Влюбвам се в тревоман - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбвам се в тревоман
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1983 пъти
Здравейте! Накратко казано той изглежда като съвършения тип, с един малък недостатък - пуши трева. Не ми пречи да излизам с него, но съм наясно, че отношенията винаги могат да минат на по-високо ниво, а до колкото знам, отказване от това - няма, най-много да предпочете тревата пред мен. Иначе води най-нармален живот, привлекателен е, мил, любезен, амбициозен, но съм се фокусирала върху този мъничък факт. Аз ли съм консервативна?


19г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 1c1e3a75c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Правилният термин е наркоман. И не, не е малък проблем.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b0ab8b8da1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това не ти е херойн да бе може да се откаже! Но за какво да го прави ако му харесва и не прекалява а й самата ти казваш, че е перфектен. Според теб ако не пафкаше дали щеше да бъде такъв какъвто е в момента е

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: ae1e85a30b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   "с един малък недостатък - пуши трева"

Надали е само той, но вероятно ще трябва да минеш 20 за да видиш останалите...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 97b1cda09c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   До №2, ако господина не прекаляваше, нямаше да се пуска тема по въпроса.
Авторке на теб ти е наясно че той предпочита тревата пред теб. Мил и любезен нищо не значи в социална обстановка. Когато започнеш да живееш с него и покаже истинския си характер ще си прекалено хлътнала и ще стоиш с него "защото го обичаш и той ще се промени", само че няма да стане така. Зарязвай го и всеки да си върви по пътя.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 88c2974e28
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Който не е пуишл трева, приказва така. Мога да ти кажа, че няма нищо лошо в това да пушиш. Имала съм много напредгнати дни, в които просто искам да разспусна и съм пушила и наистина помага. И какъв е ефекта: забавно ти е, смееш се, спокойно ти е, не се притесняваш и си гладен. Нищо повече или нищо грешно. Много мои приятели дори не знаят, че пуша и изобщо някои не са предполагали. Водя си нормален живот, не съм пропаднала, не искам и не мисля за редно да опитвам други наркотици. Другото глупаво е да се мисли, че се пристрастяваш. Няма нищо такова, мога да ти кажа, че към цигарите съм по-пристрастена, а от тревата не. Тя не пристрастява, нямаш тази нужда да пушиш постояно или каквото и да е. Не определяй един човек само защото пуши трева и не съди по някакви невярни приказки, без да си опитвала. :)

Ж18

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b67e45ca41
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Тревата ще разруши психиката му. Сега може да е сладък, но след няколко години ще си е наркоман. Зарязвай го докато е време.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 3bae3a66e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Виж, щом казваш, че е амбициозен, което за мен означава, че има цели и действа за да ги осъществи и ако е на твоята възраст или на 20 и малко е много вероятно просто ей така да си пуши за забавление. Все едно да се напива от време на време. Много хора сме ги правили тези неща като по - малки. Включително и аз.

Но ако е вече на 24-25 години или на повече.. 30 и нагоре значи наистина имаш повод да се притесняваш, защото човек тогава вече почва да пораства и обикновено ги 'израства' тези неща с тревицата и пиенето. А тези, които продължават значи имат някакви проблеми със себе си.. повече или по - малко...

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: c6ece4e2dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Принципно аз лично нищо лошо не виждам.
Знаете ли колко много хора днешно време пушат трева?
И като пуши какво толкова?
Остави го да пуши. Аз пуша, професията ми е престижна, но много отговорна, а това ми е отдушник.
На колко е, с какво се занимава? Дай повече инфо, кога пуши, преди това имало ли е нещо...

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 7101a03bf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ежедневното пушене на трева не е нормално. Редовно пушене повече от два пъти в месеца е сериозен проблем не заради пристрастяване, а заради наличието на вреден навик. Бил съм свидетел на това какво може да причини ежедневната употреба на това нещо - човека имаше мисловния процес на зеленчук.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a4f81b6b31
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Той е на 20, но не мисля, че ще се откаже.
Какъв пример ще даде на децата си с това "хоби"? Не искам моите един ден да казват: "Щом баща ми го прави, мога и аз." По- страшното е, че такъв вид мислене, води до употребата на истински наркотици.
Не съм казала, че ще се женим, но съм такава, мисля с няколко крачки напред.

-автор

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 97b1cda09c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Авторке така и не каза колко чесо употребява твоя приятел. Ако е повече от веднъж на седмица - направо го зарязвай.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: ef7a5bfef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Боже, какви глупости! Много рядко пиша в този сайт, но сега не мога да се въздържа.

Има стотици проучвания, които показват, че към марихуаната няма ефект на пристрастяване, какъвто има към "обикновени", приемливи в нашето общество супер вредни продукти като... алкохола, кафето, цигарите, захарта... Камо ли за задължително минаване към по-сериозни/синтетични наркотици... Моля те, информирай се по въпроса от легитимни източници, а не дир. бг или блиц, защото изглежда робуваш на митове тип "една приятелка ми каза".

Помисли, моля, защо в силно развита държава като Холандия например пушенето на трева е разрешено. В десетки страни е декриминализирано. В десетки държави се ползва с медицински цели. Изобщо тревата си е просто едно растение за разлика от всички продукти на индустрията, които ни рекламират непрекъснато - газирани напитки, енергийни напитки, захар, кафе, алкохол...

За протокола, започнах да пуша трева на 18-19 г. (в гимназията всичките ми приятели пушеха, но не и аз), 5-6 г. пушех редовно и то по възможност домашно гледана био трева и имах толкова дълбоки духовни преживявания, към 25 г. напълно спрях и оттогава не съм го правила. На 30 съм сега.

Ако е умно момчето, няма никакъв проблем в пушенето. Ако е глупаво, ще се съсипе с алкохол и без това.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 9b6d239a6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Е ти луда ли си аз да не съм клушар пари колкото искаш това да ти беше проблема 2 години зарибявка признах ти всичко и ти един път не ме потърси първа за какво влюбване говориш трева това даже и наркотик не е. Не си консервативна просто не знаеш как седят нещата наистина не знаеш как седят за какво ти е да знаеш не ти трябват такива работи да знаеш просто не е твойто ако трябваше да се случи нещо щеше да се случи много по отдавна от когато си написала тази статия и как можеш да си мислиш такива работи бе момиче ти си всичко. За мен ако се сетиш просто ми напиши тук едно добре съм постоянно те мисля ако не си ти просто не пиши нищо

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 4eb32ad1f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Аз наскоро прекъснах връзка с един такъв индивид. Но,забележи, той не само, че пушеше трева, но и зарибяваше. По този повод се опита дори мен да ме зариби. Аз, глупачката, заслепена пт любов не пожелах да видя реалността как той яростно и страстно си бранеше марихуаната. Пробваше се да ме убеди колко полезна била, какво лекувала и че в цяла Европа я били озаконили...дрън-дрън, та пляс! Всъщност сега вече осъзнавам, че човекът чисто и просто си е наркоман, пред мен гордо се биеше в гърдите, че не бил някакъв изпаднал наркоман.
Съветът ми е: напускй го без да се замислиш, в началото ще ти е много трудно и мъчно, но с времето ще се излекуваш. И още нещо! Когато тръгнете някъде има опсност да ти прехвърли трева на теб и после ела доказвай, че не си ти, а той ще си се измъкне чист и праведен.
Успех,
Ж28

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker