, тъй като ми се отрази много зле. В момента има едно момче, което не веднъж се доказа, но ми е трудно да го допусна до себе си. Много ме е страх да не стане същото, както с предишния. Ще видим само времето ще покаже. Отново ви благодаря! :)

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 03ec5f5026
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Била си малка, сбъркала си. Аз съм ма 28 и продължавам да го правя. Това е адски морално деградирал човек. Спри да се обвиняваш за каквото и да е. Не може да се очаква да имаш опит с такива мъже на тая възраст. Въобще... отървала си се от един боклук. Аз бих се развали. Я си представи да си омъжена за него с две деца и да го направи. Всякакви съмнения ги разкарай. Като ти е трудно, ще си повтаряш докато не го повярваш: аз съм стойностен човек. Заблужавам повече! А за този... Да го духа. На мен ми се е случвало с един, който ми беше секс приятел. Но ти си била излъгана. Голям праз. Да го духа! Ще ти мине след време. Не страдай за такъв!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 3d7cc26c6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако бях на твое място, щях да изпитвам само омраза...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: db17f4c1fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   В нашите дни нищо не е вечно!
И най-милото ще отмилее,
и най-близкото става далечно!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker