Искам да го обичам.. но не мога!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124231)
 Любов и изневяра (30587)
 Секс и интимност (14664)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6734)
 Здраве (9765)
 Спорт и красота (4773)
 На работното място (3349)
 Образование (7435)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1771)
 Други (19294)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да го обичам.. но не мога!!!
преди: 13 години, 8 месеца, прочетена 7787 пъти
Имам приятел от една година.. Много е свестен, прави всичко за мен.. Проблема е защо не мога да се влюбя в него? Опитвах се, мъчих се. Не искам да го зарязвам, защото е единствения, който не ме използва и държи на мен. Каквото съм казала почти всичко се опитва да ми угоди. Но това сърце моето..

В същото време не спирам да мисля за друг, който го виждам отвреме навреме, но знам, че няма да се получат нещата с него. Колко са различни чувствата.. Не искам да наранявам приятеля ми, побърквам се понякога и ми е адски трудно.. Не обичам този, който трябва и заслужава, а този, който не ме иска. Защо така се получава незнам. Знам само, че колкото и да ми е мъчно, няма да мога да отвърна на чувствата на моя приятел, колкото и да ми се иска. Искам вечер да го гушкам с любов, наистина да го искам.. А не просто, защото трябжа, понеже ми е гадже. Искам да умирам за него, да съм луда по него, така както той по мен.. Но уви. Сърцето ми си знае своето. Че този, който искаш, няма да бъде твой.. Само се измъчвам. Понякога очите ми се напълват и незнам какво да правя. Исках да мога да командвам сърцето си. Бих направила така, че цял живот да го обичам така, както той мен. Но не мога.. няма как.
Моля за съвет!
Н, 22 год.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 8 месеца
hash: fe48a34b4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Ех, много сходна ситуация. Аз седя при моя приятел по същата причина - че дава страшно много за мен, обича ме безумно и се чувствам виновна, че ако го зарежа, ще изляза студенокръвната, гадна кучка и после животът ще намери начин да ми го върне тъпкано.
Знам колко е непосилно да вземеш решение да го оставиш, но може би така е по-добре.
Аз не мога да го зарежа моя, просто сърце не ми дава да го нараня по този начин, но отстрани като гледам положението - по-добре да не се залъгваш и да продължиш спокойно напред! Опитай се, а и след като имаш друг обект на желания... Какво чакаш? !
Успех и поздрави :)

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 6f211da4ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   В живота стват непрекъснато обрати. Някой ден може този, които искаш да те иска, а в това време да осазнаеш, че си влюбена в приятеля си, но вече е късно. Но не оставай сега при него от съжаление, остави го да намери поджодящата за него, тази която ще го обича и ще му дава това, което получава. Няма как да се влюбиш насила, ако можехме да командваме сърцето си, никога нямаше да сме с разбити сърца. Mary Jane

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 18c975bfe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   виж какво мила, то сега ако нямаш чувства или поне не такива, каквито ти се иска, по-добре не продължавай да се тормозиш, животът трябва да се живее пълноценно, годините вървят напред и неможеш пак да станеш на 22, за да не нараниш приятеля си, нараняваш себе си, дали някой би загърбил собственото си щастие за да се чувстват другите добре? не вярвам. Нямаш кой знае какво да губиш на този етап, нямаш деца, не си се омъжила за него, че да се мъчиш да задържиш тази връзка. Може да звуча като егоистка, но с тези неща компромиси не се правят.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 2023602d56
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз пък се чудя на такива като вас, дето си имат гажета, а не ги обичат. Тогава какво търсите с тях, не мога да разбера? Аз ако не обичах приятеля си, нямаше да тръгна с него. Странни хора сте...

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 18c975bfe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   о даа, то е много лесно да кажеш на някой, че му се чудиш, но явно никога не си изпадала в такива ситуации, отстрани изглижда много лесно акъл да даваш, но когато са намесени собствените ти чувства, нещата стоят по друг начин, явно всичко си ти е още розаво и не те е поучукал живатът, извинявай за прямостта ми, но много се дразня от хора, които много се" чудят" на другите

 
  ...


...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 2023602d56
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Извинявай много, но как да не се чудя на хора, които са с някого просто ей така, без да го обичат. Еми не, не ми се струва правилно и никога не бих го направила. Животът не трябва да ме очуква, за да мисля, че никога не бих тръгнала с някой, който не обичам.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: a92f4878ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Аз пък се чудя, вие само с мъже, в които сте влюбени ли си уговаряте срещи? Не може ли да започнеш да излизаш с някой, мислейки си, че чувствата ти ще се задълбочат, но да не стане Или по-скоро да стане- но да бъде някаква привикване, привързаност или дори обич, но като към човек, а не любов към мъж? Изключително повърхностни разсъждения.
Авторке, ако усещаш, че той не е за теб, то тогава няма за какво да си с него.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: c5d2ba389d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Напротив, може да е с него, да го накара да я забелязва малко повече и да го върне на" състезателната писта" , да го насочи към науки за любовтта(сексология, ... , може те да допълните), ... .

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: b7be74180e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Момичета аз съм на годините на майките ви или почти на толкова. От опит ще ви кажа едно - без чувства от ваша страна нищо няма да се получи в бъдеще. Колкото и момчето да обича и да държи на връзката винаги по някакъв начин ще усети, че това не е взаимно. А ако нещата станат по-сериозни и тогава се появи ТОЙ! Този, който те изпълва с истинска страст и се влюбиш? По-добре прекратете връзките, в които не влагате любов докато е време.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 76aeb3f096
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От Авторката:
Бях 2 дена при приятеля ми в Бургас. Опитвах се, мъчих се да погледна на него като мъж, но уви. Дори в леглото не ме задоволява, правим скучен секс, снощи ме остави без да съм свършила и ми стана мн. гадно.. Но това ми е най-малкия проблем.. Дори не ми е толкова проблем, че майка му е постоянно до гъза му, а е на 31 год. Проблема е друг-не мога да го обикна, да го прегърна със оная страст, която съм изпитвала преди с други. да го погледна и да му кажа" Обичам те" , без да лъжа. Е, не мога. Мамка му, не мога!

 
  ...

...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 8c678283df
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Сигурен съм, че преди години си получавала страхотни оргазми от турбо-гъзарчетата. Сега ти трябва свястно момче за задомяване. Но.... опааа... той не е мъжкар за който краката ти да се отварят сами. Природата иска своето, нали?

Дааааа....

Наживей се още няколко години... когато изсъхнеш от ебане, си намери свестно момче.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 6b96fb8777
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Миличка, аз 8 години живях със човек които ме уважава и обича но аз не. мислех по същият начин като теб, но уви. било е най голямата грешка в живота ми. затова послушай съвета ми и се откопчвай докато е време, после става по трудно. има все още свестни мъже, които могат да се обичат. аз се радвам на такъв и го пожелавам на всеки

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: c9204f49a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

13.   Аз също съм живяла доста години с мъж, без да го обичам, от самото начало не изпитвах нищо особено, беше ми удобен, защото правеше каквото искам аз. След години започнах да изпитвам дори отвращвние от него, не можех да го прикрия. Вече се разделихме. Опитвам се да не съжалявам, явно така е трябвало да стане, но през тези години аз бях толкова нещастна-имах всичко, което пожелаех, имах пари, ходих на почивки, дори и без него(това бяха наи-щастливите ми мигове), но накрая просто не издържах. Това не е живот. Слушай сърцето си, иначе няма смисъл. Събери сили и си тръгни. Не може да си с някой, та при вас дори и секса не върви, нищо не ви свързва. Бъди смела.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 860c8445ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Хората винаги искат това, което нямат!

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 2d4805441e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   Привет! И аз съм имал връзки с жени, които са били влюбени в мен, а аз не съм ги обичал... От моя скромен опит, мога да кажа само едно: Единственият критерий е секса! Ако секса е готин, връзката върви като по мед и масло! Ако не си пасвате сексуално, значи не сте един за друг! Няма смисъл да се измъчвате и да се опитвате да свикнете един с друг... Ебане му е майката! Само това е истината!

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: dc4f7a3373
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   от авторката: Все още съм с този човек.. Излизаме, виждаме се, но я няма любовта, просто не мога да я усетя. той винаги прави всичко за мен, но от моя страна няма тръпка, няма нищо.
Ном. 15 е мн. прав, че двама човека не си ли паснат сексуално няма смисъл. секса не че е най- важното нещо, но е мн важно, зада върви връзката добре. А при мен секса е твърде скучен, почти никога не ме кара да свършвам, просто по навик си дигам краката и така.. Няма го бурния секс, който преди съм правила.. Няма и лювов, и секс няма.. Има си уважение само!

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 24d450f686
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   на 22 си, не сте обвързани с деца, кредити, жилища и всички възможни щуротии
Представи си че ставаш на 30 /няма да си го заобичала до тогава/ още сте заедно, имате дете, домашен любимец и общо жилище...
Тогава срещаш някой влюбваш се...
и какво тогава ли ще го напуснеш, след всичко което ще сте преживели заедно?
Помисли си и колко ще ти е мъчително да останеш...

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: af3b38321a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Ще кажа само... "И някой ден сърцето ще си поиска своето... ", затова мила.... гледай да не е късно, казвам ти го от опит..

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 8c678283df
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Напусни го и се обвържи за някой мускулест грубиян който няма да дава пукната пара за теб. Но важното обаче е, че ще бъдеш задоволена и ще я има тръпката. Такива като теб са много. Когато сте на 15 години и се чукате с "пичовете на даскалото" и ви е супер гот. След това на по 20 и нещо си намирате някой свестен да ви угажда и го използвате до дупка. Но идва ден когато ви засърбява там долу... в най-добрия случай приключвате връзката рано, а в най-лошия - играта приключва с разбити семейства, съсипани мечти и разплакани деца.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 2ef8d36b4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Женен съм от 15 години и навремето бях в същата ситуация като теб... За жена ми аз бях първия мъж и тя ме носеше на ръце... връзката ни се градеше на уважение, любов, разбирателство, приятелство... сексът ми се струваше много скучен, но си мислех че нещата ще се оправят... Трудно е да се вземе решение за раздяла при положение, че другия ти сваля звезди и прави всичко за теб... наистина е много трудно и човек често избира варианта да наранява себе си, защото уважава усилията на другия.... Преди 8 години срещнах една жена с която и до днес имаме връзка... и тя е семейна, но изобщо не си говорим за разводи... Нейният съпруг и сваля звезди и прави всичко за нея... редовно се обажда по телефона когато сме заедно и все и мърмори по телефона, че от години не са правили секс и че това не може да е брак, и т. н... тя все му казва, че това не е разговор за по телефона и по-добре да не говорят за това.... Аз съм в същата ситуация - жена ми не ме привлича и от години не съм правил секс с нея... с другата жена сме заедно почти всеки ден и непрекъснато се чукаме като за световно... не съм подозирал, че притежавам такива сексуални способности... всъщност с друга жена не ми се е случвала такава издръжливост и страст... Иначе съм много грижовен съпруг и баща, осигурявам добър стандарт на семейството си, но жена ми не е щастлива, защото не може да ме има сексуално... постоянно и казвам, че ако реши да си тръгне ще я разбера, но не мога да се насилвам да правя секс с нея... тя обаче не е много сексуална и предпочита да не си разваляме семейството... И така, доста време с другата жена живеем в паралелен брак, в резултат на което има две нещастни семейства.... и всичко това е заради едно понятие, наречено "секс"....
Към авторката: В момента трудно се намират свестни хора и не би трябвало да го изпускаш.... но пък щом секса ви не е привлекателен няма смисъл да стоиш с него... това никога няма да се промени... според мен наистина секса е в основата на всяка връзка, въпреки че 99% от хората не си го признават и все разправят разни неща от сорта "сексът не е най-важното нещо, важна е любовта, уважението, разбирателството, приятелството, и т. н.. "... Когато човек си търси партньор за бизнес, са важни тези изброени неща, но когато става въпрос за партньор за интимност, секса е водещ и не трябва да се прави компромис според мен.... Решението трябва да го вземеш само ти и никой друг... Тук всеки ти споделя свои преживявания, но няма единна рецепта за щастие...

 
  ...

...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 8f58d3ed9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Обикновено, хората започват да ценят това, което имат, когато го загубят. Предполагам, че и при теб ще стане така, ако решиш да напуснеш приятеля си. Дано тогава имаш късмет, той да ти даде втори шанс.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 84256d820f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Живота ни поднася това което не очакваме!
Любовта идва с времето си....

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ff7b3bc144
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   секса ти не е хубав защото не го обичаш
хубаво ти е с него и за това си с него
лицемерие е да знаеш
лъжеш и себе си и него
а като си влюбена в друг, просто няма как да обикнеш мъжа с който си
жалко е
интереса клати феса

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0b0d2ca88c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Да.. много позната ситуация. Авторке аз съм момиче като теб изпадало в съвсем същата ситуация... наистина е много кофти

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c090f6c492
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Ами това се получава, защото копнееш за невъзможния, защото той те привлича, но дали ако сте заедно с този един ден и също прави всичко за теб ще го искаш по същия начин? - Ами не, ще има друг невъзможен, недостижим и т. н, за който ще копнееш да имаш.
Всеки минава през такъв период, не си единствената. Но се осъзнайй малко. Никой не може да командва сърцето си, което го знаеш, но се научи да оценяваш хората.
Не е въпроса дали трябза насила да отзръщаш на чувствата му- не, не може насила.
Въпросът е защо си се събрала с него, след като е нямяло привличане от твоя страна? Аз мисля, че си го искала, че те е привличал и сте се събрали, защото чувствата са били взаимни... Ноо явно е много мил и много те обича и прекалено мн ти угажда и ти затова си загубила интерес! Това са жените: Когато ги нараняваш те обичат до болка, когато ги обичаш и всичко даваш за тях- те загубват интерес!
И аз съм жена, и съм минавала много пъти през такъв период...
Не те съдя, а с написаното исках да те накарам да се замислиш.
Както прочетох в един от коментарите по-горе: "Животът предприема обрати, не се знае дали ако другия стане достъпен, заедно сте и те иска... Дали тогава няма да осъзнаеш колко си влюбена в приятеля си? " (особено в ситуацията, ако той се влюби в друга и са заедно, тогава ще разбереш дали го обичаш.
Това трябва да стане, за да си наясно със себе си.
Сега си мислиш, че вечно ще е твой и че те обича безкрайно, но ако се влюби в друга? Ти как ще се чувстваш???
И аз така си мислех, дори да съм с друг той няма да е с друга, мислех, че ще е само мой. Но когато разбереш, че колкото и до те обича и колкото и да му липсваш си живее живота по к**ви, тогава ще осъзнаеш, че дори да си единствена, животът му продължава. Тогава ще искаш да си го върнеш, но дали няма да е късно?

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: faeefd9d08
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Изпадам в депресии четейки такива истории и коментарите под тях. Объркано съзнание, питащо нещо, което е толкова ясно, че чак ти идва да се гръмнеш. Повечето отговори пак в същия дух.
Меркантилен свят, в който всеки се кълне в любов и вярност, може да целува, да прави секс и да гледа в очите и да казва "Обичам те" и в следващия момент да си легне с друг без изобщо да му мигне окото. Днес с един, утре с друг, клони много, избор също, само че истината е, че съжалявам всички такива създания, които си мислят че могат да изхитрят природните закони. Знам че всичко което е постигнало човешкото съзнание до сега е станало с много любов и постоянство в действията. В днешно време се обича бързо, както се прави всичко останало, днес едно хоби, утре друго и накрая не остана нищо.
Още по лошото е, че само човек с морал може да живее достойно. Другите си играят на семейство, зад което има няколко любовника, други интереси и резултата е че това се отразява на техните деца, които обикновено правят същите грешки. след определена възраст, такива хора се вайкат че собствените им деца не искат да ги погледнат, че нямат един истински приятел и в главата им е пълна каша, просто защото не са живели с морал, гордост и високо вдигната глава.
Няма как да се гавриш със всичко свято и да не ти се върне.

Лошото е, че актрисите са много, аз ако съм на приятелят на момичето, ще искам истината, ще искам да продължа дори с болка напред сам, но не и да съм живял цял живот в лъжа.
По добре сам за известно време, по добре ако имате чувства към някой го потърсете, от колкото да се унижавате, защото бога ми повярвайте, че това винаги има лош край.
Живейте достойно.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: d150cc2ce0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Вече дадох съвет на друга девойка да излиза само с мъже, които я привличат физически, независимо колко свестен, добър и т. н. бил някой друг. Това е, всичко друго води до проблеми.
_Az_

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 22a5ef030e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Скъсай с приятеля си и спри да се правиш на мила душица! Ако беше такова ангелче дори нямаше да тръгнеш с него, а щеше да го оставиш да намери тази, която би дала всичко за него.. Ти просто се страхуваш, че когато го оставиш ще останеш сама..!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2a9c26511f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Към номер 5 и към авторката!

''Страха от самотата'' е отговора на твоя въпрос!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker