Отново за тройките ! Help me !!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отново за тройките ! Help me !!!
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 2434 пъти
Здравейте, с молба за мнения пиша това. Аз съм мъж малко над 30, семеен. Със съпругата ми сме от много време заедно, аз бях и първият и мъж в живота. Понеже аз съм по рзкрепостен в леглото, с течение на годините започнах да я навивам да опитаме различни неща 3-ка, 4-ка. Заради ревността й към друга жена се съгласи да опитаме 3-ка с мъж. Така и стана, опитахме 3-4 пъти но преди да се задомим. Сега заради рутинноста, пак започнахме да говорим за 3-ки и 4-ки. Запознах се в сайт с мъж, който предполагах че ще й допадне и може да се получи приятна тройка. Миналата седмица се бяхме разбрали да се запознаем на живо тримата, но в последният момент мой ангажимент не ми позволи да отида, но за да не разваляме цялата уговорка жена ми отиде сама. Не бяхме говорили за някакви граници, защото не съм и очаквал да се получи нещо по различно от приятелски разговор. А то стнало друго, тръгнали си от заведението и за момент той се качил в нейната кола уж, за да я види. Там се държал адски агресивно по думи нейни и тя не могла да устои. Целувал я страстно, опипване и стигнала да целуне и пен. са му. От тогава се е побъркала от желание за секс с него, а целия проблем за мен идва от това, че тя иска да опита САМА с него. Не знам как да реагирам, чуствам се адски гадно, това ще ме срине от ревност ако й позволя да го направи. Знам, че няма да се случи ако не разреша, но хем искам да е щастлива, хем нейното щастие ще ме разнищи. Ако не й позволя предполагам, че ще се затвори в себе си и отношенията ни ще се влошат, ако й позволя аз ще се срина пихически и не знам какво ще причини това на семейството ми. Имаме и две деца, усещам се как последните 2-3 дни се карам на тях за всичко.
Мъже с опит, как се преодолява това и въобщепреодолява ли се?
Жени с опит в тройките, какво може да подтикне една съпруга да предпочете в някакъв момент да направи 2-ка с мъж с който сме се запознали с цел тройка.
И какво подяволите трябва да изпита една жена за да се отпусне до толкова че буквално след 60-70 минутно познанство да поеме мъж с устата си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 2e5de1ff88
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Определено си си играл с огъня и това е резултатът. Като жена мога да ти кажа. че много жени, които са се омъжили млади и за първия мъж едва ли не живеят после с мисълта, че са изпуснали големият купон. Точно тези жени тръгват и по мъже, но не само - като цяло да си наваксвали и минават през трупове.
Жена ти освен това е егоистка - значи тя била ревнива и ти не можело да бъдеш с друга, а тя иска да се ч...а диво с някакъв на практика непознат? Ами що за сделка е това? Не може да има човек всичко в живота.
Ние сме правили тройки, но само с професионалистки, на които си плащаш и знаеш, че не са част от живота ти. Като цяло обаче малко надценена е цялата тази работа и също омръзва. Ако вие двамата не сте си достатачни, проблемите ще дойдат така или иначе. Според мен този мъж просто няма желание да прави тройки и никога е нямал, а иска да ч...а жените на разни мъже като теб, за да трупа самочувствие на ваш гръб. Вие (глупаците) храните семейства и жени, а те ч...т и бягат. В никакъв случай не се съгласявай на такава „сделка“. Още в началото си казал какви са ти условията и правилата. Те са длъжни или да ги спазват, или просто няма да се случат нещата. Жена ти не е дете, ще трябва да се научи, че не може да има всичко в живота. Сега отстъпиш ли, скоро ще има и още мъже, с които да се среща зад гърба ти

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 5d1fb865fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Определено вече НАСПАМИ сайта с глупавите си измислици,тебе трябва да те баннат по IP,за да не ти четем поредните измислици тука

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 404a779dc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Вие никога няма да се научите, че бракът е нещо, което трябва да се цени и уважава. Аз може и да не съм женен, да нямам жена, но като ви гледам тъпите изцепки ви се смея на глас. Момче, аз съм мъжага на място! Здрав съм физически и психически. Ходя на фитнес редовно, зобя се и съм машина (Не се самохвалявам), просто казвам, че мъжките к*рви имат огромен респект към мен когато ме видят с момиче. Самата ми физика е голяма. Висок съм 196 и тежа 126 килограма, никога не съм позволявал момичето до мен да иска тройки-Мройки и тем подобни шитни. Ся виждаш ли защо не бива да правиш тройки с жена си заедно с други мъже? Имало е безброй случаи в които да мачкам малки дечковци дето се имат за голямата работа и печеля уважението на всеки.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: f41f642b2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Надявам се си наясно с факта, че повечето мъже се навиват на 3ки само заради жената.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: f41f642b2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Надявам се си наясно с факта, че повечето мъже се навиват на 3ки само заради жената.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 3380982d25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Иска да спи с него точно защото е агресивен и не я уважава. Започни да се държиш и ти така с нея да видиш дали няма да ѝ светне. Ако не я устройва - развод. Защото явно вече ѝ се е доиграло сериозно и отношенията ви са пред приключване, ако не направиш сериозна промяна. За съжаление или брака ви куца или си попаднал на кофти дама, а вероятно и двете.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a4bafc7cb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Подкрепям мнението на номер 1. Правилата са каквито сте се разбрали предварително.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 97c59ffc84
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   По принцип няма нищо лошо в тройките. Няма нищо лошо и в отворените връзки, макар че аз едва ли бих практикувал. Но има много лошо в това човек да прави нещо, само за да угоди на партньора си, дори да не го иска. Това вече е признак на ниско себеуважение. От там нататък и тя ще загуби респект към теб и...сещаш се за резултата.
Първоначалното ви споразумение за тройките ми се струва неравноправно. Аз бих се навил с мъж, само ако го правим и с жени. Но да речем тя изобщо не иска тройка с други жени, на теб ти е кеф с други мъже, стигнали сте до компромис и сте установили правила.
Но тук тя иска предоговаряне на правилата, само заради нейния кеф, без да я интересува много как ти се чувстваш. Не се съгласявай на сделката, ако теб самият не те възбужда да я гледаш с друг или нещо такова. Доколкото разбирам не те.
Да поставяш интересите на партьора си преди своите е най-голямата грешка в една връзка. Не казвам, че трябва да сме пълни егоисти, но нейният интерес трябва да е най-много равен на твоя по значение ,в никакъв случай приоритетен. Ако тя те уважава и обича, ще го разкара оня. Ако ли не - прав ѝ път.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 3ee94f4a8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Мисля, че ако авторът не разреши на съпругата си да срещне с другия, тя ще го направи без негово знание. Предлагам той да и даде право сама да реши, като после сама да носи последствията от решението си.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 12229cd54e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мина почти година от публикуването на историята. Редно е авторът да сподели каква е развръзката - позволил ли е на съпругата си да спи с въпросния господин, още ли са семейство. Ако пък историята е измислена, нека авторът измисли някакъв завършек

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 8b5d0543af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   След подобни публикации всеки път се убеждавам, че хората можем да бъдем доста по-ниско от животните...

Но честито, авторе! Многото порно и чалгата объркаха и без това побъркания ти ум!

Ме

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker