Как да си върнем някой? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да си върнем някой?
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1474 пъти
Здравейте! Накратко имах връзка с обвързан мъж. Бях наясно, че си има приятелка. Оставях в тях когато нея я нямаше, гледахме филми, излежавахме се, гушкахме се, разбирахме се много добре, споделяхме, смеехме се, беше много грижовен и мил. Изградихме приятелство, което за мен беше ценно, напаснахме се много добре, имахме огромно уважение един към друг и бях сигурна, че това е човек който искам да запазя в живота си. С приятелката му нямах проблем - не бях влюбена, за да ревнувам, за нея не разпитвах, не исках да знам, защо й изневерява, за да не се меся, приемах, че това си е негов личен избор, друг живот в който нямам намеса. Един ден обаче бившият ми приятел разбра за нас и въпреки, че не е вече човек, който да диктува с кого да се виждам, той побесня, намеси се и каза на приятелката на момчето при което той... се отказа от мен. Блокира ме навсякъде, не желае повече да има контакти с мен, защото бившия ми приятел е представил пред него нещата, че сме имали връзка и аз съм изневерявала с този човек. Тоест съм го лъгала, че не се срещам с никого, а изрично ми беше казал, че не желае щом се виждам с него да излизам и с други. И така минаха месеци те още са разделени с приятелката у, още не иска да общува с мен, а се виждаме на работното място. А на мен ужасно много ми липсва и ми е мъчно, че загубих такъв рекрасен човек. Искам отново да сме приятели, искам го в живота си, защото рядко се намира такъв човек с когото всичко да е така леко. Моля дайте ми съвети как да постъпя. Какво да направя, за да върна приятелството ни? Как да действам, какво би трябвало да се направи в такъв случай? Ако един човек е категоричен, че не желае повече да ви вижда, трябва ли да се направи всичко, за да му се докажете и да го върнете или трябва да го оставяте и да си продължите живота?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: fc1e503dc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   М кво му е прекраснато на тоя? Поредният тъпак. Ти какво си тръгнала след него като куче. Нали е тъпак и трябва да му е виновен някой в случая това си ти и няма да ти прости. Не знаеш нищо за отношенията им и от какво си го лишила като си допуснала твоят да разбере и да стане скандал. Това, че мъж изневерява е ясно че не държи на жената до себе си, но не пречи да е с нея от друг интерес. Направо ме е гнус от хора като теб и тоя за който страдаш. Няма да се оправят нещата намери си друг тъпак. На този вече не му е забавно

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 43417b35a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Леко ви е било, понеже не сте били влюбени. Лет дат шит гоу.
Енд оф дъ стори.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 8a3c17addd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Господи какви глупости. Такъв прекрасен човек че изневерява без да му мигне окото, пък после ревнува че един вид си му изневерявала през това време. Няма такъв филм драга авторке, вземи се в ръце. Човек щом не цени честност, лоялност и доверие, няма да се промени само защото гледате телевизия заедно всяка вечер. Но и ти си същия дол дренки така че може би сте един за друг, кой знае. Желая ти успех.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: abcab8b235
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   1. Този мъж изобщо не е толкова прекрасен, колкото го виждаш.
Да не би да си хлътнала, но да не искаш и пред себе си да признаеш?
Ако е така, преодолей го бързо.
2. Било е леко, защото сте имали тръпката от изневярата, всичко е било несериозно, а оттам и приятно.
3. Той изобщо не е държал на теб. Ако му е пукало, да не те е махнал отвсякъде или поне да е продължил да поддържа поне минимален контакт с теб (най-малко на работното място, нали? ).
4. Причината, която е изтъкнал - че си му изневерявала, докато той е изневерявал на приятелката си с теб е абсурдна. Хем те е "вързал" за себе си, хем не е искал да се обвърже действително с теб. Това е егоистично и такива хора не ти трябват в живота.
5. Според мен това с бившия ти просто го е ударило в егото. Минало му е през ума, че не е толкова велик кръшкач и определено се е изплашил от това, че е бил разкрит.
6. А след като тайна вече няма, няма и тръпка. Няма и нужда от теб.
7. Моля те, не прави планове да си го връщаш. Най-много да те приеме някоя нощ у тях за едното "обслужване" без чувства. Не ти трябва такова отношение. Спри и ти контакт с него, общувай си с другите колеги на работа и да не ти пука.
Живей си добре и го режи всеки път, когато поиска нещо, което не му се полага ;)

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: e0605d6b16
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   А ти защо се ьанимаваш с обвързани? Както виждаш изходът е винаги един и същи. Ти страдаш. Щом той е изневерявал на приятелката си нито е добър,нито е свестен. Ще изнрверява и на теб
. И не сте били приятели, а любовници. Щяхте да сте приятели,ако не правехте секс. Изобщо си много объркана.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 3116140fc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз пък мисля, че той просто е търсел повод да се оттърве от тебе и разговорът с бившият ти приятел му е дошъл дюшеш. Как може да ти държи сметка, че имаш приятел, макар да твърдиш, че ти е бивш, при положение, че и той изневерява. А щом те е блокирал отвсякъде, бъди наясно колко държи на теб. Знам, пише в правилата на сайта, че трябва да проявяваме съчувствие-но не, не мога да те съжалявам. Така се пада на всички, които не уважават чувствата на хората и се навират при женени и обвързани.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker