Просто искам първият път да е идеален! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Просто искам първият път да е идеален!
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 3901 пъти
НЕ ЗНАЕХ КЪДЕ ТОЧНО ДА ПУБЛИКУВАМ СВОЯТА ИСТОРИЯ. ИСКАМ ВАШИТЕ СЪВЕТИ. БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

Само да отбележа, че съм момиче на 19 години. Когато бях на 15 години се запознах по скайп с едно момче. Момчето беше от друг град. Започнахме да си пишем. След време завързахме едно добро приятелство. Споделяхме си всичко. Нямах търпение да се прибера от училище за да си попиша с него. Имах чувството, че само той ме разбира... Забравих да отбележа, че това момче е по - голямо от мен с 2 години. Званяхме си по телефона, говорихме си през свободното време... След време усетих, че започвам да се влюбвам в него, но разбира се нищо не можеше да се получи, защото бяхме от различни градове... През лятото се виждахме, когато той идваше на море, в града където живея. Той искаше да учи информационни технологии (разбира се след 12 клас, в някой университет ... ) . Аз му споделях, че искам да отида да уча някъде физика, защото този предмет много ме влечеше.

Когато той направи 18 започна работа, за да си събере пари за университета. Работи 2 години и си събра пари. Тогава аз направих 18 години и понеже бях от по - заможно семейство, родителите ми имаха пари да ми платят обучението... Решихме да кандидатстваме заедно в някой университет. Приеха ни в един и същ. Така учихме заедно, правихме всичко заедно... Чувствата ми към него растяха и исках да му призная, но се страхувах, че ако го направя, може да го отблъсна и да го загубя. Но любовта ми с всеки ден нарастваше все повече и повече. Ееее и какво може да стане - признах му. Той ми каза, че и той изпитвал чувства към мен, но се е боял да ми признае. :)

От тогава вече ходим почти година. Учим заено, излизаме заедно, абе въобще правим всичко заедно... Но преди 2 дни както гледахме филм, той ме попита дали искам да правим секс (не бяхме го правили, а и аз бях девствена, той също). Аз му казах, че още не съм готова. Той се съгласи. Просто искам да Ви попитам щом съм намерила човекът, когото много обичам е нормално да правя секс с него. Нали ? Просто искам 1-вият ми път да е специален с човек, който ме обича а и аз него. Все пак 1 път се живее... Искам вашите мнения по въпроса, защото старата ми госпожа по биология винаги казваше, че когато правим секс е най - добре да е с човек, с който обичаме, или дори след сватбата... Така де сега няма да изпадам в подробности... Просто искам да споделите Вие какво мислите по въпроса... Просто искам първият път да е идеален!

Ще оценя всички Bаши мнения!

Благодаря предварително ! :) {}

Извинете за правописните грешки и неточности. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: 67a09f1ff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мило момиче, естествено е, че когато има любов хората правят секс. Той в началото може да бъде не толкова хубав, защото сте неопитни и двамата, но след това ще се опознаете, ще се отпуснете, ще усетите какво ви е най-приятно и пр. Връзката ви е достатъчно дълга и сериозна, възрастта - също. Изобщо няма пречка да се притесняваш трябва ли или не. Освен това нали поне се целувате и докосвате? Опитай да се отпуснеш. Ако гохаресваш и обичаш не е възможно да не ти подейства като мъж. На него ти вероятно отдавна му действаш, т. е. възбуждаш го, но тъй като е неопитен, а и държи на теб се притеснява да е по-настоятелен. Изобщо правете секс и бъдете щастливи!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: dad9926383
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Всяко момиче иска точно това, но много рядко се получава. Като бях малка и имах приятел на моите години, подготвих всичко, чаршафи, стаята си оправих подредих всичко да е на мястото си и да няма и прашинка крах да ухае на хубаво, като влезне да му е приятно, температурата я няправих идеална и на края какво стана? Мен ме заболя изревах и той спря, аз даже се разревах в следствие на него ми спадна, мина се време около 30 мин, трябваше да се успокоя и на него също да му мине притеснението. Опитахме пак и всичко се повтори, а аз просто се отказах. Няма значение че имало любов и дрън дрън какво ли не. Накрая мина се около половин година и аз реших че него ще го оставя за малко докато намеря някои които да свърши тази работа. Направих го с човек които беше по-голям нямаше никаква любов дори влюбване нямаше, целта ни беше една и съща. Сега след толкова години с този човек не си говорим, не се виждаме, а ако се видим се подминаваме. Така че моя съвет е спрете да вярвате, че всичко ще стане както вие искате и че всичко ще бъде по начертан план.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 379d6e7ecc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По всичко написано от теб - НАПРАВИ ГО! Мисля, че това е човекът за теб. А и ходите почти година, а аз бях готова да правя секс с гаджето си след 3 месеца ходене :D добре, че не стана де но това е др. въпрос. Време ти е, и аз съм на 19 като теб - момиче. Направете го, и ще е вълшебно не защото ще е за първи път, а защото ще е израз на дългогодишната ви любов и приятелство!
L. B.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 48bb689690
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Хм... за какво всъщност мислиш че се събират по принцип един мъж и една жена? За да си пипат ушичките и да си гъделичкат петичките ли!? Естествено, че за да правят любов, секс, връзка, деца... както искаш го наречи, но без второто от изброените, останалите три няма как да станат.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: e04294855d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Много сладка история, наи-после нещо красиво, браво:) Мисля, че това е човека, дори и да не се получи първият път да е идеално, с времето ще се получи, няма начин щом една ллюбов е така красива да не е хубав и секса. Успех и много любов и на двамата:)))

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 1091ec2770
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Прекрасно е! Радвам се за теб. Ще бъде така както си го направите.
И аз исках първия ми път да е идеален, но беше изнасилване може да е силна дума, но не го исках и момчето го знаеше. Повтарях му го, но за него нямаше значение това, но го преодолях.
Късмет миличка. :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 8b2a38c177
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Първо мойте поздравления, че си се запазила толкова много време! Но сега ще те разочаровам малко, за съжаление няма да е идеално, ще ти е много странно, няма да е това което си си представяла, няма да изпиташ кой знае какво удоволствие. Използвайте предпазни мерки и правете всичко много бавно, използвайте лубрикант или някакъв крем, за да не те боли. След първите няколко пъти ще почне да ти става хубаво и най-хубавото ще е това, че го правиш с човек, кото обичаш и на който имаш доверие. Сексът ще промени връзката ви към по добро, ще я заздрави и ще я направи по силна. Успех и пиши да разкажеш как е минало. ;) Mary Jane

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: ef44077622
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Напълно те подкрепям. момче 18.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 5a188289f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Така. Наистина много красиво звучи историята. Аз също исках първия ми път да е специален. Никога не съм била затворена и съм имала много обожатели, но някак си не си представях да правя секс с някой който е с мен само заради това, да го правя по колите, или само през деня. И поради тази причина си останах девствена до 11 клас. Накрая наистина се появи човек. Бяхме лудо влюбени и двамата, и това си личеше. На третия месец от връзката ни го направихме. Беше много красиво наистина-страхотно преживяване. след което имахме връзка цели 6 години. Е не се оженихме, но и за секунда не съжалявам за него. Наистина е важно първия път да е красив, защото от там нататък зависи и сексуалния ти живот. Пожелавам ти да се отпуснеш и ще видиш че всичко си е наред, вярвам че ще бъдеш щастлива. А това което ти е казала учителката че секса най-добре да е след сватбата е пълна глупост. Аз имам дъщеричка но никога не бих и дала този съвет. Чета тук за жени на 40-50 години които са се оженили девствени и на тази възраст разбират изневерявайки по една или друга причина какво са пропуснали толкова години. Така че дори и да не се ожените недей да съжаляваш, важно е в момента наистина да се обичате взаимно, а за бъдещето не мисли от сега. Живота ще си покаже. Желая ти много щастие

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 4cc2c1f607
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Много сладка история! Пожелавам ви много здраве, много любов и щастливи мигове заедно!
А сега за секса! Мило момиче, първият път е всичко друго, но не и хубаво. Това не ти го казвам за да ти създавам нагласа, че ще е нещо гадно, просто това е като да играеш на една игра за пръв път и да очакваш добър резултат. Няма как да стане! Удоволствието от секса освен от партньора зависи и от подходящите за вас пози, начини и т. н.... Важото е, че се обичате, а това неимоверно ще доведе до един прекрасен секс между вас, в определен момент
Първият път обикновенно е съпроводен с болка. Аз преди да го направя за първи път с момче се постарах да се отворя сама, защото ме беше страх да не се отвратя от секса заради болката. Ако искаш може и ти да постъпиш така, но не те съветвам защото това също предизвиква силна болка, а освен това въпреки, че бях отворена по време на първия ми полов контакт имаше една болка ниско в корема.
Казваш, че с момчето сте много близки и си споделяте всичко. В този случай поговори с него какъв искаш да бъде първият ти път и от какво се притесняваш или страхуваш. Щом те обеча ще те разбере, а така или иначе и двамата сте неопитни.
Другото важно нещо са предпазните мерки, за мен те са просто задължителни, в случай, че не искате да ставате родители толкова рано. Най-добре използвайте презерватив, но много внимавайте с употребата му, непременно прочетете в упътването как се поставя правилно.
И като за финал мога само да ти пожелая успех. Мисля, че това е точният момент и за двама ви. Големи хора сте, пълнолетни обичате се- време е да действате! Мисля, че секс след брака е малко пресилено и твърде закостеняло мислене. Един брак нищо не означава. Важна е любовта.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker