Все попадам на работохолици - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121010)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Все попадам на работохолици
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1862 пъти
Здравейте,
Не знам как, но винаги попадам на работохолици. Някакси аз съм по-активната страна, защото обичам аз да си избирам мъжете. Когато мн си харесам някой, не нахалствам. Предлагам да се видим. Ако е зает, не се сърдя и не правя сцени. Но все попадам на работохолици. Не мисля, че ме лъжат, защото когато намерят време, откликват на поканите ми. В същото време аз съм всичко друго, но не и работохолик. И разсъждавам по друг начин. Случва ли ви се и на вас често другите да са заети?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 7a9595a398
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В интерес на истината съм била с работохолици, но винаги са намирали време за мен, а може би тогава и аз съм била достатъчно заета или не толкова влюбена. Сега попаднах на мега работохолик, няма такъв индивид. Крайно ми е неприятно аз да предлагам и настоявам за срещи. Противоестествено е!!!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 6a34454628
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какво е работохолик? В днешно време няма вече държавна работа от 8 до 17 ч., свиквай. Моят съпруг работи 12 часа на ден, в момента е в командировка и не съм го виждала от 1 седмица, преди 2 седмици го нямаше за 2 седмици. Винаги е било така и съм знаела с какъв мъж се захващам, но пък за сметка на това времето, прекарано заедно е много интензивно. Имам време така и за други хора, за хобита, за четене, да пиша тук дори - с две думи не се хващай за един мъж и край. Животът предлага повече.
ОБАЧЕ знай, че много мъже използват оправдание с работата, за да не се срещат с нежелана партньорка. Виж дали ти не досаждаш на мъжете и не ги задушаваш с вниманието си. Колкото повече бягаш след един мъж, толкова повече той бяга от теб.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 7c48b00790
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   "Колкото повече бягаш след един мъж, толкова повече той бяга от теб."
Да, обаче много жени отиват на другата крайност - крайно пасивни, като блок лед дето трябва мъжът да им вади думата с ченгел от устата. В такъв случай колкото и да се напъва човек има два варианта - или тя просто не изпитва интерес, или играе игрички. Но такива студени си остават често сами. не казвам, че е хубаво и да е много атакуваща като американка, но нещо по средата - взимане и даване се изисква в любовта, а не само получаване на внимание.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 537c2d2ec4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм работохолик (поне 10 часа работа на ден) и чистосърдечно си признавам, че ако момичето ми харесва винаги бих намерил време, както ако не ми харесва винаги бих намерил оправдание :)

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: c6fb1a29c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аа, номер 2, има такава работа и то много по-добра, отколкото доста хора могат да си представят. По общини и държавни учреждения е пълно с кухи длъжности и кабинети, в които никой не влиза с години. За цяла година не им се събира и по месец работа. Останалото време се прекарва във вършене на лични дела, пиене на кафенца с приятели и кой, каквото още му харесва. В същото време заплатите са повече от добри и колкото по-малко работа имаш, толкова повече вземаш.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 8dfddc7484
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   След като "обичаш ти да си избираш мъжете", съвсем естествено е да попадаш все на такива, които нямат склонността да си избрали жени. Ако те имаха такава склонност, отдавна вече да са го сторили - нямаше да чакат тебе. (Нали знаеш - всички свестни мъже са отдавна заети. ) Те са си избрали работата (не жените, не семейството) и са я поставили над всичко. Какво очакваш от тях?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 8dfddc7484
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 5 - потвърждавам. Имам приятел на директорски пост в един от отделите на едно от министерствата. Същевременно е успешен бизнесмен, още от преди това. Не на последно място - всички обществени поръчки на това министерство в неговата област ги взима той чрез приятелски фирми.
В министерството не знам дали се е появил и 20 пъти през последната година (от над 250 работни дни). Нямам на представа какви служители има и как ги управлява да работят.
Кой както се уредил, дето се вика. :)

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 7e18bbf199
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   По-добре работохолик, отколкото алкохолик.

Лошото е че всяка жена може да направи и от най-идеалния мъж алкохолик.
Никога не знаете какво искате, но винаги го постигате.

М53

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker