Гадже чак на 26-27? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Гадже чак на 26-27?
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 2552 пъти
Момче на 23 години. Скоро напуснах работа, защото реших да вложа цялото си време и енергия в образование, вместо да бачкам по 6 дена в седмицата за 500-600 лева. Избрах си добре платена и перспективна професия, целта ми е до няколко години да мога да изкарвам достатъчно пари, за да издържам семейство. Все още нямам дори шофьорска книжка, когато събера достатъчно пари за нормална кола тогава ще си изкарам, защото не виждам смисъл да си купувам трошка за 2000-3000 лв която ще се разпадне по пътя, пък и обичам да се движа и да вървя пеша - полезно е за здравето. Имам собствен апартамент и живея сам, не е луксозен и много голям, но е доста уютен и се живее много приятно, близо е до центъра на града.
Никога не съм имал приятелка. Имал съм предложения за секс, но отказвах защото не искам просто едно чукане, а и такива предложения съм получавал дори от обвързани момичета докато гаджетата им са в други градове. Няма как да се съглася защото самият аз не искам един ден да ми изневеряват. Но на тази възраст много от момичетата явно това ги интересува, какво да се прави.
Искам да имам приятелка и дълготрайна връзка, ако ще е само секс въобще не ме блазни. Макар да имам собствен дом, сега като съм без работа и без сериозен доход самочувствието ми е направо смазано, а и в последно време от толкова много учене малко съм забил, нямам много интересни теми за разговор, пък и с непознати не съм много разговорлив и забавен. Мога да се отпусна и да се държа готино само с човек който познавам от известно време и му имам някакво доверие. Заради това в момента търсенето на жена не ми е приоритет, макар че тези неща понякога се случват когато най-малко очакваш. Просто не се чувствам комфортно да си търся сериозна връзка ако нямам какво да предложа като ресурси - пари, кола и т. н., все пак мъжа е длъжен да ги осигури тези неща, дори жената също да работи и да си изкарва сама парите. Притеснявам се защото вече съм на 23 и тези неща ги нямам. Ако се бях хванал на 18-19 да уча сериозно вече щях да съм започнал кариерата си, но тогава мисленето ми беше детско. Ако всичко се развива добре, до 2-3-4 години трябва да си стъпя на краката. Целта ми е да изкарвам няколко хиляди на месец, не виждам как с по-малко може да се живее нормално. Обаче пък тогава ще съм на 26-27. Ако на тази възраст все още нямам никакъв опит във връзките, целувките и секса, това няма ли да е доста отблъскващо? На мен така ми се струва и сега като се замисля и това ме притеснява. От една страна може да съм материално осигурен, но пък емоционално няма да имам какво толкова да предложа. Напоследък тези неща ме тревожат доста.
Като бях малък баща ми умря и майка ми ме отглеждаше сама, дядо ми също помагаше. Така са ме възпитали - че мъжа трябва да осигури всичко, и в материален и в емоционален план. И аз мисля по същия начин, заради това сега ми е кофти, защото сега не мога да предложа почти нищо, а когато ще мога вече няма да съм студент и на такава възраст да не си имал гадже не е ОК.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: d6d2ff4888
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   500 -600 лева са малко моляя? Има хора които се борят за 200-300 лева а на тебе ти са малко 600 лева. Според не разсъждаваш изобщо правилно и затова си сам, никой не ти е предлагал нищо сериозно. Кой знае колко си претенциозен ако си бил много хубав досега да си зает..
-Ангел..

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: c439dcc11e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Само едно не мога да разбера - защо не си приел тези пока за секс? Нали искаш опит, а за това има само един начин да го натрупаш и той се казва "практика". И сега какво, без самочувствие си, сам, нямаш опит... Какво искаш да те посъветваме ние тук. Да се промениш ли? Промяната трябва да дойде изцяло от теб. Запознай се с нови хора, излизай, забавлявай се и моля те повече не отказвай никакви предложения! Ако си много капризен, както спомена номер 1 - се си стоиш все сам още дълго време. Няма какво да чакаш да завършиш и да натрупаш богатство. Само ще загубиш ценно време така. И не е задължително бъдещето гадже да ти е на твоя издръжка, е поне не изцяло. За сериозна връзка, трябва да преминеш и през огорчения и разочарования. Няма друг начин!!! За това действай!

>М.31г<

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 54e8f8b992
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   И сега имаш много какво да предложиш на едно момиче - любов, подкрепа, разбиране. Момиче съм и не мисля, че човекът до мен е длъжен да ми осигурява кола или пари, или каквото и да било. Ти си се концентрирал само върху това какво трябва да предложиш, а не върху това от какво имаш нужда и ти. Добре е да има баланс. Едно свястно момиче ще те оцени и сега, не само заради личните ти качества, а и защото вижда потенциала и амбицията ти и какъв можеш да бъдеш след 3-4 години.
Според мен общувай си свободно с хора и от двата пола, забавлявай се, пък може и сред тези хора да срещнеш своето момиче.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a7192b81ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Абе... само едно ще ти кажа. Мисленето ти още си е детско. Направо нелепо. Жените, които си струват, няма да им дреме дали взимаш 600 или 2000 лв. Жените, които си струват, искат отношение, мъжество, уют, комфорт. И това определено не е свързано с колата и парите ти. Нима очакваш жена на 26-27 да седне да ти обяснява за секса и за отношенията между хората? Как ще ѝ дадеш сигурността и упората, които ще са ѝ нужни? За тези неща трябва опит, който се трупа с ученическите трепети. За да знаеш какво искаш и какво можеш да дадеш. Майната им на парите.
За протокола: Жена на 24. Приятелят ми взима 800 лв и кола нямаме. Обичам го и не бих го сменила за друг. Защо? Заради отношението му към мен.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: be08a4a0d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Според мен е хубаво да започнеш да излизаш с някое момиче.
Отделяй поне уикендите за разходки с приятна компания и хубави изживявания.
И недей да й изреждаш какво притежаваш, а й се покажи в дълбочина - какви са интересите ти, какво харесваш и какво не, опитай се да опознаеш и ти нея на свой ред.
Говориш малко като човек, който изгаря да притежава, да има много и само това го интересува, но това не е най-важното.
Има действително хора, които изкарват с минимални заплати и едва свързват двата края финансово, но са много щастливи и на моменти дори съм им завиждала.
Парите не те определят, човекът в теб го прави.
И ако не се покажеш в истинския си вид, не се развиваш и усъвършенстваш като характер и личност, то... успехът ти в личен план ще позакъснее.
Излизай, опознавай хората и се забавлявай повече :)

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 22417c9f38
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съгласна съм с номер6, че е хубаво да започнеш да излизаш с момиче. Не е казано, че трябва още утре да се задомявате. Нито пък след 2-3-4-5 години.

Но пък с това, че хора, които едва свързвали двата края, ама били по - щастливи тотално не съм съгласна.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a5aa23d66d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   "Нима очакваш жена на 26-27 да седне да ти обяснява за секса и за отношенията между хората? "

Тоест точно това което си мислех - прекалено съм закъснял. Ще започна да свиквам с мисълта, че ще живея сам в този живот.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: fefecdc28b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Това че мислиш по тоя начин е хем хубаво, хем лошо.
Хубаво е че имаш желание да си купиш кола, да се издигнеш в кариерата си, за да имаш финансовата възможност, създавайки семейство, да ти е по-леко да се грижиш за него и да го издържаш... въпреки че и жената ще помага :)
Но лошото на това ти мислене, е че, нямаш ли ги тея неща сега, значи не можеш да се обвържеш. И това те и притеснява.
Аз съм на 25 и имам други проблеми и притеснения и бих казал, че съм по-зле от теб по всяко отношение. Но съм осъзнал и видял момичетата какво искат и знам, че не съм от тия които искат и знам че съм аутсайдер за тях, докато те (мноооого голяма част от тях) са забравили или забравят, че всички сме хора и ти и аз и който и да е и можем да обичаме и желаем и ние и мечтаем за любовна връзка и т. н.
Никой не е аутсайдер в тоя свят. Просто в тоя свят има омраза, дискриминация и тея неща, са спомогнали да се изгради някакво определение за това какво е да си "Мъж" и какво е да си "Жена"
Но никой така и не даде определение, нито попита "какво е да си Човек? "
Язък че сме 21-ви век.

Момче-25

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 11ae046e03
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Здравей, авторе, ти се опасяваш, че ако на 26-27 години нямаш опит това ще е проблем. Аз съм на 28 години и никога не съм правил секс, така че мнeнието ми би могло да ти е полезно. Чудесно е, че си толкова мотивиран и с визия за бъдещето си. Личи си, че си със сериозно отношение към жените и имаш потенциал да създадеш трайна връзка. Всичко това е прекрасно, но от моя личен опит мога да ти кажа - определено ако след една определена възраст ти липсва опит, ще става все по-трудно да натрупаш такъв и изобщо да си адекватен в романтичните отношения с жените. Не прави грешката да разглеждаш секса като нещо изолирано - той е резултат от много други неща - за да се стигне до него трябва да се научиш да общуваш с жените по различен от чисто приятелския начин, да флиртуваш с тях, да създадеш привличане и да събудиш в тях интерес. Много по-добре е това да се случва сега, паралелно с ученето и работата, отколкото да чакаш още години. Според мен не си закъснял, но е хубаво да започнеш по-скоро да действаш по въпроса, ако искаш да постигнеш резултати, имаш мен за пример - не съм успял да развия тези умения по-рано и сега ми е много трудно и дори се питам дали има смисъл - така че бъди активен, запознавай се с момичета, покани някоя от тях, опознайте се. Разбирам, че не искаш да се забъркваш с момичета, които са във връзка, ок, но ако получиш предложение дори само за секс от момиче, което е свободно, и ако тя ти харесва, защо да не го направиш с нея - и двамата сте необвързани, така поне ще имаш някакъв старт, а голямата любов и сериозна връзка може да дойдат и по-нататък. Така че моят съвет е да се залавяш за работа, иначе рискуваш да изпуснеш някои ценни неща от живота!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: cdbfb9b1f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Преди да се съберем с жена ми ходихме като гаджета няма и два месеца и тя забременя без да сме правили планове за това. Тогава тя беше на 20 години а аз на 23. Живеех ме на квартира в голям град с наем 120 лв. Аз вземах тогава заплата 340 лв. а тя 150 лв. От тогава до днес минаха 11 години и 2 дена. Имаме 2 деца на 10 и 3 години. живеем в собствено жилище и мисля че сме добре финансово и материално. Нямаме почти никаква помощ от родителите ни и от двете ни страни дори напротив ние понякога се налага да помагаме. Давам пример с моето семейство за да ти помогна някак с мисленето ти. Парите не са източник на щастие те са само средство. Днес ги имаш утре ги нямаш. Научи се да се радваш на малките неща, защото всъщност те са важни.

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: f02cc0b7ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Братле, не гледай на живота толкова сериозно и то на тези години... Имаш планове, следваш си ги и тн, но откъде знаеш какво ти е приготвил утрешния ден? Има една много истинска мъдрост, която гласи : " живота е това, което се случва докато си правим планове". Чукай си наред, пък рано или късно ще дойде сериозното момиче. Трупай опит. Мислиш ли, че момичето с което ще сте заедно след време в момента не го прави? За всичко си има време и място... Не знаеш какво ще ти поднесе съдбата утре. Учи си, излизай с момичета и тн. Не му мисли. Още си млад, ако не го правиш сега, няма кога... А по отношение на парите... Искаш ли ги - ще ги имаш :) От личен опит ти го казвам. Ако наистина желаеш нещо силно, то се случва.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker