Самоизмъчвам се постоянно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Самоизмъчвам се постоянно
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 1654 пъти
Самоизмъчвам се. Постоянно. С мислене, премисляне на неща, които са се случили преди известен период.
Ще започна с това, че съм девствена, не съм имала приятел до сега. Но съм любвеобилна, обичам приятелите си, обичам да ги прегръщам, а се водих главно с момчета преди, убива ме мисълта, че съм изглеждала лека. Знам, че хората могат да говорят и мислят каквото си искат, но идеята, че съм леко момиче ме изяжда! Смешно е, знам. Има толкова по-големи проблеми от този, но аз съм обсебена. Постоянно чувствам вина за нещо, имам усещане че няма да открия човек, който да ме обича, заради слухове, които повечето даже не съм чувала за себе си, сама си ги измислям. Това не е нормално, аз не съм наред. Хората вече ми се смеят, че се сещам за неща от преди толкова много време и то глупави, аз също го осъзнавам, но не мога да спра депресията. Ходя на психиатър, защото това състояние не се търпи. Осъзнавам, че с моето мислене съм за манастира, но не искам хората да мислят за мен, че съм лека, само защото съм прегръщала мой близък в дискотеката например и съм се целувала ВЕДНЪЖ В ЖИВОТА МИ с момче, докато бях пийнала, без друго не мога да се отпусна по принцип.
Омразата сама си я изливам върху себе си, не е нужно да ме нападате. Исках просто да споделя. Благодаря.
Ж. 19г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 02fe1a435b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Същата съм като теб. Постоянно мисля за разни неща и се побърквам. Не мога да заспивам вечер, защото се сещам за минали неща, измъчвам се заради това, а после започват пък другите мисли, че няма да имам бъдеще, че ще умра млада и т. н. Сещам се за един провал и се самообвинявам. Това за слуховете и за мен се отнася. Като теб съм в това отношение и дори да не ме обсъждат аз сама си го измислям. Хората ми се чудят как се сещам за минали неща, как помня всякакви думи и изцепки ама то като това ми е само в главата няма как. Сега съм пак в депресия ама заради друго нещо. Мислила съм за психолог, но като отида и кажа какви неща са ми в главата сигурно ще ми се смее. Просто не мога да си помогна, само за това си мисля. На мен ми казват, че съм надменна и курва обаче не е вярно. С поведението си сигурно отблъсквам, но не съм тръгнала да се занимавам с някакви глупости, че да провокирам омразата на хората. То и моето мислене е за манастира направо, даже така се шегувам с приятелки. Ти поне ходиш на психиатър и сигурно ти казва разни неща, за да се почувстваш по-добре но знам ли колко ти влияят. Много добре те разбирам как се чувстваш и аз съм такава.
Ж 20

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: e67da63445
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще си позволя да ти дам само един съвет, като човек, който доста е изгорял. Никога, за нищо на света не губи девствеността си необмислено и прибързано. НАЙ ДОБРЕ БРАКА. С човек, с който се обичате и ще останете цял живот. Трудно се намира, но си заслужава.

Личен опит - огромен глупак съм, позволих си да изгубя девствеността си по един брутално тъп начин - попътна жена и то заради световния "ред" в който живеем и заради еуфорията около секса. Не прави тази грешка иначе ще СЪЖАЛЯВАШ ЦЯЛ ЖИВОТ. Девствеността не. е нещо лошо, то е подарък от Бог или в каквото вярваш за теб и за всички ни. Бъди внимателна :)

Преди. п. отиди поне веднъж на евангелска църква. САМО ВЕДНЪЖ. Ако не ти харесва, то е само 1-2... Успех :)

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 9d32e5cc8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Товa не е формa нa депресия, a пaрaноя...
Зaщо нa психиaтър, a не психолог или психотерaпевт? Кaкво ти нaзнaчи психиaтърът? Кaквa ти е диaгнозaтa?
Aко е пaрaноиднa шизофрения (тaкa изглеждa) пий си хaпчетaтa и ще имaш съвсем нормaлен и пълноценен живот, но следвaй стриктно кaквото ти е нaзнaчено.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 459dbf3f77
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До #3
Не страдам от параноидна шизофрения, а от обсесивно-компулсивно разтройство.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 2c0a92d3f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Хаха това не е параноидна шизофрения. Имаш много свободно време, щом мислиш толкова. Умът ти трябва да е активно зает с друго. Аз почнах да правя секс на 19. До 18 никой не ми обръщаше внимание, но отслабнах пет кг и изведнъж почнаха да ме забелязват. Кво да кажа... Тъпи хора. В днешно време се гледа външният вид основно. Така че пооправи малко външния вид, хубави дрехи. Излъчвай самочувствие и общувай с мъже. Не се дръж като отчаяна и стига да не ставаш нахална, не пречи и да си активна. В днешно време мъжете чакат на готово. Не си мисли, че някой ще се брои за теб, така че бъди активна и завърши ти някой.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 9d32e5cc8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Н 3 съм, ОКР не е зa психиaтър, нямa нуждa от хaпчетa освен aко не е в по-тежкa формa. Бих ти препоръчaлa спорт или просто дa тичaш по 3-5 км нa ден. Aз сaмaтa имaм ОКР, но е лекa формa, проверявaне по няколко пъти- ключове, електроуреди, врaти и т.н.
Чистене/ миене по няколко пъти (вече много рядко го прaвя). Нaй- стрaнното при мен е може би, че преди тоaлетнa винaги плюя в тоaл. чиния преди и след.
Но спортa ми помогнa стрaшно много, почти до нулa съм редуцирaлa тaзи обсесивност, a съм стaвaлa през нощa дa мия, опрaвям леглото нa което спя, зa дa легнa пaк, но нa зaглaдено, и други.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 75dbf32df5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Вчера и аз не можах да заспя така... въртях се, скубах си косите, гледах клипчета с котки. Осъзнах нещо... нещо много съкровено и детско - През цялото време в което съм се обвинявала съм чакала и продължавам да чакам мъжът на сънищата и мечтите си, който вече обичам с цялото си сърце. Преди година и половина осъзнах че го познавам, наскоро осъзнах че го обичам, сега осъзнавам че самата аз несъзнателно като по-малка съм се пазела от грешките в негова чест.
Но има една уловка в тези неща. (Пиша това за момичетата които ги е страх да чуят сърцето ) - Ако не си готова за чакания той няма да се появи. Ако не си готова да извървиш пътя към него той няма да се появи. Ако не вярваш в него то на пътя си ще срещнеш всичко друго но не и него.
(Знам че звучи вятърничаво, защото общоприетото е в крайностите на плътта. Но и най - изящните перли са също толкова реални колкото речните камъни. )
Това което чувстваш е защитна реакция на сърцето ти! Същото е и с вината при мастурбация. В живота ти някои събития са перфектно математически изчислени и съществото ти се подготвя за тях дори и да не осъзнаваш.
Какво се очаква от теб? Прости си за миналото. Пусни се по течението, наблюдавай и бъди търпелива. И най вече - напук на грешките бъди най - красивата и най -добрата която можеш да бъдеш не утре или други ден, а сега.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker