Изневяра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневяра
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 2416 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 20г. Чувствам се много объркана не мога да споделя с никого дори с приятелките си за това пиша тук надявам се вие да ми помогнете да взема решение какво да правя. Имам сериозен приятел заедно сме от 3 години дори той ми предложи брак, а аз приех, както и да е от наколко месеца нещата между нас не вървят, постоянно се караме... Той не ми обръща достатъчно внимание като преди все е изморен и все сънят му е по важен от мен. Аз имам нужда от внимание от нежност от ласки, а той гледа от работа като се прибере все да спи да разбирам го изморен е, но може ли всеки път да е така. От наколко месеца можеби 3, 4 си пиша с друго момче и не само пиша виждам се с него... Той ме кара да се чувствам щастлива.. Да изневерявам на приятеля си и то с негов приятел. Чуда се дали все още обичам приятеля си винаги съм му казвала, че никога няма да го предам и че никога няма да го лъжа, че дори ако има нещо ще му кажа настъпи този момент, но не мога.. Страхме е да не го загубя дали би ми простил? Или пък между нас вече всичко в свършило той ми повтаря постоянно, че ме обича, че дори и аз да го оставя той няма... Но ние с него дори не живеем заедно, не правим секс редовно както преди в месеца няколко пъти според вас нормално ли е? А с другото момче се сближихме доста.. Не знам какво да правя да продължавам да го лъжа ли? Да му кажа истината и да загубя всичко което съм имала до сега... Хората казват, че когато един човек изневерява означава, че не обича, а дали е така моля ви дайте ми съвет как да постъпя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 804a5aca4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Събрали сте се двама изневеряващи, точно колкото приятелят му е приятел на нещастника, толкова и ти. Продължавайте в същия дух и ми запомни думата, в момента, в който напуснеш приятеля си, неговият приятел ще се откаже от теб - сега си му интересна и удобна, има кой да облича, а той само съблича, доста често срещано явление.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: eb33def683
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Заради такива момичета като теб вече мъжете НЕ НИ УВАЖАВАТ! Как можа и то точно с негов приятел... ти си.. нямам думи за тебе такива като тебе най-ги мразя. Аз съм жена и най-ги мразя ей такива като теб.
Кажи на гаджето си, че НЕ ГО искаш вече а скрито покрито няма рано или късно като се съберат по-мъжки приятелят му, ще каже че те ебе и срам ще береш ТИ! Как не те е срам точно с негов приятел? Поне да се беше сетила да си поръчаш момче от интернет. Толкова се ядосах имала нужда от секс, ами мъжа ти, каква работа работи? Не казваш защо.. започни ти някаква работа да видим дали ще ти се ебе... аман от курви. И още нещо ако имаш някаква чест някаква форма на чест му признай всичко САМА или очи в очи, или на чат за да ти е по-лесно..
щото рано или късно всичко се разбира миличка.


- Бунтарка

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 61cfdfe286
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Струва ми се, че приятелят ти работи, а ти не и затова имаш толкова енергия да се занимаваш с глупости. Намери си работа и ти, запиши да учиш (ако не учиш в момента), щом сте сериозни, поживейте заедно, и нещата ще си влязат в релси. Не знам дали го обичаш наистина. Всеки път, когато не ти обръща внимание ли ще търчиш да му изневеряваш? Много незряло звучиш по това, което пишеш, според мен още не си готова за брак. Ако харесваш приятеля му, няма лошо да се събереш с него, но внимавай да не станеш от тези к*рви, които минават цели компании.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 24e05997ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторке, добре дошла в света на възрастните! Такива дилеми, че и още по-заплетени казуси, ще имаш да решаваш тепърва много в живота. Свиквай. Казала си каквото си казала, но тогава не си познавала добре себе си в частност и човешката природа по принцип.

№2, "бунтарка", марш да си смучеш биберона! Като ти опре до главата, тогава ще разбереш КАК. Много по-"принципни" хора от тебе са се дънили пред мен много по-жестоко...

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 0a096aa21b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Добре правите, продължавайте да го лъжете.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 576117463a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Нормално е да не правите секс.. Той не е важен.. Любовта е важна.. Нали така. Като те обича що да правите секс..

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: d206eb4747
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не си момиче, а парцал. :)

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 82cb597fd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Н 2, хм... в подобни теми когaто мъжът е изневерявaщият, обикновено сaмо го съветвaт дa внимaвa дa не го "хвaне" половинкaтa, дa е дискретен. Тъй-че...

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b2d4f0d3da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   има неписан етичен кодекс сред мъжете
никога с приятелката на приятел
ти сама си направи извода колко е стока е новият ;ебач;

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a2468d341a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мисля, че нападате момичето твърде остро. За да се стигне до изневяра, винаги нещо я е предизвикало, тя сама казва че отношенията им не вървят. Аз лично съм имала 5 годишна връзка и накрая му изневерих- знаете ли защо обаче, той си ме тормозеше системно на работа, изведнъж стана много ревнив, взе да се прави на прекалено загрижен.... А ако се карахме, ме зарязване на улицата, не ми се обаждаше, дори веднъж ме представи на новите си колеги като просто приятелка.... много неща допринесоха да не искам да бъда с този човек и накрая ме отблъсна до такава степен, че вече не ми пукаше как се чувства. Да, трябваше да се разделя с него преди да изневеря, никога преди не съм си и помисляла и не ме оправдава, но именно с изневярата аз разбрах, че вече не го обичам и се разделихме. Сега съм щастливо омъжена и се радвам, че този човек е одавна в миналото ми. Дано авторката прецени как да постъпи и да е щастлива, защото да обичаш себе си е най-важното. Успех, авторке!

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 551fb82828
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Къде си тръгнала на 20 да се омъжваш... Тепърва ще започнат изневерите, както от твоя, така и от негова страна или от евентуални бъдещи партнъори. Ако не друго, поне не сключвайте брак.
Kitty

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: f9d4d6983e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Слушай ме какво ще стане, рано или късно ще му изневериш, и после ще искаш да се върнеш при него, унижението което ще му причинивш е неуписуемо, моята бивша приятелка така постъпи с мен, правех всичко за нея но тя предпочете да отиде при друг, поне ме разкара преди да го направи, колко време и отне ли? 1 месец и пожела да се върне, какво направих аз от тогава ли не мога да я гледам, вече гледам с друго око на жените, търсиш внимание, ала бала сливи ли имаш в устата, не можеш да говориш ли? Проблем във връзката се решава или не вътре в нея не с 3ти човек, после защо мъжете не ви уважават, заради ниската ви решителност, и липсата на каквото и да е уважение към другия. Като не става поемаш риска и го оставяш щом не се получава значи не е за теб. От два стола се пада най-лесно, лично за мен след тази случка имам проблем с доверието и уважението към жените, защото както те гледа и ти казва че те обича, говори ти за семейство така се зарибява с някой друг. После нямало сериозни мъже, не казвам че и от наша страна не сме същата измет, но поне лично аз като видя че човека си заслужава, не се подигравам с него, зарежи я тази любов уважение хора, това е рано или късно лябовта изгасва, секса намалява, остава уважението, живеем в толкова динамичен свят че лесно може да кривнеш. Помисли си твоята връзка с текущия ти приятел няма шанс и без това.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: c79fb52014
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не си влюбена в приятеля си а ти е приятна сигурността която ти дава идеята за брак. Пълна наивност. Дори да има някаква обич, тя не е романтично чувство а чисто приятелско. Поредната тема в която автора бърка това понятие с любов. Научете се да ги различавате тези неща. Раздели се с твоя приятел и отиди при другия, но имай предвид че това което сте направили зад гърба на годеника ти е адски подло и нечестно. Ти заслужаваш да го загубиш заради постъпката си, а нежеланието да си поемеш последствията е чист егоизъм. Така или иначе си имаш нов, не знам защо трябва да държиш другото момче на каишка, вместо той да търси собственото си щастие.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: c79fb52014
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   №10 човек разбира че не е влюбен много преди да изневери, просто не си признава. Защото е удобно да имаш някой който ти е сигурен, нали? Ти сама си направила компромис със себе си, за да останеш с него и накрая оправдаваш липсата си задръжки с тази си грешка. Безотговорно е да препоръчваш същото на другиго, особено след като си наясно че не си постъпила правилно.
А за теб е по-лошо ако си се омъжила за този с който си изневерила, защото една връзка започнала по такъв начин, вероятно ще завърши по същия.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a2468d341a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Номер 14-не, не ме оправдава и съжалявам за постъпката си тогава.В никакъв случай не подстрекавам авторката към същото, просто я съветвам да реши кое е най-добре за нея, но да го реши самата тя.Аз направих тази грешка на нейните години, сега не бих изневерила, но пак бих се разделила.И си прав/ а много преди това знаех, че той не е за мен, но навика и това че имаш някой до себе си е по-силен от теб, което само доказва, че когато единият от двамата не е щастлив е по-добре раздялата.Изневярата е лошо нещо и живота си го връща, върна си го и на мен.Не, не съм омъжена за този с който изневерих слава богу :) много вода изтече от тогава, когато аз започнах връзка с този човек бях на 16, а тя приключи на 21-когато изневерих.Отдавам го на младостта си, което пак казвам не ме оправдава.Никога повече не съм повтаряла тази грешка и не толерирам изневерите.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: c79fb52014
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   №14 до №10/15:
Не разбирам единствено след като знаеш че изневярата няма позитивни последствия, как може да има вариант в който това е добре за авторката?
Иначе е чудесно, че си се поучила от грешката и си успяла да подредиш живота си. Младостта не прощава наистина, но не всички успяват да си направят правилния извод.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a2468d341a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Превръщаме темата в личен дебат по въпрос, по който явно не можем да се разберем....опитвам се да кажа на авторката, че щом е стигнала до това положение, то явно не са един за друг с приятелят си.Изневярата не е само предателство към човека, с който си , а и към самият теб и това е по-лошо....приключвам темата, дано историята има положително развитие за всички.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker