Не знам какво да правя ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам какво да правя ...
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1258 пъти
Здравейте пише ви, момиче на 18 години.. Не знам от къде за започна.. Влюбена съм в мъж, които има жена и дете на 6 годинки.. Не са заедно, разделени са от 2 години...
Запознахме се отдавна.. Март месец тази година споделих на майка ми за него.. Тя категорично ми забрани да имам нещо общо с него.. На 15-ти март всичко се обърка... Тъй като работих като сервитьорка в едно заведение той редовно го е посещавал и преди това там стана всичко.. Скарах се с майка ми събрах си багажа и отидох с него в неговия дом на 15-ти март вечерта бях при него.. Майка ми преди това ми каза да не я търся, защото за нея вече съм мъртва в момента които излезнах от нас тя каза повече да не се връщам там!
След вечерта прекарана с него всичко беше окей той беше първия мъж с когото съм била... Първите 2 месеца бяха добре... след това започна да идва дъщеричката му тя беше с нас 2 месеца лятото беше при нас с нея се разбирахме чудесно... Майката на детето тоест бившата му съпруга беше в Англия на работа взехме детето от баба му.. майката на детето звънеше редовно на дъщеричката си даже всеки ден имаше моменти дори когато детето не искаше да говори с нея.. Септември месец я заведохме при баба си, след което ние решихме да се преместим в София при негов братовчед докато си намерим квартира.. Отидохме там разбрах че съм бременна.. това дете беше желано много искахме да си имаме дете.. Но най-неочаквано майка ми ми звънна на 26. 09 с думите ако искаш да си оправим взаймоотношенията оправяй си багажа и си идвай.. зарадвах се.. и без да се замислям събрах си багажа и тръгнах естествено казах й че съм бременна, тя каза че задължително това дете трябва да се махне.. съгласих се... Отидох на автогарата, той не знаеше изобщо за какво става въпрос, той не знаеше че аз си тръгвам.. но реших да му пиша смс писах му, че майка ми ми е звъннала и аз си тръгвам.. той го прие много емоционално.. звъня ми през целия път...
Пристигнах в града в които живях говорихме с майка ми точно 5 минути и тя каза че това дете се маха, защото така трябвало.. след което виждам неговата кола той слиза от нея и братовчед му.. той каза къде си тръгнала с този корем идвай си при мен.. но аз бях решена да остана с майка ми и му казах че ще махна детето да не ме търси повече тоой се ядоса качи се в колата и тръгна някъде...
Майка ми не искаше да остана в нас същата вечер, наложи се да звъня на баща ми, с които 18 години не сме се търсили аз му звъннах и му казах, че ми трябва превод да ида до вуйчо ми да остана там докато направя абборт...
На другия ден майка ми дойде и ме заведе на болница бях в 10-тата седмица и половина чух как сърчицето му бие видях как вече е започнало да се развива.... доктора каза че ако ще се прави аборт да се направи още на другия ден.. съгласих се.. майка ми ми каза ако реша да го задържа ще ме зареже пак.. казах й добре ще направя аборт.. намерих си за 1 ден работа която горе долу плащат добре трябваше да се изчисти един апартамент същия ден отидпох защото ми трябваха пари за аборт взех от там 100 лева, да но аборта е 150... наложи се да потърся бившия си приятел не знам защшо но...
казах му че са за нещо друго.. той ми услужи след което се събрахме с него смисъл в момента живеем заедно..
Отидох на другия ден направих аборта....
А, и с този мъж не сме спирали да поддържаме връзка писахме си почти през цялото време дори и оше си поддържаме връзка..
Заживях с това момче, което ми беше бивш..
Другия ме моли всеки ден да се върна при него... много искам да се върна при него, ... обичам го липсва ми... майка ми не ме разбира... каза ако пак ида с него ще ме зареже и този път няма да ме потърси никога вече....
Искам си този мъж с него се чувствам добре, имахме проблеми да не го отричам той много ме ревнуваше и сме се карали много..
Но с това момче (бившия) всичко правим заедно дори простираме заедно държи се много добре на на 11 започнах работа при тоззи с които живея много ми е добре...
но ми липсва онзи мъж....
Не знам какво да правя моля дайте ми съвет да зарежа ли майка си заради него или да остана с този които майка ми харесва...
Моля ви дайте ми съвет защото не знам вече идва ми да се обеся някъде.. моля ви дайте ми съвет...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: c0af8edcb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо ще те накарам да си извадиш личната карта и да си провериш ЕГН-то дали действително си на 18 г. и повече. Ако е вярно, че си над 18 г. определено не си го осъзнала още.
Майка ти не може да те „зареже“, защото ти си пълнолетен човек и завършила вече средно образование - с две думи си си хванала хляба в ръцете и за какво „зарязване“ може да става дума? Майка ти е ограничена, селска жена без образование най-вероятно. Тя се интересува само от това какво ще кажат хората, но реално нито може да ти помогне в живота, нито ще го направи (дори за аборт пари не ти е дала).
Ти самата си много незрял индивид. Самата аз съм бременна и ми е много жал за това, което си сторила, но като чета каква си е по-добре действително, че не си родила това дете. Ти самата си дете, деца тръгнала да правиш. Ползвай кондоми или пий хапчета, но с тези аборти накрая можеш да станеш безплодна Жал ми е за плода, но в 11 седмица не е бил дори ембрион - сърцето е мускул, важно е дали е имало мозък, нервна дейност, а в 11 седмица е нямал плодът такава, така че няма за какво да се тормозиш толкова. Да, жалко е, но ще имаш и други деца, когато си готова за това. Не забременявай преди 25-27 г. Казвам ти го това като вече зряла жена, образована жена - нямаш акъл за да си майка, макар и физически да си готова. Нормално е. Ти от детството искаш да ставаш едва ли не родител. И аз на 19 г. съм била неспособна за майчинство, така че изобщо не те упреквам.
Не бъди като своята собствена глупава майка. Имаш време и за това - сега гледай да се развиеш като личност и като жена.

И още - замисли се малко какво губиш - майка ти не те обича реално, а само иска да те манипулира. Има неща, които не може и не трябва да ти определя родител. Човекът е разведен, свободен мъж. Не пишеш да е наркоман, да е алкохолик - проблемът на майка ти е някакъв селски и изостанал предрасъдак. Чудя се дори как този човек е тръгнал на първо място с теб. Животът ти минава по течението, нямаш структура, цели (освен да забременееш) и да си с някой мъж - не виждам и да подбираш щом си заменила така лесно мъжа, когото уж обичаш с друг. Що за човек си?

Аз ще ти кажа какво бих направила на твое място - бих се върнала при мъжа, когото обичам и бих му лизала подметките, за да ми прости. От майка ти имаш право на безусловна любов, а щом поставя условия, значи не те заслужава.
Не раждай обаче деца за момента. Виж какво искаш от живота. Ако не искаш да учиш повече, поне се погрижи за изучаване на някаква професия, защото не можеш цял живот да си келнерка или да чистиш на хората къщите. За да си майка имаш нужда от повече от зряла яйцеклетка. Имаш нужда от зрялост, от опит, от способности да се грижиш за това дете или ще си като майка си - пълна истеричка, която не е способен родител.
Ако бях обаче мъжа, не бих те приел, честно казано. Ти си незрял индивид и може би дори имаш лошо влияние върху детето, знам ли. С теб за момента човек семейство не може да прави, защото не може да се разчита на теб. Утре ако ти се обади майка ти, пак можеш да зарежеш всичко и за какво - да си на улицата реално? Не се ли усещаш, че любовта на този индивид не можеш да спечелиш ако ще да се омъжиш за Принц. Майка ти е примитивен, прост човек и ако продължаваш по този начин си абсолютно достойна да си ѝ дъщеря..

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 406dabaa34
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момиче, ти не можеш да измислиш едно цяло нещо, всичко ти е на половина, но първата половина.
Първо-завършила ли си средно образование.
Второ, отиваш да живееш някой, на втория месец си бременна. Работа, квартира, доходи, такива едни подробности, мислили сте изобщо за това.
Местите се в София, установяваш, че си бременна, но ни в клин-ни в ръкав, се прибираш при майка си и се съгласяваш на аборт.
Тръгваш да правиш аборт и се събираш да живееш с бившия.
После, пък се сещаш, че искаш другия.
Как ти звучат тия неща, щото на мен ми звучат като лудост.
Преди да почнеш да пишеш по форумите, помисли ти какво искаш. Това няма кой да ти го измисли.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 0f23f38cd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Разчуства ме липсата елементарна логика при теб. Сега ще ти кажа една " тайна" : Направиш ли аборт от един мъж, с отношенията ви е приключено.
Дори на подсъзнателно ниво, това е била целта на вашите сексуални отношения. Мъжете търсят жена, която би била добра и грижовна майка, а не някоя която да "махне детето ". Неговото дете!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 72b2eb9035
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Глупави постъпки на човек, който не знае какво иска и се оставя да го управляват. Авторке сама си сърбаш попарата защото твоята майка ако те обичаше и искаше твоето добро и щастие, нямаше да прави такива изцепки. От друга страна и ти си се хванала с женен мъж, но хайде, простено ти е предвид че се е оказал сериозен човека.
Че си направила критична грешка с аборта - направила си. Но сега е момента да спреш да живееш заради някой друг и да започнеш да го правиш за себе си. В противен случай ще продължаваш да се вайкаш по онлайн форумите колкото ти е труден живота.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker